Babydoll Kiss & Blush review

Je lipstick als blush gebruiken of je cream blush als lipstick is een trucje die je vast wel eens voorbij hebt zien komen. Zelf pas ik dit trucje echter zelden toe, omdat een lipstick te plakkerig aanvoelt op mijn wangen en een cream blush weer te droog op mijn lippen. Yves Saint Laurent snapt dit probleem en komt daarom met de Babydoll Kiss & Blush: een product met de perfecte samenstelling voor zowel de wangen als lippen.

cara delivigne babydollKiss & Blush is een combinatie van een foundation en een lipstick en heeft een luchtige opgeklopte textuur. Hierdoor verdeeld het gelijkmatig en soepel over de huid en is de kleurpigmentatie gemakkelijk aan te passen van heel subtiel (voor de wangen) naar heel intens (voor de lippen). De satijnzachte finish geeft de huid een stralende look.

babydoll kiss & blushKiss & Blush is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleurvarianten in roze, rood, koraal, oranje, beige en nudetinten.

babydoll kiss blush_02Van Yves Saint Laurent heb ik twee kleuren opgestuurd gekregen om te reviewen. Vandaag laat ik de kleuren 1 – Fuchsia Désinvolte en 10 – Nude Insolent aan jullie zien.

babydoll kiss blush_06Voordat ik verder ga wil ik de applicator aan jullie laten zien. Het ziet er in eerste instantie uit als de gebruikelijke lipgloss applicator, maar in het midden bevindt zich een flexibel bolletje. Deze applicator heet dan ook de ‘hidden pearl applicator’. Door het bolletje wordt de kleur snel en precies aangebracht en volgt het precies de lijnen van je lippen en wangen.

babydoll kiss blush_09Persoonlijk vind ik deze applicator erg fijn, omdat er door het bolletje een soort kuiltje in de applicator ontstaat waar de Kiss & Blush in blijft hangen. Het is een soort reservoir. Hierdoor heb je met één dip voldoende product op je applicator voor je lippen, maar is het niet te veel wanneer je het voor je wangen wilt gebruiken, omdat je het bolletje dan gewoon op je wangen dept.

1 – Fuchsia Désinvolte

babydoll kiss blush_03 babydoll kiss blush_07 babydoll kiss blush_13 babydoll kiss blush_15 babydoll kiss blush_14Op de foto’s hierboven draag ik Fuchsia Désinvolte op zowel mijn lippen als wangen. Op mijn lippen heb ik de kleur lekker knallend aangebracht. Het is een prachtige, felle fuchsiakleur met een tikje de neiging naar neon. Het staat lekker fris en zomers. Op de wangen heb ik wat stipjes gezet en dit met mijn vingertoppen verdeeld voor een subtiele, frisse blos.

Het valt me mee hoe goed deze intense kleur te verdelen is op de wangen. Ik was bang voor een clowntjes-effect, maar dat bleek gelukkig nergens voor nodig. De finish op de wangen ziet er satijnmatte uit, terwijl het op mijn lippen dan weer iets meer glans heeft. De formule is niet te plakkerig voor de wangen, maar ook niet te droog voor de lippen. Een perfecte gulden middenweg!

10 – Nude Insolent

babydoll kiss blush_04 babydoll kiss blush_08 babydoll kiss blush_11 babydoll kiss blush_12 babydoll kiss blush_10Nude Insolent is een veel minder opvallende kleur dan Fuchsia Désinvolte. Het is een bruinige nudekleur met een warme, oudroze ondertoon en er zit ook nog iets van terracotta doorheen. Deze kleur staat erg flatterend op zowel de wangen als de lippen. Vooral als blush vind ik deze kleur schitterend, maar op mijn lippen staat de kleur ook erg mooi. Ik heb het hierboven geheel dekkend aangebracht op mijn lippen en wat subtieler verdeeld over mijn wangen.

babydoll kiss blush_05De textuur van Kiss & Blush is perfect voor zowel de lippen als de wangen. Het is niet te droog, niet te poederig of te plakkerig, maar precies goed. De kleur laat zich makkelijk vervagen en opbouwen. Het is geen long lasting formule, maar toch blijft de kleur vrij goed zitten op mijn lippen. Alleen als ik echt iets vettigs eet dan gaat het er af en is het tijd voor een touch-up, maar door gewoon te drinken en kleine snacks te nemen gaat de lipstick erg lang mee op de lippen.

babydoll kiss blush_01De Babydoll Kiss & Blush is ideaal voor de persoon die houdt van multifunctionele make-up producten. Het scheelt een hoop ruimte in je toilettas, dus het is ook perfect voor onderweg of op reis. Persoonlijk ben ik nog een beetje ouderwets en houd ik van poederblush en een aparte lipstick, maar ik snap zeker het nut en de fun van Babydoll Kiss & Blush.

Yves Saint Laurent Kiss & Blush bevat 10 ml product en kost €35,50 per stuk. Alle 12 de kleuren liggen vanaf begin mei in de winkels. Yves Saint Laurent wordt verkocht bij de meeste warenhuizen, parfumerieën en luxe drogisterijen en natuurlijk ook online!

Wat vinden jullie van het idee van een blush & lipstick in één? Zou jij het voor beide doeleinden gebruiken?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

80 Reacties

 1. Lara
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Felle lipkleuren staan jou super mooi!
  Moet je zeker vaker dragen!

 2. Jocelyn Paul
  12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Erg mooi product!
  Lijkt me wel iets om te kopen als cadeautje voor mezelf haha 🙂

 3. Claudia
  12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Ahhh, deze zien er zo goed uit! (qua formule, maar ook qua kleur opties) Maar duur.. haha. Maar volgens mij kan je met 10 mL wel lang vooruit.

 4. 11 mei 2014 / zondag, 11 mei 2014

  Echt helemaal geweldig dit nieuwe product van YSL en wat een kleurkeuze!! I am in love <3

 5. rachel
  11 mei 2014 / zondag, 11 mei 2014

  er staat combinatie van foundation en lipstick in plaats van blush en lipstick 😉

 6. Annika
  11 mei 2014 / zondag, 11 mei 2014

  Die tweede staat je geweldig!
  Bij de eerste vind ik het niet zo mooi dat je wangen en lippen dezelfde kleur zijn, het wordt een beetje saai zo. Maarja, als je één van de twee gaat vervangen, is het hele 2-in-1 effect weer weg.

 7. Kicky
  11 mei 2014 / zondag, 11 mei 2014

  Oh wow ik vind Nude Insolent heel mooi. Lijkt erg op mijn lievelings Chanel lippenstift kleur (Coco Mademoiselle 05). Maar die is wel wat goedkoper dus daar blijf ik wel bij ^^

 8. 10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  die roze kleur staat je geweldig mooi!

 9. 10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Die eerste kleur knalt van je lippen af, erg mooi 🙂

 10. 10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Nude Insolent is mijn persoonlijke favoriet. Ik vind het idee achter deze lipstains enorm leuk!

  ~ Hannelore

 11. 10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Heel mooi! Vooral die tweede kleur staat je erg goed. Alleen de prijs houdt mij tegen..

 12. Maria
  10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Mooi!

 13. renoeka
  10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  loveeee!! Wel duur!!

 14. 10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Wauw wat een prachtige kleuren, vooral Nude Insolent! Ze staan je allebei heel erg mooi. Ik hou wel van multifunctionele producten!

 15. Amira
  10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Heel mooi! De nudekleuren staan ook zo mooi natuurlijk! En het fijne is ook dat de kleur op je wangen en lippen matchen.

 16. 10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Ik vind de fuchsia kleur het mooist als lipstick en de nude kleur het leukst als blush. Ik zou het wel kopen denk ik, altijd fijn als je een multitasking product kan vinden!

 17. 10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Staat heel erg mooi bij elkaar, maar ik zou toch niet graag iets vloeibaars op mn wangen aanbrengen maar wel geeft het een mooi effect, had ik niet verwacht! Haha het eerste wat me opviel aan de foto waren de wenkbrauwen van het linkse meisje.

  • Serena
   Auteur
   10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

   Dat is Cara Delivigne, het hotste model van dit moment én ze staat bekend om haar geweldige statement wenkbrauwen! Goed gezien dus 😉

 18. Petra
  10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Staat erg mooi, vooral de 2e. Persoonlijk hou ik ook meer van aparte produkten.

 19. 10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Wow! Ze staan je allebei echt prachtig! Heel mooi product!

 20. Denise
  10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  mooi! klein tipje. in je artikel staat dat dit product een combinatie is van een foundation en lipstick. volgens mij moet dit blush en lipstick zijn:)

 21. 10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  De roze vind ik vooral mooi voor op de lippen,
  voor blush zou ik de andere kleur kiezen 😉

  liefs,
  Karlien

 22. Shannon
  10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Hele mooie kleuren! Ik vind nude insolent ook erg mooi op je wangen (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *