Aanmelden: startende bloggers

Hi iedereen! Even een korte mededeling. Weten jullie nog dat ik een oproepje deed voor een meeting die ik wil organiseren voor beginnende (beauty)bloggers? Er bleek voldoende animo voor te zijn dus ik heb een datum geprikt, en wel op zaterdag 14 april! Dat is het weekend na Paasweekend en twee weken voor de Meivakantie, dus dat leek me de beste optie. De tijd weet ik nog niet exact, maar zal vermoedelijk tussen de 14 en 17 uur zijn. In elk geval in de middag dus.

De meeting zal meer een soort presentatie en interactieve workshop worden en is bedoeld voor iedereen die een (beginnende) blog heeft of van plan is een blog te starten. Het geeft niet of je pas 2 dagen blogt of al 20 jaar, als je denkt dat je wat op kunt steken van mijn presentatie dan ben je hartstikke welkom. Als je erg jong bent dan mag je een ouder meenemen en als je het te spannend vindt om alleen te komen dan kun je gerust een vriendin meenemen. Mag gewoon!

Ik organiseer dit geheel kostenloos, maar omdat we natuurlijk wel wat willen drinken en snacken vraag ik alleen of jullie iets van eten of drinken willen meebrengen. Dit kan een fles frisdrank zijn, een pak sap, een paar broodjes, een salade, een zak snoep, anything! Het is de bedoeling dat we na de presentatie nog wat naborrelen, dus een fles wijn en borrelhapjes zijn ook meer dan welkom.

De locatie is nog nader te bepalen en hangt af van de hoeveelheid aanmeldingen. Zijn het er 10 dan organiseer ik het gewoon in mijn huiskamer, maar zijn het er meer dan 30 dan zal ik een zaaltje moeten huren – de kosten neem ik dan voor eigen rekening. Houd er in elk geval rekening mee dat het in Houten of Utrecht is.

Het programma zal ik nog helemaal uitwerken, maar tot nu toe heb ik het volgende in gedachten:

 • – welkomstwoord + presentatie (half uur)
 • – vragenkwartier (mag ook tijdens presentatie zelf, maar hier nog extra gelegenheid)
 • – groepjes maken en werken aan de ‘opdracht’ die ik jullie meegeef (45 minuten)
 • – terugkoppeling opdracht (45 minuten)
 • – naborrelen

Als je er graag bij wilt zijn kun je je aanmelden via serena@beautylab.nl. Vermeld in je mail met hoeveel personen je komt en wat je meeneemt als bijdrage (eten, drinken). Aanmelden kan t/m 7 april. Als je niet meer kunt komen laat dit dan AUB tijdig weten.

Over twee weken inventariseer ik de aanmeldingen en kan ik jullie meer details over de locatie geven! Ik vind het heel spannend en tegelijkertijd heel leuk om dit voor jullie te organiseren. Ik hoop dat ik jullie enthousiast kan maken om te starten met bloggen en dat ik de al bloggende mensen een duwtje in de rug kan geven om nog meer uit hun blog te halen wat erin zit. Bovendien is het een perfecte gelegenheid om andere bloggers te leren kennen en om het netwerken meteen in praktijk te brengen (hier zal ik ook wat over vertellen). Het wordt een nuttige en vooral gezellige middag!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

134 Reacties

 1. 2 april 2012 / maandag, 2 april 2012

  Wanneer horen we meer? Heb namelijk een vraag gesteld in mijn aanmeldingsmail, maar helaas nog geen reactie ontvangen. πŸ™

  • 2 april 2012 / maandag, 2 april 2012

   Ja ik heb ook nog helemaal NIETS gehoord. aantal x per twitter gevraagd, maar geen reactie. Ik moet namelijk weten of mijn e-mail wel door gekomen is, en in welke groep ik zit. Aangezien ik niet zomaar even vrij kan nemen van mijn werk moet ik dingen regelen. En misschien kan ik een halve dag regelen.

   Serena, kun je ons op de hoogte stellen aub? πŸ™‚

   • 9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

    Ik heb hetzelfde maar we wachten af..al zou ik wel graag antwoord op mijn vraag willen hebben πŸ™‚

 2. Anita
  20 maart 2012 / dinsdag, 20 maart 2012

  Misschien een leuke tip?
  Gratis eBook Gij zult bloggen!

  Tot en met 24 maart kun je op Bruna.nl het eBook Gij zult bloggen! gratis downloaden! Dit eBook staat boordevol tips voor een succesvolle blog.

  Een cadeautje van Bruna waardoor je kosteloos kennis kunt maken met de wereld van eBooks! Als je al bekend bent met het gebruik van eBooks, dan kun je dit eBook gratis aan je digitale boekenkast toevoegen.

  http://www.bruna.nl/boeken/gij-zult-bloggen-9789048814671?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=nieuwsbrief&utm_content=nieuwsbrief&utm_campaign=week11&PartnerUUID=_1HAqP0dOe8AAAEmTEt.QFrq

 3. 18 maart 2012 / zondag, 18 maart 2012

  Ah super super super jammer ik kan niet :(. Hopelijk komt er nog een artikel erna op met tips en foto’s etc. Dan hebben wij die niet kunnen er toch nog een beetje iets aan haha.

 4. Linda
  17 maart 2012 / zaterdag, 17 maart 2012

  Hm, ik wilde me graag aanmelden, maar ik weet van te voren nog niet of ik moet werken op die dag, dus dat gaat hem dan niet worden vrees ik. Jammer, want ik vind het een geweldig initiatief!

 5. 15 maart 2012 / donderdag, 15 maart 2012

  Hee ik heb de mail verstuurd maar niks terug gekregen! Ik snap het als je niet alles kan beantwoorden natuurlijk maar ik dacht voor de zekerheid toch maar eens kijken of het klopt!
  Ik heb m gestuurd onder de naam StyleDiary20

  • Serena
   Auteur
   15 maart 2012 / donderdag, 15 maart 2012

   ik heb nog geen bevestiging gemaild

 6. 14 maart 2012 / woensdag, 14 maart 2012

  Heel leuk initiatief!!
  Zou graag willen komen maar ik moet jammer genoeg werken.
  Ik ben ook pas begonnen met bloggen & vind het altijd heel leuk daar meer over te leren.
  En Serena,ik vind dat jij het echt super doet! ik kijk graag op je blog en heb veel aan je tips.
  Ik volg je blog al een tijdje en ik vind het leuk om te zien hoe jij je onderscheid.
  Vooral ook de vele DIY beauty spullen die je maakt,dat is echt iets waar mensen zich nu meer mee bezig houden.
  Mijn complimenten! en blijf zo doorgaan.
  Liefs Margareth

 7. Karin
  14 maart 2012 / woensdag, 14 maart 2012

  Ik heb zojuist een domeinnaam met hosting gekocht πŸ˜€

  Het was wel even slikken want van de 14 namen die ik serieus overwoog waren ze allemaal al niet meer beschikbaar, maar met een beetje spelen en samenvoegen heb ik toch een .nl site kunnen bemachtigen! Ik ga er voor!

  Serena, ik kom al naar deze meeting en ik wil je via deze weg alvast even bedanken. Dat ik deze stap heb gezet is al heel wat, want meestal bedenk ik van alles maar ik zet nooit door omdat ik te perfectionistisch ben. Maar nu ga ik het gewoon doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *