Bizarre Beauty: Zombie parfum, Wasabi lipbalm en meer!

Samen met Eline en Yolanda struin ik wat af op the interwebz en hieronder heb ik de producten voor jullie op een rijtje gezet waarvan onze wenkbrauwen spontaan omhoog schoten. Soms in positieve zin, soms in negatieve zin. Deze opmerkelijke beautyproducten konden we jullie niet onthouden! We zijn benieuwd naar jullie mening over onderstaande producten. Zou jij het aanschaffen of… ?

Zombie parfum
Het guitige parfummerk Demeter staat bekend om zijn bizarre geurtjes. Al eerder brachten ze parfums op de markt met namen als ‘Dirt’ en ‘Earthworm’, dus het was gewoon een kwestie van tijd voordat Demeter een parfum zou creëren met de naam ‘Zombie for her’. Wees gerust, aan iedereen is gedacht, want Demeter creëerde ook een mannelijk equivalent genaamd ‘Zombie for him’. Want wie wil er nu niet ruiken naar rottende lijken zonder hersenen?

Maar even zonder grappen nou, ik weet niet of jullie de serie ‘The Walking Dead’ volgen, maar de enige manier om door een horde zombies te komen is door jezelf in te smeren met hun ingewanden zodat je hetzelfde ruikt en je ze niet zullen opmerken. Why the hassle? Spray gewoon een neveltje ‘Zombie for her’ over je heen en je bent safe! Altijd handig dus om zo’n parfum in huis te halen, want je weet maar nooit wanneer er een apocalypse begint en ons land overspoelt wordt door een zombievirus. Ik zeg, inslaan die hap!

Zombie for him ruikt overigens naar gedroogde bladeren, paddestoelen, mos, aarde en schimmel (ewl!). Zombie for her is iets lichter en frisser, met toegevoegd de geur van ‘dregs’, oftewel die druivenprut die je soms onderin een oude wijnfles vindt. Nice. Meer informatie over deze Zombie parfums vind je op de site van Demeter.

Everything parfum
Vraag jij je ook wel eens af wat zou er gebeuren als we ALLE parfums die in 2012 zijn uitgebracht in één grote fles zouden mikken? Nee? Nou, de Nederlandse kunstenaars Lernert en Sander dus wel. Zo verzamelden ze alle proefjes van elk parfum dat in 2012 werd gelanceerd (en voor jullie informatie, dat waren er 1400 in totaal!) en gooiden dat bij elkaar. Het resultaat: een fles met 1,5 liter aan verschillende parfums. Ze doopten deze creatie ‘Everything’ parfum en de fles staat tentoongesteld in de Parijse boetiek ‘Colette’ waar bezoekers een snifje kunnen wagen.

Jeetje mina, hoe zou zoiets ruiken? Alle mierzoete parfums, bloemige parfums, kruidige parfums, herenparfums en weet ik veel wat nog meer op één hoop? Justin Bieber met Christina Aguilera, Beyonce, én Katy Perry. Kan onze neus zoiets wel aan? Ik zie het al helemaal voor me dat arme nieuwsgierige mensen boven die fles hangen en vervolgens steil achterover slaan en alle besef van geur zijn verloren. Ik ben geïntrigeerd, bang en nieuwsgierig tegelijkertijd. Zouden jullie durven ruiken?

Wasabi Lippenbalsem
Hmmm, sushi, ik ben er dol op! En wanneer ik sushi eet vergeet ik nooit om er wat wasabi op te smeren en het in de zoute sojasaus te dippen. Heerlijk, dat kleine beetje pittige wasabi geeft het net even wat meer smaak. Wasabi-nootjes? Vind ik ook erg lekker om op te knabbelen. Broodje carpaccio met wasabi mayonaise? Heerlijk. Wasabi lippenbalsem? Gaat te ver.

Gevederde nagellak
Crackle nagellak, magnetische nagellak, liquid sand en andere textuurlakjes kennen we inmiddels wel, dus als nagellakliefhebbers waren we dan ook blij verrast met deze ‘Feathers’ nagellakken van Nails Inc. De lakjes bestaan uit heel erg veel hagelslagvormige matte glitters, wat na zo’n 3 dunne laagjes compleet je nagels bedekken.

Het effect? Een fijne, gevederde textuur. Door de complementerende kleuren geeft het een vrolijk en tropisch effect. Eerlijk gezegd denk ik niet meteen aan vogels bij het zien van het resultaat, maar interessant is het zeker. Wij willen het. Alle kleuren. Nu meteen.

Kim Kardashian’s Vampire Facial
De knappe Kim behoudt haar looks graag door regelmatig een bezoekje te brengen aan de schoonheidsspecialist (of eh, botoxkliniek), maar dit keer ging ze net even een stapje verder. Van de Vampire Facial heb je wellicht wel eens gehoord. In het kort houdt dit in dat je bloed laat afnemen uit je arm. Hiervan maakt men een serum wat rijk is aan bloedplaatjes. Dat wordt op je gezicht verdeeld en dan ‘injecteert’ men dit in de huid via zo’n dermaroller (een soort verfroller met naalden). De groeifactoren uit de bloedplaatjes worden op deze manier diep in de huidlagen gebracht waar ze zorgen voor celvernieuwing en zo huidveroudering tegengaan.

Brrr… ik kan wel tegen bloed, maar van naalden word ik wat slapjes in de knieën. Zo’n dermaroller behandeling heb ik al eens gehad (klik hier voor het filmpje), maar van bloed afnemen word ik week.

Weet je, ik vind het wel tof dat Kim openstaat om dit soort gekkigheid te proberen. Ze is gewoon nieuwsgierig en probeert graag nieuwe dingen uit. Ok, dat gekweel tijdens de behandeling is dan weer niet zo stoer van Kim 😉

Bvlgari x Emirates
Wanneer je eersteklas of business class vliegt met de luxueuze vliegtuigmaatschappij Emirates, nou dan heb je het goed. Zo is er een Onboard Shower Spa én worden de passagiers verwend met een superdeluxe toilettas van Bvlgari, ramvol Bvlgari miniaturen uit de Thé Rouge lijn die van pas komen tijdens je vlucht. De Bvlgari lijn Thé Rouge is speciaal en exclusief ontwikkeld voor Emirates. In een toilettas bevindt zich o.a. een handcrème, gezichtscrème (handig, want door de AC droogt je huid enorm uit), een parfum, een tandenborstel met tandpasta, een borsteltje, etc. Heren krijgen een andere tas met een andere inhoud (denk aan aftershave, scheermesje, scheerschuim, etc.). De toilettasjes zelf zijn haast nog mooier dan de inhoud. Gemaakt van prachtige stoffen (de herentas voor eersteklas passagiers is zelfs van echt leder) en voorzien van allerlei vakjes.

Daarnaast schijnt de Douche Spa geweldig te zijn. Verwarmde vloeren, lederen stoelen met temperatuurregeling, exotische bloemen die voor je klaar liggen, en dan de douche zelf. Het schijnt net zo prachtig te zijn als wat je van een 5-sterren hotel zou verwachten. Wat een luxe om te kunnen douchen tijdens een vlucht! Maar goed, dat mag ook wel. Eersteklas tickets kosten zo’n €5000 en Business Class tickets kosten zo’n €3000, terwijl een Economy vlucht ‘slechts’ €500 kost (gebaseerd op een 5-daagse vlucht van Amsterdam naar Dubai). Tja, verschil moet er zijn 🙂

Go Away, Gray!
Met trots gemaakt in de USA, deze wonderpilletjes die je grijze haren hun oorspronkelijke kleur terug zullen geven! Een ‘all natural’ samenstelling van allerlei ingrediënten moet ervoor zorgen dat het de vorming van grijze haren voorkomt én het proces terugdraait. Say whuut? Vooral de testimonials zijn zeer betrouwbaar. Evenals de gephotoshopte ‘before & after’ foto’s van gelukkige GoAwayGray slikkers. Dus als je je grijze haren net zo snel wilt zien verdwijnen als het geld op je bankrekening? Koop dan nu GoAwayGray. Succes gegarandeerd.

Anti-hangover mondspray
Lekker doorgehaald van het weekend, maar vergeten dat je de dag erna fris voor de dag moet komen? Geen nood. Spray ‘Party Relief‘ mondspray van Sprayology in je smoeltje en alles komt goed. Deze spray bevat talloze vitaminen, mineralen en exotische plantenextracten in zeer kleine hoeveelheden wat hoofdpijn, misselijkheid en uitdroging tegengaat, je lever ontdoet van giftige stoffen en je ook een flinke energie boost geeft. Wow, amazing!

De mondspray is gebaseerd op homeopathie en celebs zijn er dol op, so you know it’s good. Tevens biedt Sprayology nog veel meer helende mondprays aan. Zo hebben ze ook een mondspray die je sexdrive verhoogt, een spray waarvan je gewicht verliest, een spray tegen snurken en een spray die fijn is om in je mond te spuiten wanneer je rillend op bed ligt met koorts. Jep, en dat alles voor een luttele $29. Hamsteren die handel!

Nagellak. Alleen als het ijs en ijskoud is
We moeten nog even wachten tot 20 maart, maar dan heb je ook wat. Deze prachtige felgekleurde neonlakken van Models Own, de Ice Neon collectie genaamd, zijn perfect voor de zomer. Models Own heeft de flesjes speciaal ontwikkeld zodat ze in de vriezer gestopt kunnen worden (zonder kapot te knappen, dus) en wel om de volgende reden. Het schijnt dat felle neonkleuren het mooiste blijven wanneer ze bij koude temperaturen worden bewaard. Zo niet, dan kan de ‘felheid’ afnemen en ja, daar hebben we ze niet voor gekocht!

Hierboven zijn afgebeeld: Bubblegum, Toxic Apple, Luis Lemon, Pink Punch en Pukka Purple. Ik ben zeer benieuwd naar swatches (zijn ze echt zo fluo?) en vraag me tegelijkertijd af of er meer merken zullen zijn die vriezerproof flesjes zullen gaan ontwikkelen. Lijkt me best lastig om lakjes in de vriezerla te moeten bewaren, zo vergeet je een beetje wat je hebt.

*edit* Ik heb inmiddels swatches gevonden en ik ben niet erg onder de indruk, helaas. Ik had gehoopt op oogverblindende felheid!

Brogurt
Yogurt for bro’s! Zoals jullie misschien wel weten worden zowel beautyproducten als voedingwaren gericht op mannelijke en vrouwelijke klanten. Powerful Yogurt is overduidelijk op de markt gezet voor de guys met hun zwart/rode verpakking, een robuust lettertype en een slogan die luidt ‘find your inner abs’. Ramvol eiwitten, non fat en speciaal ontwikkeld voor de actieve, gezonde man. Ik weet dat dit geen beauty is, maar ik wilde jullie deze Brogurt niet onthouden. Al is het maar om de heerlijke campagnefoto 😉

Ik hoop dat jullie hebben genoten van onze opmerkelijke vondsten op het wereldwijde web. Welk product zou jij aanschaffen? En welke absoluut niet?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

101 Reacties

  1. Talitha
    4 oktober 2013 / vrijdag, 4 oktober 2013

    Ik MOET die Everything parfum ruiken, dat lijkt me zo cool!

  2. 12 april 2013 / vrijdag, 12 april 2013

    Oh ik zou nooit zoiets proberen zoals Kim 😮 xxx

  3. 18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Haha grappige dingen, binnenkort ruiken we naar zombies of naar alle geuren ter wereld tegelijk (hopelijk hoort die zombie geur er niet bij) en hebben we de gekste nagels en voor alles een pilletje of spray 😉

  4. Joy
    18 maart 2013 / maandag, 18 maart 2013

    Gekke dingen staan hier tussen! Werd wel eventjes onwel bij het zien van de Vampire Facial, maar de rest was wel tof om te lezen! 🙂

  5. 17 maart 2013 / zondag, 17 maart 2013

    Wederom knotsgekke uitvindingen! Hoe doen ze het toch? & sommige mensen blijven erin geloven hihi 😀

  6. Sharon
    16 maart 2013 / zaterdag, 16 maart 2013

    De douche in de first class van emirates is leuk maar niet zo fantastisch hoor. Je hebt voor een paar minuten water. Ik kreeg een upgrade naar business class maar daar kreeg je ook geen mooi toilettasje met bvlgari spullen maar een plastic zakje met wat simpele toiletartikelen. De bar was wel erg leuk 🙂

  7. Liesbeth
    15 maart 2013 / vrijdag, 15 maart 2013

    Haha, die Go Away Gray verkochten ze op ons vliegtuig toen we naar LA vlogen :p Vond het al een grappig product.

    En dat laatste had ik helemaal verkeerd gelezen als “find your inner ass”. :p

    • 17 maart 2013 / zondag, 17 maart 2013

      Haha dat zou hét product zijn toch? Wie zou dat niet willen! Hihi xD

  8. Megan
    14 maart 2013 / donderdag, 14 maart 2013

    Waar zijn de neonlakjes verkrijgbaar na 20 maart ??

  9. 14 maart 2013 / donderdag, 14 maart 2013

    Waaah die Vampire Facial, lijkt me echt verschrikkelijk haha.

  10. Tugbam
    14 maart 2013 / donderdag, 14 maart 2013

    Er is een turkse spreekwoord: Alles overkomt je door je nieuwsgierigheid..

  11. Emma
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Die Everything Parfum zou ik wel eens willen ruiken! Zou het een beetje zo ruiken als elke willekeurige parfumerie? Wie weet is het heel lekker? Helaas kom ik niet bepaald elke dag in Parijs 🙁 Wel een heel gaaf idee!

  12. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Demeter heeft nog meer vreemde parfum geuren. Zitten er toch een heel aantal bij waar ik benieuwd naar ben!

  13. Lotte
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Leuk artikel!
    Jammer dat ik echt niet tegen bloed, met pijn en moeite ‘t stukje over Kim gelezen en net niet flauwgevallen.. 😉
    Niks voor mij.. Brr..

  14. Zwaan
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Brogurt, hahaha!

  15. Angela
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Mmmm,
    die wasabi lippenbalsem heeft misschien ook wel een achterliggende gedachte,
    Want als ik te veel pittig eten eet achter elkaar op één dag dan worden mijn lippen roder en zelfs voor mijn idee voller.
    Misschien willen ze dit hiermee ook wel bereiken,
    Maar alsnog erg vreemde en bizarre dingen.

  16. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    haha grappig zo’n artikel!
    er is toch ook een of ander dingetje wat je over je gezicht moet rollen waar ook soort van naalden aanzitten en dat zou ook goed moeten zijn ofzo. ooit ergens gelezen. Ik krijg er een beetje rillingen van. brr

  17. Linda
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Haha wat een leuke producten xD Ik ben dol op wasabi en die feather nagellak ziet er heel tof uit!

  18. Lesley
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Doe mij maar de Feathers nagellakjes van Nails Inc. Daar word ik wel blij van. De rest zou ik niet aanschaffen. En die behandeling met bloed zou ik echt absoluut nooit laten toepassen. De luxe toillettas en spa behandeling zou natuurlijk wel fantastisch zijn maar dat valt een beetje buiten mijn budget.

  19. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Lache om sommige dingen te lezen. Wat een onzin zijn sommige producten. Alleen bij het leven van de Vampire Facial werd ik een beetje lichtjes in m’n hoofd. Bloed afnemen voor een facial? Moet ik niet aan denken!

  20. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Haha zo grappig! de nagellakjes van Nails inc zijn wel tof 🙂 x

  21. Isotta
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Wat een schitterend artikel is dit! 🙂
    En echt.. Hoe komen mensen er soms bij?

  22. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Erg leuk artikel. Vraag me echt hoe ze zulke dingen toch kunnen verzinnen.

  23. Anke
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Oh my, wie verzint dit soort dingen en hoe weten jullie ze te vinden? 😀 Wat ik wel zou doen is natuurlijk de véél te dure vliegtuigvlucht, alleen al voor het veel te mooie toilettasje. Daarnaast zou ik de lakjes wel kopen (nailpolish, my friend!) en aan de everything parfum zou ik ook nog wel willen ruiken. Aan de andere kant zou ik noooit bloed op m’n gezicht smeren, zelfs niet m’n eigen bloed, ne-ver.

  24. Sterre
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Dit kan je toch niet serieus nemen!
    Ik heb me werkelijk waar een slag in de rondte gelachen, het Emirates set en de Gevederde nagellak is wel super tof.

    En die 5000,-? Once in a life time I guess… Is het niet een tripje voor jullie, Serena, Tara en Larissa? #sistersinmiddleeast!

  25. Annika
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Ieeehhh! Hoe kan bloed op je gezicht smeren nou gezond zijn? Geef het dan aan de bloedbank!
    Die veertjesnagellak lijkt me wel heel cool!

  26. Elise
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    een vlucht naar Dubai first class staat dus nu sowieso op mijn bucketlist haha :).

  27. samantha
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Die vampier behandeling is echt ziek! Dat is toch geen behandeling meer?

    die anti hangover mondspray wil ik wel hebben. Kan ik goed gebruiken 😉

  28. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Over die Wasabi lippenbalsem heb ik ook eens wat geschreven, zo bizar 🙂 Die vampire facial van Kim K ziet er echt pijnlijk uit, ouch zeg.

  29. Britt
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    iewl vampire facial ! ik geloof er totaal niet dat zoiets helpt :p

  30. Melanie
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Ik ken toevallig iemand die ook een ”vampire facial” heeft gehad en het resultaat was echt prachtig! Het lift subtiel en geeft een schitterende glow. Dat zou ik ook wel willen proberen, maar ik heb geen geldboom op mijn balkonnetje. Ik heb wel een dermaroller, wat een soort mini vampire facial is. Awesome!
    De ”gevederde nagellak” is schitterend, daar ben ik ook wel benieuwd naar. Wat ik absoluut never nooit niet zou willen proberen zijn de zombie parfums.. Smerig!

  31. Amy
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Die zombie parfum zou ik wel willen proberen hoor, ben benieuwd of het ook echt lekker ruikt. Dat van Kim Kardashian vind ik gewoon ranzig….

  32. renoeka
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Hahahah ik wil best die everything parfum even ruiken hoor. De nagellakjes van nails inc vind ik wel leuk. En die go away gray. Are u kiddin me! Zo gephotoshopt als ik weet niet wat!

  33. Wieteke
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Hahahah brogurt

  34. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Wauw, wat een geniale producten. Ik lag helemaal dubbel om de ‘brogurt’, geniaal. Verder lijkt wasabilippenbalsem me vreselijk, vind ik de facial gekkenwerk maar de lakjes dan weer heel gaaf. Aan alle parfums die izjn uitgekomen, zou ik wel eens willen ruiken, gewoon uit nieuwsgierigheid

  35. Nicole
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Ah, Jennie van BH 90210, jeugdsentiment…

  36. Kim
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Hahahaha nou het enige wat ik echt zou kopen, zou de verennagelak zijn. En als ik geen vliegangst zou hebben, dan zou zo een luxe vliegtuig ook erg aantrekkelijk zijn.

  37. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    hahaha zitten echt heel rare dingen tussen ! maar ik vind die feather nagellakjes echt supersupermooi ! 🙂

  38. Charlotte
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Hahaha ik heb die wasabi lippenbalsem! Maar hij is niet zo bijzonder hoor! Hij is gwn hetzelfde als een gewone lippenbalsem. Alleen je lippen gaan een beetje tintelen that’s it, ow en hij is groen! Maardat die je niet op je lippen.

  39. Evelien
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Wasabi is voor mietjes. Ik gebruik tabasco als oogdruppels en neusspray :’)

  40. n
    13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Oh wow ik zag die foto van Kim op Instagram maar ik dacht dat t gewoon een frambozenpeeling was oid.

  41. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Wat een gekke dingen allemaal :s
    Al lijkt die gevederde nagellak me wel wat 😀

  42. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Hahaha bizar dit… er zitten dingen bij waarvan ik echt vind dat te ver gaat.. een bebloed hoofd… haha ik sschrok!!!!!!!!!!;-)

  43. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

    Haha wat bizar allemaal, hoe verzinnen ze het? Dat Everything Parfum zou ik nog wel willen ruiken, al ben ik bang dat mijn neus dan een week van slag zal zijn haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *