9 x Hoge Hakken Hacks

Op hoge hakken lopen vergt enige oefening, maar met mijn Hoge Hakken Hacks heb jij dit zo onder de knie! In de video hieronder geef ik nuttige tips waarmee je comfortabeler op hoge hakken kunt lopen, en het daarnaast ook stukken langer volhoudt!

Hieronder nog even de Hoge Hakken Hacks op een rijtje;

Spuit haarlak in je schoen voor een betere grip. Als je dit een beetje eng vindt omdat je bang bent dat je je schoen beschadigd, spuit dan wat haarlak op je voet zelf.

Gebruik pads die je helemaal voorin je pump plaatst, wat voorkomt dat je voet naar voren schuift en je uit je pump slipt. Dit werkt voor mij vele malen beter dan zo’n stripje achterin.

Tape je derde en je vierde teen aan elkaar vast. Dit klinkt vreemd, maar er loopt een zenuw precies tussen deze tenen door, en wanneer er druk op wordt gezet – bijvoorbeeld doordat je op hoge hakken loopt – ontstaat er pijn aan de bal van je voet. Tape je deze tenen aan elkaar vast dan wordt de druk op de zenuw verlicht, en dat betekent dus ook minder pijn aan je voeten. Dit werkt écht, ik heb het zelf uitgeprobeerd. Doe dit zeker niet elke dag (het is sowieso niet goed om zo vaak op hoge hakken te lopen), maar mocht je een keer voor een langere periode op hoge hakken willen (of moeten) lopen, dan is deze hack absoluut een life saver! Je kunt je tenen overigens gewoon met plakband aan elkaar tapen, maar persoonlijk zou ik gaan voor huidkleurig tape van bijvoorbeeld Hansaplast.

Breng nagellak aan op je hakken om ze te beschermen, en om eventuele beschadigingen te verdoezelen. Gebruik nagellak in dezelfde kleur als je hak, of gebruik blanke lak als je geen match kunt vinden. Nagellak wordt lekker hard en dit kan preventief helpen tegen beschadigingen aan je hak die je oploopt als je per ongeluk tussen twee steentjes wegzakt (argh!). Volgens mijn schoenmaker werkt nagellak beter dan die stickers/kapjes die je erom heen kan laten schuiven.

Het beste moment om schoenen te passen (en te kopen) is ‘s avonds. Zoals je misschien weet zwellen je voeten in de loop van de dag iets op, dus zijn ze aan het einde van de dag wat dikker. Als je ‘s ochtends of ‘s middags schoenen koopt bestaat er dus de kans dat ze knellen wanneer je ze ‘s avonds draagt. En hoge hakken draag je meestal ‘s avonds tijdens feestje! Wees dus slim en ga op schoenenjacht tijdens koopavond, of lekker laat in middag. Nog een extra tip, probeer niet op vloerbedekking te lopen in de winkel, maar juist op een harde ondergrond. En loop echt de hele winkel door om goed aan te kunnen voelen of ze lekker zitten of niet, en niet alleen 2 meter heen en weer.

Focus op je voeten. Ik ken het gevoel van helemaal verliefd zijn op een paar schoenen, en vaak vergeet je dan om goed te voelen hoe ze werkelijk zitten. Je bent gewoonweg verblind door liefde! Bij wijze van dan. Ik heb meer dan eens schoenen gekocht voor hun looks, zonder er over na te denken of ze wel lekker zitten. En geloof me, dit waren flinke miskopen! Don’t be like me! Ga staan en doe je ogen dicht, en focus goed op het gevoel in je voeten. Knellen ze? Zitten ze ergens te strak? Een klein beetje strak geeft niet, als je schoenen van leer of suede zijn kan dit opgerekt worden (bij de schoenmaker, of zelf). Maar als ze knellen en echt niet lekker zitten, wees dan streng voor jezelf en koop ze niet. Er komt echt nog wel een ander droompaar voorbij!

Gebruik gel pads. Vrij voor de hand liggend, maar deze hack wilde ik jullie niet onthouden. Er zijn erg veel verschillende soorten gelpads die je op verschillende plaatsen in je schoen kunt plakken. Ze geven je voeten iets meer demping en laten je schoen comfortabeler aanvoelen. Probeer ze zeker eens uit!

Smeer babypoeder op je voeten. Zo kom je makkelijker in je pumps, is er minder frictie en is er daardoor ook een kleinere kans op blaren.

Plak preventieve blarenpleisters. Voel je dat je pump op een bepaalde plek strak zit en weet je bijna zeker dat je hier in de loop van de avond een blaar zal gaan krijgen? Plak op die plek dan vast een blarenpleister, om frictie te voorkomen. Het is een preventieve oplossing om blaren voor te zijn.

Zo, dit waren mijn Hoge Hakken Hacks! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad en dat jullie de volgende keer comfortabeler en langer in hakken kunnen lopen. Heb je zelf nog goede tips wat hoge hakken betreft, deel ze dan zeker in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

69 Reacties

 1. Moniek
  14 februari 2018 / woensdag, 14 februari 2018

  Hoi!! Sommige tips gebruik ik idd al een tijdje! De tape is perfect!
  Na 2 kinderen zijn mijn voeten een halve maar gegroeid….en zit ik tussen 2 maten in 🙁
  Ik heb nieuwe pumps gekocht met een half zooltje maar ik zak nog steeds naar voren, waardoor mijn grote teen geduwd/geperst wordt… auw
  Welke zooltjes raden jullie aan?
  Welk merk zijn de gelpads van het filmpje?

 2. Sandra
  19 april 2016 / dinsdag, 19 april 2016

  Wat een leuke video en wat een leuke tips! Voor minder pijn onder de bal van je voet en tegen het schuiven gebruik ik altijd deze kussentjes, ideaal!
  https://www.silhouette.nl/product/balettes
  Werken bij mij beter dan die gelpads want als ik een beetje ga transpireren glijd ik op die doorzichtige kussentjes van gel heen en weer en hierop niet 🙂

 3. 25 februari 2016 / donderdag, 25 februari 2016

  Heb er al veel geprobeerd maar helaas werkt niet alles. Te tenen tape ga ik zeker eens proberen!

 4. Sherida
  25 februari 2016 / donderdag, 25 februari 2016

  Goede tips 🙂

  Ik heb gemerkt dat het makkelijker is om op hakken te lopen als je met je heupen wiegt. Staat wel meteen wat sexier maar op die manier kun je je voeten zelfs met hele hoge hakken gewoon stabiel neerzetten en sta je niet zo wankel op je pootjes. En bij hele hoge hakken neem ik altijd liever een maat kleiner omdat je toch altijd een beetje naar voren schuift.

 5. 25 februari 2016 / donderdag, 25 februari 2016

  Wat een goede tips! Die had ik zo’n 16 jaar geleden wel willen horen 🙂 Vanaf dat moment tot zeg maar zo’n 5 jaar geleden heb ik serieus dagelijks op stiletto heels gelopen. En een PIJN soms (als bijvoorbeeld de werkdag overliep in een borrel en een dansfeestje). Good to know voor nu in ieder geval 😀

 6. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Leuk artikel! Eerst was ik pro hierin, maar de laatste tijd ben ik zo verliefd geweest op mijn sneakers dat ik het een beetje ben verleert 😉

 7. Nienke
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Ik heb er ook nog eentje! Spray over je hele voet haarlak en stap dan gauw in je hakken. Je plakt dan aan je schoen vast, waardoor deze minder makkelijk uitglijdt. Werkt bij blote voeten beter dan bij panty’s (bovendien vernaggel je je panty als je dit doet).

  • Nienke
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   Oh dit is echt heel suf… Ik had strak over die eerste tip heen gelezen. Je had het zelf al genoemd 😉

 8. Lisa
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Ik doe trouwens ook wel eens een pluk watten of enkele wattenschijfjes in de punt van mijn schoen, dan glijden ze ook minder snel uit en worden mijn tenen niet zo in een puntje geduwd

  • Serena
   Auteur
   25 februari 2016 / donderdag, 25 februari 2016

   Ook een goeie tip zeg!

 9. Lisa
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Haha ik was gewoon rustig een beetje aan het lezen.. ” smeer je hakken in met nagellak…”
  Huh? Oh je bedoelt de hakken van je schoenen haha! Ik zag het al voor me dat ik mijn hakken ging insmeren met rode nagellak 😛
  Snel de video kijken voor wat meer beeldvorming!

  • Serena
   Auteur
   25 februari 2016 / donderdag, 25 februari 2016

   Hahaha, nee laten we dat maar niet doen! 😀

 10. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Goede tips zijn dit (en wat een prachtige schoenen heb je allemaal!). Bij mij zijn pumps bijna altijd te groot en van die pads achterin de schoen werkten niet echt. Pads voorin de pump leggen daar had ik nog niet aan gedacht 🙂 Daar ga ik eens voor kijken!

  • Sandra
   19 april 2016 / dinsdag, 19 april 2016

   Heej Mandy ik heb dat probleem zelf ook altijd maar deze pads werken super! Doordat ze niet van gel zijn maar van leer (rondom) met foam, gaan ze niet glijden in je schoenen en zit het ook lekker onder de bal van je voet omdat je daar dan een kussentje hebt https://www.silhouette.nl/product/balettes

 11. Julie Tina
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Goeie hacks! Die van je tenen aan elkaar tapen klinkt best crazy maar ik ga het toch eens proberen haha. Gelpads lijken me sowieso erg handig ook!
  Een tip die ik ooit eens las om je nieuwe hoge hakken in te lopen is ermee boodschappen gaan doen, omdat je ze nog niet gewend bent kun je steun vinden aan je winkelkar als het ware 😉 op die manier valt het ook minder op als je je nog niet helemaal zeker voelt op je hakken.

 12. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Voor mij is het grootste probleem, mijn klapenkels. Ik kan er serieus gewoon niet op lopen zonder er doorheen te zakken.

  • Serena
   Auteur
   25 februari 2016 / donderdag, 25 februari 2016

   Ai, pijnlijk! Dan maar geen hoge hakken, toch?

 13. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Dat van die tenen aan elkaar tapen had ik gisteren moeten weten! Heel de dag op 12 cm op mijn werk rondgelopen en rond 17.00 kon ik niet meer. Nu weet ik dus wat ik kan doen om het op te lossen. Thanks.

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   De hele dag op 12 cm? Lieve lieve Maaike, als dit ‘moet’ van je werk, waarom ga je niet op zoek naar mooie hakken met 8 cm hak? En dan gewoon een wat dikkere? Maak het jezelf niet te moeilijk, zou ik zeggen! Ik heb met je te doen!

 14. virginie
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  vervang na aankoop meteen de ‘fabriekshakjes’ door je schoenmaker. de orginele zijn vaak van héél hard plastic, dus ook gladder, de nieuwe zijn wat zachter. 🙂

  #hansaplast heeft een goeie ‘antiblaargel’ in eeb tubetje. ook handig voor in je tas. ?

  • Bernie.v
   26 februari 2016 / vrijdag, 26 februari 2016

   Hey Virginie,

   Een goeie tip van die antiblaargel. Die heb ik ook altijd in mijn handtas zitten als ik hakken draag. En ook voor nieuwe wandel- of loopschoenen inlopen is deze gel heel goed. Hij maakt ook geen vlekken.

   Wel een vraagje: Bedoel je dat je stabieler loopt als je dat fabriekshakje laat veranderen? Ik heb namelijk altijd het probleem dat het hakje aan de binnenkant sneller slijt als aan de buitenkant en dan loop ik onstabiel. Gebeurt dit dan minder?

   xx

 15. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Zelf loop ik nooit op hakken, maar ga er toch weer eens mee aan de slag wie weet lukt het nu wel met de hakken aan. Liefs soraya

 16. Maria
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Oee dat ga ik zeker proberen, 3e en 4e teen aan elkaar plakken. Ben benieuwd of het bij mij werkt. Zelf plaats ik ook vaak van die gel pads, loopt stukken fijner en comfortabeler

 17. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Sommige kende ik nog niet maar de meeste werken helaas niet bij mij zoals de 3e en 4e aan elkaar vastmaken. Geen verschil 🙁 ik ga de gel pads eens proberen!

 18. Nicky
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Hou Sereen, welke tenen bedoel je juist met de 3e en 4e? Ik weet niet goed of ik nu vanaf mijn grote teen moet beginnen tellen of vanaf de kleine 🙂 ben zelf geen held met hoge hakken trouwens. Een tip die ik zou meegeven is: pas je schoenen voor je ze koopt, laat je niet verleiden door een goeie deal op een of andere webshop. Ik heb zo een paar gigantisch hoge hakken gekocht maar vanwege het model zitten ze echt vreselijk. Echte zitschoenen, haha 🙂

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   hi Nicky,
   de derde en vierde vanaf je grote teen, in de video is het geheel duidelijk!

 19. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Deze tips komen echt supergoed van pas, want vandaag moet ik toevallig de hele dag op hakken lopen!

 20. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Wat een handige tips zeg! Ga ik zeker uitproberen.

 21. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Ik heb vanavond een gala en hoewel hakken altijd eleganter zijn onder een kleedje, beperk ik de hoogte van mijn hakken voor vanavond, want ik wil gewoon lekker veel kunnen dansen zonder mijn voet te martelen 🙂
  xx

 22. desiree
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  zeker leuke tips 🙂
  ik heb er helaas niks aan aangezien ik geen tenen heb en dus geen hakken aan kan maar wel grappig om een te bekijken

  • Serena
   Auteur
   25 februari 2016 / donderdag, 25 februari 2016

   Geen tenen? Hoe is dat zo gekomen?

 23. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Haha wat een goede tips, dat van die tenen is echt weird! Grappig dat het zo werkt!

 24. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Fijne tips! Ik draag zelf eigenlijk altijd schoenen met een hak en ik kan er dan ook zeker wel lang op lopen, maar met name in de zomer heb ik toch wel eens last van dat mijn voet uit mijn pump schiet of van blaren. Die pad voorin lijkt mij voor mij handig en ik ben wel benieuwd of die blaarpleisters bij mij goed blijven zitten; ik gebruik vaak van tevoren wel gewone pleisters maar die schuur ik dan vaak los met mijn voet.

  • Meghan
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   Dat heb ik dus ook! Niet eens altijd met pumps, ook met sneakers! Die blarenpleisters werken bij mij gewoon niet. Na 5 meter lopen schuren ze inderdaad los en krullen ze op. Iemand tips?

   • Lousaa
    24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

    Nee. Die dingen plakken niet als er vocht onder komt. En raad end wat voeten doen. Zweten.

   • Serena
    Auteur
    24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

    Ik weet niet welke jij gebruikt? Maar die van Compeed en die van Etos eigen merk die ik in de video laat zien blijven bij mij echt megagoed zitten. Moet ze er echt vanaf pulken aan het einde van de dag!

 25. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Handige tips, ik heb binnenkort mijn gala dus ik ga deze tips zeker gebruiken!

 26. Lieke K.
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Handige tips die ik soms zeker niet zag aankomen!
  Ik loop ongelofelijk veel op sneakers en Timberlands, omdat ik daarbij de zekerheid heb dat ze lekker lopen. Nu wordt het toch absoluut verleidelijk om eens te gaan investeren in een (tweede) paar goede hakken! Beter een paar tientjes extra er aan uitgeven dan goedkope kopen onder het mom van ‘ik loop er toch amper op’ – dat is mijn tip… Goedkope lopen (meestal! niet altijd) niet zo lekker en tsja… dan vervul je ook dat idee dat hakken niet lekker lopen!

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   Er zijn een paar punten waar je op kunt letten, bijvoorbeeld;

   1. is de schoen soepel? En vooral bij de hiel. Als het gedeelte hier te hard is dan kun je er donder op zeggen dat hij blaren oplevert.
   2. is de hak té hoog en té steil? Kan je nog op je tenen staan en naar voren leunen terwijl je de hakken aan hebt? Prima. Kan dit niet? Dan zijn ze waarschijnlijk te hoog voor je. Of überhaupt te hoog voor wie dan ook!
   3. Probeer niet al te verliefd te worden op een schoen: hij moet gewoon meteen lekker zitten, zonder knellen, en zonder harde randjes die blaren kunnen opleveren. Hij moet ook zeker niet te los zitten.
   4. Shop ‘s avonds of in de late namiddag, wanneer je voeten op zijn dikst zijn!

   succes!

 27. martine
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Zo,mijn voeten zitten onder de nagellak, tape, haarlak en Blarenpleisters

 28. Mirjam
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Die tenenplaktip ga ik zeker uitproberen, dat zou mooi zijn als dat bij mij werkt !

  Compeed heeft ook zo’n stick met een soort creme die je op plekken kan smeren waar je gaandeweg de dag frictieschade voelt ontstaan. Ik heb m altijd in mijn tas. Maar is vooral voor zomers als je met blote voeten in de schoenen zit.

  De gelpads verschuiven bij mij altijd naar voren en zitten dan onder mijn tenen gekreukeld. Weet iemand hoe dat te voorkomen ?

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   hi Mirjam,

   die stick van Compeed zag ik ook! Maar je kunt net zo goed een doorzichtige deostick gebruiken, of wat Labello of andere lippenbalsem. Vaak nog goedkoper ook, omdat je dit toch al in huis hebt.

   Ik weet niet hoe je het verschuiven zou kunnen voorkomen, misschien door er nog extra wat dubbelzijdig tape onder te plakken? Al betwijfel ik of dit wel lekker zit..

  • kimmie
   25 februari 2016 / donderdag, 25 februari 2016

   Hoi er bestaan ook gelpads die je er permanent kan inkleven ik weet niet welk merk je gekocht hebt?

   Groetjes

 29. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Wow, nagellak en haarspray, die zag ik niet aankomen 😛 die pads lijken me heel handig! En een paar back up platte schoenen bij je hebben doe ik eigenlijk altijd wel.

  • Mirjam
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   Doe ik ook, platte backups in mijn tas. Laatst niet gedaan omdat het met laarsjes meestal wel lukt. Niet dus, Ben op mijn sokken van het winkelcentrum terug naar mijn auto gegaan :D:D

 30. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Wat een handige tips! Op hele hoge hakken lopen blijft voor mij een drama, maar zo wil ik het nog wel eens proberen!

 31. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Ik vind mooie hakken zo mooi. Je benen lijken er langer door en het maakt je zoveel vrouwelijker. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik al jaren mijn hoge hakken niet meer heb gedragen. Ze liggen in de kast te verstoffen. Een aantal tips wist ik al, maar de tip van het vast tapen van je tenen niet. Erg handige tip denk ik! Dus mocht ik weer een keer mijn hoge hakken uit de kast strekken, dan ga ik deze tip zeker uitproberen.

 32. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Yesss, heel welkom deze tips! Ik vind hoge hakken zo mooi, maar ik ben er gewoon niet zo’n held mee. Dus draag ik ze eigenlijk nooit. Maar dat vasttapen van de tenen wil ik écht eens proberen! Had het al eens voorbij zien komen, ben zo benieuwd!

 33. Lin
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Hey serena bij mij zakken de bandjes steeds af aan mijn enkels heb je daar tips voor?? Ook schuif ik steeds met mijn voet naar voor zodat ik steeds uit mijn schoenen schuif

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   hi Lin,

   voor het naar voren schuiven, zie tip 1!

   En wat afzakkende bandjes betreft, je zou ze dikker kunnen maken door er bijvoorbeeld een stukje vilt in dezelfde kleur aan vast te lijmen (aan de binnenkant) zodat ze beter blijven hangen. Of plak er een stukje dubbelzijdig tape aan vast.

 34. Naomi
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Nog een handige tip is als je ne hammen eenmaal te klein hebt gekocht doe er dan een zakje (bijv. boterhamzakje) met water in. Zorg wel dat er nog lucht bij zit. Doe e schoen een nachtje of meer in de vriezer en laat het ijs daarna weer ontdooien als het goed is is je schoen nu een stukje groter!!
  Xx

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   hi Naomi,

   ja, ik heb deze tip expres niet vermeld, ik kende hem wel. Ik denk namelijk dat het altijd beter is om schoenen op te rekken bij de schoenmaker. Die kunnen namelijk heel specifiek een bepaald stukje van je schoen oprekken, bijvoorbeeld het gedeelte waar je een knobbel hebt, en dat is dus echt een custom fit. En met de methode die jij noemt wordt de gehele schoen opgerekt (of de gehele voorkant). Als het nodig is om je gehele schoen op te rekken dan heb je gewoon geen goede schoen gekocht, ben ik bang.

   • Lousaa
    24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

    Er is van bada ook een spray voor. Spuit je op de knellende plek. Half uurtje aanhouden. En het grootste ongemak is voorbij.

    • kimmie
     25 februari 2016 / donderdag, 25 februari 2016

     De bama strech fit spray inderdaad je spuit het in de schoen onmiddelijk aandoen en dan zet dat bepaalde punt uit ?

  • Sandra
   19 april 2016 / dinsdag, 19 april 2016

   Of doe ze een avondje terwijl je op de bank zit met een sok aan. Zit voor geen meter, maar dan worden ze wel ruimer en zitten ze dus beter als je ze aan hebt zonder sok!

 35. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Goede tips al draag ik echt nooit hakken. Dan ben ik groter dan mijn vriend en dat vind ik niet fijn, haha!

 36. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Leuke hacks, vooral die met de tenen aan elkaar plakken :d ! De tip met haarlak heb ik zelf ook al gedaan. Werkt prima !

 37. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Ik heb een tijdlang wedstrijden gedanst (latin). Dan spoot ik altijd haarlak onder mijn schoenen, dat werkt echt! Ook talkpoeder/ babypoeder werkt top!

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   Oh, dat is een goeie ja!

 38. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Die tenen plak tip heb ik nu al een paar keer gelezen! Binnenkort maar eens uit proberen. Waarmee plak je dit het beste vast?

  • Barbara
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   Ze heeft geschreven dat je dat het beste met hansaplast huidskleurige tape kunt doen.

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   Kan met plakband, maar ik heb huidkleurig tape gebruikt van Hansaplast.

 39. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Die tip over babypoeder ga ik eens proberen, ik krijg zo snel blaren!

 40. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Ha, wat een goede tips. Ik ga er zeker eens een paar proberen. De gel-pads gebruik ik al veelvuldig maar de haarlak en tenen vastplakken zouden ook wel eens kunnen werken. Bedankt voor de tips!

 41. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Oooh ik heb ook zoveel mooie, geweldige, masterlijke, high heels…. Die gewoon staan te shinen… In de kast! Dan denk je op t moment dat je ze koopt: ik loop ze vast nog wel in. Think again! Als ze echt niet fijn zitten, dan gaan ze dat ook niet doen. Haha!
  Die tip van de tape.neem ik mee:-)!!

 42. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Wat een fijne tips, een aantal wist ik nog niet! Ik zou willen dat ik deze tips met mijn gala al wist, want toen had ik hele zere voeten op het eind.

 43. 24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Wat een goede tips, een aantal kende ik zeker nog niet en ga ik absoluut een keer uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *