3 Simpele Beautytips #3

Na het succes van Simpele Beautytips #1 en #2 nu ook een #3! In deze editie behandelen we tips die ervoor zorgen dat je niet uit je pumps zal slippen, een natural beauty tip voor een mooiere huid en een aantal tips op teennagelgebied.

Plakvoeten
Misschien ben ik wel de enige (en het klinkt een beetje gek), maar als ik pumps draag dan blijven ze altijd beter zitten als mijn voeten warm en een beetje plakkerig zijn. Als ik met droge en gladde voeten in mijn pumps stap dan slip ik er geheid uit. En dat is wat je nu net wil voorkomen! What to do?
Pak je haarspray en spray er heel lichtjes mee over je voeten, maar voornamelijk over je voetzolen. Wacht enkele seconden (laten we zeggen, 5) voordat je je voet in je pump plaatst. Door de plakkerige haarspray hebben je voeten de hele avond een stevige grip in je pumps. Nice! Het zal misschien wel wat plakkerig aanvoelen, maar alles is beter dan slippen, struikelen en languit gaan. Ik sta liever wat steviger in mijn schoenen (letterlijk dan).

DIY Citroenthee
Ik las vorige week ergens dat het drinken van natuurlijke citroenthee erg goed schijnt te zijn voor een mooiere huid. Je moet hiervoor het sap van een halve citroen uitknijpen in een mok en hierop warm water gieten. Eventueel zoeten met honing. De smaak is heerlijk kan ik jullie vertellen! Het smaakt als een fruitigfris drankje, maar dan warm. Ik drink het nu elke ochtend in de hoop op een betere huid.

Of het nu wel niet zal werken voor mijn huid, citroen is altijd een goed idee om extra vitamientjes binnen te krijgen. Citroenen zijn rijk aan vitamine C, vitamine B en mineralen zoals calcium, fosfor en magnesium. De dagelijkse inname van citroen heeft erg veel voordelen voor je gezondheid. Het reguleert een hoge bloeddruk, zuivert het bloed, verbeterd de huid, verminderd koorts en helpt bij keelontsteking en stoelgang problemen.
Ik start elke ochtend met een beker citroenthee en hoewel ik nog geen verschil merk in mijn huid heb ik wel het idee dat ik er meer energie van krijg.

Mooie teennagels
Deze tips kreeg ik van Angel van The Beauty Bakery. Haar moeder heeft een eigen salon/spa en zelf brengt ze regelmatig een bezoekje aan de nagelstyliste, dus op het gebied van manicures en pedicures weet ze erg veel. Om ingegroeide teennagels te voorkomen (au!) dien je je teennagels recht af te knippen. Als je ze rond knipt of vijlt dan is de kans op ingroeien vele malen groter. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, dus lekker recht houden die boel daar.
Soms zijn je teennagels geel verkleurd, zeker als je vaak rode nagellak draagt. Sommige teennagels zijn ook niet glad, maar bevatten ribbeltjes. Je teennagels kun je een goede opknapbeurt geven door een polijstvijl te pakken en hiermee stevig over je nagels heen en weer te gaan. Je polijst het gele enigszins weg en maakt de nagels weer glad en shiny. 

Zo, dat waren weer 3 simpele beautytips! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad. Het wordt wel steeds moeilijker om met 3 nieuwe beautytips te komen, de meeste tips heb ik al besproken op mijn site! 

Mochten jullie nog goede beauty tips hebben, share them in the comments!
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *