How-to: zelfverzekerd in je bikini

Het is misschien bijna zo ver, je strandvakantie. Aan de ene kant heb je er megaveel zin in, maar aan de andere kant ben je wellicht wat huiverig om in je bijna blote niksie op het strand te paraderen. Nergens voor nodig, vind ik! Vandaag geef ik jullie tips om je zelfverzekerd te voelen in je bikini.

serena in bikini

1. De perfecte bikini

Wanneer je een bepaald beeld in je hoofd hebt van de perfecte bikini is het soms even wennen wanneer deze in de praktijk helemaal niet zo perfect blijkt te zijn. Misschien wil je graag een triangel bikini, maar wanneer je borsten te zwaar zijn en ze in zo’n bikini onwijs gaan hangen geeft dat niet bepaald een boost voor je zelfvertrouwen!

Misschien is een ander soort bikini in jouw ogen niet de perfecte bikini, maar wanneer een bikini wél perfect aansluit en past bij jouw lichaamsvorm, denk ik wel dat je je uiteindelijk een stuk zekerder op het strand vertoont. Wen in elk geval even aan het idee en ga bikini’s shoppen met als voornaamste reden dat ze bij je lichaam moeten passen, en dus niet dat ze per se van een bepaald model of kleur moeten zijn.

Uma Thurman en Kim Kardashian

Uma Thurman en Kim Kardashian

Tip voor curvy ladies: probeer eens zo’n gave pin-up bikini met een broekje met hoge taille en voldoende steun bij je borsten. Of zo’n hele sexy pin-up badpak. Het zal je net als Marilyn Monroe extreem sexy staan! Zulke bikini’s staan eigenlijk het beste op figuurtjes met rondingen, als je te slank bent kun je zo’n bikinitop en -broekje vaak niet mooi opvullen.

curvy en superhot

Tip voor meiden met een platte bips: ga voor een scrunch broekje! Oh my god, het laat je billen in één klap ronder en boller lijken. In Nederland niet te koop, dus je zou het even moeten zoeken in buitenlandse webshops of misschien aanschaffen via eBay. Zoek op ‘scrunch bikini’.

scrunch bikini

2. De juiste maat

Ik zeg eerlijk, ik ben de laatste paar jaren één maat gegroeid wat mijn billen betreft. Kocht ik vroeger altijd een maat S, nu koop ik al mijn broekjes in maat M. Het heeft even geduurd voordat ik dat doorhad, maar toen ik zag dat ik toch wel een behoorlijke muffintop begon te krijgen (lees: spekkies die over de broekrand komen) realiseerde ik me dat ik gewoon een maatje groter moest gaan zitten. Nu sluiten mijn broekjes gewoon goed aan en hoef ik me niet onzeker te voelen over mijn lovehandles. Ik heb ze nu eenmaal (en dat is OK) en door de goede maat broek te kiezen accentueer ik ze in elk geval niet.

small medium_

3. Stop met vergelijken

Terwijl je op het strand loopt op zoek naar een goed plekje valt je oog natuurijk op allerlei meisjes met strakke lichamen. Ik zeg, negeren die hap! Het is zo moeilijk, maar in feite berust het grootste gedeelte van je onzekerheid op het feit dat je jezelf de hele tijd loopt te vergelijken met anderen. Oh, die heeft langere benen, die heeft een strakkere buik en die heeft een prachtige rug. Stop hier alsjeblieft mee! Ik weet het, het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Dit is hoe ik het doe. Mensen vragen het me wel eens, en natúúrlijk heb ik ook wel eens onzekere momenten. Wat kan helpen is een top 3 maken van de punten die jij prachtig vind aan jezelf. Bijvoorbeeld: ik heb mooie jukbeenderen, ik heb een goeie kont en ik heb een smal middel.

Nou, als ik dan weer eens bezig ben met mezelf te vergelijken dan herhaal ik dit als een soort mantra in mijn hoofd en na drie keer stop ik want dan vind ik het wel welletjes geweest! Dan denk ik, ‘niet zo zeuren Sereen, je bent hartstikke mooi! Ik ben mooi, ik ben mooi, ik ben POTJANDIKKIE HARTSTIKKE MOOI! Ik spreek mezelf dan echt streng toe en het leuke is dat je jezelf steeds meer gaat geloven naarmate je jezelf harder toespreekt (ik doe dit altijd met een inside voice hoor). Er gaat dan een soort van golf van tevredenheid over me heen en dan weet ik dat die onzekerheid weer weg is.

better believe it

4. Niemand let op je. Echt niet!

Als je een plekje hebt gevonden (handdoekje uitgespreid, radio geïnstalleerd, en dit natuurlijk extra langzaam om HET moment maar te  kunnen rekken) moet het er toch echt van komen. Het beste is om je kleding uit te trekken zoals een pleister: snel en pijnloos! Het heeft geen zin om moeilijk te doen en om in slow-motion je kleding uit te trekken. Dat valt juist op, en dan gaan mensen kijken van ‘wat is die nou aan het doen?’. Gewoon snel doen, dan ben je er vanaf!

En als je dan een duik in de zee hebt genomen en je loopt terug naar je plek, dan schiet er misschien door je hoofd dat iedereen je nastaart en -wijst en eventueel een giechel onderdrukt terwijl je langsloopt. Het is een enge gedachte, maar in de realiteit is het zo dat niemand echt op je let. Iedereen is bezig met zijn eigen ding. Zoals zonnen (met ogen dicht), een boekje lezen (geen aandacht voor jou) of praten met vrienden en vriendinnen. De mensen die kijken die kijken gewoon omdat ze toch al jouw kant opkeken. Niemand let op je, echt niet! En zo wel, laat ze hun ogen dan maar goed de kost geven. Weet jij veel, misschien heb je wel sjans! Loop rechtop, kin omhoog en borst vooruit.

bitch im fab

5. Pimp Yo Self

Zelfs als het mentaal wel snor wat zelfverzekerdheid betreft kan het alsnog best wel spannend zijn om je bikini body te showen in het openbaar. Om jezelf nét even die boost te geven die je nodig hebt kun je jezelf een beetje pimpen! Zo kun je je lichaam behandelen met een zelfbruiner of je kunt jezelf van te voren een pedicure geven en je teennagels lakken in een mooi kleurtje. Het kopen van een mooie nieuwe bikini, leuke bijpassende pareo, strandhanddoek, slippertjes, beachtas of andere kekke beach accessoires maken het ook een stukje leuker om weer het strand op te gaan.

Wanneer je je lichaam mooi verzorgt en je haren lekker wild zijn geworden door het zoute water voel je je sowieso al wat sneller zwoel en sexy. Althans, dat ervaar ik wel zo. De warme zon zorgt voor een soort roes en ik voel me daardoor heel ontspannen, en met een zonnebril op voel ik me wat mysterieuzer. Ik weet zeker dat je je onzekerheid langzaam voelt wegebben des te langer je op het strand bent. Het is alleen even die eerste stap! Daar moet je jezelf echt even toe aanzetten. Eenmaal in bikini op het strand en je hebt je ergste ‘angst’ al overwonnen. Vanaf dat moment kan het alleen maar bergopwaarts gaan. Sta niet raar van jezelf te kijken als je vriendinnen je aan het einde van de dag uit de branding moeten slepen omdat je daar ongeneerd sexy selfies van jezelf aan het maken bent! 😉

pimp yo self

Tot slot

Hoe je er ook uitziet, het belangrijkste is dat je jezelf accepteert zoals je bent. Ja, ik heb striae. Ja ik heb acnélittekens op mijn rug en nee, ik heb geen hele platte buik of hele slanke benen. Toch ben ik heel erg blij met mezelf. Van tijd tot tijd heb ik wat onzekere momentjes (wie niet?), maar over het algemeen ben ik goed over mezelf te spreken. Ik hoop dat jullie dat ook zijn, of dat mijn tips jullie daarbij kunnen helpen. Ik gun het iedereen om zelfverzekerd en goed in zijn vel te zitten.

Via Facebook deed ik een oproep om een bikinifoto naar mij te mailen en mijn hart maakte een sprongetje toen mijn mailbox meteen overstroomde met berichtjes. Ik opende foto’s van stuk voor stuk vrolijke, zelfverzekerde meiden die zonder schroom hun bikinibody wilden showen op Beautylab.nl. En laten we eerlijk zijn, dan heb je toch aardig wat lef! Laat je inspireren door deze prachtige Beautylabbers in bikini!

Ik begin met een foto van Danielle, die zich afgelopen zomer voor het eerst in een bikini heeft getoond nadat ze maar liefst 43 kilo (wow!) is afgevallen. Dat vond ik wel een aparte vermelding waard.

trots Bezoeker Mandy stuurde deze artistieke foto in:

mandy En hieronder nog meer lekkere zomerse en vrolijke bikinifoto’s, ingezonden door bezoekers!

With the best Ellis (L) bikinibodiesbikini 7 bikini 6 bikini 5 bikini 4 bikini 3 bikini 2 bikini 1

Ik wil iedereen bedanken die een bikinifoto heeft ingestuurd. Ik heb helaas niet alle foto’s kunnen gebruiken voor bovenstaande collage’s, maar absoluut dank voor jullie vertrouwen en dank voor jullie enthousiasme. Go, beauties! Jullie zijn mooi en ik ben trots op jullie!

Als jullie nog aanvullende tips hebben om je zelfvertrouwen (op het strand) een boost te geven, dan hoor ik het graag!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

192 Reacties

 1. shak
  23 december 2015 / woensdag, 23 december 2015

  hoy
  ik ga over een paar dagen gaan skien op kamp maar we gaan daar zwemmen
  ik vin dat ik dikke binnen benen heb en een hangend buikje normaal draag ik zelf badpak met short maar vindt die niet en durf niet in bikinie gaan
  top die fotos op het einde da geeft toch wat stuin hoop dat ik me niet te veel ga schammen

 2. Robin
  18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Wauw knap hoor van degene die 43 kg is afgevallen! Ze ziet er goed uit in bikini 🙂

  Dat vind ik echt goed! Ik ben namelijk ook 40 kg afgevallen en ik erger me eigen dood als ik na het douchen in de spiegel kijk.. Ik heb best wat vel over en een hoop straie overal.. Ik ben nu druk aan het sporten zodat alles strakker wordt!
  Voor as zomer vakantie heb ik een badpak gekocht die corrigeerd en een print heeft zodat alles niet helemaal zichtbaar is..
  En dan probeer ik maar niet te denken aan mijn lichaam 🙂 hopelijk dat ik volgend jaar ook in bikini durf?

 3. 14 juni 2014 / zaterdag, 14 juni 2014

  Bijna niemand is tevreden over zich zelf. Je hoort veel klagen van dit mankeert er aan mij en dat endan zeggen ze dat tegen je en dan was het mij nog niet opgevallen maar dat vinden ze zelf. Er zijn maar weinig mensen die tevreden zijn over hun uiterlijk of figuur. Er is altijd wel wat wat ze er aan vinden mankeren. Ieder heeft z”n onzekerheden. Dan denk je die ziet er goed uit maar dan somt diegene allerlei punten op wat uiterlijkheden betreft waar diegene niet tevreden mee is maar dan was het mij niet eens opgevallen. Ze zien zich zelf uitvergroot. Ik kreeg ook dreigementen van iemand die mij wilde aanvallen. En al meerdere keren. Ja, iedereen heeft toch de vrijheid om te denken wat ie wil. Als je iets wil veranderen aan je zelf waarom dan niet. Mensen zonder zelfkritiek dringen aan je op dat je maar tevreden moet zijn zoals je bent nou waarom ik ben dat niet en blijf lekker ontevreden over mezelf vol zelfkritiek. Ik laat me niets aanpraten of opdringen want dat zijn schaamteloze verneukte opscheppers met megamelomane narcistische hoogheidswaanzin.

 4. marlide
  10 april 2014 / donderdag, 10 april 2014

  Hartstikke bedankt voor dit artikel! Dit is echt een boost voor je zeflvertrouwen, dat had ik net nodig!

 5. Sanne
  14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Super gaaf van al die meiden! Leuk artikel Serena 🙂

 6. 11 juni 2013 / dinsdag, 11 juni 2013

  Weet iemand waar het middelste badpak van de 4e foto vandaan komt?? NEED! 😀

 7. 10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Leuk artikel, lekker geschreven ik was er helaas zo doorheen!
  Goede tips maar ik zou toch niet zo snel een foto online gooien van mij in mn bikini..

 8. 7 juni 2013 / vrijdag, 7 juni 2013

  Superfijne tips! Ik Ben echt spierwit en wordt niet bruin. Daar ook nog tips voor?
  Groetjes Anne

  • edith
   5 mei 2014 / maandag, 5 mei 2014

   Ik heb hetzelfde probleem, spier wit..
   Het enige is dat je geen pastel kleuren moet doen dan verdwijn je. probeer goed rood of marine/donker blauw zwart kan ook wel maar probeer bruin te vermijden of het moet goed donker zijn, bijna zwart.
   Liefs edith

 9. Dawn
  5 juni 2013 / woensdag, 5 juni 2013

  echt super leuk Serena dat de foto van mij en me moeder bij staat! ik had het haar eerst niet verteld en ze schrok er eerst wel een beetje van maar daarna vond ze het super leuk 😉
  xx

 10. Wieke
  5 juni 2013 / woensdag, 5 juni 2013

  Super leuk artikel, ik denk dat heel veel mensen er iets aan hebben. Heeft iemand ook tips voor mensen die heeeel dun en tenger zijn? Heel veel mensen vergeten dit want dun zijn is ook niet altijd zo leuk 🙁
  Xxxxxxx leuk artikel

 11. Elsemieke
  5 juni 2013 / woensdag, 5 juni 2013

  Grappig, ik luister het nummer ‘beautiful imperfections’ terwijl ik dit artikel lees. Ik vind vooral het moment dat ik van en naar de zee loop verschrikkelijk. Bovendien heb ik al een hele slechte houding, als ik dat terugzie kan ik wel door de grond zakken. Maar daar wordt aan gewerkt, en ook aan die onzekerheid, want deze tips zijn héél fijn!

 12. Iris
  5 juni 2013 / woensdag, 5 juni 2013

  ASOS.com!!!
  Hele mooie bikinis voor grote boobies (ja echt groot dus ook G/H/I)

  Heel veel keus uit hippe modelletjes en heel betaalbaar!

  • vivian
   13 februari 2015 / vrijdag, 13 februari 2015

   Owh goede tip ga kijken heb altijd ruzie met bikini’s ook maatje /f

 13. D.
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Ik vind jouw lichaam echt super mooi!

 14. Genevieve
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Yeey mijn foto staat er bij!
  Geweldige artikel trouwens, heb me vandaag voor het eerst dit jaar in een bikini mogen vertonen.

 15. Yasmine
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Amazing artikel, ikzelf loop mezelf ook altijd met anderen te vergelijken en ik heb op school al dat ik bang ben dat iedereen in de kantine naar me kijkt 😐 haha dus laat staan op t strand.. Vind t supercool van de ingezonden foto’s!

 16. Tessa
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Wauw, je bent echt geweldig, zo’n goed artikel schrijven!

  Ik besefte me toen ik het las, dat het eigenlijk ‘in onze ogen’ nooit goed zal zijn.
  Want ik lees over meisjes/vrouwen die onzeker zijn omdat ze misschien een buikje hebben of ronde billen, maar ik ben/was juist onzeker om mijn benen dat ze te dun zijn, het is dus eigenlijk nooit goed!

  Ik heb het nu geaccepteerd en ik vind mezelf mooi zoals ik ben, ook al is het nog best moeilijk, altijd zo positief!

 17. Gabriëlla
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Wat heb je een mooi lichaam, je taille is zo mooi slank! Ook de andere dames zijn allemaal prachtig in hun bikini’s, respect.

  Ik heb niet heel veel issues met rondparaderen in mijn bikini. Ik heb zeker niet het perfecte lichaam en tuurlijk kan het strakker, maar als ik daar de hele tijd over nadenk op het strand word het er ook niet leuker op 🙂

  Trouwens Serena, ik zie labeltjes van Victoria’s Secret op de foto dus misschien weet jij wat meer over de maten van dit merk. Is het zo dat een 70C in de US een 32B is? Dat staat op de site maar ik dacht dat het dan 32C was..

  • Serena
   Auteur
   4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

   hi Gabriella, ik heb een B en bij Victoria’s Secret heb ik ook een B! Ik zou het voor de zekerheid even opmeten, ze hebben een tabel op de site en dan weet je het zeker.

 18. 4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  heeel leuk artikel! ook leuk van alle bezoeksters! 🙂

 19. 4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Echt een mooi artikel, goed dat je er aandacht aan besteed, want volgens mij zijn er echt veel meiden die dit eng vinden net zoals ik.

 20. Annika
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Wat een mooie meiden in die bikini’s! Ik vind het er ook veel beter uitzien dan van die magere modellen. De h&m heeft nu toch een campagne met Rihanna? Vind ik heel goed, omdat zij ook niet zo superdun is!

 21. Mirjam
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Mijn billen passen nooit in een broekje 😛 maar zo’n short is weer onflatteus. Heb laatst een tankini besteld, want ik ga aqua aerobicen!

  • Mirjam
   4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

   Trouwens, heel goed artikel! Nu vind ik het wel jammer dat ik een pesthekel aan her strand heb, al woon ik er praktisch naast..

 22. betty
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  mooi lichaam heb je wow. kheb een buikje maar wel grote memmen hihihihi

 23. Leonie
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Dankje Serena! Dit helpt mij echt! En de eerst volgende keer dat ik mijn bikini aantrek ga ik zeker wat van de tips proberen!
  dankje! x

 24. Britt
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  ja ik vind het echt heel eng want heb striae heel erg en dikke boven benen maar verder 🙂

  xx leuk artikel

 25. sarah
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Ik durf gewoon niet op naar zee te gaan! Ik heb namelijk heel veel last gehad van acné in mijn pubertijd en ik heb echt heel veel littekens op mijn rug en borst. Ook heb ik puistjes op mijn kont en het is ook nog is zichtbaar het gaan vanuit mijn kont tot mijn dijen.

 26. Stephanie
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Ik heb geen problemen met mijn lichaam en veroordeel anderen ook niet op hun vormen. Het enige waar ik me voor schaam in bikini is dat mijn bovenbenen behoorlijk wat littekens hebben van automutilatie en dat dat toch iets ongemakkelijks is als mensen er naar vragen (en dat gebeurt vaker dan je zou denken). Ik probeer nu meestal een korte broek aan te houden of board shorts aan te doen maar zou veel liever een normale bikini durven te dragen -___-.

 27. 4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Heel leuk artikel en wat fijn allemaal die foto’s 😀 x

 28. Rebecca
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Heel heel HEEL goed artikel Serena!
  Wat ben ik blij om dit te lezen hihi. Over ongeveer 80 dagen ga ik naar Amerika, onderandere Vegas (hallo handige tips van jou en je zusjes!) en ben nu zo een beetje 6 dagen in de week in de sportschool te vinden. Dit wel met tegenzin. Misschien moet ik mezelf ook maar gewoon accepteren hoe ik ben en kan het best een tandje minder in de sportschool. Hele mooie foto’s van de dames en dat meisje in roze bikini met een soort bandeau om haar hoofd is echt prachtig. En Danielle die zoveel kilo is afgevallen, mooi om te zien dat ze het nu durft 😀
  Beauty at all sizes <3

 29. Manoek
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Wow wat een goed artikel!
  Ik heb zelf ook al 3/4 jaar niet gezwommen omdat ik me gewoon niet durf te vertonen in bikini. Omdat ik best wel heel erg dun ben.. je ziet me ribben zitten en mn sleutelbenen vallen ook heel erg op..
  Maar door dit artikel krijg ik bijna moed om toch maar een x in bikini te gaan..
  En alle meiden die een foto poste, super knap!

 30. 4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Jezus wat een prachtlichamen allemaal! Maar hee, ik werk nu aan mijn lijf, en het moet goedkomen. Mensen staren naar mij als ik in bikini loop, omdat ik een infuus aan mijn been heb (diabetes) Dat is ook vrij storend maarja, zo is ‘t nou eenmaal!

 31. Danielle
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Oei… daar sta ik dan in bikini in het artikel. Maar ik mag toch eindelijk zeggen dat ik er best trots op ben! Super artikel!

 32. Petra
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Dit artikel raakt me heel erg. Ik ben eigenlijk al jarenlang ontevreden over mijn lichaam. Inmiddels heb ik ook al ondergewicht maar het is niet dat ik er tevredener op wordt. Juist in dit artikel zie ik dat er niet 1 perfect lichaam bestaat, want ieder lichaam is anders verdeeld, maar dat betekent niet dat het minder mooi is. Juist de vormen, de curves en de zelfverzekerdheid vind ik zo prachtig van de meiden die op deze foto’s staan. Dit is wel echt een motivatie om aan te komen, dankje Serena. Ik hoop dat ik ooit ook zo tevreden met mezelf kan zijn zoals jij bent.

 33. Nikita
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Leuke post ! Wel bijna geen foto’s van meisjes met een maatje meer… spijtig daarvoor.
  Als ik de lijn had van eender welk meisje op de foto’s hierboven zou ik ook bikini’s dragen hoor 🙂

 34. Denise
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  stuk voor stuk mooie bikini foto’s, ik ben al op vakantie geweest dus mijn bikini trek ik alleen weer uit de kast met (heel warm) mooi weer..
  heb toevallig dezelfde bikini als de laatste foto in ‘t turkoois <3

 35. Charlotte
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Ik vergelijk mezelf ook best vaak met andere.. Moet ik niet doen, als ik het doe ga ik net als jou zeggen ‘je bent mooi’ haha.

  Ik heb pas bikini’s besteld bij Victoria secret en ik heb zin in de zomer

  • Gabriëlla
   4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

   Mag ik vragen hoe de maten vallen? 🙂
   Past een C cup in een M van de Victoria’s Secret?

 36. 4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Wat een onwijs goed artikel Serena!
  Wat moedig dat allemaal bezoekers en jijzelf op de foto durven te gaan.
  Inderdaad vergelijken met andere is nooit goed maar gaat vaak toch ongemerkt helaas.
  Je hebt trouwens een prachtige Taille!

 37. Judith
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Je raakt de zere plek bij vele denk ik.. Dat is ook weleens nodig, ik waardeer dit stuk enorm ook vanwege jouw eerlijkheid. Hoezeer je mij geraakt heb met dit stuk blijft het zo lastig om mezelf anders te zien. Ik snap de truc van ik ben mooi ik ben mooi maar ik kan dat niet eens uitspreken in mezelf of naar mezelf in de spiegel. Maar toch bedankt want zo zie ik maar weer even dat ik niet de enige ben met een bolletje vet op mn buik en met acne plus acne littekens op mn rug en voor..Tja toch blijft het lastig 🙁

 38. Marije
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Wat een superleuk artikel! Hele goede tips ook 🙂 En leuk dat er zoveel foto’s zijn ingestuurd! Ik heb er zelf geen problemen mee om in bikini te gaan. Ach ik heb een beetje een buikje, maar ik mag er best wezen. Een goede bikini/badpak kan wel veel verschil maken. Als ik lekker op het strand lig en er komt een wat zwaarder persoon in een mini bikini langs wandelen, waar werkelijk alles uithangt en puilt , denk ik ook ‘oei’. En vervolgens geniet ik weer lekker van het zonnetje en ben het meteen vergeten 😉 Het maakt dus echt niet zoveel uit hoe je eruit ziet.

 39. Laura
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Serena wat heb je toch een prachtig figuur, sorry hoor, maar ik blijf het zeggen!

 40. Naj
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Wow Danielle ziet er goed uit voor iemand die zoveel is afgevallen. Der lichaam ziet er gewoon strak uit!

  Weet je wat voor dieet ze heeft gedaan toevallig? Of Danielle mocht je dit lezen, hoor graag je tips.

  • Danielle
   24 november 2014 / maandag, 24 november 2014

   Heeeeeeele late reactie en geen idee of het nog gelezen wordt 1.5 jaar later, maar ik heb een gastric bypass gehad ruim 3 jaar geleden. En heb het geluk gehad dat ik nog jong ben, erbij sport en mijn verhoudingen denk ik redelijk zijn. Maar leuk om dit artikel nog eens terug te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *