WIN | 10 x Demak’Up Detox Water Challenge Kit

Zonder water zou het leven zoals we het nu kennen onmogelijk zijn. Mensen, dieren, planten. We hebben allemaal water nodig om te kunnen overleven. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Het is daarom ook erg belangrijk dat we voldoende water blijven drinken. Water is essentieel; het hydrateert ons lichaam, het is dorstlessend, maar tegelijkertijd zorgt het ook voor een gezonde huid. Water is dan ook de grootste reiniger, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Dat water onmisbaar is voor een gezonde en stralende huid weet Demak’Up als de beste, en daarom dagen ze je uit om dit essentiële mineraal te gebruiken tijdens je everyday skincare routine. Ga bijvoorbeeld aan de slag met DIY Detox watertjes voor de binnenkant en scrubs en maskers voor de buitenkant. Samen met Kim Berger, huidtherapeut bij Triaderm in Utrecht, is er een 10-daagse Demak’Up Detox Water Challenge ontwikkeld. Iedere dag staat in het teken van een ander beauty- of reinigingsthema, met water als basis.

Demak'Up Detox Water Challenge_ - 1Ik ontving deze geweldige Demak’Up Detox Water Challenge Kit en ik ben helemaal enthousiast! Hij zit bomvol met de beste kwaliteit wattenschijfjes in verschillende maten, een oogmake-up remover, reinigingsdoekjes, een échte Mason Jar (voor je Detox Watertjes!), een aantal recepten en natuurlijk de Demak’Up Detox Water Challenge Calender waarop je overzichtelijk kunt zien wat je elke dag ‘moet’ doen gedurende de challenge. Superleuk!

Demak'Up Detox Water Challenge_ - 5Enne, goed nieuws: ik mag ook 10 van deze superleuke kits verloten onder mijn lezeressen, hoe gaaf is dat? Alle informatie voor deze winactie vind je onderaan deze blogpost.

flavored water beginplaatjeDemak'Up Detox Water Challenge_ - 3Hmmm, en wat vinden jullie van dit zelfgemaakte Bessen Detox Water? Verfrissend en gezond, en ook nog eens boordevol vitamines en anti-oxidanten, wat zorgt voor een elastische, egale en glowy skin!

catastrophic cosmetic masker_08Demak'Up Detox Water Challenge_ - 4En blauwe bessen kun je overigens perfect gebruiken als ingrediënt voor een gezichtsmaskertje! Prak ze fijn met yoghurt en honing tot een smeuïg geheel, breng het aan op een gereinigd gezicht, laat het 5 minuten zitten en spoel het er daarna van af. Deze ingrediënten maken je huid heerlijk zacht, helder en geven het een detox boost!

DEMAK’UP DETOX WATER CHALLENGE

Eerlijk is eerlijk, we hebben misschien niet altijd zin om ons gezicht te reinigen en te verzorgen, maar goed, het moet toch gebeuren! En als we het dan toch moeten doen, kunnen we er net zo goed een leuke challenge van maken, toch? SO, WHO IS WITH ME?!

Vanaf 23 mei zal er op www.demakupdetoxchallenge.nl elke dag een nieuw recept te vinden zijn voor het Detox Watertje en het DIY masker of scrub. Zijn jullie klaar om jullie skincare routine een boost te geven zodat jullie met een extra mooie huid de zomer in gaan? Meld je dan nu vast aan via deze website!

Ook kun je je aanmelden via Facebook zodat je iedereen in jouw timeline kunt laten zien dat je de Demak’up Detox Challenge aangaat! Aanmelden voor het event kan hier.

WIN WIN WIN

Demak'Up Detox Water Challenge_ - 2Enthousiast geworden? Dan is het natuurlijk extra leuk om thuis ook een eigen Demak’Up Detox Challenge Kit te ontvangen! En, ik mag er maar liefst 10 verloten onder mijn lezeressen! Wat moet je doen om kans te maken op zo’n goedgevulde kit?

1. Ga naar www.demakupdetoxchallenge.nl
2. meld je aan met je e-mailadres
3. plaats hieronder een lieve comment

That’s all! Over 3 dagen kies ik random 10 lieve comments uit die ik vervolgens een mailtje zal sturen waarin ik jullie vraag om adresgegevens, zodat de kits jullie kant op kunnen komen.

Meld je hier aan voor de Demak’Up Detox Challenge. Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

281 Reacties

 1. Tessa Roelofs
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee!
  Het eerste wat ik doe als ik uit school kom is altijd jouw blog lezen?
  Xoxo Tessa

 2. Ilona
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Leuke actie! Ik heb me aangemeld!
  En niet alleen een leuke actie maar ook een leuke blog van een spontane, mooi vrouw!

 3. Roos
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  WoW dit is echt vet ik doe natuurlijk mee!! Ik volg je al heel lang. Ik ben 10 jaar en heet Roos en doe altijd mee met de winactie’s hopelijk win ik!
  ❤️❤️????? Roos

 4. Liza
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee!

  Ja water drinken is soms iets wat ik vergeet in alle drukte. Lijkt me leuk om aan de detox mee te doen. Weer even overal wat bewuster van worden.

 5. Arzu
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Superleuk! Ik doe mee! Ivm mijn zwangerschap probeer ik erop te letten dat ik meer water drink, maar dat wil helaas niet altijd lukken. Hopelijk is dit dan een extra push om mijn best te doen :)

 6. Madelon
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Hej powervrouw ik denk dat we dat gemeen hebben zo fijn dat je ondanks tegenslag nog zo intens kan genieten van het leven je leeft namelijk maar 1 keer. Ik zou graag een detox challenge willen doen goed van buiten is goed van binnen :-)

 7. Bo van Leeuwen
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Wat lief dat je weer een winactie doet! Je geeft zo te merken veel om je volgers, door ze al deze leuke dingetjes op te sturen! Ook fijn om te zien dat je ondanks de ellende van de afgelopen weken nog zo veel leuke artikelen online zet. Je bent echt een sterke vrouw, een mooi voorbeeld!
  Liefs, Bo

 8. D.
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Ik heb deze morgen ontdekt dat ik zwanger ben! De allerbeste reden om de komende tijd extra goed voor mezelf te zorgen! Ik doe dus graag mee met deze winactie! :-)

 9. Fary
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Super actie Sereen!
  Ik heb mij opgegeven :-)

 10. 20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Oh super leuk zeg. Ik doe graag mee. Ik volg je al jaaaaaaaren (maar dan ook echt), al sinds het begin toen je Afrikaanse zeep verkocht haha. Kwalitatief de beste, leuke humor en twee snoezige poesjes. Dat zijn volgens mij jouw ‘secret’ ingredients voor het succesvolle Beautylab. Succes met de detox, I’m in :).

 11. 20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Wat een super leuk pakket likt mij dit zeg! Wil toch even zeggen dat je het echt super doet! Ondanks misschien iets minder leuke dingetjes zorg je er wel gewoon elke keer weer voor op een paar super goede artikelen online te zetten! Heel veel dank daarvoor! xoxo

 12. Rosa
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Jammie, water is echt mijn lievelingsdrankje. Hoe gek dat ook klinkt haha.
  En om de comment lief te maken: ik vind het knap en mooi om te zien hoe je hier op de blog (en op snap) lekker verder gaat met je leven! Life goes on!

 13. Sihuong
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Ooh dit klinkt echt super leuk. Ik ben geobsedeerd met het reinigen van mijn huid dus dit zou echt een leuke uitdaging zijn. Jij bent ook mij go-to blog op het gebied van skincare en reviews. Keep it up!

 14. Charlotte
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Lijkt me heel leuk om te winnen ;-). I love your blog!

 15. Femke
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Ik neem graag een kijkje op deze blog omdat ik hier vaak nuttige informatie uit haal! Met name jouw filmpjes met de live tests zijn favoriet! Een winactie zoals deze is altijd welkom. Leuk dat je dit doet!

 16. kimberly
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Wauw, superleuk! Ik gebruik altijd demak’up wattenschijfjes omdat ze naar mijn gevoel gewoon het beste zijn! Dat ze met deze actie het belang van goed reinigen en voldoende water drinken in de kijker zetten, kan ik dus alleen maar aanmoedigen :) ik doe graag mee met de winactie, het zou namelijk wel eens fijn zijn om deze kwaliteit toch voor een ‘zacht prijsje’ te kunnen krijgen ;)

 17. Basant Hashish
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Super leuk dat je een winactie houd. Demak’up is een super fijn merk wat betreft make-up remover en wattenschijfjes. Ik heb al meerdere detox producten uitgeprobeerd. Het zou super leuk zijn om deze ook te mogen testen. Keep up the good work Serena. Je doet het echt super goed en vind het nog steeds keer op keer leuk om naar je video’s te kijken. Tenminste iemand die lekker eerlijk en spontaan blijft voor de camera.

  Dikke kus, Basant

 18. Sarina
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Serena,

  Beautylab is 1 van de weinige blogs die ik nog volg omdat bij veel de kwaliteit achteruit is gegaan. Het valt me dan ook ontzettend op dat de kwaliteit bij jou constant blijft zeker nadat je relatie nog niet zo lang geleden uit is gegaan. Ik ben blij dat je gewoon verder gaat met je leven en op zoek bent naar een ‘volwassen’ huis. Ga zo door en jij red het echt wel in het leven, met of zonder man! Uiteindelijk komt de juiste man die je de mooiste kindjes geeft wel op je pad

  Of ik nou win of niet, ik vond dat dit wel even gezegd mag worden. Over het algemeen zijn we allrmaal heel goed in commentaar geven en wat minder in complimentjes ;).

  Liefs

 19. Delphine
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Hey Serena,

  Super leuke actie! Genoeg water drinken is en blijft een challenge voor me. Met deze actie wil ik alvast een goede start maken. ik heb me op de site aangemeld en doe dan ook graag mee aan de winactie.

  Keep up the good work!!

 20. Kim
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Zou een detox me redden van mijn fronsrimpel, denk je?

 21. Peggy
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Leuk dat je een Detox gaat doen en zou hem ook graag doen. Past bij mijn nieuwe gezonde levensstijl. Je huid gaat nog meer stralen dan het nu al doet.

 22. 20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Yes ik kan wel een detox gebruiken!
  Des te leuker dat je er een winactie van is.
  Ik ga me meteen aanmelden :)

 23. Aileen Burger
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Geweldig! Ik ga deze zomer trouwen, dus mijn huid kan wel een detox gebruiken.
  Zo ben ik zeker op mijn mooist op deze speciale dag!

  Ik vind Beautylab echt de leukste website van NL.
  Niet alleen vanwege de laatste nieuwtjes over beauty, verzorging, lifestyle etc…
  Maar ook omdat jullie veel persoonlijke dingen delen.
  Ga zo door dames!

 24. Sanne
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Yeey leuk ik doe mee! De wattenschijfjes van Demak’Up zijn echt de fijnste vanwege die lijntjes. Veegt de make-up extra goed mee.

 25. Yuni
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Wauw dit is echt geweldig!
  Mijn huid kan wel wat verzorging gebruiken~
  Super leuk dat je ook dit soort artikelen maakt ^^

 26. 20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  ik heb me aangemeld :) Ik heb nooit een challenge gedaan dus vind ik het best wel spannnend! Goed voor mij om meer aandacht aan het schoonmaak van huid te geven.
  Dankje Serena voor de reminder !

 27. Ilona
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Ik doe ook mee! Na al een hele week ziek thuis met een voorhoofdholte ontsteking kan ik wel een oppeppermaskertje gebruiken :)

 28. Rabia
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Lieve comment.

  Hahaha, nee, ik doe mee! super leuk. Ik zocht al een tijdje naar zulke maskers, wow als ik win ben ik echt suppeeeeeeer blij!

 29. Esley
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Goed initiatief! Vooral nu ik zwanger ben merk ik dat mijn huid wel wat extra aandacht en liefde kan gebruiken. Die “glow” verschijnt namelijk niet vanzelf :)

 30. Desiree Manon
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Leuk! Ik heb mij aangemeld. Ik ben vooral benieuwd naar de verschillende maskertjes. En ik hoop natuurlijk na de 10 dagen verschil in mijn huid te zien. Ik heb er zin in!

 31. Krista
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Leukkkkk! Ik doe mee! :)

 32. Loes
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Leuk, heb me aangemeld! Ik drink veel witte en groene thee overdag, maar het lijkt me fijn om te kunnen afwisselen met water met fruit! Heb ik me nooit mee bezig gehouden! En om dit te combineren met een scrub of masker, dat kan nooit kwaad! Ik heb me aangemeld en ga mee doen! Uiteraard zou de Challenge Kit daar aan bijdragen :-) Dank voor de tip!

 33. Robin de beer
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Ik doe graag mee! Misschien is dit de manier om wat extra te doen voor m’n gezondheid en gezichtsverzorging want dat kan altijd beter ;)

 34. Amanda Kimberly
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Ik doe ook heel graag mee! Ik probeer de laatste tijd steeds meer water te drinken omdat ik weet dat dit mijn huid goed doet! Ik zou het erg fijn vinden om te winnen zodat ik even een momentje voor mezelf heb in de avond en lekker tot rust kan komen, ik merk dat ik dit heel erg nodig heb vanwege heel veel stress. Duimen!

  Liefs, Amanda

 35. Charlotte
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Goeie challenge dit! Water drinken is belangrijk maar wel lastig voor mij, ik ben al blij als ik een halve liter op een dag drink. Als ik water maak met fruit drink ik wel al veel meer. Anyway ik heb me aangemeld, leuk!

 36. Chantal
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Ik doe graag mee Sereen!
  Lijkt me een leuke challenge om te doen, even lekker jezelf verwennen.
  (wat wel weer mag, na een heftig ongeluk en al ruim 5 maanden herstel)
  Een beetje aandacht aan jezelf schenken. =]

  Je bent een topper, en je blogposts en video’s zijn altijd een heerlijk me-time momentje.

 37. Silke
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Jaa ik doe mee met de winactie.
  Echt heel leuk dit!! Ik dronk altijd veel te weinig water maar probeer sinds 2 weken elke dag 1,5-2 liter te drinken. Ik vind het alleen nog steeds moeilijk. Misschien dat dit me kan helpen haha.
  Liefs

 38. Karlijn
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Jaaaa ik wil graag meedoen!! Ik heb altijd een heel vervelende huid gehad. Sinds dat ik je blog ben gaan volgen (nu ongeveer een jaar of 4) is mijn huid al een stuk verbeterd. We hebben ongeveer dezelfde huid dus als jij iets aanraadt ren ik meteen naar de winkel. Helaas ben ik nog steeds niet 100% tevreden en daarom zou ik graag winnen!

 39. romy
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Oehhh mijn favo place in huis is de badkamer! Ik vind het heerlijk om ‘s ochtends, maar natuurlijk vooral ‘s avonds een momentje voor mezelf te nemen en lekker mijn gezicht te reinigen, en zo’n challenge sounds very good! Heerlijk, nog meer feest in de badkamer! Count me in! ;-)

 40. Kimberly
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Jaaa! Ik wil heel graag mee doen. Ik houd er niet zo van om make-up te dragen en wil graag een gave huid. Door bepaalde omstandigheden heb ik nu een huid vol met pukkels :( Ik doe heel graag mee!!!

 41. Hanne
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Hele leuke winactie! Ben hier heel erg benieuwd naar. Ik drink best weinig en vooral weinig water, ik probeer er wel op te letten, maar vind het nog steeds moeilijk. Hopelijk helpt dit om het wat makkelijker te maken!
  Je artikel is, zoals altijd, weer leuk geschreven met hele mooie en duidelijke foto’s. Ga zo door! En ik ben benieuwd. Liefs, ?

 42. Mammy02
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Ja deze mama wil mee doen! Met 2 jonge kinderen en een gevoelige onzuivere huid kan ik wel een pakket gebruiken.. Water drinken en groene thee doe ik nu al regelmatig, en me huid lijkt al wat minder onzuiver.. Ga in ieder geval de challenge aan!

 43. Denise
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Super leuk! I love water. Dit is dan ook echt zeker iets dat ik super graag wil winnen! Dit kan mijn huid ook echt gebruiken!

 44. Merel
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Omg zo leuk!! Ik gebruik hun watjes altijd haha, mijn huid kan wel wat detoxen gebruiken zo vlak voor de vakantie ;) ik wil ook graag even mededelen hoe leuk ik je blog vind, je doet allerlei verschillende onderwerpen door elkaar maar ze hebben wel allemaal op een manier met beauty te maken. Je doet winacties, waar iedereen natuurlijk blij van wordt maar ook wat serieuzere dingen, gewoon van alles wat.
  Ik volg ook wel andere beautyblogs maar die posten niet zo vaak en als ik dan in de ochtend naar de beautyblogs ga is beautylab de enige die me niet teleursteld omdat er geen nieuwe post is.

  Ik hoop dat ik win en als ik niet win dan hoop ik dat degene die wint er erg veel plezier van gaat hebben, succes allemaal!

  Xx merel

 45. sabine ganga
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Al jaren drink ik alleen maar water en vind dat het ook aan mijn huid te zien is.ik zou erg blij zijn met deze kit.lief dat jij er 10 weggeeft.

 46. Louise
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Aah yaaaaaas super leuke challenge!! het doosje is ook wel super schattig ? Echt zooo leuk? Hoop dat het gaat werken!! Als ik niet win, ben ik alsnog onwijs benieuwd hoe het uitgaat pakken?

 47. Kawtar
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Superleuk! Mijn huid kan wel wat verzorging gebruiken en zo vlak voor de ramadan(tegelijkertijd ook mijn tentamens en hers) beginnen is een opknapbeurt wel welkom. Dus ik doe mee! Ik heb zoiets nooit eerder gedaan dus ben benieuwd.

 48. M
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Super leuk artikel weer! Ik doe graag mee, en zoals altijd wordt ik weer enthousiast van de foto’s en de tekst van je steen goeie artikels. Lees nu zelfs vanaf mijn vakantie zo verslaafd ben ik aan je blog.

 49. Claudia
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Whaaa, dan hoef ik niet meer jaloers te zijn op al die mooie huidjes van anderen. Ik kan er dan zelf één zaaien! Het zou echt zo tof zijn! Ik heb het nog nooit geprobeerd eigenlijk, dat detoxen, en ik ben wel benieuwd of het wat voor mij is. Spannend!

 50. 20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Jaaaaa altijd goed een schone huid!! Zou geweldig zijn om dat pakket te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *