WIN | 10 x Demak’Up Detox Water Challenge Kit

Zonder water zou het leven zoals we het nu kennen onmogelijk zijn. Mensen, dieren, planten. We hebben allemaal water nodig om te kunnen overleven. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Het is daarom ook erg belangrijk dat we voldoende water blijven drinken. Water is essentieel; het hydrateert ons lichaam, het is dorstlessend, maar tegelijkertijd zorgt het ook voor een gezonde huid. Water is dan ook de grootste reiniger, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Dat water onmisbaar is voor een gezonde en stralende huid weet Demak’Up als de beste, en daarom dagen ze je uit om dit essentiële mineraal te gebruiken tijdens je everyday skincare routine. Ga bijvoorbeeld aan de slag met DIY Detox watertjes voor de binnenkant en scrubs en maskers voor de buitenkant. Samen met Kim Berger, huidtherapeut bij Triaderm in Utrecht, is er een 10-daagse Demak’Up Detox Water Challenge ontwikkeld. Iedere dag staat in het teken van een ander beauty- of reinigingsthema, met water als basis.

Demak'Up Detox Water Challenge_ - 1Ik ontving deze geweldige Demak’Up Detox Water Challenge Kit en ik ben helemaal enthousiast! Hij zit bomvol met de beste kwaliteit wattenschijfjes in verschillende maten, een oogmake-up remover, reinigingsdoekjes, een échte Mason Jar (voor je Detox Watertjes!), een aantal recepten en natuurlijk de Demak’Up Detox Water Challenge Calender waarop je overzichtelijk kunt zien wat je elke dag ‘moet’ doen gedurende de challenge. Superleuk!

Demak'Up Detox Water Challenge_ - 5Enne, goed nieuws: ik mag ook 10 van deze superleuke kits verloten onder mijn lezeressen, hoe gaaf is dat? Alle informatie voor deze winactie vind je onderaan deze blogpost.

flavored water beginplaatjeDemak'Up Detox Water Challenge_ - 3Hmmm, en wat vinden jullie van dit zelfgemaakte Bessen Detox Water? Verfrissend en gezond, en ook nog eens boordevol vitamines en anti-oxidanten, wat zorgt voor een elastische, egale en glowy skin!

catastrophic cosmetic masker_08Demak'Up Detox Water Challenge_ - 4En blauwe bessen kun je overigens perfect gebruiken als ingrediënt voor een gezichtsmaskertje! Prak ze fijn met yoghurt en honing tot een smeuïg geheel, breng het aan op een gereinigd gezicht, laat het 5 minuten zitten en spoel het er daarna van af. Deze ingrediënten maken je huid heerlijk zacht, helder en geven het een detox boost!

DEMAK’UP DETOX WATER CHALLENGE

Eerlijk is eerlijk, we hebben misschien niet altijd zin om ons gezicht te reinigen en te verzorgen, maar goed, het moet toch gebeuren! En als we het dan toch moeten doen, kunnen we er net zo goed een leuke challenge van maken, toch? SO, WHO IS WITH ME?!

Vanaf 23 mei zal er op www.demakupdetoxchallenge.nl elke dag een nieuw recept te vinden zijn voor het Detox Watertje en het DIY masker of scrub. Zijn jullie klaar om jullie skincare routine een boost te geven zodat jullie met een extra mooie huid de zomer in gaan? Meld je dan nu vast aan via deze website!

Ook kun je je aanmelden via Facebook zodat je iedereen in jouw timeline kunt laten zien dat je de Demak’up Detox Challenge aangaat! Aanmelden voor het event kan hier.

WIN WIN WIN

Demak'Up Detox Water Challenge_ - 2Enthousiast geworden? Dan is het natuurlijk extra leuk om thuis ook een eigen Demak’Up Detox Challenge Kit te ontvangen! En, ik mag er maar liefst 10 verloten onder mijn lezeressen! Wat moet je doen om kans te maken op zo’n goedgevulde kit?

1. Ga naar www.demakupdetoxchallenge.nl
2. meld je aan met je e-mailadres
3. plaats hieronder een lieve comment

That’s all! Over 3 dagen kies ik random 10 lieve comments uit die ik vervolgens een mailtje zal sturen waarin ik jullie vraag om adresgegevens, zodat de kits jullie kant op kunnen komen.

Meld je hier aan voor de Demak’Up Detox Challenge. Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

281 Reacties

 1. Marleen
  20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Hoi Serena
  jaaa ik doe mee met deze winactie!! ik wordt nu namelijk al vrolijk van de kit. En de wattenschijfjes zijn zo fijn! Ik kan niet wachten tot het begint XX

 2. Denise
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Ik doe mee.
  Neem altijd wel even de tijd om mn gezicht te reinigen. Al is het niet met een maskertje dan is het eel met een lotion
  Een leuke actie is het!!
  Lees ook met plezier je blog…. en kijk je youtube filmpjes 😉

 3. Renate
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Ik doe zeker mee! Ik heb altijd moeite met mn gezicht reinigen omdat ik gewoon ontzettend lui ben haha, guilty! Maar hopelijk dat dit een stukje motivatie biedt.
  En trouwens, je blog is top! De IPL staat al bovenaan mijn lijst sinds je vorige artikel, maar na je artikel van laatst ga ik er nu zeker voor!

 4. Liesbeth
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Hoi Serena,
  Wil ook graag een kansje wagen….
  Leuke winactie en prachtig pakket!
  Groetjes Liesbeth

 5. Susan
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Hi serena,
  Ik zou super graag dit pakket willen winnen!! Momenteek heb ik last van schommelingen in m’n huid. Het ene moment ziet m’n huid er gewoon goed uit en het het andere moment zit ik weer helemaal onder de puistjes. Ik baal hier erg van omdat ik hier nooit last van heb gehad. Bovendien vind ik dat jij een mooie glowy huid hebt en heb ik daar momenteel ook wel weer behoefte aan

 6. 19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wat een mooie challange en erg belangrijk ook. Zeker als 30- plusser heb je meer vocht nodig en veranderd helaas je huid. Daarom zou ik graag kans willen maken.

 7. Betty Hamstra
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wat een superleuke challenge, ziet eruit alsof ik dat ook vol kan houden. :)
  Ik doe graag mee, bezoek je blog elke dag maar ben meestal een stille lurker..

  Duimen maar :)

 8. Mirella
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Super leuk weer!👍🏻
  Heb een rete drukke baan en inderdaad moet mezelf vaak s’avonds slepen naar de badkamer voor een grondige reiniging ipv een snel make-up reinigings doekje…😬
  Om vervolgens nog wel tijd te maken om jou gezellige blogs te lezen… Dat dan weer wel😃

 9. Lotte
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wat een toffe actie! Als ik me goed herriner hadden ze vorig jaar ook zo’n challenge. Ik had daar toen ook aan meegedaan.
  Jouw blog behoort tot 1 van mijn favorieten en ik lees altijd graag je artikelen. Ook je filmpjes op youtube zijn een favoriet van mij. Ik hoop dat je nooit zal stoppen met bloggen!

  Voor ik het vergeet, ik doe ook mee met de wedstrijd en sowieso heb ik me al aangemeld voor de challenge.

 10. Natalia
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wat leuk! Je bent truly een inspiratiebron voor zoveel meiden including me. Rock on!

 11. 19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wauw een leuke actie! De reinigingsdoekjes zijn gewoon de max! Graag doe ik mee om mijn huid volledig te doen verhelderen en deze dagelijks vanuit binnen en buiten te reinigen. ik ben benieuwd naar het resultaat.

 12. maureen
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Ik zou super graag zo een pakket willen!!
  Ik ben een alleenstaande moeder en heb het erg druk. Mijn huid is sinds mijn zwangerschap erg gevoelig geworden dus kan een detox challenge goed gebruiken.

 13. Nadia J
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Vergeet wel eens om meer water te nemen maar als ik dit lees krijg ik weer een duwtje om vaker te drinken. Thanx super actie.

 14. Joyce van der Heijden
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Een kus en een knuffel voor jou Sereen 😘 Have a lovely day!

 15. Nadia J
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Vergeet wel eens om meer water te nemen maar als ik dit kees krijg ik weer een duwtje om vaker te drinken. Thanx super actie.

 16. Naomi
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wat een super leuke winactie!! Ik doe zeker mee!! Vooral mijn huid kan wel wat hydratatie gebruiken aangezien ik momenteel met een antibiotica kuur tegen mijn acne bezig ben. Verder vind ik het pakketje er echt ontzettend leuk uit zien. En een keer wat anders dan gewoon water zie ik ook wel zitten!

 17. Tialda
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wat een leuke winactie! Super handig ook dat we niets met facebook/twitter etc. Hoeven te doen, want dat heb ik een half jaar terug verwijdert. Dit lijkt me heel leuk om te doen. Ik heb nog nooit wat gewonnen, dus het lijkt me wel leuk om dit te winnen. Mijn huid ziet er de laatste tijd niet uit en ik ben bijna ten einde raad. Zelf de korean 10 step drie maanden geprobeerd. Voor nu houd ik me daaraan, maar ik hoop dat zoiets mjjn huid ook goed zou doen. Bovenal is dit natuurlijk fun en gezond! Meerdere vliegen in 1 klap. ^^ (:

 18. Moniek
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wat een super leuke winactie! Veel water drinken is altijd wel weer een streven, maar vaak schiet het er bij in. Zo’n mooie mason jar kan met een lekker fruitwatertje erin kan er toch net weer voor zorgen dat ik wat makkelijker aan mijn vocht kom :).

 19. Julia
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Het lijkt me super leuk om mee te doen met deze challenge! Erg benieuwd of je daadwerkelijk ook verschil zal zien.

 20. Esther
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Hier doe ik heel graag aan mee! ❤️

 21. Anke
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Lieve Serena,

  Als eerste hoop ik dat het goed met je gaat. In je video gaf je inderdaad aan dat het wel goed ging, maar het zal toch niet makkelijk voor je zijn.
  Ik volg je nu al 2 jaar denk ik. Toen ik 14/15 was begon ik me steeds meer te verdiepen in beauty en make-up. Jij bent sowieso één van de beautybloggers die ik al jaren volg en waar ik mijn inspiratie uit haal.
  De reden dat ik jou al zo lang volg is, omdat je heel puur / jezelf bent. Ook ben je lekker creatief en je foto’s vind ik ook altijd super mooi. Daarnaast ben ik ook blij dat je Angel de gelegenheid geeft om elke zondag een stukje te schrijven. Ik ga helemaal stuk om haar verhalen en kijk er elke week weer naar uit.
  De reden waarom ik graag de Demak’Up Detox Challenge Kit wil winnen, is omdat ik die zeker wel kan gebruiken na al die dagen blokken voor mijn examen…
  Misschien denk je van: Oh, heb je weer iemand die graag wat wil winnen en doet dat door een beetje te slijmen. Maar ik hoop dat je snapt dat ik dit echt meende. Ik wens je nog heel veel succes toe en sterkte de komende tijd!

  Liefs,

  Anke

 22. Suzanne
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Hee Serena!

  Wat een super leuke actie, ik doe zeker mee met de challenge en hoop dat ik kans maak op deze super box! Ik volg trouw je blog en doen mn best mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen. Jouw huid ziet er altijd zo stralend uit! Ik hoop dat ik met de detox in de buurt kom :D

  Liefs Suus

 23. Sharon Jansen
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Ohhh yeah! Gelijk ingeschreven! Echt wat voor mij! Frisdrank is verbannen uit mijn huis. En water en sapjes zijn meer welkom dan ooit. En vanmiddag ben ik voor het 1ste sinds maanden ook weer geweest rennen! En dat voelt zo onwijs goed! Heb er echt helemaal zin in. Dus kom maar op met deze challenge! Want mijn hele lijf moet er aan geloven! Dus ook mijn gezichtje! Kom maar op met die zomer! Deze detox challenge kit zal dan ook een hele goeie duw in de juiste richting zijn en me helpen! Liefs sharon♡

 24. Tessa
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Aah, wat leuk dit! Erg goed bedacht en precies iets wat ik nodig heb. Zeker iets om uit te proberen, doe zeker mee!

 25. Miranda
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Lieve Serena,

  Wat zou ik dit pakket graag willen winnen. Ben al jaren van alles aan het testen om mijn huid dan ook maar een beetje rustig te krijgen maar helaas na een aantal goede weken begint mijn huid weer. En dit keer op keer. Lees altijd graag jou blogs en probeer dan ook al je tips te volgen, dus ook deze tip voor de detox Demake-up challenge gaan we gewoon weer proberen!

  Duimen!

  Liefs, Miranda

 26. Soum
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Ben een grote fan van detoxen en er altijd mee bezig, heb gemerkt dat het zo’n grote boost geeft aan m’n huid! Deze Challenge lijkt me echt zo leuk om uit te proberen, dankje om hier een artikel aan toe te wijden!

 27. Rosanne
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Demak’Up wattenschijfjes zijn super! De enige die niet pluizen en goed absorberen. Een detox challenge is ook wel een goed idee. Net een verhuizing gehad en nu dus samenwonen met mijn vriend, niet bevorderlijk voor de huid.

 28. Emma
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wauw! Wat een gave website. Ik wou dat ik deze website veel eerder had ontdekt. Je bent zo leuk enthousiast en spontaan, i love it! Ga zo door, ik geniet iedere keer weer van je blogs en video op YouTube.

  Leuk ook dat je aan Winacties meedoet. Ik zou graag de demake’up detox kit willen winnen. Mijn huid kan wel wat water gebruiken.

  Liefs Emma

 29. Yara
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Mijn gezicht kan wel een detox gebruiken…. Na al die examenstress ( die nog tot volgende week dinsdag duurt) wordt mijn huid er ook niet beter op :(
  Ik doe dus zeker mee want i neeed thisss !! :)

  Fingers crossed :)

  xx yara

 30. Loïs
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Hoi Serena,

  Afgelopen vrijdag hebben wij de sleutels van ons nieuwe huurhuisje gekregen. Veel klussen, verf op delen van het lichaam waarvan ik dacht dat ik het toch goed had bedekt, waardoor in mijn gezichtsverzorging op een laag pitje had staan. Oops! Aanstaande dinsdag gaan we verhuizen en kan niet wachten om weer tijd voor mezelf te nemen en te relaxen.

  Ik hoop voor jou dat je snel een mooi huisje vindt waar je je helemaal thuis voelt.

  Liefs,
  Loïs

 31. Pascalle
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Weer een erg leuk artikel Serena! Je schrijft altijd zo duidelijk en gezellig. Ik lees je artikelen met groot plezier.
  En dan nu weer een leuke frisse challenge!
  Nieuwe receptjes voor lekkere watertjes zijn altijd welkom. Kom helemaal in een zomerstemming!

 32. San
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Ik doe heel graag mee. Ben op eigen kracht 40 kilo afgevallen dus mijn lichaam en huid kunnen wel wat extra verzorging gebruiken :)

 33. Laura
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Nooit een gevoelige huid gehad en nu op mijn 24ste door mijn zwangerschap heb ik opeens heel veel last van een gevoelige huid. Ben daardoor al eerder bij jouw site gekomen en kijk graag naar deze filmpjes en blogs! Mijn gezicht kan nu zeker wel wat extra verzorging gebruiken. Super leuke blog!

 34. Eliza
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Super leuk artikel en zo leuk geschreven. Ondanks dat ik het druk heb ga ik de challenge aan. Tijd voor jezelf is heel belangrijk en dit kan mij al heel erg helpen.

 35. Petra
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Super Gezond, Heerlijk & Leuk !
  Ik doe mee :))

 36. Melanie de Jong
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Heerlijk Clean voor de aankomende Zomer <3
  SUPER !!!

 37. Nathalie van Hugten
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Je bessenmaskertje ziet er apart uit, haha maar verder ben ik altijd in voor een detoxchallenge. Soms is detoxen gewoon even goed voor je. Net zoals je huid altijd goed reinigen, dat is echt een must. Ik doe graag mee :)

 38. lieke
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  altijd leuk zo’n actie!
  Superartikel, je schrijft zo leuk!

 39. Wilma
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Na een hectische periode kan ik zo’n oppepper wel gebruiken! Kom maar op, ik doe mee! *superenthousiast* en helemaal fan van beautylab!

 40. Femke
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Weer zo een leuk artikel waar ik zo makkelijk door heen kom met lezen. Voor je het weet is het artikel weer aan zijn einde. Wat schrijf je leuk en met plezier, dat merk je echt.

 41. Linda
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  You go girl!
  Lieve Serena, jij hebt geen detox nodig.
  Jij ziet er altijd stralend en fris uit.
  Ik daar in tegen kan wel een flinke boost gebruiken :)!
  Fingers crossed!

  Liefs

 42. Leonie
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Ha Serena, ik bezoek je site dagelijks al jaren lang (meer dan vijf jaar). Het is net of ik je echt een beetje ken! Eerlijk gezegd reageer ik maar zelden.. Ik vind Beautylab 1 van de leukste beautyblogs van Nederland. Wees trots op wat je hebt bereikt! Go Beauty! ;-)

 43. Megan Junier
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wat super leuk deze blog! En een super leuke give away van Demake’up! Zou mij wel erg goed opweg helpen met detoxen.
  Ook duidelijk en berijpelijk hoe je het allemaal beschrijft!
  Ik weet precies wat ik moet gaan doen! Dankje wel! :D

 44. Iris Medendorp
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Super cool een echte mason jar!!! leuk dat jij zo vaak je bezoekers bij je blog betrekt. Dat doe jij veel meer in verhouding met andere blogs. Super gaaf!

 45. Ruth
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Superleuke challenge! I’m in!

 46. Marjolein
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Super leukk
  Ik doe meee😃😃

 47. Christina
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wat een super leuke challenge van Demak’up! Ik kan wel een beetje hulp gebruiken bij het detoxen ;)

 48. Joyce
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Mijn huid is op dit moment behoorlijk onrustig door werkstress een detox zou dus erg welkom zijn!

 49. Angela
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Wat een leuke win actie!
  Het zou heel goed van pas komen!
  Ik ben benieuwd naar de challenge & vooral naar de DIY maskertje & scrub!
  Zou heerlijk zijn om met een zuivere huid de zomer in te gaan!!

  xx

 50. Jeska
  19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Zooo, dat zou heel goed van pas komen wil beter( ja soms schiet het er wel bij in) voor mijn huid gaan zorgen, zodat ik geen puistjes en meeeters meer krijg ben al goed op weg maar kan altijd beter, en hoe kan je dat het beste doen, om samen met een heleboel andere en jou als toch wel een bekende Nederlander natuurlijk deze Demak’Up Detox Challenge aan te gaan. Heerlijk voor mijn gezicht en de waters voor mijn lichaam om deze ook goed te hydrateren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *