VOE Slim afslankbroek review

Corrigerend ondergoed, afslankbroeken, shapewear; figuurverbeterende onderkleding heeft niet het spetterendste imago. De VOE Slim afslankbroek uit de webshop van Biodermis.nl brengt echter een nieuwe impuls aan de saaie wereld van corrigerend ondergoed.

VOE_SLIM_LOGODe VOE Slim afslankbroek belooft niet alleen je lichaam er beter uit te laten zien, het elastische materiaal van de broek is ook voorzien van cafeïne, retinol, vitamine A en E, ceramides en aloë vera. Deze ingrediënten worden langzaam aan de huid afgegeven tijdens het dragen en zorgen ervoor dat de huid gladder en egaler wordt. Ook cellulites wordt tegengegaan door het dragen van de afslankbroek.

Dit is een nieuwe trend in de modeindustrie, want je ziet nu steeds vaker dat er huidverbeterende ingrediënten in de stof van kleding wordt verwerkt. Zo heeft ook Wrangler onlangs anti-cellulitis spijkerbroeken op de markt gebracht. Deze spijkerbroeken verliezen hun hydraterende effect echter na 4 – 8 wasbeurten terwijl de pakjes van VOE Slim het maar liefst 100 wasbeurten volhouden voordat de actieve ingrediënten hun werking verliezen.

VOE slimDe corrigerende én huidverbeterende onderkleding van VOE Slim werd jaren geleden in eerste instantie ontwikkeld voor vrouwen die een operatie hebben ondergaan. Zwellingen en bloeduitstortingen van wonden verminderen door de strakheid van de onderkleding terwijl de actieve ingrediënten de wondgenezing versnellen, eventuele littekens zacht en soepel houden en littekenvorming aanzienlijk wordt verminderd. Maar ook zonder operatie heeft je huid baat bij de onderkleding van VOE Slim!

BROCHURE-GIRDLE-SLIM_Page_1Hier op Beautylab HQ waren we wel nieuwsgierig geworden naar deze wonderlijke afslankbroeken, vandaar dat we een oproepje op Facebook plaatsten. Hierin vroegen we naar meiden die een kledingstuk in hun kast hebben hangen dat ze niet zo goed durven te dragen, omdat ze onzeker zijn over hoe hun lichaam erin uitkomt. De leuke en enthousiaste reacties stroomden binnen, met uiteenlopende redenen waarom ze de VOE Slim graag wilde uitproberen. Sella, Kylie, Iris en Josien werden uitgenodigd om langs te komen voor een pas- en fotosessie, hapjes en drankjes, make-up & hair touch-up en een leuke goodiebag. Na deze middag hebben ze de VOE Slim vijf dagen gedragen en hun bevindingen voor ons opgeschreven.

hapjes drankjes2 hapjes drankjes1Even voorstellen, de meiden;

voeslim17Sella
Ik heb de VOE Slim gedragen op verschillende momenten, zowel op mijn werk als tijdens een feestje. Voor de verandering pakte ik kleding uit de kast die ik normaal gesproken te strak vind om te dragen, maar met de VOE Slim wilde ik het wel proberen. Ik voel me zelfverzekerder en strakker met het broekje aan. Ook ga ik automatisch rechtop zitten. Dit is vooral fijn op feestjes, want dan hoef je je geen zorgen meer te maken over het inhouden van je buik. Wat ik jammer vind, is dat het broekje bij mij afzakt. Ook had ik de eerste dag na het dragen van het broekje buikpijn, maar hier heb ik later geen last van gehad. Voor naar het werk vind ik het broekje minder geschikt, maar voor speciale gelegenheden trek ik het graag aan.

voe slim sella

Kylie
Het aantrekken van de VOE Slim ging goed, al had ik wel moeite om de overgang van het broekje naar mijn bh netjes te krijgen. De eerste vijf minuten had ik het warm met deze extra laag aan, maar daarna voelde ik er weinig van. Het broekje corrigeert goed bij mijn buik; daar worden de lijnen wat vloeiender. Ik vind het idee van de VOE Slim leuk, maar ik heb nog wel een aantal minpunten. Zo zakt het broekje nogal af en ik vind dat het te weinig doet voor mijn billen en benen.

voe slim kylie

Iris
Het aantrekken van het broekje ging een beetje moeizaam, maar toen ik het eenmaal aanhad zat het lekker. Ik draag de VOE Slim graag onder een jurkje. Mijn figuur ziet er dan beter uit en ook mijn houding verbetert. Onder een broek kan het te warm zijn en ook moet je opletten met welke kledingstukken je het broekje combineert. In combinatie met sommige stoffen kan je kleding namelijk gaan glijden of statisch worden. Wat ik ook merkte, was dat een litteken op mijn buik na een paar dagen lichter was geworden.

voe slim iris

Josien
Ik wilde de VOE Slim graag proberen, omdat ik regelmatig last heb van strakke jurkjes die precies mijn verkeerde rondingen benadrukken. Het aantrekken van het broekje was even een uitdaging en het zat best strak in het begin, maar na een minuut of tien was ik eraan gewend en zat het comfortabel. Ik merkte vooral verandering in mijn houding en mindset. Ik ga meteen rechtop staan, voel me zelfverzekerder en hierdoor zie ik er gelijk beter uit. De VOE Slim is wat mij betreft ideaal voor feestjes waarbij je je strakste kledingstukken aan wilt trekken.

voe slim josienWij willen de dames hartelijk danken voor hun aanwezigheid! Het was echt een gezellige, leuke vrijdagmiddag, Ik vind het bovendien heel stoer dat ze zonder make-up en met lady lumps (waar ze eigenlijk onzeker over zijn) op de foto te gaan. Dikke props voor hen!

Conclusie: De afslankbroek zit lekker strak, niet dat je het gevoel hebt dat je door een rietje moet ademen, maar strak genoeg zodat je buik er slanker uitziet en je houding automatisch verbetert. Persoonlijk denk ik dat je het effect van VOE Slim vooral rondom je buik ziet. Het maakt de buik een stuk platter (die van Josien lijkt wel ingedrukt, zo plat!) waardoor ook je borsten optisch worden gelift (wat vooral bij Iris goed te zien is). Je houding is ineens rechtop en dat zorgt niet alleen voor een mooiere houding, ook kan rechtop staan je zelfverzekerder maken (of je in elk geval zo doen overkomen).

De huidverbetering die de broek belooft, heeft waarschijnlijk  meer dan vijf dagen nodig voor een zichtbaar resultaat, al gaf Iris wel aan dat haar litteken al lichter geworden was. Het dragen van de VOE Slim zorgt ervoor dat je je zekerder voelt om een strakker of gewaagder kledingstuk aan te trekken. De VOE Slim is vooral geschikt om te dragen naar speciale gelegenheden, om er net wat beter uit te zien en je ook zo te voelen. Wij zijn van mening dat iedereen een VOE Slim afslankbroek in haar kast zou moeten hebben. Je weet maar nooit wanneer je dat extra tikkeltje zelfverzekerheid kan gebruiken! Enthousiast? Koop je eigen VOE Slim afslankbroek via Biodermis.nl.

Wat vinden jullie van het resultaat? Wat is jouw mening over figuurverbeterende onderkleding en is je mening na dit artikel bijgesteld?

Until next time,
Team Beautylab

 

Volg:

117 Reacties

 1. Nadia
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Ben werkelijk verliefd op het jurkje en de schoenen van IRIS!! Kun je misschien zeggen waar je ze hebt gehaald?

 2. Diana
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Ik heb een soort ‘body’ van de Primark, dus onderbroekje en hempje aan elkaar, en dan onder het kruis kun je die dicht klikken.
  Ik vind dat ie mijn zijkant-vetjes goed platdrukt en het zit lekker, niet te strak, en ik doe het ook altijd aan als ik een halfdoorschijnend blousje aandoe, dan kruipt je hempje nooit meer omhoog (:

 3. Marge
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Voor = geen make up, normale lach
  Na = mooie make up, uitbundige glimlach

 4. Diana
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Iris; Je hebt de mooiste schoenen ooit!! <3 Waar vandaan?

  • iris
   14 april 2013 / zondag, 14 april 2013

   Dankje, die hakken komen volgens mij nog van de primarkt van vorig jaar zomer.
   Maar zijn inderdaad hele fijne en mooie hakken, ik twijfelde ook geen moment om ze te kopen.

 5. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Wauw ik vind het echt wel een verschil hoor dames, ziet er veel beter uit!! Zeker het overwegen waard zo’n broekje. Hahahaha 1 van de katten heeft een photo bomb gedaan…hilarisch!

 6. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Ja ik zie het verschil wel. Ik heb zelf ook vaak last van zo’n lelijke inham tussen mijn bovenbenen en heupen 🙁 daarom vermijd ik te strakke jurkjes liever. Maar om nou corrigerend ondergoed aan te doen gaat me te ver aangezien ik pas 20 ben en maatje 38 heb dus ik eigenlijk niet moet zeuren 😛

 7. SDJ2
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Wat grappig dat bij Iris één van je katten eens kwam kijken 😛

 8. Janet
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Ik heb zelf de broekjes van de primark, zitten prima en het voordeel van die broekjes is dat ze er gratis BH bandjes bij leveren (doorzichtige) dus nooit meer last van afzakkende broekjes

 9. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Wat een duidelijk verschil zeg! Vooral bij de buik zie je echt veel verschil.

 10. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  ik denk zelf dat ik het niet nodig heb, maar knap van deze dames dat ze het wilden proberen!

  *haha nieuwsgierig poezebeest*

 11. Kelly
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Hihihi die eerste foto van iris.. Coco of Clarence zo stiekem achter het gordijntje hihihi!

 12. Barbara
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Het effect is vooral bij Josien erg mooi. Al geloof ik niet echt dat die stofjes in het broekje celullite kunnen verminderen… En die photobomb van je katje bij Iris, haha!

 13. Maura
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Heb een tijdje geleden ook corrigerend ondergoed staan passen. Alles wat op de ene plek werd platgedrukt, kwam er elders weer bovenuit. Dus worsten-benen en een dikke rol net onder mn bh. Vreselijk! Echt dapper van deze dames dat ze op de foto durfden!

 14. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Wat een fijne en uitgebreide review! Wat leuk dat deze dames mee hebben gedaan! De resultaten zijn heel erg mooi!

 15. Syl
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Ik ben niet overtuigd. Natuurlijk kan zo’n broekje er niet voor zorgen dat je van maat 40 naar maat 36 gaat.
  Ik heb zelf ook best een probleembuikje, maar dit product sla ik even over.

  • Kylie
   12 april 2013 / vrijdag, 12 april 2013

   Dat klopt, dat doet het ook niet.. Ik ben de dame in de blauwe tuniek 😉
   Het heeft er bij mij voor gezorgt dat de lijnen vloeiender waren, maar een broek die eigenlijk nét niet kan, kan je niet aan met de afslankbroek.

 16. Angela
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  ik heb er een aantal in mijn kast liggen, normaal, met pijpen, strings. ik heb het vooral nodig voor mijn ‘heup’vet. alleen die van mij waten 5-6 euro en werken naar mijn mening goed genoeg. doe keer daylt ik het aan heb naar een feestje.. dagelijks zou ik gek worden om dat te moeten dragen op het lab, niemand ziet er wat van onder de labjas xD..

 17. Maaike
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Ik vind het zelf niet nodig om zoiets te dragen, ik ben vrij slank maar heb wel een beetje een uitstekende buik. Daar ben ik trots op, ik moet er ook niet uitzien alsof ik nooit wat eet.

  Wat me opviel is de kat die op de eenalaatste serie foto’s, die met Iris, zijn kop om het gordijn steekt, heel schattig! 😉

  • 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

   Haha, ik zie het ook nu pas! Wat schattig. Dat is wellicht Coco, niet? En wat het figuurcorrigerend ondergoed betreft, vind ik het verschil voorbij bij Jolien erg groot. Die meest rechtse foto is opmerkelijk, echt een groot verschil! Maar zo’n ondergoed zit vaak te strak waardoor je het snel benauwd krijgt, dus zeker niet geschikt voor elke dag, vind ik.

 18. joyce
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  leuk om het op verschillende figuren te zien. al vind ik wel dat als je de eerste drie bekijkt het verschil gewoon netjes is en bij de laatste is ineens de hele buik weg lijkt wel of ze m inhoud.
  dan denk ik gelijk weer aan de “neppe” telsell reclames. maar staat super goed hoor daar niet van

 19. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Wat een prachtige dames, vooral bij Josien zie je het resultaat goed! Ik vind de panty’s met een beetje correctie erin altijd erg fijn 🙂 xoxo

 20. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Grappig! ZOu ik ook wel willen hebben haha

 21. danielle
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Ja ik wil er een ga zo gelijk checken zo handig durf ik ook wat leuker dingen te dragen

 22. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Wow, vooral bij Josien werkt het broekje echt heel mooi! En wat heeft zij een mooie ronde bips zeg!

 23. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Bij Josien kun je het verschil het best zien!

 24. t
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  ik dacht wauw goed resultaat. Is wel wat voor mij. Ik heb dan wel maat 36, maar ik heb het zelfde probleem als de laatste. Goed figuur alleen mn buik is wat ronder. Je kan precies zien als ik net heb gegeten -.-
  Totdat ik de prijs zag 🙁 voor 25 had ik het nog wel gedaan. Maar 60 is misschien meer voor mensen die er echt mee zitten

  • 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

   The same here! Na het eten is mijn buik ook echt meteen een paar cm dikker, echt een beetje mijn probleemzone. Dit is daar dan ook vast een goede oplossing voor. Maar zo te zien wordt je kont er ook platter van en dat wil ik niet. Juist trots op mijn ronde billen haha.

 25. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Wow ziet er wel goed uit hey

 26. HCN
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Bij dit soort dingen moet ik altijd aan Bridget Jones’ Diary denken :’) Maar een paar maanden geleden had Kassa ook een test gedaan met verschillende soorten corrigerend ondergoed en daar kwam een betaalbare merk (H&M? Hema?) als beste uit!
  Eigenlijk wil ik wel zo’n broekje hebben voor bepaalde gelegenheden.

  • t
   4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

   volgens mij was h&m juist de slechtste. Maar ik kan het me ook niet meer goed herinneren.

  • Annelien
   4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

   De best geteste van KASSA was toch echt Maidenform 😉 niet zo heel betaalbaar. Wie er verder in de top vijf stonden weet ik niet meer. HEMA stond wel relatief hoog, maar niet op één.

   • Barbara
    4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

    Hema werd helemaal niet getest. Maidenform was het best, het broekje van H&M met pijpjes was ook vrij goed en niet zo duur.

 27. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Ik moest zo lachen om die kat bij Josien haar foto! Cute!

  • 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

   Haha, nu zie ik het ook, hilarisch!
   Ik vind het resultaat vrij afhankelijk van je lichaamsbouw/figuur. Bij het ene meisje zie je duidelijk verschil, bij het andere meisje nauwelijks. Ik denk niet dat ik het ga proberen, het lijkt me ook totaal niet lekker zitten.

  • Soukaïna
   4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

   Jaa! Super schattig! 😀

  • Nicole
   4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

   Nieuwsgierig snuitje 🙂

 28. Danielle
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Ik ben een fan van figuurcorrigerend ondergoed: ik heb een body, een jurkje, diverse broekjes en panty’s: het zit gewoon zoveel mooier onder een strakke jurk! De basis is veel gladder, waardoor je kleding veel mooier zit en daardoor lijk je meteen slanker. Bij de hema en M % S zijn ze overigens heel betaalbaar. Let wel op: als je heel klein en vrij slank bent, zijn de kleinsten van M % S (maat 36/38) nog te groot. Die van de Hema vallen normaal en dus zijn daar ook geschikte maten voor kleine en slanke mensen.

 29. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  aaah die bij de laatste foto, super platte buik! ;D

 30. Nabila
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Fijn revieuw inderdaad lekker duidelijk en uitgebreid.

 31. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Het klinkt wel erg interessant, maar volgens mij bestonden zulke dingen al. Je ziet wel effect!

 32. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Je ziet zeker verschil, maar ik zou niet zo snel figuurcorrigerend ondergoed dragen..

 33. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Voor die prijs zijn er heel veel andere opties, maar hij werkt wel goed!

 34. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Mooi resultaat en fijne review, en leuk dat deze dames mee hebben gedaan

 35. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Nou ik vind t niet Super maar we leuk

 36. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Leuk dat je het meerdere dames ook echt hebt laten testen voor een aantal dagen! Dit lijkt me op zich een prima product, al lijkt het me niet heel comfortabel en meer iets voor de winter (in de zomer wil ik altijd zo luchtig mogelijke kleding aan).

 37. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Leuk om te lezen, maar gebruik dit soort spullen zelf niet

 38. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Wauw, uitgebreid! Ziet er echt heel goed uit!

 39. Mayke
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Leuk artikel zeg, er is duidelijk veel werk van gemaakt.

 40. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Goede review! Ik vind afslankbroeken zelf niet nodig, maar je ziet wel duidelijk verschil!

 41. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Mooie vrouwen, je proefpersonen.
  Ik heb hier volgens mij nog een buikcorrigerende panty liggen, maar ik zou niet weten waar hij is. Figuurcorrigerend ondergoed vind ik best handig, om allerlei uitsteeksels wat in te dijken. 😉

 42. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Ik heb het zelf niet nodig. Vooral bij Josien vind ik dat je het resultaat goed kunt zien!

 43. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Zit nog best wel een verschil in zeg! Wel een mooi resultaat!

 44. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Ik wist niet dat afslankbroeken bestonden. Klinkt goed! Gelukkig heb ik het niet nodig.

 45. Ester
  4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Fijne revieuw, ik gebruik zelf ook een corrigerend broekje.
  Bij mij zakt de onderkleding ook altijd verschrikkelijk naar beneden, dat is wel een minpunt.
  Ik denk dat dat bij de meeste wel is!
  Deze klinkt ook goed, maar die ik zelf nu heb heeft dezelfde werking als dit broekje, dus ik hoef niet zo nodig te switchen.
  Ik probeer altijd mijn buik iets te verbloemen, omdat ik zwanger ben geweest & dus nog wel een buikje over heb ..

 46. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Wat een goede uitgebreide review! Wat gaaf dat deze dames hebbeb meegedaan 🙂 de resultaten mogen er zeker wezen, Zo’n broekje lijkt me niet zo lekker zitten omdat get volgens mij best strak zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *