Viva la Juicy La Fleur & Moschino Pink Bouquet

Suikerzoete flacons, lekker roze en girly! Vandaag ga ik Moschino – Pink Bouquet en Juicy Couture – Viva la Juicy La Fleur voor jullie reviewen. Beide parfums zijn nieuw, maar al wel te koop.

Echte eyecatchers zijn het! De flacon van Juicy Couture heeft de bekende roze strik en gouden bedeltjes en de flacon van Moschino is hartvormig en heeft een mooi roze kantrandje.

Juicy Couture kennen jullie misschien van de 2-delige joggingspakken waar in koeienletters ‘JUICY’ op de billen geschreven stond. Ik was jaren geleden een trotse eigenaresse van zo’n joggingspak en trok het zelfs aan naar school. Een donkerblauwe had ik, met witte letters. Ik had namelijk in magazines gezien dat Paris Hilton en Jennifer Lopez ook zulke pakjes hadden en toen moest ik dat natuurlijk ook. Comfortabel dat ze waren! Goed. Na een maand was de trend wel zo’n beetje voorbij en sindsdien heeft het pak jaren in de kast gelegen tot ik het een keertje voor een prikkie verkocht op de rommelmarkt. Dat was mijn eerste kennismaking met Juicy Couture.

Juicy Couture is in 1997 opgericht door twee beste vrienden en sindsdien doet het merk het echt goed, voornamelijk in Amerika. Ze hebben een hele kledinglijn, tassenlijn, schoenen, lingerie, accessoires, bikini’s, zonnebrillen en noem maar op. Hier in Nederland kennen we Juicy Couture voornamelijk van hun heerlijke girly parfums.

Het parfum Viva la Juicy van Juicy Couture – hun absolute bestseller – werd gelanceerd in 2008 en dit jaar brengt Juicy daar een nieuwe variant op uit genaamd Viva la Juicy La Fleur. Zoals de naam al aangeeft ligt de nadruk bij dit parfum meer op de bloemige noten.

De flacon heeft dezelfde vorm dop, roze strik en gouden bedels als de flacon van de orginele Viva la Juicy, maar is verder slanker van vorm en heeft roosjes gedrukt op de achterzijde. Het is in elk geval erg herkenbaar, maar toch duidelijk anders en beide flacons zijn vast een erg leuke match naast elkaar op je nachtkastje!

Viva la Juicy La Fleur is wat zachter, minder zoet en bloemiger dan het origineel. Het is wat frisser, sprankelender maar bevat wel de verslavende zoete en ‘eetbare’ geurnoten van vanille en karamel.

Viva la Juicy La Fleur opent met noten van wilde bessen, mandarijn en waterlelie. Snoeperig zoet, fruitig en sappig vooral. Al snel zwakt dat hele zoete wat af en krijgen de bloemennoten de overhand. Kamperfoelie, gardenia en jasmijn geven het parfum een zachte, vrouwelijke en delicate touch. De geur veranderd in een romig en bloemig geheel. Toch zijn de zwoele noten van de basis ook waarneembaar. Vanille, met haar romige en mild zoete geur. Karamel met haar watertandend zoete geur en als laatste ook sandelhout, met haar warme, verleidelijke karakter.

Al met al een zoete, bloemige geur, maar niet per se ‘gourmand’. Ik vind de geur niet mierzoet, niet bedwelmend, maar voornamelijk zacht en vrouwelijk met zoete, bloemige noten. Het is sprankelend, flirterig en perfect voor de vrouw die diep van binnen een waar prinsesje is. Viva la Juicy La Fleur is wat frisser en lichter dan de originele Viva la Juicy. Mocht je een liefhebber zijn van Viva la Juicy dan vind je deze variant La Fleur hoogstwaarschijnlijk ook erg aantrekkelijk.

Prijzen;
Viva la Juicy La Fleur eau de toilette 40 ml – €49
Viva la Juicy La Fleur eau de toilette 75 ml – €69
Viva la Juicy La Fleur eau de toilette 150 ml – €98

Juicy Couture – Viva la Juicy La Fleur is te koop bij de luxe parfumerieën.

Moschino is een Italiaans modehuis, maar het bestaat nog niet zo lang als andere modehuizen zoals Armani, Dior of Chanel. Nee, Moschino is pas opgericht in 1983 door Franco Moschino. De beste man stierf erg jong op slechts 44 jarige leeftijd, maar het huis bleef bestaan omdat zijn assistent Rossella Jardini toen aan het hoofd kwam. Moschino staat vooral bekend om hun gewaagde creaties, speels en nét even anders dan anders. Zoals elk modehuis brachten zij ook parfums op de markt. In 1987 lanceerden ze Moschino for woman, maar ik denk dat Cheap & Chic, die ze uitbrachten in 1995, hun bekendste geur is.

Dit jaar lanceert Moschino Pink Bouquet. Een energiek, flirty parfum met heerlijke ‘eetbare’ geurnoten. Denk aan ananassorbet en peperkoek. Jep, echt een parfum om op te eten! Zoet en fruitig, spontaan, jong en romantisch, verliefd, stralend, levendig. Dat is Pink Bouquet.

Het parfum ruikt echt naar snoepjes. Het opent met geuren van bergamot, ananassorbet en frambozenmoes. Het is daarom erg zoet en tropisch fruitig, als van een cocktail. Verder naar het hart toe lijkt de geur niet per se af te zwakken van zijn zoetheid. Er komen bloemige geuren bij die zoet en poederig zijn. Jasmijn, lelietje-van-dalen, pioenroos en viooltjes. De basis bestaat uit rijpe perziken, peperkoek en cosmone (een mossoort).

Pink Bouquet is ‘roze’ in een flesje. De één zal er snoepjes van opa en oma in ruiken, de ander een waterijsje op vakantie in Zuid-Frankrijk en weer een ander denkt terug aan cocktails tijdens een leuke avond met de meiden. Eén ding is zeker: dit parfum is fruitig, watertandend zoet, snoeperig en lekker girly.

Prijzen;
Moschino Pink Bouquet eau de toilette 30 ml – €39,50
Moschino Pink Bouquet eau de toilette 50 ml – €59
Moschino Pink Bouquet eau de toilette 100 ml – €73

Moschino Pink Bouquet is vanaf oktober te koop bij de luxe parfumerieën.

Wanneer ik beide parfums vergelijk vind ik Juicy wat zachter en bloemiger en Moschino is wat lichter en voornamelijk erg fruitigzoet door de ananassorbet. De ananas is namelijk erg goed te ruiken. Beide parfums zijn zoet, maar elk op hun eigen manier.

Welke van de twee spreekt jou het meeste aan?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

57 Reacties

 1. Seline
  12 oktober 2012 / vrijdag, 12 oktober 2012

  Ik zou graag mee willen doen
  ik heb gelezen dat het geur zoetig en bloemig dan heb je me al te pakken en als klap op de vuurpijl zit er ook nog eens karamel in. heer-lijk!
  het flesje vind ik ook te gek, past echt perfect bij mij, die strikje, gouden details ooohh hij zou zo mooi staan in mijn innie minnie stash . ik wil hem heel erg veel hebben.
  xxx.

 2. Mirjam Jaas
  12 oktober 2012 / vrijdag, 12 oktober 2012

  Viva la Jucy La Fleur… heeeeerlijk

 3. 11 oktober 2012 / donderdag, 11 oktober 2012

  Geen van beiden, hoe verleidelijk de luchtjes ook verpakt zijn. Als ik een zoet geurende parfum op heb en het een poosje ruik dan krijg ik op den duur steeds meer hoofdpijn helaas. Ik hou wel heel erg van warme, kruidige geuren. Omdat veel parfums zo zoetig zijn is het erg lastig om nieuwe geurtjes te vinden.

 4. Steffie
  11 oktober 2012 / donderdag, 11 oktober 2012

  Moschino, lekker zoetig ^^

 5. Daisy Hendriks
  11 oktober 2012 / donderdag, 11 oktober 2012

  Heel goed omschreven allemaal! Ga zo door!

 6. 11 oktober 2012 / donderdag, 11 oktober 2012

  jammer dat het voor mij te duur is om zo een heerlijke geuren te kopen heb wel eens een geurtje van Viva la Juicy, mogen gebruiken bij een van mijn vriendinnen en z die waren verukkelijk en alleen al hoe mooi deze flesjes er uit zien wauw ik zou heel heel erg graag willen winnen

 7. 11 oktober 2012 / donderdag, 11 oktober 2012

  Viva La Juicy spreekt mij het meeste aan, want ik hou niet echt van dat fruitigzoete.

 8. 10 oktober 2012 / woensdag, 10 oktober 2012

  Niet echt wat voor mij denk ik 😉 .

 9. 10 oktober 2012 / woensdag, 10 oktober 2012

  Ik ben zelf niet zo van de geurtjes maar deze zien er wel leuk uit! xje

 10. 10 oktober 2012 / woensdag, 10 oktober 2012

  Ik blijf fan van Moschino Funny, net weer gescoord bij de DDD 🙂

  Deze geuren lijken me ook wel wat! Zeker Moschino vind ik erg betaalbaar!

 11. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Ik heb de normale Viva La juicy en het is echt mijn favoriete geur. Vind eigenlijk alle geuren van Juicy lekker. Deze heb ik nog niet geroken. Ben er wel benieuwd naar!

 12. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Het valt me op dat je bij dit artikel echt schitterende foto’s hebt gemaakt! Wauw.

  • Serena
   Auteur
   9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

   Thanks! Ik ben een beetje aan het spelen met de instellingen van mijn camera en het levert inderdaad mooiere foto’s op zo! 🙂

 13. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Allebei de flacons zijn zoooo mooi! 🙂 Leuke review!

 14. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Moschino lijkt me het lekkerst! Ik vind de flacon er ook het mooiste uit zien eerlijk gezegd. Iets sjieker en liever.

 15. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Oh die flesjes zijn zoo blij 😀

 16. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Ik hou ook echt van de geuren van Moschino. De eerste parfum die ik van mijn huidige vriend kreeg was ook van Moschino heerlijk gewoon.

 17. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Ben dol op zoete geurtjes, maar ik moet zeggen dat de gewone Viva La Juicy niet echt aansprak, die is wel errug zoet haha! Dus ik ben wel erg benieuwd naar deze versie :). Net als naar de Moschino geur overigens, vind dat flesje erg mooi!

 18. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Hoi serena,
  Weer mooi omschreven, ik kan het bijna van hier af ruiken.Als we thuis zijn ga ik wer gauw an je flesjes snuffelen.
  Xbox mama en papa

  • Serena
   Auteur
   9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

   Hellooooooo! Veel liefs en kusjes vanuit Houten. Shabby is helemaal de kluts kwijt. xxx

 19. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Waaaaaaaahahahaha ik moet die van moschino hebben! I Love Moschino !

 20. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Dat Juicy flesje ziet er echt supergaaf uit!

  • Serena
   Auteur
   9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

   Wil je in het vervolg aub de link naar je blog uit de comments laten?
   Nu verwijder ik ze steeds handmatig, maar dat begint te vervelen na zo’n stuk of 10 keer 😉

 21. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Wow die verpakking <3 x

 22. Kim
  9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Mij lijkt die van Juicy Couture erg lekker mm <3 helaas buiten mijn budget xd

 23. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Echt leuke flacons! En de geurtjes lijken me overheerlijk!

 24. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Wat een prachtige flacons, en wat een mooie foto’s heb je er van gemaakt Serena! Ik ben erg benieuwd na de geuren want ze lijken me heerlijk

 25. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  haha ik heb zo’n jogging vestje van Juicy 🙂
  & mmm , alleen al voor die flesjes zou ik de parfums kopen haha ;d

  xoxo

 26. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Die van Juicy Couture lijkt me superlekker! De bottles van JC parfums zijn ook altijd om van te kwijlen <3

 27. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  De geur Viva la juicy fleur lijkt me erg lekker ruiken! De flesjes zien er alleen al super leuk uit 🙂

 28. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Vooral Pink Bouquet lijkt me heel lekker, ik hou wel van die snoeperige meidenparfums.

 29. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Ik hou niet zo van zoete bloemige luchtjes, maar de flacons zijn heel schattig 🙂

 30. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Oh ik moet echt deze Viva La Juicy hebben, het is mijn all time favorite geur alleen mijn gewone flacon is helaas opgegaan. Tijd voor een nieuwe dus, daarom ben ik echt heel erg benieuwd naar deze variant. Ik ga hem snel een keer in de winkel ruiken en waarschijnlijk ook kopen 😀

 31. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  De flesjes zijn zoooooooo cute!! Op welke make-up tafel staan ze niet mooi!!

 32. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Wat een mooie flesjes! Alleen deze flesjes al ergens hebben staan lijkt me geweldig. Al lijken beide geuren mij ook erg lekker.

 33. lonneke
  9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  viva la juicy la fleur spreekt me heeeel erg aan! ik had m al een keertje geroken in de winkel en ik vind ‘m heeeerlijk maar die prijs.. dat vind ik een beetje zonde!

 34. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Ze lijken me beide heerlijk!

 35. Annika
  9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  lijkt me wel lekker! vooral die van Moschino heeft ook een heeeeeeel mooi flesje! 😀

 36. Bahar
  9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Sorry maar deze Mango reclame begint me echt te irriteren als ik op een naam wil klikken komt die reclame…

  • Serena
   Auteur
   9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

   hi Bahar, wat vervelend. Zelf heb ik er geen last van en ik bekijk mijn site met Google Chrome. Misschien ligt het aan je browser?

   • Bahar
    9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

    Ik gebruik ook google chrome ? alsnog bedankt dat je hebt gereageerd! X

    • Serena
     Auteur
     9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

     Jij ook bedankt! Vind het echt vervelend namelijk en ik ga gewoon nog een mailtje sturen of ze er nog eens naar willen kijken. In elk geval excuses voor het ongemak.

 37. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Ik hou al heel erg van de geur van Viva la Juicy, dus wil Viva la Juicy La Fleur ook graag een keertje lekker besnuffelen hihi

 38. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Viva la Juicy Fleur lijkt me erg lekker! Die flacon is ook supermooi, sowieso liefde voor de flacons van Juicy Couture <3

 39. Kim
  9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Ik hoop dat juicy niet uitverkocht raakt wat ik heb weer lekker iets om me verlanglijstje voor kerst te vullen dankje wel serena en super leuk artikel weer !!

 40. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Als je wilt zwijmelen moet je zeker naar deze foto’s kijken. De flesjes zijn echt lovely, misschien zou je daarom de parfums al kopen…

 41. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Ah die flacons. <3
  Binnenkort moet ik echt even gaan snuffelen, want ik ben niet zo'n parfummens, maar misschien halen deze me over.. Waneer komt trouwens de Essie winactie uitslag online?

  • Serena
   Auteur
   9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

   Ik ga niets meer beloven, maar wacht het gewoon nog even af. Je ziet het vanzelf voorbij komen!

 42. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  ohh ze lijken me beide erg lekker en wat een superzoete flacons! Ik ga binnenkort maar eens langs bij de parfumerie om te ruiken!

 43. Genevieve
  9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Viva la Juicy La Fleur, die flacon is zo stoer en hoe het luchtje is beschreven past het precies bij mij 🙂 !

 44. 9 oktober 2012 / dinsdag, 9 oktober 2012

  Alleen voor de falcons wil ik ze al! Lovely

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *