Vajazzle treatment bij DELETE

Zo’n 3 jaar geleden schreef ik er al over, de Vajazzle Treatment! De wat?! De Vajazzle Treatment. Vajazzle is een samenvoegsel van de woorden ‘vagina’ en ‘bedazzle’ en komt in feite neer op het ‘blingen’ van je venusheuvel.

vajazzle treatment review1Destijds schreef ik:

“Waarom zou je je vagina laten vajazzelen?” vroeg ik me af. Maar op zich, het is best een leuke verrassing voor je partner tijdens de huwelijksnacht, of voor Valentijn. Of misschien vind je dat je vagina wel een opknapbeurt verdiend. Om te vieren dat je vrijgezel bent? Gescheiden bent van die stomme vent? Om jezelf een goed gevoel te geven? Ik vind het allemaal plausibele redenen om je va-jay-jay te laten bezetten met bling bling eerlijk gezegd. Zou ik het zelf doen? Waarom niet! Ik ben altijd wel in voor zoiets geks hoor.

En zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen woensdag had ik een afspraak bij waxsalon DELETE aan de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht. Ik zou gaan voor een ‘full body wax’ gevolgd door een Vajazzle Treatment. Een beetje spannend vond ik het wel.

vajazzle treatment_16 vajazzle treatment_04 vajazzle treatment_05vajazzle treatment_03De Vajazzle Treatments zijn nieuw bij DELETE en kosten €20,- extra op je waxbehandeling. Je kunt je vagina ook laten blingen zonder waxbehandeling natuurlijk, alhoewel je venusheuvel wel (bijna) geheel ontdaan dient te zijn van haartjes. De Swarovski steentjes moeten namelijk wel op een glad oppervlak worden aangebracht.

vajazzle treatment_01 vajazzle treatment_02 Bij de receptie kreeg ik een boekje waar alle Vajazzle designs in zaten. Ik bladerde er doorheen en koos een design dat mij wel aansprak. Het leek me wel mooi als deze verticaal aangebracht zou worden. Bovendien vond ik dit design niet zo ‘kinderachtig’ als hartjes, sterretjes en zonnetjes. Ik vond dit design wel strak, modern en een beetje classy! Love it!

Bovendien zou ik er niet aan moeten denken om een Vajazzle te nemen zoals die op het plaatje bovenaan. Ik houd van blinkende steentjes, maar ik hoef echt geen kruis vol Swarovski. Het moet mooi zijn, maar ook een beetje praktisch!

vajazzle treatment_06vajazzle treatment_07 De behandelkamers zijn klein en daardoor heen intiem, wat ik zelf erg prettig vind. Het is er lekker warm (zodat je niet loopt te rillen als je in je blote kont op de behandeltafel ligt) en de Wax Angel – die van mijn heet Dora – was heel prettig. Ze was lief, open en professioneel. Ze deed het al 6 jaar en ik voelde me meteen bij haar op me gemak. Uit de ingebouwde boxen speelde zachtjes leuke top40 muziek op de achtergrond.

vajazzle treatment_08 vajazzle treatment_09 Ik had om een ‘full body wax’ gevraagd en dat klinkt natuurlijk meteen alsof ik een soort gorilla ben die ontdaan moet worden van haar vacht, maar dat is natuurlijk niet zo! Ik wilde graag mijn armen, benen, oksels, schaamhaar en bovenlip gewaxt hebben. Buik en rug hoort eigenlijk ook bij een full body wax, maar was in mijn geval niet nodig.

vajazzle treatment_10 vajazzle treatment_11 De stuggere haartjes werden verwijderd met ‘film wax’. Dat is een synthetische hars die snel hard wordt en niet hecht aan de huid, maar wel aan de haartjes. Dora brengt deze hars aan over delen van mijn oksel en schaamstreek, wacht tot het hard is geworden en trekt het er vervolgens vanaf. Alle haartjes kwamen meteen mee!

Ik ga niet zeggen dat het pijnloos is, maar de pijn viel wel echt reuze mee. Het gaat zo snel, voordat je lichaam een seintje naar je hersenen kunnen zenden dat je pijn hebt is het alweer voorbij! Larissa was mee (voor de foto’s) en zei ‘je gaat toch niet gillen hè?’. Nou, daar hoef je echt niet bang voor te zijn. Natuurlijk verschilt de pijngrens per persoon, maar ik kan je geruststellen als je denkt dat je gemarteld zal worden. Bovendien drukt Dora meteen haar vingers op het onthaarde gebied (dat verzacht de pijn) en brengt ze er vervolgens een verkoelende crème op aan.

De minder stugge haartjes zoals de haren op mijn armen en benen werden verwijderd met ‘soft wax’. Deze harssoort blijft zacht en is heel smeerbaar. Ze kan grote vlakken behandelen door de wax met een speciale spatel over mijn lichaam te verdelen en het er vervolgens met behulp van een katoenen strip af te trekken. Ook dit ging gemakkelijk, de haartjes kwamen meteen mee, en deed nog minder pijn dan het ontharen van de stuggere haartjes.

vajazzle treatment_12 vajazzle treatment_13 Dit deed het meeste pijn, het ‘threaden’ van mijn bovenlip. Threaden is een eeuwenoude techniek die vaak wordt toegepast op de wenkbrauwen en bovenlip. Het haalt niet alleen haartjes weg, maar serieus ALLES. Dus ook echt die ienieminie donshaartjes die je alleen ziet als er bepaald zonlicht op schijnt.

Dora doet dit met behulp van een lange draad, die wordt gedraaid, en een deel houdt ze in haar mond. Het gedraaide gedeelte rolt ze vliegensvlug over het te ontharen gebied zodat alle haartjes en donshaartjes er met de snelheid van het licht uit worden getrokken. Heel effectief, maar oeh, de tranen stonden in mijn ogen!

Nadat alles was onthaart kwam het leuke gedeelte; de Vajazzle! Ze ontsmette en ontvette mijn venusheuvel met alcohol en toen werd het design op zijn plek geplaatst. Dora wreef haar handen in elkaar om ze te verwarmen en legde ze op het design. Ken je die strijkplaatjes? Die moet je op de ondergrond strijken met een strijkbout, want de warmte van de strijkbout zorgt ervoor dat het plaatje blijft hechten. Dit is hetzelfde principe, maar gelukkig kwam er hier geen strijkbout aan te pas, haha!

vajazzle treatment_15Het verwarmen van haar handen en drukken op het design herhaalde ze zo’n 10 keer om er zeker van te zijn dat het goed gehecht zou zijn. De Vajazzle blijft zo’n 2 tot 7 dagen zitten. Bij een collegaatje van Dora bleef het zelfs een maand lang zitten en bij Dora zelf anderhalve week. Ik had niet verwacht dat zoiets nog zo lang zou blijven zitten, wow!

Bij mij zit ‘ie er nu 6 dagen op en ik moet er natuurlijk niet te veel aan pulken (ik ben altijd aan het pulken, kan er nooit vanaf blijven), maar ik ben benieuwd hoe langer het nog mooi bij mij blijft zitten. Momenteel is er één steentje af en zijn de overige steentjes iets verschoven, maar het ziet er nog goed uit!

De steentjes voelen niet vervelend aan, ik heb er geen last van, het schuurt niet in mijn broek, het voelt gewoon goed. Ik vergeet eigenlijk dat ik ben Vajazzled, tot het moment dat ik moet plassen, mijn broek omlaag trek en de bling me tegemoet shined. ‘Oja!’ denk ik dan ‘wat mooi!’.

vajazzle treatment_17Het is niet zo dat ik de hele dag naar mijn vagina loop te staren in de spiegel en denk ‘wat is ze mooi!’ maar ik VOEL me wel echt een stukje mooier en verleidelijker. Mijn lichaam is nu zo lekker glad en zacht en dan heb ik ook nog een mooi versierseltje in mijn broek. Het voelt gewoon als een soort geheimpje dat ik heb, en naar het toilet gaan is nu extra leuk, haha! Ik voel me gewoon weer helemaal blij als ik van het toilet terugkom.

Ik ben blij dat ik eindelijk een Vajazzle Treatment heb gedaan. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ik kan het jullie van harte aanbevelen! Het is gewoon gaaf om te doen, en ach, als je toch al bezig bent met een Brazilian, why not? Er zijn talloze redenen om een Vajazzle te nemen, maar ik denk dat het vooral belangrijk is dat jij je er zekerder, sexier en verleidelijker door zal voelen. Het geeft je een zelfvertrouwenboost, ook al ben jij de enige die je Vajazzle te zien krijgt. Maar laten we eerlijk zijn, je bedpartner vind het natuurlijk ook reuze interessant! ;-)

Ik zal jullie een foto van het eindresultaat besparen, maar ik kan je vertellen dat het er heel mooi en sexy uitziet. Ik voel me goed!

Je kunt je laten vajazzlen bij elk filiaal van DELETE (Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) voor €20,-. Meer info lees je op www.delete-waxing.com

Wat vinden jullie van de Vajazzle treatment, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

159 Reacties

 1. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Haha dit lijkt me grappig om voor een keer uit te proberen, why not? Leuk artikel! Ben stiekem toch wel benieuwd hoe het eruit ziet hihi.

 2. Marjolein
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Ik vind het wel super gaafst of ik het zelf nou zou doen weet ik niet haha

 3. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  hoeveel kost zo’n full body wax?

 4. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Haha, wat grappig dat zoiets bestaat. Het is niks voor mij, al is zo’n full body wax wel iets waar ik al een tijdje over na zit te denken.

 5. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Haha! Na het billen-broekje nu een versierde vagina. Heer-lijk!

 6. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Haha! Na het billen-broekje nu een versierde vagina. Heer-lijk!

 7. Irma
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Wat leuk dat je het hebt uitgeprobeerd haha! Proberen kan geen kwaad toch? :P

 8. Jacquelien
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Wow, ik wist niet dat het bestond haha ;) Wel super stoer van je dat je die foto op internet zet & er gewoon heel makkelijk over praat. Eigenlijk is dat ook wel veel leuker beetje meiden praat vind ik hihi. Lijkt wel eens super om te doen eigenlijk, misschien voor de zomer? Leuke post Sereen!

  xx

 9. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Voor het lezen dacht mhu.. nee, maar ik ben na het lezen ineens een stuk enthousiaster. En als het threaden het pijnlijkst is, dat doe ik nu ook al af en toe, dan kan ik het wel aan (denk ik).

 10. Josefine
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Dit vind ik nou zo leuk aan jou! Je probeert gewoon nieuwe dingen en schrijft er ook nog eens goed over. Top artikel! :)

 11. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Super leuk dat je dit hebt gedaan en hier zo open over schrijft! Weet niet of ik het zelf zou doen maar dat ligt waarschijnlijk meer aan het waxen. Vind een brazilian zelf vrij pijnlijk!

 12. Maria
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Het is niet mijn ding, Swarovski steentjes op mijn venusheuvel. Maar die waxbehandeling lijkt me wel wat!

 13. Petra
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Oh wat spannend zeg! Denk niet dat het snel mijn ding zal zijn, maar het is wel grappig. Vooral als je bedpartner er van kan genieten ;) al hoewel misschien ook weer niet too much? dan is het nog sneller weg ;)

 14. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Wat gaaf dat je dit gedaan hebt. Lijkt me ook een keer leuk om te doen!

 15. Carolien
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Huh, kan ik artikelen niet delen op fb? Vond dit echt cool, dus wou het artikel delen, haha!

   • Carolien
    19 februari 2014 / woensdag, 19 februari 2014

    Gedaan! Ik ga dit zóóóó een keer doen!

 16. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Super leuk! Heb ook gelijk een afspraak gemaakt haha :p
  xx

  • Serena
   Auteur
   18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

   Echt? Wat gaaf! :)

 17. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  heerlijk hoe en waarover je schrijft. niet zo statig en afstandelijk. het is net alsog mijn beste vriendin vertelt over haar behandeling. Ik heb geen idee of het mij iets lijkt.

 18. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Haha, ik vind jou zo stoer dat je hier gewoon over schrijft!

 19. Melanie Joyce
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Ohhh, wat gaaf! Het klinkt super leuk, door je review heb ik besloten dat ik mezelf gaan belonen met een full body wax én vajazzle als ik mijn volgende streefgewicht gehaald heb. Reken maar dat dit een extra boost is! :D

 20. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  leuk dat je hier een artikel over hebt gemaakt!!

 21. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Fijn artikel om de dag mee te beginnen! Wat leuk dat je zo vlotjes schrijft over een (voor sommigen) toch wel gevoelig onderwerp! Het geeft me zo’n beetje het gevoel dat we echte vriendinnen zijn!

  Zelf zou ik héél graag voor zo’n brazilian wax gaan, maar ik durf het gewoon echt niet. Overigens weet ik niet of er in België zulke speciale wax bars bestaan. Ook de gedachte dat een schoonheidsspecialiste een crème zou aanbrengen op mijn vagina, vind ik wel wat vreemd! :D

 22. Suus
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  HAHAHA!!! Briljant!

 23. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Ik zou het best wel willen, maar ik ken mezelf. Ik kan echt zo weinig hebben en vind alles pijn doen..

 24. Claudia
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Haha, ik denk niet dat ik daar 20 euro voor over heb! Ik vraag me wel af hoe je vriend (of ieder anders vriend wat dat betreft) erop reageert, mannen vinden zulke dingen eerder hilarisch, haha!

 25. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Ach voor 20 euro na een brazillian, waarom niet, je bent toch al bezig. Haha. Lijkt me wel grappig.

 26. SandeNova
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Omg… Ik word oud! Nee dit is echt niet mijn ding, leuk voor de jeugd, maar laat mijn kleine tapijtje maar gewoon staan! Af en toe maaien en trimmen dat grasveldje, daar blijft het bij.
  Mijn man houdt niet van kaal daar, hij zegt ik wil een vrouw in bed en geen kind!. En daar heeft hij gelijk in.
  Nu we toch ‘open en bloot’ zijn, leg ik mijn fluffy perikelen ook op tafel! :-P

 27. Evelien
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Jammer dat t zo’n intieme plek is want ik had t wel willen zien haha!

 28. Claudia Versteeg
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Dit is echt te cool!! Ik wil het:-D Is toch gewoon fun!!

 29. Diede
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Hee Serena, ik zag net je reclame van van Haaren! Leuk zeg.

 30. Sharmila
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Wow als ik dit had geweten had ik dit zeker weten voor mijn bruiloft gedaan. Echt een leuk speciaal romantisch cadeautje voor je aanstaande!

 31. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  leuk beschreven en netjes! haha ik was bang voor de na foto’s, maar jay! geen after. wel heel mooie en nette wax foto’s. misschien ga ik me ook secretly vajazzlen… hihi

 32. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Hahahaha, ik dacht tijdens het lezen ze zal toch niet een foto hebben geplaatst? =p

 33. Merel
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Tof dat je er zo open over bent!

 34. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Wat een top review, je krijgt er bijna spontaan zin in ook al is het een beetje een ‘gekke’ behandeling! Goede eerlijke beschrijving van je ervaringen!

 35. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Nou, sorry, maar ik sla over!

 36. Nienke
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  What the f*ck? Haha. My oh my. Ik geloof niet dat dit goed zou zijn voor mijn leventje tussen de lakens. Mijn vent zou spontaan in een lachstuip schieten en er de komende drie uur niet meer uit komen.

  Maar op zich snap ik het idee erachter wel. Vrouwen versieren hun lichaam al eeuwen, bijvoorbeeld met henna. Dus in die zin is het wel een oerdingetje, maar dan geupdate naar nu middels swarovski kristalletjes.

  Hmm… zo nadenkend word ik toch ook wel benieuwd. Wie weet. En misschien vindt manlief het stiekem toch wel leuk. Hij hield ook jarenlang vol dat hij het niets zou vinden als alles helemaal glad zou zijn en toen ik het toch een keer deed wilde hij niets anders meer. En toen ik mijn haar (op mijn hoofd) van blond naar donker verfde vond hij het ook sexy, ook al riep hij al vier jaar dat ik dat nooit moest doen. Dus ach…

  Stoer dat je het gedaan hebt!

 37. Mnemo
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Dit concept is hilarisch! Het lijkt me best een leuke verrassing voor je partner. Deze ga ik onthouden!

 38. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Haha, wie komt hier nu op!? Anders wel een leuk idee, voor een speciale gelegenheid ofzo :)

 39. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Heel stoer dat je dit gedaan hebt en er een artikel over hebt geschreven.
  Het lijkt mij ook wel wat om te doen. Zeker na jouw verhaal!

 40. HCN
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Zo tof dat je dit hebt laten doen en er ook een artikel over hebt geschreven! Ik geloof dat jij de enige bent in de beautyblogwereld die niet bepaald preuts is van dit soort experimenten. En waarom zou je dit niet onbespreekbaar maken? :D

  Zelf weet ik niet of dit mijn ding is, het idee is wel leuk voor een feestje of dat ene leuke weekend met je partner.

 41. Renske
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Meisjes onder de 12 lezen dit ook Serena.. Hou dit lekker voor jezelf

  • Melanie Joyce
   18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

   Meisjes onder de twaalf kunnen het ook overslaan en daarbij komen ze echt niet in aanmerking voor deze behandeling.

  • angie30
   18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

   Ik denk dat de meerderheid van de dames dit heel leuk vindt om te lezen ook al zouden ze zoiets zelf niet doen. En idd meisjes van 12 komen toch niet in aanmerking om dit te laten doen.
   Nee Hoor Serena, hartstikke leuk dat je dit deelt met ons! Ha ha was er erg benieuwd naar.

 42. diana
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Ik vind dit echt een leuk concept haha! Ik heb twee intiempiercings dus ik hou wel van bling daaronder!
  Misschien ga ik voor de full body wax bij hun vlak voor ik op vakantie ga ik in de zomer, even geld bijeen sparen. Lijkt me heel fijn om niet te hoeven scheren:)

 43. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Wat leuk en spannend! Ik zou het wel een keer willen mee maken. Volgens mij voel je je dan super schoon, verzorgd en sexy. En de strass steentjes lijken me ook wel een leuke verrassing voor mijn boyfriend

 44. Danielle
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Wauw! Het lijkt me echt mega gaaf dat Vajazzle!
  Je gaat natuurlijk geen eindresultaat foto plaatsen, maar ik ben wel benieuwd! Misschien moet ik het zelf ook maar een keer doen!

 45. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Haha, wat grappig dat je dat hebt gedaan ! Ook goed dat je gewoon open bent over dit onderwerp en er een artikel over schrijft :)

  X

 46. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  lijkt me best leuk om eens te proberen XD

 47. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Het is niet mijn ding, maar ik wil je wel even een complimentje geven:

  Ik denk dat ik jouw openheid toch wel je allerleukste eigenschap vind :)

 48. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Apart, bijzonder maar wel leuk!
  Ik zal het niet zo snel doen, denk ik…

 49. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Zo grappig! Hier had ik nog nooit van gehoord!

 50. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Grappig dit, ik zou het zelf niet zo snel doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *