Update | PlexR behandeling

Sinds mijn PlexR behandeling bij Doctors at Soap (zo’n anderhalve maand geleden) word ik – en ik overdrijf niet – elke dag gemaild met vragen over deze treatment. Er is erg veel interesse in en wat men vooral wil weten is of ik nog steeds tevreden ben met de behandeling, en of die vlekjes nog wel wegtrekken. Het leek me daarom een goed idee om een update artikel te schrijven waarin ik deze vragen behandel, en dus belangstellenden in één klap kan beantwoorden.

urban-decay-all-nighter-foundation-review_-11 Mocht je nu totaal geen idee hebben, eind september heb ik een PlexR Soft Surgery treatment ondergaan. Dit is een behandeling met een oogliftend effect als resultaat, maar dan zonder dat er in je gesneden wordt. Wat PlexR precies is en wat het voor je kan doen, lees je in dit artikel.

De dokter waarschuwde mij voor de behandeling al dat ik flink met SPF moest gaan smeren, want als de korstjes eenmaal van je huid afvallen verschijnt daaronder een gloednieuwe, roze huid die erg kwetsbaar is en dus ook, onder invloed van UV-straling, gevoelig is voor hyperpigmentatie.

Nu heb ik met mijn getinte Indo-huid al wat meer pigment in mijn huid zitten, dus mijn huid heeft al snel last van hyperpigmentatie. Muggenbult? Zelfs zonder krabben verandert dit in een donkere vlek. Puistje uitgeknepen? Dit levert altijd een donker litteken op. Ik kon er daarom bijna donder op zeggen dat de PlexR behandeling bij mij hyperpigmentatie zou gaan opleveren. Vooral omdat september en oktober best wat zonnige dagen heeft gekend, en ik er wellicht toch iets te lang onbeschermd in heb vertoefd. En ja hoor, helaas, een paar dagen nadat alles was geheeld begonnen er zich donkere vlekjes boven mijn ogen te vormen. Is niet héél erg, want ik was er a. al op voorbereid en b. uiteindelijk trekt het gewoon weer weg.

plexr-behandeling-update_-1 plexr-behandeling-update_-2 Mijn rechteroog heeft aan het uiteinde her en der wat zichtbare pigmentvlekjes. Het is nu al 30-40% minder zichtbaar dan toen ik de vlekjes net kreeg, wat betekent dat de hyperpigmentatie dus afneemt. En zeker wanneer je het een handje helpt met ingrediënten die bekend staan om hun verhelderende, anti-pigmentatie vormende functie. Enkele van zulke ingrediënten zijn Vitamine E, Vitamine C, glabridrine en niacinamide.

plexr-behandeling-update_-3 Mijn linkeroog heeft iets grotere en donkere pigmentvlekken, maar ook hier merk ik een zichtbare vermindering in een toch relatief korte tijd. Ik blijf dus vrolijk doorsmeren, want ik weet dat de hyperpigmentatie uiteindelijk geheel zal verdwijnen. Ik gok dat het einde dit jaar niet meer zichtbaar zal zijn (mijn huid kennende). Ik houd jullie uiteraard op de hoogte!

Ik heb begrepen dat hyperpigmentatie een grote rol speelt in het wel of niet ondergaan van de behandeling. Maar wees niet bang, als je een blankere huid hebt dan ik, is de kans op hyperpigmentatie ook een stuk kleiner. En ook al treedt er wél hyperpigmentatie op, zoiets is prima te vervagen met crèmes en te verdoezelen met concealer, totdat het geheel uiteindelijk is verdwenen. Bovendien is het weer in Nederland zo treurig dat je toch geen zon zal zien die je hyperpigmentatie kan verergeren.

plexr-behandeling-update_-4 Hier draag ik een laagje concealer, en zoals je ziet is de hyperpigmentatie zo goed als niet zichtbaar.

En ben ik nog tevreden met de behandeling? Hieronder een collage van mijn ogen voor de behandeling;

voor-plexr En hieronder een collage van mijn ogen na de behandeling;na-plexr Ik kan er de vinger niet op leggen, maar toch zie ik een verschil tussen voor en na de PlexR behandeling. Ik zie er na de behandeling frisser uit, mijn blik is meer open en ontspannen en al met al kom ik minder vermoeid over. Ook mijn familie en vrienden zien het effect en zeggen dat ik er nu iets minder moe uitzie. En ik heb ook niet meer zo sterk de neiging om mijn wenkbrauwen op te trekken als ik foto’s maak. Dus ben ik tevreden? Absoluut.

plexr-behandeling-update_-5Die hyperpigmentatie trekt wel weg, maar de frissere, minder vermoeide blik blijft. Ook al is het maar een subtiel verschil, ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Het effect is permanent, maar kan in de loop der jaren weer teruglopen naar hoe het was. Hopelijk gebeurt dit niet al te snel, haha, want ik vind mijn oogleden juist erg mooi zo!

Nou, dit was mijn update wat betreft de PlexR behandeling, ik hoop dat ik hiermee meteen een aantal vragen van jullie heb behandeld. Mochten er meer vragen zijn, stel ze dan gerust, dan doe ik mijn best om ze voor je te beantwoorden.

Wat vinden jullie van PlexR? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

63 Reacties

 1. Wendy
  4 maart 2021 / donderdag, 4 maart 2021

  Ik heb afgelopen dinsdag een behandeling gehad en vond de pijn enorm, achteraf weet ik niet of ik nog zou doen. Ik ben in afwachting van het resultaat. Ik heb een volledige ooglift gedaan, dus boven en onder. Gisteren werd ik wakker met een paar ogen waarvan ik moeite moest doen om ze te openen en had gehoopt vanochtend met minder opgezwollen ogen wakker te worden maar niets is minder waar.
  Ik vind het nu ook wat kloppen (het vocht) dus meestal is dat een teken van genezing. Ik hoop oprecht dat het de moeite waard is geweest.
  Herkent iemand zich hierin??

 2. Karen
  23 juli 2019 / dinsdag, 23 juli 2019

  Hoe gaat het -inmiddels 2,5 jaar later- met de pigmentvlekjes? Verdwenen?

  • Serena
   Auteur
   24 juli 2019 / woensdag, 24 juli 2019

   Ja, helemaal weg!

   • Charlotte
    28 november 2020 / zaterdag, 28 november 2020

    Hoeveel zie je nu nog van het resultaat? Ik heb het 2 weken geleden laten doen.

    Groetjes

 3. Gina Vanthournout
  16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

  Hallo, ik schrijf eventjes naar jou vanuit België.
  Verleden week vrijdag heb ik een Plexr behandeling laten doen bij de dermatoloog waar ik ook botox, fillers enz… laat doen. Dit van de bovenste oogleden. Nu zijn we dinsdag en ik merk nog steeds weinig of geen korstjes. Enkel rode bultjes op het behandelde gebied. Nu moet ik dagelijks de behandelde zones insmeren met Eucerin aquaphor, wat een tamelijk vettige crème is, dit tegen de infecties. Het gebied dat mees intens behandeld werd, is ook nog pijnlijk. Zou het niet door die vettige crème komen dat de korstjes zich niet vormen? Want de huid wordt extra gehydrateerd, toch…? Nu moet ik morgen terug aan het werk en zie er nog steeds niet uit! Mijn dermatologe is de ganse week met verlof… ik kan haar dus niet bereiken. Ik moest van haar die vettige crème smeren tot de korstjes allemaal weg waren, pas dan kon ik overgaan naar een crème van Biodermal met SPF50+ en eventueel een vloeibare foundation erboven op doen. Is dit allemaal wel normaal?
  Ik maak me zorgen…Graag wat raad van gelijkgestemde zielen naar Vlaanderen toe.
  PS: mijn kleinkinderen zijn half Nederlands, want mijn dochter haar vriend is Fries en ze wonen in Leeuwarden! 🙂

 4. Lola
  4 augustus 2018 / zaterdag, 4 augustus 2018

  Is je pigmentatie inmiddels volledig verdwenen?

 5. Kam
  21 juni 2018 / donderdag, 21 juni 2018

  Hou Serena,

  Welke crèmes heb je gebruikt voor de hyperpigmentatie?

 6. Kim
  16 maart 2018 / vrijdag, 16 maart 2018

  Door dat ik jou vlog had gelezen heb ik ook mijn oogleden laten behandelen met de plexr. Ik heb naar 10 dagen nog dikke ogen en vind het slechter uitzien dan ervoor. De zwelling zou 5 tot 7 dagen aanhouden de korsten gingen eraf en roze huid over oké maar mijn oogleden zitten nog vol vocht daardoor lijken mijn oogleden te hangen voor de behandeling had ik bijna niets hangen .Ik lees nergens dat de zwelling zolang aan kan houden. De kliniek zegt dat dit normaal is, maar ze zijn zo slecht bereikbaar dat ik eerst 10 dagen in een stres situatie terecht kwam, en nou nog steeds ongelukkig ben. Komt dit ooit nog goed?

 7. Gwendy Oostdijk
  26 april 2017 / woensdag, 26 april 2017

  Wat raar! Gisteren las ik dat je PlexR bij Clinic63 , arts Babak hadden laten doen!

 8. Maartje
  7 februari 2017 / dinsdag, 7 februari 2017

  Ik heb ook plexr behandeling ondergaan boven en onder mijn ogen en ik zou het zeker NIET meer doen als ik goed geïnformeerd was over de risico’s. Afgezien van de korsten, de vreselijke pijn van verbrande huid heb ik na 2 maanden nog steeds een enorm rode huid. Het is verschrikkelijk. Ik zou graag in contact willen komen met andere slachtoffers van dit schandaal! Mijn naam is Maartje Stout. Mail me op stoutmaartje@gmail.com

  • 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

   Beste Maartje, Ik had van mijn assistente al begrepen dat de roodheid voor jou nu erg lang duurt en dat je bang bent dat het niet goed komt. Een aantal middelen die je nu gebruikt zouden wel eens contraproductief kunnen werken voor het herstel.

   Ik wil benadrukken dat als ik altijd bereid ben om met jou in gesprek te treden. Ik vind het jammer dat ik via deze sites mijn goede bedoelingen kenbaar moet maken. Met vriendelijke groet, Rogier Meulenaar

 9. Hillie
  7 februari 2017 / dinsdag, 7 februari 2017

  https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/mc-49-na-misbruik-geschrapt-uit-big-register.htm

  Niet naar Plexr soft sugery Amsterdam gaan.
  Dit zit in het schoonheidssalon Superstyle aan de maxwellstraat in Amsterdam.
  Bovenstaande artikel gaat over arts die de behandelingen uitvoert.
  Is dus uit zijn functie gezet.

  Eb resultaat is dat mijn oogleden meer zijn gaan hangen.
  Geld krijg je niet terug.
  Voor meer info zie klacht.nl onder bedrijf Superstyle.

  • Maartje
   7 februari 2017 / dinsdag, 7 februari 2017

   Dag Hillie, ik zou graag in contact komen met je.

   Ik heb ook plexr behandeling ondergaan boven en onder mijn ogen en ik zou het zeker NIET meer doen als ik goed geïnformeerd was over de risico’s. Afgezien van de korsten, de verbrande huid en de vreselijke pijn van verbrande huid heb ik na 2 maanden nog steeds een enorm rode huid. Het is verschrikkelijk. Ik zou graag in contact willen komen met andere slachtoffers van dit schandaal! Mijn naam is Maartje Stout. Mail me op stoutmaartje@gmail.com

 10. 28 december 2016 / woensdag, 28 december 2016

  Ik vind het verschil echt heel erg mooi! Leuk dat je nog een update erover hebt geschreven.

 11. Olla
  2 december 2016 / vrijdag, 2 december 2016

  Ik heb mijn ogen gisteren laten doen en inmiddels zie ik eruit alsof ik 10 rondes in de boksring gestaan heb. Ik hoop dat ik maandag gewoon naar kantoor kan. Qua pijn viel het mee. Ik kreeg ook de verdovende creme voor 40 minuten. Daarna was de behandeling dragelijk maar niet pijnloos. Ik hoop dat de zwelling snel afneemt en ik het uiteindelijke resultaat kan zien. Ik ben overigens in Laren bij een kliniek geweest

  • Parla
   8 december 2016 / donderdag, 8 december 2016

   Hoi Olla, hoe gaat het nu met je?
   Ik heb het anderhalve maand geleden laten doen en ik heb nu meer huid dan voorheen waardoor mijn oogleden nog meer zijn gezakt.

   • Hillie
    16 december 2016 / vrijdag, 16 december 2016

    Hey Parla waar heb jij het laten doen?.

   • Olla
    10 februari 2019 / zondag, 10 februari 2019

    Beetje laat maar ik ben uiteindelijk erg tevreden met het resultaat. Ik heb een open blik en geen littekens of extra pigment.

 12. hilde de jonge
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Ik heb het zelf afgelopen woensdag laten doen in Amsterdam. Ik moet zeggen dat het mij qua pijn en zwelling heel erg tegen valt. We zijn nu zaterdag en nog zijn mijn ogen gezwollen. Ook heb ik er eerste 2 dagen flink pijn van gehad. Zo erg dat ik er misselijk van werd.. Nou snap ik dat dat voor iedereen weer anders is maar het viel me tegen want het word omschreven als iets wat je even tussendoor doet zo heb ik het dus niet ervaren. En het resultaat kan ik dus nog niet zien omdat alles nog gezwollen is.. Ik geef jullie een update zo gauw de zwelling is weggetrokken..

  • Lin
   7 januari 2017 / zaterdag, 7 januari 2017

   En kon het? Heb hetzelfde nu:(

  • Maartje
   7 februari 2017 / dinsdag, 7 februari 2017

   Ik heb ook plexr behandeling ondergaan boven en onder mijn ogen en ik zou het zeker NIET meer doen als ik goed geïnformeerd was over de risico’s. Afgezien van de korsten, de verbrande huid en de vreselijke pijn van verbrande huid heb ik na 2 maanden nog steeds een enorm rode huid. Het is verschrikkelijk. Ik zou graag in contact willen komen met andere slachtoffers van dit schandaal! Mijn naam is Maartje Stout. Mail me op stoutmaartje@gmail.com

 13. 14 november 2016 / maandag, 14 november 2016

  oh wauw ! het verschil is inderdaad echt te zien, maar het is subtiel. prachtig resultaat serena en wauw ik blijf me steeds over je leeftijd verbazen wat ben je toch een ongelofelijk prachtige vrouw !
  xx Ish

 14. 14 november 2016 / maandag, 14 november 2016

  Ik vind het effect ook erg mooi, net iets frisser!

 15. 14 november 2016 / maandag, 14 november 2016

  Ik ben echt fan van het resultaat, al is het heel subtiel. Ik zou een dergelijke behandeling zeker overwegen!

 16. Brenda
  12 november 2016 / zaterdag, 12 november 2016

  Heel mooi resultaat! Ik kijk ook uit naar een update van je wenkbrauwen 🙂

 17. Dounia Espaa
  12 november 2016 / zaterdag, 12 november 2016

  Ik zie een heel verschil! Je ziet er inderdaad helemaal uitgerust uit.

 18. 12 november 2016 / zaterdag, 12 november 2016

  Er is echt wel verschil hoor! Je blik is wat meer open.

 19. 12 november 2016 / zaterdag, 12 november 2016

  Ik zie idd ook wel degelijk verschil. Mooi geworden. En die vlekjes zullen inderdaad nog wel wegtrekken.

 20. naomi
  12 november 2016 / zaterdag, 12 november 2016

  Hoi sereen! Waar had jij ook alweer jouw wenkbrauwen laten doen?

 21. Loes
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Superfijne update. Heel interessant. Tnx!

 22. Iren
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ik twijfel heel erg, vind het een aardig hoge investering en door nieuwe concept is de duur van het effect nog niet vast bepaald. Vind het effect wel erg mooi!

 23. Syl
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  De kans op donkere vlekjes houdt mij tegen. Mijn huid maakt snel plaatselijk pigment aan. Random sproeten enz. Dus dit moet ik echt niet doen

 24. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Dat ziet er goed uit. Eerlijk gezegd is het niets voor mij.

 25. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Het resultaat is absoluut mooi geworden! Ik zie duidelijk verschil, op de eerste foto’s hangen je oogleden en op de tweede foto’s bijna niet meer. Goede keus geweest voor jou!

 26. Coor
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ik vind het ook heel mooi geworden! Duidelijk verschil maar wel subtiel. Frissere blik.

 27. Emma
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ik zie ook zeker verschil, erg mooi! Inderdaad wat frisser en ‘opgewekter’.

 28. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Wauw je ziet inderdaad echt best wel veel resultaat! Erg mooi!

 29. Hanan
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ik vind het echt een duidelijk verschil. Eerst had je beetje hangende oogleden, wat je vaak ziet bij Aziatische afkomst. Na de behandeling zie je dat niet meer.

  Het viel me laatst op tijdens een video dat je oogleden oppervlakte groter is dan voorheen, dus je hebt nu meer ruimte voor je oogschaduw etc.

  Het resultaat is mooi!

 30. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ik vind het verschil er heel mooi en subtiel uitzien, zoals je zelf ook al zegt. Fijn dat de pigmentvlekjes goed te verbergen zijn met makeup en dat ze ook al minder worden. Ik snap heel goed dat je het hebt gedaan en ik vind het echt heel erg mooi, het ziet er net wat frisser uit!

 31. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Nu met die voor en na foto’s onder elkaar is het nog beter zichtbaar. Ik had het al eerder gezegd, maar het resultaat is echt ontzettend mooi geworden!

 32. Marianne
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Help, ik begin het ook haast te overwegen! Hyperpigmentatie hoef ik me toch al niet druk om te maken, ik ben zelfs hartje zomer met super veel zonnen nog wit… 😉

  Sinds ik je blog volg is mij opgevallen dat ik ook vaak mijn wenkbrauwen op zit te trekken, nog niet eens voor een foto, alsof het gewicht van mijn hooded eyes mijn oogleden anders dichtdrukt. Dat voelt slaperig. Voor jouw verhaal wist ik niet eens dat ik hooded eyes had… en of het erg is, geen idee!

  Maar ja, het geld zal ik wel niet hebben. 🙁 Wat voor kosten moet je ongeveer aan denken?

  • kirsten
   11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

   Volgens haar andere artikel was het €550

   • Marianne
    12 november 2016 / zaterdag, 12 november 2016

    Ah dank je!
    Dat is toch wel een beetje aan de prijzige kant voor mij. 🙂 Misschien eerst maar ont-stressen.

 33. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ik ben het met je eens dat je er minder vermoeid uit ziet. Een stuk frisser, als het ware. En fijn dat die pigmentvlekjes nog weg lijken te trekken.

 34. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  ik vind het effect er super uit zien 😀

 35. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Wat een mooi resultaat, ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent!

 36. miranda van der veen
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Leuk om even een update te lezen. Ik zou ook wel graag wat aan mijn oogleden willen laten doen en dit zou voor mij een hele goede optie kunnen zijn…toch minder heftig dan het mes erin. Vind t bij jou ook heel erg mooi geworden.

 37. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ik vind het echt mooi geworden. Een subtiel verschil en als je het niet weet dan zie je niet dat er iets is gedaan. Misschien ook voor mij wel het overwegen waard.

 38. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Je ziet er inderdaad ‘frisser’ uit na de behandeling! Heel mooi. Ik vind het een heel mooi alternatief voor een echte ooglidcorrectie!

 39. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ik zie ook duidelijk verschil! Je blik oogt inderdaad meer open. Frisser! Dat je nog littekentjes ziet of hyperpigmentatievlekjes lijkt me normaal. Ooit heb ik een borstverkleining gehad en de littekens waren pas na een jaar ‘wit’ in plaats van rozerood. Maar dat kon me niks schelen want ik had eindelijk geen last meer van mijn nek en schouders én ze pasten beter bij de rest van mijn lijf. Met badkleding aan zag je er niks van. En met make-up kun je ook veel verbergen.

 40. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ik vind het echt een super behandeling! Het maakt zoveel verschil en je oogt gewoon even wat frisser! Ik vind de vlekjes na de behandeling echt niet zo erg eruit zien terwijl andere er zo’n probleem van maken. Mijn moeder had een ooglid correctie laten doen op de ouderwetse manier (snijden). Het was echt super pijnlijk voor haar en ze liep een week rond met echte lelijke zichtbare wonden, ik kon wel gillen als ik haar de wonden zag schoonmaken. Tenslotte heb je bij snijden vaak het geval dat het toch oneven is, dan moet je het dus wéér gaan open snijden! Daarom als ik later dit ook wil gaan doen zal ik zeker deze vorm van ooglid correctie laten uitvoeren! Je ziet er prachtig uit (daarvoor ook al <3).

  • Bianca
   13 april 2023 / donderdag, 13 april 2023

   Ik heb het ook laten wegsnijden. Was heel bang,maar heb geen pijn gehad, gewoon niet. Natuurlijk wel een normaal herstelperiode.Daar moet je even rekening mee houden. Maar was na een week gewoon weer op me werk en geneest ook snel.

 41. Rowan Chanel
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Hoi Serena, ik herken mezelf wel een beetje in jou. Zelf hou ik eigenlijk helemaal niet van ‘dingen laten doen’ maar zo heb ik laatst toch mijn tanden laten bleken met een super mooi resultaat.
  Wat oogleden betreft herken ik dit ook, ben zelf ook half indo, en mocht ik ooit iets willen doen, zal dit ook zeker een goede optie voor me zijn.
  Beetje hangende oogleden is misschien wel een indo kenmerk? Haha.

 42. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ah ja nu ik zo de foto’s terug zie, zie ik wel verschil. Heel subtiel maar je hebt inderdaad een frissere blik. Mooi dat het op deze manier kan. De hyperpigmentatie houdt mij wel tegen. Ik heb net als jij daar last van. Bij een muggenbult of pukkels krijg ik ook donkere vlekken, ook als ik er niet aan zit. Misschien dat ik het nog niet zo erg vind bij mezelf en het daarom nog niet overweeg. Maar misschien over een paar jaar 😉

 43. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ik ga het denk ik volgend jaar er naar informeren als ik mijn bonus heb ontvangen. Ik heb precies hetzelfde met de hyper pigmentatie, alle puistjes die ik ooit op mijn gezicht heb gehad zijn nog steeds zichtbaar omdat mijn huid daar donkerder is dus dat gaat flink smeren worden als het doorgaat. Vind deze update echt super fijn Serena!

 44. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Je ziet het verschil wel degelijk en het staat je erg goed!

 45. Laura
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Ik vond je hiervoor natuurlijk ook al een mooie vrouw, maar je blik is nu inderdaad vooral meer open, en misschien ool minder vermoeid!
  Bedankt voor de toelichting!?

 46. Daisy
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Nou Serena,

  Het verschil is heel duidelijk hoor. Het viel me op toen ik gister eennoude video van je keek over de stijltang krullen.

  Erg mooi,ik ben zelf te chicken ervoor :p

 47. Daisy
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Nou Serena,

  Het verschil is heel duidelijk hoor. Het viel me op toen ik gister eennoude video van je keek over de stijltang krullen.

  Erg mooi,ik ben zelf te chicken ervoor :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *