Update acne behandeling bij LaserSkinClinics

Hi Beautylabbers! In mei heeft Serena jullie verteld over mijn eerste maandelijkse behandeling bij Laser Skin Clinics in Bussum (klik hier voor het uitgebreide verslag) en vorige week had ik alweer mijn derde behandeling. Wij willen jullie graag op de hoogte houden van mijn ervaringen en de vooruitgang van mijn huid tot nu toe!

In het vorige artikel heb je precies kunnen lezen welke behandelingen ik momenteel krijg om mijn huid op te knappen. Ik moet eerlijk zeggen, een pretje is het niet (au!) maar ik kijk toch elke keer weer uit naar de volgende behandeling omdat mijn huid er na elke behandeling beter uit begint te zien.

Vanaf de eerste acne behandeling voelde ik mij erg op mijn gemak bij deze kliniek. Je wordt hier echt serieus genomen. Tijdens de behandeling werd ik goed geïnformeerd over wat er ging gebeuren en ik kreeg duidelijk en professioneel antwoord op al mijn vragen. Je krijgt echt het gevoel dat je in goede handen bent hier. Ook hebben de medewerkers iets rustgevends over zich heen. Je krijgt echt het gevoel dat de tijd eventjes stil staat en er niet gehaast wordt, en dat terwijl ik na ongeveer 2 uur pas weer buiten sta! Dat is fijn, vooral omdat ik door mijn huid al een tijdje niet lekker in mijn velletje zat en me erg onzeker heb gevoeld.

louiswidmer_1Na de behandeling heb ik 4 verschillende producten van LaserSkinClinics meegekregen. Een dagcrème, een (nacht)crème met 10% fruitzuur, een facewash (sorry hij is een beetje smoezelig) en een facescrub/peeling. Alles is van het merk Louis Widmer, waar Laser Skin Clinics graag mee werkt, omdat het erg effectief is bij een acne-huid.

Mijn make-up verwijder ik ’s avonds eerst met een wattenschijfje en een remover en hierna ga ik met de Skin Appeal facewash aan de slag. Deze heeft een heerlijk zacht schuim en maakt mijn huid goed schoon. Hierna voelt mijn huid ietwat droog aan (maar niet uitgedroogd) en deze smeer ik vervolgens in met de (nacht)crème met 10% fruitzuur. Deze zorgt ervoor dat mijn huid wat dunner wordt. Als je hier net mee begint dan prikt de crème best wel, maar dit is na een paar dagen over en dan is je huid eraan gewend geraakt!

louiswidmer_2In de ochtend gebruik ik af en toe ook dezelfde facewash, maar meestal reinig ik mijn gezicht gewoon met water en begin ik gewoon met de dagcrème. Deze hydrateert mijn huid goed en trekt vrij snel in. De Skin Appeal peeling/facescrub gebruik ik eens per week en is echt heerlijk! Het is geen everyday scrub, omdat deze toch wel flink wat scrubdeeltjes bevat, maar wanneer ik het eens in de week gebruik, houd ik een lekker zacht velletje over!

Na de eerste behandeling kreeg ik heel veel schilfers en dat kwam doordat mijn huid door de behandelingen dunner werd gemaakt. Een acne-huid is namelijk een hele dikke huid, vol met vieze oude huidcelletjes die de huid verstoppen. (Klinkt vies I know, sorry als je net je broodje kaas naar binnen schoof!). In de tijd net na de eerste behandeling was het hierdoor erg lastig om foundation aan te brengen. Super balen, maar dat was echt even flink doorzetten! Na een tijdje was mijn huid weer vrij van de schilfers, werd het oppervlak egaler, en zag mijn foundation er daarom ook beter uit op mijn gezicht.

laserskinclinicsDe tweede en derde behandeling zijn een stuk vlotter gegaan dan de eerste en dit komt omdat mijn huid dunner was geworden, minder verstopt was en daardoor een stuk makkelijker te behandelen was! Nu ben ik zo’n anderhalf uur bezig, terwijl de eerste behandeling twee uur in beslag nam. Super fijn om te horen, want daardoor merkte ik ook dat er echt verbetering zat in de kwaliteit van mijn huid. Na de tweede en derde behandeling had ik overigens ook veel minder last van schilfers.

Jullie waren benieuwd hoe mijn huid eruit ziet vlak na de behandeling. Niet schrikken! Mijn huid is gezandstraalt, er is in geknepen, er is een fruitzuurpeeling overheen gegaan en als laatste een laser die de huid helemaal opwarmt en knalrood maakt. Na deze ‘marteling’ ziet mijn huid er zo uit:

larissa na de behandelingNa de behandeling mag ik geen foundation dragen, dus je loopt wel even een paar uur zo rond. De roodheid trekt na een paar uur weer weg. Ik vind het niet erg en heb het er zeker voor over. Na de behandeling neem ik gewoon een werk of relax-dagje thuis dus dat is helemaal prima!

Mijn behandelingen lopen nu dus door in de zomerperiode, waardoor ik wel moet oppassen met zonlicht. Door de behandelingen is mijn huid namelijk gevoeliger voor de zon waardoor ik sneller kan verbranden. Ik zorg er daarom ook voor dat ik mijn gezicht (en rug, deze wordt namelijk ook behandeld) goed insmeer met zonnebrand en wanneer ik dan toch een beetje wil zonnebaden, dat ik met mijn gezicht en rug niet direct in het zonlicht zit. Ik hang dan bijvoorbeeld een handdoek over mijn rug en gezicht heen.

Hieronder zien jullie links en boven foto’s voor de eerste behandeling, en rechts en onder steeds foto’s voor de derde behandeling. Ik ben in de tussentijd iets bruiner geworden door de zon en ik draag op de ene foto wel en op de andere foto geen oogmake-up, maar desondanks deze verschillen denk ik wel dat je goed kunt zien dat mijn huid is opgeknapt. Mijn huid is een stukje gladder, de roodheid is minder fel en de littekens zijn vervaagd. Ook heb ik minder grote onderhuidse ontstekingen. Het oogt nu een stuk egaler en rustiger dan voorheen;

larissa full face voor en na larissa zijkant voor en na larissa kin larissa voorhoofdZoals jullie op de foto’s wel kunnen zien, is mijn huid een stuk verbeterd! Ik zit ook een stuk beter in m’n velletje en ik gebruik de laatste paar dagen zelfs alleen een BB cream, in plaats van foundation! Mijn huid is hiermee dan niet helemaal egaal, maar het laat wel zien dat er zowel verbetering is in de conditie van mijn huid, als in mijn zelfverzekerdheid.

Ik zit nu op de helft van mijn acne behandelingen bij Laser Skin Clinics en heb er dus nog 3 te gaan. Als ik zo kijk naar de vooruitgang die we nu al na 3 behandelingen hebben geboekt, kan ik niet wachten tot ik straks de laatste behandeling achter de rug heb! Ik heb nog een lange weg te gaan, maar we zetten gewoon door en we houden jullie op de hoogte.

Wat vinden jullie van de vooruitgang?

Veel liefs,
Larissa

Volg:

147 Reacties

 1. Christa
  30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

  Hee Larissa, wat zie je al een verschil zeg, mooi! Ben blij dat het zo goed helpt en hoop dat het zo vooruit blijft gaan :) De producten die je gebruikt zien er goed uit, misschien ga ik daar ook eens naar op zoek!

 2. Melanie
  30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

  Wow! De vooruitgang is echt heel goed te zien! Wat fijn voor je. Ik had vroeger ook veellast van acne; wel iets mindere mate dan jij, maar nog echt genoeg om je er niet lekker en onzeker door te voelen. Bij mij werd het een heel stuk minder door de pil en nu door mijn leeftijd….ik heb nog weleens een puistje hoor of een paar, maar lang niet zo erg meer gelukkig! Vind het echt heel fijn voor je dat het je huid zoveel beter maakt. Ik hoop dat je straks na de laatste behandeling jezelf ook wel helemaal happy voelt en ik weet zeker dat je huid er nog beter uit gaat zien als dit al na 3 behandelingen zo is! Veel succes verder nog en stay strong!

 3. Lieke
  30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

  Jeetje zeg, ziet er al een heel stuk beter uit!
  Wist ik hier maar eerder van,had me heel wat cremetjes gescheelt haha. Heb 4jaar met een nog iets ergere drama huid rondgelopen dan dit, waardoor m’n zelfvertrouwen onder t 0punt zakte. Snap precies hoe je je voelde dus. Gelukkig werd t bij minder toen k aan de pil begon en gezonder ging eten.

 4. Romy
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Prachtig Larissa! Ik ben blij voor je dat de behandelingen helpen!

 5. Vera
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wauw Larissa, wat zie je er super goed uit op de ‘na’ foto’s. Ook al zijn ze zonder make-up, je ziet er echt prachtig uit. Lichter haar en minder sterke wenkbrauwen maken je gezicht echt een stuk mooier en zachter vind ik.

  En heel dapper dat je dit op internet durft te plaatsen! Ik hoop dat je huid alleen nog maar mooier wordt, maar het ziet er nu al stukken beter uit. Succes! :)

 6. Jildou
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wow! Wat een vooruitgang, super!

  Ook HEEL FIJN om te zien dat we allemaal menselijk zijn.
  Ook ik heb al jarenlang geen perfecte huid en het is fijn om te weten dat ik niet de enige ben die hier onzeker en soms gek van word! :)

 7. maria
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Acne heeft altijd te maken met innerlijke problemen die zich uiten aan de huid. Als al die problemen die je hebt met mensen die je na bij staan zijn opgelost of als jij “vergeving” hebt kunnen vinden zullen deze dingen weer verdwijnen en zal je weer stralen.

  Dit heb ik van mijn moeder haar studie meegekregen.
  Groetjes Maria

  • seva
   30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

   Dit is helaas niet helemaal waar.. mijn oudste broer en zus hebben jarenlang erge last gehad van zware acne.. mijn zus nu nog een beetje. Het heeft niet veel te maken met onrust/stress.. het heeft te maken met je hormonen.. de een heeft er meer last van dan andere. Waardoor de ene persoon ook meer last heeft van puistjes/zware acne.. daarnaast kan je wel last hebben van stress puistjes.. maar zover ik weet geen hevige acne hoor.

  • 30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

   Nou, daar ben ik het niet mee eens! Het is heus wel waar dat je door stress een minder sterk immuunsysteem hebt waardoor je sneller ziek wordt en/of daar een onrustige huid van krijgt, maar dat is echt niet alleen de oorzaak van acne hoor!
   Ik wou dat het zo’n feest was, dat het alleen daar aan lag…

 8. Jessica
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Laris, wat ben ik bij voor je dat je huid er beter uitziet! Ik kan me voorstellen hoe onzeker het je heeft gemaakt. Des te knapper dat je alle foto’s durft te delen ;)

  • Jessica
   29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

   Trouwens.. Ik vraag me wel af waarom deze posts niet op je eigen site zijn geplaatst? X

   • 30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

    Goede vraag! Nou dat komt omdat we met Serena’s blog nog meer lezers kunnen bereiken die misschien hetzelfde hebben en hier interesse mee hebben. Maar ook vooral omdat Serena mij helpt met de informatie! Wat dat betreft ben ik echt geen beautyblogger (op onze blog vind je ook meer fashion en lifestyle waardoor dit onderwerp toch wat beter op deze blog past) en Serena kan zoveel dieper ingaan op deze informatieve delen van de behandelingen en de werkingen ervan. Als ze met me mee gaat, vraagt ze ook de oren van de medewerkers lijf af, terwijl ik gewoon een mooi velletje wil hihi! Daarom heeft zij het eerste artikel ook zo goed kunnen verwoorden, terwijl ik in dit artikel meer vanuit mijn gevoel en ervaring spreek :)

    • Jessica
     30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

     Ah oke, eigenlijk heel logisch ^^ Bedankt voor het antwoorden!

 9. nina
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wat fijn dat dit je huid helpt zeg! Het ziet er inderdaad een stukje beter uit. Lijkt me erg vervelend als je last hebt van acne.
  wil even zeggen dat je er echt heel mooi uit ziet zonder make-up!

  • Romy
   29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

   Ja ik vind haar ook knap zonder make-up!

 10. Yvette
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wauw, wat een verbetering al zeg! Succes met de verdere behandelingen, ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

 11. Cécile
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Heey, ziet er erg goed uit! Ik gebruik zelf ook die face wash en scrub maar heb nog geen dag/nacht crème uit deze lijn. Welke crème (hoe heet ie) gebruik jij?
  Groetjess

 12. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Hai Larissa,

  Wat super om te lezen dat je huid zo goed vooruit gaat! Het ziet er echt al heel goed uit! Heel fijn voor je!

  Ik ben zelf werkzaam als huidtherapeut bij Laser Skin Clinics in Zwolle. We heben twee vestigingen waarvan Bussum de hoofdvestiging is. Ik zie een aantal vragen voorbij komen die ik graag even kort wil beantwoorden.
  Een consult bij ons is altijd gratis en vrijblijvend. We kijken dan goed naar de huid om een plan op te stellen. Heb je bijvoorbeeld last van littekens die ontstaan zijn na acne of pigmentvlekjes dan passen we de behandeling hierop aan. De behandeling die mijn collega’s uit Bussum bij Larissa hebben uitgevoerd is een combinatie behandeling om de actieve acne op een snelle manier aan te pakken. De behandeling die wij uitvoeren is vrij invasief, maar zorgt voor een snel en tevens langer aanhoudend resultaat dan de standaard therapie.

  Op onze website staat alles uitgebreid uitgelegd. Dus als jullie vragen hebben kunnen jullie hier ook een kijkje op nemen. Als je echt meer informatie wilt hebben kan er dus gemakkelijk een vrijblijvend consult gepland worden in onze vestigingen in Bussum of in Zwolle. Beide vestigingen zijn op loopafstand van het station.

  En nog een belangrijk puntje. Acne behandeligen worden vaak vergoed door de zorgverzekering wanneer je aanvullend verzekerd bent. Dus zeker de moeite waard om dit even te checken als je hier last van hebt!

  Groetjes Maren, huidtherapeut Laser Skin Clinics in Zwolle

 13. maaitea
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wat goed!! Het ziet er echt al een stuk beter uit? Hoe veel behandelingen heb je nog nodig? Ik vind het heel erg dat je je zo onzeker hebt gevoeld en hoop dat het hier mee helemaal goed komt. Je hoeft je namelijk helemaal niet onzeker te voelen, jullie blog is zo goed, zelfs als je een drakenkop had gehad zou ik je nog leuk vinden om te volgen. Niet alles draaid om uiterlijk!

  • 30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

   Dankjewel! Ik heb er nu 3 gehad en nog 3 te gaan. Precies op de helft dus! :)

 14. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  wow je huid ziet er idd veel beter uit! en je bent erg mooi zonder makeup ;)

 15. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  wow je huid ziet er idd veel beter uit! en je bent erg mooi zonder makeup ;)

 16. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Super meid! Ben blij voor je! Ik heb erg acne op mijn rug gehad en weet wat dat met je kan doen..
  Ik ben gestopt met varkensvlees eten, heb ook bij een huid dermatoloog gelopen en mijn huid is zoveel mooier nu :-)

 17. Britt
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wauw, ik vind je gaaf.
  Juist omdat je een prachtige meid bent, met of zonder pukkels, zal dit een hoop meiden goed doen (inclusief mijzelf ;)).

  Ga zo door topper!

 18. Kim
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wat een verschil zeg! Ik ben benieuwd Naar de foto’s van je laatste behandeling.

 19. Esther
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Suc6! Hoop dat t helemaal goed komt. Al
  Prachtig resultaat.

 20. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Jeetje wat een verbetering al! Top!

 21. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Echt knap van je dat je je absoluut niet schaamt om je verhaal te doen. Ik weet zeker dat er erg veel meisjes zijn die naar jou opkijken en soms misschien zelf onzeker zijn en jou nu als een inspiratie kunnen zien. Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat :-)

 22. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Zo mooi om te zien dat er al zoveel verbetering is! Succes nog met de rest van de behandelingen!

 23. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Zo dat is een flinke verbetering, goed zeg! Ik las op je blog ook dat je bent geswitcht van pil, lijkt me een goede keuze w.b. je huid.

 24. Lina
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wat fijn dat de behandeling aanslaat! Zo te zien werkt het echt goed bij je. Ik heb zelf helaas een erg slechte ervaring met microdermabrasie i.c.m. peelings bij een huidtherapeut (heb hier littekens aan over gehouden). Ik weet inmiddels niet meer wat ik met mijn huid aan moet. Ik heb echt ALLES geprobeerd, behalve roaccutane. Hier ben ik echter zo huiverig door, door alle heftige bijwerkingen.

 25. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wauw, wat een vooruitgang zeg. Goed hoor. En wat fijn dat je nu ook beter in je vel zit. Ik ben blij voor je!

 26. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wat fijn dat de behandeling zo goed bij je aanslaat! Ik heb zelf ook hele erge acne gehad en dat is zeker wel slecht voor je zelfvertrouwen. Je voelt je gewoon niet fijn omdat je huid er dan zo uitziet. Zelf heb ik nu gelukkig inmiddels nauwelijks meer puistjes (meestal eens paar maand een paar), alleen de littekentjes zijn bij mij nog niet helemaal weggetrokken. Ik hoop voor je dat het zo goed verder gaat met je behandeling! :)

 27. Jill
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  fijn om te horen en te lezen dat het echt resultat brengt! en dat je daadoor ook lekkerder in je vel voelt ^.^

 28. Fonghwa
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wow Larissa, je huid is zichtbaar verbeterd! Mooi hoor! Xx

 29. Myrthe
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Waarom ga je niet de Diane pil slikken? Ik weet dat die omstreden is, maar als je gezond bent kun je hem rustig nemen. Acne verdwijnt als sneeuw voor de zon.

  • Lina
   29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

   Helaas niet altijd een garantie :(

  • Inge
   29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

   Die slikt ze al

  • 30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

   Die slik ik inderdaad al, inmiddels alweer een half jaar! ;)

 30. roz
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Een hele verbetering, wat fijn voor jou dat het echt helpt! wou graag wel weten hoeveel het kost, misschien heb ik er over heen gelezen sorry

 31. Ilona
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wauw wat een verbetering!! Echt respect dat je dit met iedereen wil delen. Ikzelf ben 25 en sinds 3 jaar acne. Momenteel het zoveelste zalfje in de hoop dat dat werkt. Ik kan me dan ook heel goed voorstellen hoe blij je bent met hoe het er nu uitziet!!
  Hopelijk gaat het er nog veel beter uit zien.
  En wat weet jij het trouwens mooi te verbergen met make up. Bij mij zie je altijd hobbels en bobbels.

  • suus
   29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

   Hoi Ilona,
   Herkenbaar wat je zegt, het ene zalfje na het andere proberen in de hoop dat het werkt. Ik hrb zelfs antibiotica en een lotion van de dokter gehad, hielp minimaal. Nu ga ik naar een schoonheidsspecialiste die peelings met lactaat zuur doet, ook gebruik ik environ producten met oa vitamine a en het is eindelijk opgeknapt. Mijn advies is dus als je er echt vanaf wilt: ga naar een goede schoonheidsspecialiste. Kost wat maar dan heb je ook wat. En je kunt je ziektekostenverzekering aanpassen, dat heb ik ook gedaan. Ik heb alleen dit gedeelte aanvullend verzekerd en ik krijg dit jaar tot 300 euro vergoed. Dat scheelt nogal! Maar je kunt dit zelf bepalen, tot 500 was ook mogelijk alleen dan werd de premie mij te hoog.

   • Ilona
    29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

    Bij mij is het door B12 injecties gekomen helaas kan ik daar niet mee stoppen. In het begin eryacne en deferingel ofzo gekregen mijn hele huid ging stuk. Het was daarna helemaal een ramp. Toen ook een jaar niks van dokter gewoon goed verzorgen en foundation erop. Allerlei reinigingsgels en cremes geprobeerd. Helaas werd nu weer stuk erger en wilde toch weer een poging wagen. Nu heb ik clydamedicine sinds een week, tot nu toe gaat dit goed en het lijkt wat beter te worden. Als dit niet werkt na de zomer 2 maanden aan de antibioticakuur. Helaas heb ik voor schoonheidsspecialiste geen geld. Ik moet toch maar eens uitgaan zoeken wat ik met mijn verzekering kan want dat 16/18 geschat worden ben ik nu wel zat. Ooit zullen ook wij een gladder huidje krijgen hoop ik.

 32. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wat fijn dat het zo goed helpt en dat jij je zelfvertrouwen terugkrijgt. Ben echt benieuwd naar het eindresultaat.

 33. Jaco
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Mijn interesse is wel gewekt. Ik ben ook tussendoor gestopt met de Diane-pil, maar toch weer begonnen, omdat m’n puistjes na 3 maanden gewoon weer kwamen opzetten. Helaas is mijn huid nooit meer zo mooi geworden als daarvoor (1e periode Diane-pil). Ik heb de verslagen gelezen, maar klopt het dat jullie geen kosten vermelden? Dat zou ik wel willen weten. Ben ook benieuwd of iedereen evenveel dermabrasie/peeling/% huidverzorging etc. krijgt, want ik vraag me af of mijn huid zo dik is dat ik dit aan zou kunnen en wat dat voor de toekomst betekent. Of je nog in de zon kunt, het je huidveroudering niet versterkt enz.

 34. alev
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Super verschil! Hoe goed zijn de producten van widmer? Ik vraag me af of je ook goed verschil merkt zonder extra behandeling?

 35. alev
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wauw ziet er zeer goed uit. Ik heb zelf ook een onzuivere huid en ben nog steeds opzoek naar een betaalbare super product. Dus ik vroeg me af of de producten van louis widmer echt goed zijn en of je alleen door de producten van hem dus zonder extra behandeling al verschil merkt

 36. katrien
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Super dat het zo’n verbeteringen brengt! Ik begrijp heel goed dat het een deuk in je zelfvertrouwen is, heb hetzelfde meegemaakt. Nu heb ik nog enkele puisten, maar gelukkig slechts op één hand te tellen. ;)

 37. Kers
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Serieus, het is alsof ik mijn eigen gezicht zie.
  Ik heb het precies zo gehad!

  Het kwam bij mij ineens opzetten op mijn 18e.
  Ik schaamde me dood, er is geen foto te vinden van mij in die tijd.
  Zo vreselijk hoe je zelfvertrouwen in 1 klap weggeslagen wordt.

  Ik ben ook onder behandeling geweest bij een huidtherapeut en behalve het laseren heb ik dit alles ook ondergaan. Ook met producten van Louis WIdmer. Nu ga ik eens in de twee maanden voor een checkup. De grote ontstekingen zijn gelukkig minimaal geworden, ik heb alleen nog veel last van meeëters.

  Het komt goed, echt!

  Knap dat je jezelf zo durft te laten zien aan de buitenwereld! Ik had het niet gedurfd! Heel stoer!

  • 30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

   Dankjewel voor je reactie!! Ik heb het twee keer gehad, de 1e keer toen ik 21 was en toen aan de Diane pil gegaan dat erg hielp! Op mn 24ste van de Diane af en toen is het erger terug gekomen als de 1e keer (nu dus) en daar heeft de Diane pil helaas niet (volgens mij) voor gewerkt, vandaar de behandelingen!
   Ik ben ook van plan om na de 6e behandeling inderdaad af en toe nog de check up te doen, want ik schijn wel een lastig huidje te hebben die toch wel altijd in de gaten dient te worde gehouden! :) top dat t bij jou helemaal goed gaat!

   • 30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

    *ik ging even van de Diane pil af en toen weer aan de Diane pil bedoel ik en dat heeft toen niet geholpen*

 38. J
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wat zie je al veel verschil! En wat ziet Larissa er mooi uit zonder makeup, echt wauw gewoon! Ik hoop dat ze misschien over een tijdje de moed heeft om zonder makeup naar buiten te gaan, want ze is echt prachtig.

 39. Mnemo
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wauw, je ziet echt wel verbetering, fijn voor je!!! Sinds mijn 19e gebruik ik al Louis Widmer voor mn huid (ben nu 31). Ik heb al vaak andere en goedkopere alternatieven geprobeerd, maar ik kom steeds terug. Nu ben ik al een tijd gestopt met m’n pil, en is mn acne is volle vlam terug, heel vervelend, maar als ik mn huid goed onderhoud met LW kan ik t wel redelijk onder controle houden, gelukkig!

 40. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wat is je huid opgeknapt zeg! Heel die zwelling is weg! Ik heb zelf nooit last gehad van acne, maar vind het juist daarom heel interessant om dit te lezen. Ik denk dat je na de laatste behandeling een huidje to die for zal hebben!

 41. Auri
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Ik heb na mijn eerste zwangerschap, op mijn 26ste (!!!) vreselijke acné gekregen, ik denk 10 keer erger dan wat jij had, vreselijk! Ook mijn rug, die altijd mooi glad en vlekkeloos was, moest eraan geloven. Ik leef echt met je mee, want ik weet hoe erg het is en hoe wanhopig en onzeker je ervan wordt.
  Ook ik ben toen naar een huidtherapeute gestapt, en na veel glycolzuur (70%) en TCA peelings is het uiteindelijk goedgekomen. Natuurlijk zijn mijn hormonen na een tijdje ook weer gestabiliseerd, maar zonder de peelings was het nooit zo mooi geworden als het nu is. Littekens en vlekken kunnen echt verdwijnen.
  Ondertussen ben ik expert op het gebied van chemische peelings, dus ik hou het thuis al 7 jaar bij met een maandelijkse glycolzuurpeeling (50%) en tretinoïne. Het komt met jouw huid echt weer helemaal goed, dat weet ik zeker! X

 42. Evi
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wow wat goed!! Hebben ze erg netjes gedaan zeg. Misschien ga ik hier wel heen voor mijn pigmentatie!

 43. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  WAUW! Wat helpt dit goed zeg! Je huid wordt er heel mooi van. Natuurlijk niet zo gek dat je na een behandeling er gek uit ziet, want je huid heeft dan toch een hoop te verduren gehad.
  Ik ben wel blij dat ik weinig last heb van acne, dus kan hier verder niet over mee praten. Maar ik ben blij voor je dat het zó fantastisch uitpakt!

 44. Birgit
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wat een onwijs verschil al. Het wordt vast erg mooi! Ik zit nu op mijn 29e ook nog onder de puistjes, maar met een agressief zalfje van de huisarts (Duac acne gel) is mijn huid ook al flink verbeterd. Mijn schouderd waren rood en paars van de ontstekingen, nu zijn ze weer bijna vlak en egaal van kleur, op wat littekentjes na. Maar die trekken ok nog wel weg, dus ik heb er vertrouwen in! Ik ga eens Googlen of een soortgelijke behandeling ook bij mij in de buurt gedaan wordt, want Bussum is me echt te ver rijden.

 45. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wouw, je ziet echt een duidelijk verschil! Super fijn voor je!

 46. 29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Er zit al echt een groot verschil in! Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *