Tutorial | krullen die 3 dagen blijven zitten

Sinds ik een balayage in mijn haren heb laten zetten krul ik vaker mijn haren dan voorheen. Door de highlights vind ik dat de krullen mooier uitkomen en ook geeft het me een super glamoureus gevoel. Ik houd er van! Het is eventjes een werkje – voor mij neemt het krullen zo’n 20 tot 30 minuten in beslag – maar dan heb je ook een resultaat wat langzaam uitzakt en na 3 dagen nog steeds goed te zien is. Ik heb er dus dagen profijt van en daar heb ik dan best een half uur voor over in de ochtend! Hoe krul ik mijn haren precies, en welke producten gebruik ik om het lang en mooi in model te houden? Ik laat het jullie zien in onderstaande video!

Gebruikte producten;
– The Wet Brush
– Dove serum oil
– Aussie Volume + Hold haarspray
– Bumble & Bumble dry spun finish spray

Zorg dat je haren van te voren echt goed droog zijn en dat er al wat volume in zit, bijvoorbeeld door er volume spray in te sprayen voordat je het gaat föhnen. Spray dit ook gerust op de lengte van je haren om het wat stugger te maken, zo blijft de krul er beter in.

hoe ik mijn haren krul thumbTijdens het slapen draag ik mijn haren in een knotje of vlecht zodat de krullen er de dag erna nog mooi uitzien. Soms heb ik toch een klit, dan borstel ik lichtjes, maar blijft de krul er toch nog mooi in. Het ziet er dan wat zachter en romantischer uit, ook echt supermooi!

O ja, jullie zijn vast benieuwd naar mijn leuke, frisse ananasjasje! Die heb ik gekocht bij de Nederlandse webshop A la. Hier is de directe link.

Ik wens jullie een hele fijne Pasen toe! Staat er nog wat leuks op de planning? Wij gaan zo naar mijn ouders toe voor een Paas brunch, family quality time en een etentje, daarna gaan we naar vrienden voor nog meer gezelligheid. Het zal wel weer laat worden, dus gelukkig kunnen we morgen uitslapen 😉

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

52 Reacties

 1. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  De krullen zien er echt supermooi uit! Bedankt voor de handige tips, ik wil ook zulke krullen!!!

 2. 9 april 2015 / donderdag, 9 april 2015

  Eindelijk eens een duidelijke tutorial over haar krullen met een stijltang!
  Zelf heb ik heel fijn en sluik haar dus 3 dagen is sowieso no option for me om krullen te houden.. Maar met 1 volledige dag zou ik al tevreden zijn!
  Weldra eens proberen dus! Many thanks Serena

 3. Lisa
  7 april 2015 / dinsdag, 7 april 2015

  Wauw echt super, en zo snel ! Ik ben verrast, misschien moet ik mijn stijltang toch ook nog eens uit de kast halen. Wat jammer alleen dat mijn haar zo snel beschadigd geraakt door het gebruik van een stijltang.. :/

 4. 7 april 2015 / dinsdag, 7 april 2015

  yup, doe ik al jaren zo dankzij mijn kapster leren kennen. Ik heb heel sluik haar maar op deze manier kan ik er 2 dagen van genieten

 5. 7 april 2015 / dinsdag, 7 april 2015

  Sprakeloos haha! Dat ben ik eigenlijk altijd al door jouw haar! Maar dit is wel echt heel mooi!

 6. Lisa
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wauw! Toevallig deze week zo een tutorial aan het zoeken op youtube. Ze mislukten allemaal…. maar deze werkt! Dankjewel <3

 7. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Aaaah ik wist dat het kon met de stijltang maar ik wist niet meer hoe. Nu wel haha thanks voor je video! Je haar is prachtig, ik heb spijt dat er bij mij zo’n stuk afgehaald is. Ik ben nu weer aan het ‘sparen’ voor lang haar.

 8. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Super! Ik heb alleen een wat bredere stijltang en hoop dat het hier ook mee lukt. Verder gebruik ik voor wat krul en slag een fohnborstel wat ook prima werkt en wat sneller gaat.

 9. Marissa
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Klopt het dat je haar weer wat lichter is geworden door de zon?
  Je hebt prachtig haar meid!

  • Serena
   Auteur
   6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

   Thanks, Marissa! Ik heb niet het idee dat het lichter is geworden (helaas was er niet zo veel zon, haha!).
   Komt nog wel als ik in juni naar Mykonos ga!

 10. Kayleigh
  5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Prettyy hair dont care haha, erg mooi..deze manier kende ik nog niet, ga ik zeker es proberen.

  Verder zou ik graag willen weten waar je basic beige/bruine tshirt(?) vandaan komt?

  • Serena
   Auteur
   6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

   hi Kayleigh!
   die is van Loavies.com!

 11. Sasha
  5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Hallo Serena en iedereen die dit leest,

  Ik heb een vraagje aan jullie namelijk kunnen jullie mijn tante helpen. Mijn tante heeft cardiale sarcoïdose je zou het ook reuma aan de zachte delen van het lichaam kunnen noemen. Ze heeft daardoor een nieuw hart nodig anders overleeft ze dit niet. Nu komt ze hier in Nederland niet in aanmerking voor een nieuw hart maar in florida wel. De zorgverzekeraar vergoed dat niet en nu kan ze het zelf ook niet betalen. Het kost namelijk 300.000 euro! Ik hoop heel erg dat jullie iets kwijt zouden kunnen om mijn tante te helpen ook al is het maar een paar euro alle beetjes helpen. Ook zou het fijn zijn als jullie het kunnen delen op facebook zodat nog meer mensen het kunnen zien. Alvast bedankt! Op deze site kan je doneren: http://www.gofundme.com/qpb474?fb_action_ids=917886211597565&fb_action_types=og.shares&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B822925861118831%5D&action_type_map=%5B%22og.shares%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
  Ps. Serena zou je dit misschien willen delen in 1 (of meerdere natuurlijk) van je artikelen zodat zo veel mogelijk mensen het kunnen zien.

 12. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Heel mooi!! En je jasje is super tof!

 13. Amanda
  5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Zag bij de Hema een ijsblokjes/ananas/vorm makertje (1 euro) en moest meteen aan je denken. Verder heeft de Zeeman nu ook een tropical collectie met ananas keukentextiel dingen. Nice! Ik ben ook ananasfan 😀

 14. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Prachtig kapsel! Welke stijltang gebruik je ?

 15. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Echt heel mooi gedaan, je bayalage komt zo mooi uit met krullen!

 16. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Waaauw, je haar zit zo mooi! Wat een handige video, thanks for sharing 🙂

 17. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Handige tips! Ik moet zeggen dat ik van mezelf al krullen heb, waardoor krullen die ik maak met mijn stijl/krultang superlang blijven zitten. De eerste dag draag ik dan de ‘perfecte’ hitte krul, en daarna zakt het uit en komen mijn natuurlijke krullen tevoorschijn, waardoor ik meer messy waves heb. xo

 18. Dinges
  5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  GORGEOUS!

  Mijn haar is kwetsbaar/vrij dun wat op het eerste gezicht niet te zien is. Ik durf het dus ook niet echt te krullen. Maar m’n handen zijn nu wel aan het jeuken haha. Staat je prachtig, love it!

 19. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Mooi hoor! Ik ben helemaal niet handig om krullen te maken met de stijltang, maar deze methode moet te doen zijn. Ik ga het eens proberen!

 20. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Leuke video! Zit ik het te kijken denk ik woww, dat ga ik morgen doen! Nouu toch niet. Ik heb donderdag mijn haar kort geknipt om het te kunnen doneren dus krullen zitten er niet meer in helaas…

 21. Tamara
  5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Wow! Ziet er echt super mooi uit! Prachtig haar heb je. Het duurt inderdaad even, maar dan heb je ook wat 🙂 Thanks dat je dit met ons wilde delen!

 22. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Heb het direct geprobeerd en wauw, zelfs ik kan het! Dat is me serieus nog nooit gelukt! Je bent echt mijn held op dit moment haha, want ik was dringend opzoek naar een goede duidelijke uitleg! Je haar is zo prachtig!

 23. Emmely
  5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Hey lezeressen en Serena!

  Wie kan mij vertellen welke stijltang in dit filmpje wordt gebruikt? 🙂
  Is het de chi dual voltage toevallig?

  Thank you!!

  • Serena
   Auteur
   6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

   hi Emmely!
   Het is een stijltang van Cloud Nine!

 24. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Wauw wat staat dat je goed! Het is mij nog steeds niet gelukt om mijn haar mooi te krullen, maar ik ben daar ook echt te perfectionistisch voor. Als ik merk dat één pluk al is uitgezakt vind ik het al niet mooi meer staan, haha. Ik ga je tips snel eens uitproberen!

 25. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Ziet er heel erg mooi uit. Vind je ananasjes inderdaad ook erg leuk. FIjne paasdagen! 🙂

 26. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Wauw je haar is echt prachtig!! Je kleur is ook zoooo mooi! Ik heb ook zoiets nu in mijn haar, ik wil het alleen nog een tintje lichter voor de zomer 🙂 ! Nice tutorial, jammer genoeg wordt mijn haar enorm snel vettig en moet ik het de volgende dag weer wassen.. Dan zijn al m’n krullen er alweer uit.. Vaak blijven krullen bij mij maar een half uurtje zitten, maar ik ga je tutorial toch proberen 🙂 Misschien dat deze manier beter werkt 🙂 Thanks

  Liefs x

 27. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Je staat echt heel mooi met die krullen!
  Leuke tutorial 🙂
  xx

 28. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Wauw wat zie je er mooi uit! Die krullen staan je heel goed maar je hebt sowieso al prachtig haar 🙂

 29. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Heel erg mooi! Een vriendin van me heeft dit een paar dagen geleden bij me gedaan, het was zo mooi. Morgen ga ik naar een trouwfeest, dan ga ik het opnieuw doen.

 30. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Serena ik ben zo jaloers op jouw haar en dit resultaat ziet er weer eens prachtig uit! Trouwrns de dip dye achtige overloop in je haar is ook echt heel mooi, laat de krullen nog beter uitkomen. Echt een leuk artikel en filmpje weer!

 31. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Wauw, super mooi! Het is dat ik net een uur bezig ben geweest om mijn dikke haar te stijlen, maar krijg meteen weer de kriebels om de krullen erin te zetten! Fijne pasen 🙂

 32. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Wat heb jij mooi haar zeg! Zo dik… ik heb heel fijn haar die nog eens heel breekbaar is dus ikzelf verwijt altijd hitte toestellen maar bij jou zijn ze super mooi! x

 33. Marye
  5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Ahh, wat heb jij toch fantastisch haar! Ga dit zeker uitproberen. Ben gek op krullen / slag.

 34. Jules
  5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  oh wauw! wat staan die krullen je mooi! en mag ik misschien vragen waar dat ananasvest dat je aanhebt vandaan komt? 🙂

  • Jules
   5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

   omg sorry zie nu pas dat je het erbij hebt gezet! voortaan maar beter kijken. misschien moet ik maar eens een bril van jouw brillenlijn aanschaffen haha
   😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *