Stapelreview: Pink Perfumes

Vandaag weer een stapelreview van een aantal nieuwe parfums! Het thema is ‘Pink’ en daarom heb ik vier parfums uitgezocht die allemaal iets roze hebben. Als ik aan roze denk dan denk ik meteen aan zoet, snoeperig en Barbie, dus ik ben benieuwd of deze parfums ook allemaal zo ruiken.

De parfums die ik vandaag zal reviewen zijn:

 • Marc Jacobs – Daisy oh so fresh
 • Thierry Mugler – Womanity
 • L’Occitane – Pivoine Delicate
 • Tommy Hilfiger – Peach Blossom


Parfum winnen?
Ook na afloop van dit artikel kun je een comment achterlaten met jouw favoriete parfum uit deze review. Onderbouw je keuze en wie weet win jij één van deze parfums! Uit de vorige stapelreview heb ik de comment van Maureen uitgekozen die graag het parfum Someday van Justin Bieber wilde winnen. J-Biebs is al naar je onderweg, Maureen. Gefeliciteerd met je prijs!

Laten we beginnen met de review! Allereerst Daisy oh so fresh, van Marc Jacobs.


Parfumhuis: Marc Jacobs
Naam: Daisy – oh so fresh edt
Top: grapefruit, framboos, groene bladeren
Hart: viool, wilde roos, jasmijn
Basis: muskus, pruim, cederhout
Type: Floral Fruity
Prijzen;
 €35 (20 ml). Deze uitvoerig in schattige bloemvorm heet ‘Daisy on the go’ en dit is een gelimiteerde oplage. Ze zijn pas sinds maart te koop, dus de kans is groot dat ze nog in de winkels liggen!
Mijn geurbeleving: Van deze vier parfums is dit mijn favoriet! Daisy oh so fresh is een hele lichte, frisse en ‘clean’ parfum. Licht poederig, zoet maar niet té, bloemig en fruitig. Een beetje zeepachtig fris, heel crisp als pasgewassen beddengoed. De roos is duidelijk te ruiken, de viooltjes maken het poederig en de muskus geeft er een zwoel en vertrouwelijk tintje aan. Ik vind dit een vrij jeugdige geur, ik moet een beetje denken aan iemand van ergens in de 20. De originele geur, Daisy, lijkt hier erg veel op. Deze variant ‘oh so fresh’ is een stuk lichter en frisser en daarom perfect voor de zomer. Zeker in deze leuke flacon die niet alleen erg mooi staat op je boudoir, maar ook klein genoeg is om zo, hop, in je tas te stoppen voor onderweg. Love this!


Parfumhuis: Thierry Mugler
Naam: Womanity – eau pour elles edt
Top: aardbeien
Hart: witte vijg
Basis: kaviaar
Type: Floral Fruity Gourmand
Prijzen;
 €59 (50 ml) en €79 (80 ml). Verkrijgbaar vanaf mei 2012.
Mijn geurbeleving:  Womanity eau pour elles is een variant op de originele Womanity geur. Eau pour elles is wat speelser, met meer fruitige facetten en daardoor ook wat frisser en sprankelender dan het origineel. De eerste indruk is vrij kruidig, maar later zwakt dit af en komen de zoete aardbeien naar boven. Toch blijft de geur erg krachtig en kruidig, met een zoete, fruitige ondertoon. Ik vind dit een hele sensuele en verleidelijke geur, vrij zwaar ook. Kaviaar geeft er een decadent tintje aan en zorgt voor een verrassende zilte frisheid, die af en toe heel subtiel doorschemert. Al met al is het een echte vrouwenpower geur, vrouwelijk met pit dus. Zoet (als in foody zoet) en krachtig met een duidelijke stempel van Thierry Mugler.


Parfumhuis: L’Occitane en Provence
Naam: Pivoine Delicate edt
Top: citrus, witte perzik
Hart: roos, pioenroos, lelietje-van-dalen
Basis: witte muskus, lichte houtakkoorden
Type: Floral
Prijzen;
 €39 (75 ml), te koop vanaf mei 2012.
Mijn geurbeleving: Deze geur begint sprankelend fris, maar veranderd al snel naar heel bloemig, poederig, romantisch en soapyclean. Het is een hele vertrouwde geur, ergens een beetje zoetig, ergens een beetje groenfris, maar de bloemennoten overheersen. Ik moet een beetje denken aan mijn moeder, hoewel dit niet een parfum voor haar zou zijn, maar zo’n gevoel krijg ik er bij. Lief, zacht, delicaat, teder, sprankelend en fris, maar vooral: vertrouwd.


Parfumhuis: Tommy Hilfiger
Naam: Peach Blossom edp
Top: bergamot, peer, zwarte bes
Hart: iris, mimosa, vanille
Basis: muskus, tonkaboon, geroosterde kokosnoot
Type: Floral Fruity
Prijzen;
 €30 (30 ml), €49 (50 ml). Te koop vanaf eind maart/begin april 2012, exclusief bij Douglas.
Mijn geurbeleving: Peach Blossom is echt een heerlijke, sprankelende zomerfrisse geur. De geur begint fruitigfris met een vleugje citrus en gaat daarna naadloos over in een bloeiende bloementuin. De bloemen zorgen voor een vrouwelijke en romantische touch, maar toch ook wel wat zwoel en verleidelijk door de warme en volle geur van vanille. De basis bestaat uit muskus, een vertrouwelijke geur, gemengd met tonkaboon en kokosnoot. Tonkaboon heeft de geur van chocola en zorgt voor een vleugje zoet, maar kokosnoot zorgt juist weer voor dat ultieme zomergevoel. Ik vind het opmerkelijk, maar heel interessant dat er kokos in de basis zit. Het geeft dit parfum een romig en zonnig karakter en peach blossom zal voor velen dan ook de ultieme zomergeur zijn!


WIN!
Welk parfum heeft jouw voorkeur en waarom? Laat een goed onderbouwde comment achter en wie weet win jij het door jou gekozen parfum! Van alle comments pik er namelijk eentje tussenuit die ik de geur zal toesturen. Comments kunnen t/m zondag 1 april geplaatst worden (no, this is NOT a joke!). Succes!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

374 Reacties

 1. 6 december 2013 / vrijdag, 6 december 2013

  Ik vind tommy hilfiger pink het lekkerste luchtje die bestaat ikzou die graag willen winnen zodat iedereen hem bij mij kan ruiken en ook verslaafd worden aan het luchtje! !!!
  Mvg martine

 2. mirte
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik zou graag daisy eau so fresh willen winnen omdat ik het flesje heel mooi vindt en omdat ik daisy én daisy eau so fresh al heel vaak in de parfumerie heb opgespoten, maar hem toch altijd te duur vind. Mijn vriendin heeft de gewone Daisy en altijd als ik haar parfum ruik word ik helemaal vrolijk!

  Het is een duidelijke review en ik vind dat je een hele leuke site hebt, ga zo door!

 3. Esma
  3 april 2012 / dinsdag, 3 april 2012

  ik bedoel TOMMY H .=)

 4. Esma
  3 april 2012 / dinsdag, 3 april 2012

  Oooh de flesjes hebben allemaal zoiets girly achtig iets
  mochst ik kieze zou ik voor de tommy parfum gaan het lijkt me gewoon ale super leuk om het flesje te hebben laat staan de geur erin 🙂
  ik ben egt dol op parfum het is iets dat je iets verteld over je zelf vindt ik e ik dek dat de tmooyH parfum perfect bij me gaat passen
  en hoppelijk wordt die naar mij toe gestuurd 🙂
  xxxxx

 5. Roos
  3 april 2012 / dinsdag, 3 april 2012

  Wat een leuke review om te lezen, word altijd helemaal nieuwsgierig naar de geuren! Het geurtje ‘Womanity -eau pour elles edt’ van Thierry Mugler spreekt mij het meest aan, was al fan van de originele womanity.. Dus dit moet helemaal bij me passen.. Wie weet maak je me er nog wel blij mee

 6. Daphne
  2 april 2012 / maandag, 2 april 2012

  Hallo!

  Ik zou heel erg graag het luchtje van L’occitaine willen winnen!
  Ik ben geboren met een extreem goed ontwikkelde reukzintuigen en kan hierdoor werkelijk alles ruiken, een heerlijk luchtje is voor mij dan ook niet ‘gewoon’ lekker maar ik geniet echt heel erg van iets wat lekker ruikt, helemaal als ik het zelf kan zijn 🙂

 7. Maureen v. Kleef
  2 april 2012 / maandag, 2 april 2012

  Ik zou heel graag ‘Daisy oh so fresh’ willen winnen.

  Ten eerste gewoon omdat ik het parfum flesje super mooi vind, het is een schattige bloemen vorm dat super leuk is voor in deze tijd.

  De geur is ook zo overheerlijk lekker! Een niet te opvallende ruikende geur, maar net goed! En daar houd ik echt van.

  En het is ook nog eens bijna zomer, en ik ben echt toe aan een nieuwe parfum geurtje! En ik word daar nog vrolijker van nadat ik deze review heb gelezen.

  Verder een super leuke winactie!

 8. Daniëlle
  2 april 2012 / maandag, 2 april 2012

  Hoi, Daisy is by far mijn favoriet. Ik hou helemaal niet van vanille, maar het zit in bijna alle parfums, hierin gelukkig niet! Ook hou ik heel erg van framboos en grapefruit, maar dat kom ik ook niet zo vaak tegen. Ik vind muskus ook super lekker, maar dat zit meestal in wat zwaardere geuren, jij omschrijft het als fris gewassen beddengoed en dat klinkt wel als iets waar ik naar wil ruiken 😉 En natuurlijk zit het in een fantastisch flesje. De perfecte geur voor mij 🙂

 9. Lynn
  2 april 2012 / maandag, 2 april 2012

  Ik ga voor de Tommy geur,

  Aan deze parfum heb ik al een aantal keer gesnuffeld in de Douglas hier in het Zuiden. Omdat ik meestal ga voor de zwaardere geuren heb ik hem nooit gekocht maar nadat ik de review opnieuw las, heb ik nu toch besloten dat dat mijn zomergeur word! (mocht ik het niet winnen). Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *