Snelle Beauty Tricks

Als er iemand is die altijd haast heeft is het ondergetekende wel! Als ik echte haast heb dan vlucht ik het huis uit zonder make-up of wat dan ook, maar soms moet je representatief voor de dag komen en heb je echt even een douche en een laagje make-up nodig. Hieronder heb ik een aantal snelle tricks op een rijtje gezet die ik zelf heb bedacht uit noodzaak, because I’m always late!

Een nagellak die snel droogt is nagellak met een matte finish. Wil je op het laatste moment nog je nagels lakken gebruik dan een matte nagellak. Binnen 3 minuten gegarandeerd door-en-door droog! Geen fan van matte (like me)? Breng er een sneldrogende (en glanzende) topcoat over aan, bijvoorbeeld die van Seche Vite. Ideaal voor ongeduldige persoontjes of mensen met haast.
Snel een douche nemen? Spring eronder en gebruik een geurende (foaming) suiker- of zoutscrub in plaats van een douchegel. Deze scrubs bevatten vaak een olie die een heerlijk verzorgend laagje op je huid achterlaten. Met deze scrub was je net zo goed je lichaam schoon én je ruikt lekker én je hoeft erna geen bodylotion te smeren. Drie vliegen in een klap, hoppa!
Te weinig tijd om je haren te wassen? Gebruik een droogshampoo. Een echte beauty must-have in je stash en in je handtas.
Bespaar tijd door te kiezen voor een getinte dagcreme. Geen gedoe met een dagcreme die eerst moet intrekken voordat je je foundation kan aanbrengen. Sommige getinte dagcremes bevatten lichtreflecterende deeltjes voor een healty glow. Scheelt ook weer het aanbrengen van een highlighter én you look fresh! Breng een beetje blush aan en stop een lipgloss en een mascara in je tas voor onderweg. Off you go!
Vlecht je lange haren voordat je gaat slapen, of bind het in een knotje. De volgende ochtend hoef je het alleen even los te halen en met je vingers erdoorheen. Je hebt een mooie slag en het scheelt je weer een borstelbeurt. Breng eventueel (snel, snel) wat haarserum aan voor een mooie glans (of stop een mini serum in je tas voor onderweg).
Zo, dat waren mijn snelle beauty tricks! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben. Natuurlijk is het beter om gewoon op tijd op te staan en te zorgen dat je alles op tijd af hebt zodat je je nooit hoeft te haasten, maar soms is het gewoon niet anders. En bovenstaande tricks zijn natuurlijk sowieso wel handig voor iedereen, want we hebben het al druk zat! Tijd besparen is altijd een goed idee.
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *