Shoppen in Den Bosch

Vrijdagmiddag ben ik met de trein naar Den Bosch afgereisd waar ik samen met Lindy van Lifestyle and Glamour heb geshopt! We zijn even de Lush ingedoken, de Zara, de Finds (waar ik mijn eerste paar Louboutins heb gekocht!) en bij Tanqs kocht ik een mooie, zachtgele boyfriend blazer. Verder hebben we wat kleinere boetiekjes bezocht en lekker wat gegeten en gedronken op verschillende terrasjes. Het was heel gezellig!

Bekijk hieronder mijn vlog (vergeet de kwaliteit niet op HD te zetten) voor een impressie van afgelopen vrijdag;

Ik ben heel blij met mijn aankoopjes en ik vind Den Bosch echt een prachtige stad met hele vriendelijke mensen en leuke winkeltjes. We zijn helemaal vergeten om de echte Bossche Bollen te eten, maar mocht je naar Den Bosch gaan dan kan ik je die van Jan de Groot aanbevelen. Volgens iedereen zijn dat de lekkerste!

serena en lindyBen je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal ‘BeautylabNL’? Zo nee, klik dan hier om te abonneren, alvast heel erg bedankt!

Shop jij vaak in Den Bosch? En zo ja, welke winkeltjes of restaurants kunnen jullie me aanraden als ik er weer een keertje ga shoppen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

58 Reacties

 1. 21 april 2014 / maandag, 21 april 2014

  De gele boyfriend blazer staat je zo goed! Helemaal leuk met de top met ananassen, en de mouwen een beetje omhoog! Volgens Gok creeer je dan een waist line πŸ™‚

 2. 17 april 2014 / donderdag, 17 april 2014

  Eindshot is weer geweldig!

 3. Isabelle
  15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

  Heeeey,
  Ik woon zelf in den Bosch.
  En kom dus ook heel vaak in de stad ik kan je wishes en Jackie’s aan raden dat zijn hele leuk boutiques en ik kan je het restaurant dit aanraden bij Rituals in de buurt en kort om ik zou zeker nog een keer naar den Bosch gaan! En als je er dan weer heen gaat zou je het dan alsjeblieft willen laten weten want dat zou ik wel leuk vinden dan zou ik je een keer kunnen zien

 4. Marnica
  15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

  Ah ik was er toen ook, jammer dat ik je niet gezien heb! πŸ™

 5. 14 april 2014 / maandag, 14 april 2014

  Ik studeer in Den Bosch, dus ik ga er ook regelmatig even shoppen. Als restaurant kan ik je Picasso (Kerkstraat 49) aanbevelen. Onwijs lekker eten (vooral de toetjes!) hebben ze daar!

 6. femke
  14 april 2014 / maandag, 14 april 2014

  Dat geel staat je idd heel mooi.
  Ikzelf shop bijna wekelijks in db en vind het nog steeds een leuke stad waar ik tot mijn geluk geboren ben en nu op 15 min afstand van woon.
  En als tip heb ik de Tumtum een ouderwets snoepwinkeltje erg leuk:).

  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *