Shoplog | €300 aan Amerikaanse make-up

In New York City heb ik uiteraard HEUR-LIJK geshopt en het leek me leuk om mijn aankopen vandaag met jou te delen. Ik heb gewinkeld bij onder andere Sephora, Bath & Body Works, leuke Aziatische beautyshops in Chinatown en… Dunkin’ Donuts (!).

Benieuwd wat ik heb gescoord? Bekijk het in de video hieronder:

Ik verloot een MEGAGROOT BEAUTYPAKKET onder mijn YouTube abonnees, dus abonneer je hier op mijn kanaal (als je dat nog niet had gedaan), doe een duimpje omhoog én laat een leuke comment achter om mee te dingen naar deze mooie prijs. Komende zondag maak ik de winnaar al bekend!

Ik ben van plan om de Fenty Beauty foundation & de highlighter brush te reviewen op mijn blog, en om de Tatouage Couture en Boscia skincare producten te reviewen in een video. Mochten er nog andere items zijn die in deze shoplog voorbij komen die jij graag gereviewed ziet, laat het me dan even weten in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

31 Reacties

 1. 14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  wat een mooie producten heb je aangeschaft. En de mini’s van Tarte zien er echt mooi en luxe uit. En wat knap dat je geen oogschaduw gekocht heb, ik heb daar ook een enorme zwak voor. Liefs Soraya

 2. Sumeye
  4 januari 2018 / donderdag, 4 januari 2018

  Hey Serena,

  Leuk om je video te bekijken. Je geeft ons super leuk uitleg over de producten van Sephora. Je zegt in de video dat je kleur 62 is voor die fenty foundation maar dit kleur vind ik niet terug tussen de kleuren bedoelde je mss “260”?

 3. Syl
  29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Mooie spulletjes weer. Ik kan echt genieten van shoplogs. Ik ben ook altijd weg van kleding shoplogs. Duur of niet duur… dan blijft het voor mij weer een sport om een goedkope liik-a-like te vinden. Of gewoon te sparen voor één ding wat ik echt graag wil

 4. petra
  28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

  Benieuwd naar de mascara en de foundation! Zo leuk om in het buitenland beauty producten te shoppen:)

 5. Anique
  28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

  Hey Serena, wat weer een leuke en enthousiaste video. Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad. En hartstikke lief dat je een pakket verloot onder je volgers.
  X

 6. Mirjam
  28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

  Ik hoopte al dat je iets van de huda beauty collectie zou meenemen, zo jammer dat de foundation was uitverkocht ben al een hele poos benieuwd naar deze make up producten, en na aanleiding van jouw reviews heb ik toch al het een en ander aangeschaft:)

  • Serena
   Auteur
   28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

   Jaaaa, ik baalde ook! Had die foundation zo graag geprobeerd! Ben 4 Sephora’s binnen gelopen en overal SOLD OUT! Maar die lipgloss… oeh la la! HEEL MOOI!

   • Mirjam
    28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

    Moet ik binnenkort toch maar eens een poging wagen???

 7. Geke
  28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

  Wát een leuke video, Serena!
  Mooie producten, goed uitgelegd met veel enthousiasme en wat ben je toch prachtig! Fijn ook te zien dat je *happy, happy* bent ??.

  Voor de jaloerse mensen die vallen over de 300 dollar: dit is Serena’s werk en de aankoop van producten (goedkoop én duur) hoort daar gewoon bij.
  Vervelende reacties zijn het gevolg van pure jaloezie. Serena heeft gewerkt om zo ver te komen, wat doe jij om iets dergelijks te bereiken? Wie weet ben jij in je dertiger jaren ook wel zo succesvol! En wil je graag ook nu genieten, dan doe je toch mee met de winactie?

  #leefenlaatleven

  Een hele fijne jaarwisseling toegewenst en het allerbeste, allermooiste en allerliefste in 2018.

 8. Brigitta
  28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

  Wat leuk die Tarte mini’s, heel goed merk trouwens 😉

 9. 28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

  woahh awesome shoplog <3 ga zeker via yt meedoen aan de winactie 😀

 10. Maaike
  27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

  Ooohhh ik kan niet wachten op de reviews!!!

 11. ingrid
  27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

  wat een leuke video sereen ! ik ben super benieuwd naar je reviews, zou je ook de Tomford mascara kunnen reviewen?

  • Serena
   Auteur
   27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

   Jazeker wil ik dat! Ben zelf ook heeeel benieuwd, na al die lovende reviews 🙂

 12. sabine ganga
  27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

  Echt leuke aankopen heb jij gedaan.ik heb genoten van deze video en ben erg benieuwd naar de mascara van tom ford.doe ook graag mee met de winactie.ik lig dan wel permanent op bed met ernstige bekkeninstabiliteit maar ben toch een beautyjunkie.het lijd me af van de pijn.ik hoop dat jij en je familie fijne kerstdagen hadden en wens jullie alvast een leuke jaarwisseling.

  • Lydia
   28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

   Deze opmerking valt me op. Wat erg dat je steeds pijn hebt. ‘Pijn is topsport’ las ik eens in een medisch vakblad. Hoe mooi dat je dan toch anderen nog even mooie dagen toewenst. Ik wens jou dan ook veel goeds 😉

 13. Hannelore Lemmens
  27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

  Ik doe zeker mee met de winactie! Superleuke producten die je gekocht hebt! Ik ben maar een heeeel klein beetje jaloers 😀 ! Groetjes

 14. Tessa
  27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

  Leuke video :-)! Je haar zit echt mooi, 3 dagen na het krullen! Bij mij zakken krullen er al na 3 uur al uit… Geen idee waar het aan ligt, misschien werkt een krultang wel niet goed voor mijn haar en kan ik beter warmwaterkrullers of een stijltang gebruiken. Die glitter vloeibare oogschaduw vond ik zo mooi! Echt perfect voor de feestdagen. Zoiets heb ik nog niet dus dat zou ik ook nog wel een keer willen kopen. Ik heb trouwens wel jouw essence palet gebruikt met kerst, de bronzer en de highlighter zijn echt zo mooi! Kreeg er ook complimenten over dat mijn make-up zo mooi zat :-).

  • Serena
   Auteur
   27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

   hi Tessa,
   voordat je je haren krult is het goed om ze te ‘preppen’ met iets dat je haren iets stugger maakt, zoals sea salt spray of een verstevigende mousse. Aanbrengen in handdoekdroog haar en dan föhnen of laten drogen aan de lucht. Doe je dit laatste, dan clip ik mijn haren altijd omhoog zodat ze recht omhoog opdrogen, dat zorgt meteen voor meer volume. Als je ze föhnt dan op de kop föhnen voor meer volume.

   Vervolgens krul ik mijn haren met de stijltang. Ik zet de tang niet al te hoog (200 graden is goed voor mijn haar), maar ga wel iets langzamer door de lok heen zodat je een vrij strakke krul krijgt. Ik spuit er altijd een haarlak of volumizing spray in achteraf. Als laatste borstel ik het goed uit zodat de krullen zachter worden. De eerste dag heel veel krullen, de dag erna iets minder en de derde dag een mooie Hollywood slag zoals in de video.

   Deze manier werkt voor mij top en ik heb veel, maar fijn haar. Let op, hoe droger en breekbaarder je haar, des te beter de krullen blijven zitten. Dus op zich geen slecht teken als je krullen snel verdwijnen 😉

   • Ger
    27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

    Bedankt voor de reactie Sarena, ik lees meteen ook even mee want mijn krullen zakken ook supersnel uit.
    Ik ga het ook eens op jouw manier proberen.

   • Tessa
    28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

    Lieve Serena, dankjewel voor de uitgebreide tips :-)! Ik ga die sea salt spray eens proberen, dat heb ik nog nooit gedaan. Ik doe er wel altijd al volumepoeder in inderdaad, want ik heb erg fijn haar dat uit zichzelf helemaal slap hangt. Ik ga het vandaag gewoon nog een keer proberen op jouw manier :-)!

    • Serena
     Auteur
     28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

     Keep me posted! Hoop dat mijn tips wat effect zullen hebben 🙂

     • Tessa
      31 december 2017 / zondag, 31 december 2017

      Hoi Serena! Ik heb het eergisteren geprobeerd, en met de sea-salt spray bleef het iets beter zitten en had ik veel meer volume en structuur in mijn haar! De dag erna had ik zelfs ook nog wat krullen, nadat ik er in een knot mee had geslapen. Niet zo mooi als de jouwe, maar toch een verbetering. Misschien koop ik wel een niet al te dure stijltang om het daar nog eens mee te proberen, misschien blijven krullen daarmee uiteindelijk toch beter zitten dan met de krultang (vooral omdat mijn haar redelijk lang is en ik het dan heel ver moet “oprollen” :-P). Liefs en vast gelukkig nieuwjaar! Tessa

 15. Amber
  27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

  Yassssss op deze video zat ik te wachten! Ik ga morgen lekker voor een paar dagen naar Praag met mijn vriend en ga daar NATUURLIJK de Sephora keihard plunderen! Allebei de Huda paletten staan heel hoog op de wish list haha!

  • Serena
   Auteur
   27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

   Oh, in het echt gezien daar en ze zijn inderdaad ZOOOO PRETTY! Maar zoals ik in de video al zei, ik gebruik helemaal niet zo heel veel oogschaduw én ik heb al zo veel, dus heb mezelf in bedwang gehouden en geen enkel oogschaduwpalette aangeschaft. Schouderklopje voor mij, haha!

 16. Lotte
  27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

  Waarom geef je het artikel als titel niet gewoon ‘heel veel Amerikaanse make up’ of iets dergelijks ipv letterlijk hoe veels te veel jij spendeert aan make up. Ik vind het als lezer met een klein budget totaal niet aanspreken hierdoor, het lijkt alsof je rijk moet zijn hiervoor.

  • Evy
   27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

   Same here, ik ben ook geen fan van de aandachttrekkende titels de laatste tijd. Ik sla deze video over.

  • Serena
   Auteur
   27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

   Gelukkig verloot ik een doos vol heerlijke make-up producten onder mijn abonnees of lezers met een kleiner budget dan ik 😉

  • mirjam
   27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

   Ben het er wel mee eens. Had er gestaan: Heel veel Amerikaanse Make up!! dan had ik het ook heus wel bekeken. Dit ligt er wel erg dik bovenop.

  • Renate
   27 december 2017 / woensdag, 27 december 2017

   Oh ik zie dat bedrag nu pas erbij staan.
   Ik ben totaal niet met geld bezig dus vind het ook niet storend.
   En nee ik ben qua geld niet rijk hoor 🙂

  • Tamar
   28 december 2017 / donderdag, 28 december 2017

   Voor een beautyblogger vind ik dit een relatief klein bedrag. Het gaat niet om 1 product van 300 euro. Maar meerdere producten met een eind bedrag van €300.

   Jij vind het teveel. Het is letterlijk haar baan om beauty dingen te doen/reviewen/ervaren. Zij verdient hier ook haar geld mee, daar zal ze ongetwijfeld rekening mee hebben gehouden in haar budget. Als jij een trip zou doen naar New York dan spaar je daar voor, toch? Om daar geld uit te kunnen geven.

   Ik vind het niet zo raar, zelfs niet met een klein budget. Een reis naar New York is al niet goedkoop. Ze doet ook genoeg reviews over de wat meer betaalbare merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *