Rimmel – Cocktail Colour Nailpolish

Door Nena – Nagellak, ik krijg er nooit genoeg van! Mijn nagels zijn vaker gelakt dan ongelakt. En het liefst voorzie ik ze dan van french manicure of een vrolijk kleurtje! Er zijn zo veel verschillende collecties nagellak, dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. En er komen eigenlijk alleen maar nieuwe collecties bij! Vanaf deze maand ligt de allernieuwste collectie van Rimmel in de schappen, namelijk de Cocktail Colour Nailpolish. Deze lakjes zijn uitermate geschikt voor een feestelijk avondje uit! Cocktails? Feestelijk? Avondje uit? Wat zijn dat dan voor lakjes?!

De nieuwe collectie bestaat uit vijf zeer felle en intens gekleurde lakjes, vol met shimmers! Cocktail Colour is ideaal geschikt om je nagels leuk ton-sur-ton of lekker contrasterend te lakken. Je kan de kleuren met elkaar combineren of zelfs met elkaar mengen… Ik ben benieuwd naar het effect en de dekking!

De bovenste foto is gemaakt bij daglicht en de onderste foto is gemaakt met flitslicht. 

Naast dat deze nieuwe collectie erg feestlijk is, bevat hij ook een nieuwe formule. De bruisende, rijke Special effect-lak bevat mineralen die een diep glanseffect creëren. Rijk aan pigmenten voor een diepe kleur met oogverblindende helderheid. Ik ken veel lakjes met shimmers, maar dit zijn toch wel wat opvallendere shimmers. Ze zijn fijn, maar toch opvallend! Ik heb ze alle vijf kunnen uitproberen.

Dit zijn de vijf kleuren:

Van links naar rechts: Hawaiian Punch, Shirley Temple, Cutie Colade, Apple Berry Smoothie en Baby Bellini. 

** Misschien valt het je op dat de benaming op de flesjes anders is dan de benaming op de persfoto’s, ik heb de benaming van de flesjes aangehouden, omdat ik die het beste bij de omschrijving vond passen.

Ik heb alle lakjes geswatcht en vervolgens een foto gemaakt bij daglicht gevolgd door een foto met flitslicht. Daarna heb ik op elke nagel één van de overige vier kleuren gelakt om te laten zien wat het effect is wanneer je de kleuren over elkaar draagt.

Baby Bellini’s….. een vleugje exotisch paars (110).

Deze diep paarse kleur dekt in 2 laagjes al aardig (zoals op de foto) en is in 3 laagjes volledig dekkend. Doordat de kleuren allemaal al erg fel zijn en ook nog voorzien zijn van een flinke dosis glitters vind ik een combinatie van de kleuren een beetje te veel van het goede. Toch is het leuk om te zien dat bijvoorbeeld de combinatie Baby Bellini met een laagje Shirley Temple (op mijn middelvinger), nog best leuk staat! Baby Bellini heeft naast veel roze glitters ook wat gouden glitters wat een warmer effect geeft.

Shirley Temple….schitterend zonsondergang-oranjerood (120 limited edition).

In eerste instantie dacht ik, nee dit is geen kleurtje voor mij… Maar eenmaal aangebracht op mijn nagels vond ik toch wel erg vrolijk en lekker fris! Ik kreeg er gelijk een zomers (feestelijk) gevoel van! Shirley Temple is vrij transparant en dekt dan ook pas in drie laagjes. Hij heeft veel gouden glitters, maar ook wat oranje tinten. Het doet me een beetje aan vuur denken… Ik vind hem nog best leuk in combinatie met Hawaiian Punch (wijsvinger)!

Apple Berry Smoothie… diepe zeeblauwe kleur. (130)

Dit is echt een knalblauwe kleur die erg goed dekt! In 2 laagjes zit hij er al perfect op! Als je er van houdt is het erg feestelijk en opvallend. Ik zou de rest vrij neutraal houden, dan lijkt het me nog best leuk! Het valt me bij elk lakje weer op hoeveel glitters er wel niet inzitten en inderdaad het zijn allemaal hele heldere lakjes! Deze kleur vond ik eigenlijk met geen enkele andere kleur mooi combineren. Hij heeft van zichzelf al een hele aparte gloed met een roze/ paarse finish. (dit zie je haast niet terug op de foto. Je ziet het alleen van een bepaalde invalshoek. Heel apart.

Hawaiian Punch… sprankelend robijnrood (140).

Hawaiian Punch vind ik toch wel het allermooist van deze collectie! Echt een prachtige rood/roze kleur. Door de glitters oogt hij extra sprankelend en fris. De glitters zien er in elk licht weer anders uit! Een beetje oranje, goud en roze. Dit effect wordt versterkt wanneer je hem combineert met Cutie Colade (middelvinger) of Shirley Temple (wijsvinger). Hawaiian Punch zou ik de hele zomer kunnen dragen! Hij dekt overigens vrij goed. In 2 laagjes al mooi en in 3 laagjes perfect!

Cutie Colada…..sappig, fruitig groen (150) one shot..

Cutie Colade is een frisgroene kleur die vrij transparant is en daardoor bijna niet dekt. Na 3 laagjes zie je nog een beetje je nagel, maar niet storend. Ik houd niet van dergelijke kleurtjes, maar het is wel een mooi lakje om te zien! Ik vind het nog het mooist als top coat.

Cocktail Colour is echt een vrolijke collectie met prachtige shimmers. De lak droogt erg snel (op de achterkant staat zelfs in minder dan 60 seconden!). Wanneer je meerdere laagjes aanbrengt kan je binnen 5 minuten voorzichtig weer door met je dagelijkse bezigheden. Als je de kleur en de nagellak dan nog beschermt met een top coat blijft hij ook vrij lang (tenminste 3 – 5 dagen) mooi op je nagels zitten.

Ondanks dat er heel veel glitters in deze collectie zitten zijn de lakjes niet heel lastig van je nagels te verwijderen. Bij veel glitterlakjes kan je watje met nagellak remover helemaal aan je nagel vast blijven haken en dat geeft o.a. een vervelend gevoel! Bovendien heb je dan meerdere watjes per hand nodig en met deze lakjes had ik daar totaal geen last van.

Ik vind het een mooie collectie, maar de kleuren zijn voor mij niet allemaal even draagbaar. Inderdaad bij een feestje al wat sneller, maar ik heb dan wel mijn favorieten ertussen zitten! Sowieso Hawaiian Punch, gevolgd door heel verrassend Shirley Temple! En voor heel af en toe misschien Baby Bellini…

De Cocktail Colour Nailpolish kost €6,99 per stuk en is vanaf maart verkrijgbaar bij de drogist.

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie? En welke kleur vinden jullie het mooist?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: nenaburger

 

Volg:

86 Reacties

 1. Sharon
  12 maart 2013 / dinsdag, 12 maart 2013

  Ik had laatst Apple Berry Smoothie gekocht en was helemaal verliefd geworden op dit lakje! Toen heeft mijn vriend een paar dagen later de rest van deze lakjes voor me opgehaald! Ben er super blij mee!!

 2. 7 maart 2013 / donderdag, 7 maart 2013

  mooie kleuren en over elkaar layeren staat bij sommige ook erg mooi!

 3. Kim
  5 maart 2013 / dinsdag, 5 maart 2013

  Dames (en heren)! Ze zijn nu ter intro 4, 99 ipv 6, 99!! Bij Kruidvat in het Rimmel schap.

 4. Anne
  5 maart 2013 / dinsdag, 5 maart 2013

  Gaaf dat je ze kan mixen, ik heb al twee andere reviews gezien maar dat was me nog niet opgevallen! 🙂

 5. Loïs
  5 maart 2013 / dinsdag, 5 maart 2013

  WAUUUW hier ga ik er zeker een van kopen! Was al heel lang op zoek naar ene blauwe of paarse nagellak die mooi dekt en glimt 🙂 xxxxxx

 6. 5 maart 2013 / dinsdag, 5 maart 2013

  wauw deze lakjes zijn stuk voor stuk echt geweldig! I’m in love

 7. 5 maart 2013 / dinsdag, 5 maart 2013

  Ik vind de rode toch wel het mooiste! paarse ook, maar heb al zoiets.

 8. 5 maart 2013 / dinsdag, 5 maart 2013

  Ik vind ze niet allemaal even mooi of suitable maar Hawaiian punch zou voor de zomer nog wel eens erg mooi kunnen zijn.

 9. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Op zich wel leuke kleurtjes, maar ik ben meer voor de crème finish, heel veel shimmer is niet echt mijn ding. Glitter is dan weer wel leuk, maar dat is zo’n werk om eraf te krijgen! x

 10. hanan
  4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  leuke review…maar serieus…laatste tyd wordt je gewoon doodgegooid met nagellak reviews…kan r echt geen 1 meer zin.

  nena is ni persoonlijk maar moest eruit.

 11. Christy
  4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Leuk artikel heb je gemaakt met inspirerende foto’s en ideeën!

  Baby Bellini’s en Hanwaiian Punch zou ik kopen!.
  Shirley Temple is misschien wel leuk voor de komende ‘oranje feesten’ ‘-))

 12. lady
  4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Roze en blauwe zijn leuk.

 13. Ester
  4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Wauw! Heel erg mooi!
  Ook leuk dat je de lakjes combineerd met andere kleuren, zo zijn ze net iets anders. Heel erg mooi!

 14. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  zitten heel leuke kleurtjes tussen !

 15. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Oeh prachtig, ben vooral helemaal weg van de blauwe!

 16. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Die paarse is prachtig! Die ga ik onthouden voor mezelf. 🙂 Krijg zin in lekkere zomerse drankjes door de foto’s haha.

 17. Genevieve
  4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Ik vind al deze kleuren echt super maar verwachtte de kleuren feller, ik zou deze kleuren zeker wel dagelijks kunnen dragen. I love it!

 18. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Prachtige kleuren, maar niet ech een collectie voor mij.

 19. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Wauw, ik vind het prachtige kleurtjes! Ze klinken heel fijn!

 20. Fieke
  4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Gave lakjes zeg, ik ben alleen bang dat ze ‘te’ shimmer zijn voor een gewone dag. Wel zijn ze echt heel leuk allemaal!

 21. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  De roze kleur is heel mooi 😀 x

 22. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Mooi! Wanneer mijn nagels ein-de-lijk sterk genoeg zijn zodat ze niet constant afbreken, dan ga ik ook nagellakjes kopen, en dan staat Baby Bellini hoog op mijn wishlist!

 23. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Wel leuke kleurtjes maar ik heb al zoveel ‘leuke kleuren die niet dekken dus beter werken als topcoat’.. Ik sla deze dus over..

 24. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Leuk dat je ze ook gecombineerd hebt! Geeft het gelijk een extra touch 🙂

 25. Annika
  4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Die blauwe is wel heel vet! Lekker opvallend! 😀

 26. Sterre
  4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Apple Berry Smoothie is zeker mijn favoriet! Zo ontzettend mooi blauw, ik wil!

 27. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Hmm niet helemaal mijn ding geloof ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *