Review Everblinks lashes

Valse wimpers of nepwimpers vind ik ontzettend mooi om te zien, maar ik draag ze eigenlijk nooit. Ten eerste is het aanbrengen een heel gepriegel en ten tweede voel ik ze heel erg zitten door de harde en onflexibele strip. Toch zijn er ook hele comfortabele valse wimpers op de markt en dat bewijst Everblinks Lashes.

everblinks lashes01

Everblinks Lashes

De Everblinks Lashes zijn te koop in hun officiële webshop Everblinks.com. Ze verzenden gratis binnen de EU en dus ook naar Nederland. Ik moet zeggen, ze zijn niet goedkoop (de prijzen liggen tussen de €26,99 – €32,99 per paar), maar dan heb je ook echt wat. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit en het draagcomfort van deze wimpers. En wanneer je er zuinig mee omgaat kun je ze tot wel 25 keer gebruiken.

DUO Lash Adhesive

Ik bevestig de wimpers steeds met DUO Lash Adhesive wimperlijm, ook te koop in de Everblinks webshop. Deze wimperlijm kun je aanbrengen op de wimperstrip en vrijwel meteen aanbrengen boven je oog. Sommige lijmsoorten zijn vrij vloeibaar waardoor je wat langer moet wachten tot de lijm wat stroperig is geworden, maar dat was bij DUO niet het geval. Bovendien droogt deze lijm doorzichtig op, wat ik ook een pluspunt vind.

everblinks lashes04

100 % Mink Hair

Het eerste wat me opviel was dat deze mink strip lashes zijn vervaardigd van nertsenhaartjes. ‘O jee’ dacht ik. Maar toen ik navraag deed naar het welzijn van de diertjes kreeg ik het volgende antwoord;

“De wimpers zijn gemaakt van nertsenhaar, maar hiervoor worden de nertsen niet gedood. Het welzijn van de nertsen is ook iets wat wij zelf heel belangrijk vinden. De haartjes die de nertsen in hun ruiperiode verliezen worden verzameld, gewassen en gesteriliseerd. Deze haartjes worden dan één voor één met de hand aan katoendraad vastgemaakt.”

Nertshaartjes zijn erg fijn. Ze zien eruit en voelen net als echte wimperhaartjes.

everblinks lashes02
Prachtige doosjes

Het tweede wat me opviel waren de prachtige luxueuze doosjes. Het doosje opent als een openslaande deur met een magneetsluiting en is gemaakt van stevig karton. Op de voorkant staat duidelijk om welk type wimper het gaat. De tekst op het briefje is erg leuk!

“Dear Everblinking Beauty,

Congratulations on receiving your new Everblinks Mink Lashes! Whenever you decide to wear them, you know it’s going to be a special day. Be prepared to get compliments, stares and even marriage proposals (don’t say ‘yes’ every time). Wear them now and flaunt your irresistible eyes right away.

We truly hope you will love our Everblinks as much as we do.

With love,
The Everblinks Team”

everblinks lashes03In het doosje liggen de wimpers netjes uitgestald en ook is er een kaartje aanwezig waarop staat ‘practice with me’.

everblinks lashes23Wanneer je dit kaartje openvouwt bevindt zich daar een strip lashes om mee te oefenen. ‘Because practice makes perfect’. Dit vind ik echt een leuk detail! Ik kan me voorstellen dat je bang bent om deze kostbare wimpers te verpesten met te veel wimperlijm bijvoorbeeld, vooral wanneer je nog geen of weinig ervaring hebt met het aanbrengen van nepwimpers.

everblinks lashes24In totaal zijn er 9 soorten Everblink Lashes, waarvan ik er 5 heb getest. Hieronder mijn review van de volgende soorten Everblinks lashes; Ooh La Lash, Love A-flare, Bombshell Eyes, Flared Desire en Wispy Gaze.

Review Everblink Lashes

Voordat ik begin wil ik eerst een full face foto laten zien waarbij ik geen mascara draag. Ik draag verder wel gewoon foundation, blush, lipgloss en wenkbrauwgel.

everblinks lashes11En hieronder een close-up van mijn oog zonder mascara:

everblinks lashes12

Ooh La Lash

De Ooh La Lash wimpers zijn kruislings bevestigd op een flexibele en comfortabel dragende katoenband. Het kruislingse effect zorgt voor volume, maar de bescheiden wimperlengte van 1,0 – 1,1 cm zorgt voor een subtiel en naturel effect.

everblinks lashes06everblinks lashes13everblinks lashes14everblinks lashes ooh la lash

Love A-flare

Dit vind ik één van de mooiste wimpers, omdat ze aan het uiteinde langere wimpers bevatten. Hierdoor krijg je een hele sexy oogopslag, I like it! Ook deze wimpers zijn vrij subtiel en naturel omdat de wimpers niet te dicht op elkaar zijn geplaatst. De wimperlengte varieert van 1,0 – 1,2 cm.

everblinks lashes07everblinks lashes16everblinks lashes15everblinks lashes love a-flare

Bombshell Eyes

Wil je echt opvallen dan raad ik je deze wimpers aan. Bombshell Eyes zijn wimpers die wat dichter op elkaar zijn gezet, wat zorgt voor een vol en volumineus effect. De wimpers zijn ook een stuk langer, namelijk tussen de 1,3 en 1,4 cm. Prachtig in combinatie met een avondlook.

everblinks lashes08everblinks lashes19 everblinks lashes17 everblinks lashes bombshell eyes

Flared Desire

Deze wimpers hebben net als Ooh La Lash meer lengte aan de buitenkant, zodat de oogopslag wederom zeer verleidelijk is. Deze wimpers zijn alleen net iets langer, namelijk tussen de 1,3 en 1,4 cm. Ook zijn ze iets gekruist zodat ze voller en donkerder lijken. Flared Desire is net iets dromeriger en minder subtiel dan Ooh La Lash.

everblinks lashes09 everblinks lashes21 everblinks lashes20 everblinks lashes flared desire

Wispy Gaze

Deze set wimpers bevat langere en kortere haartjes. De langste haartjes zijn tussen de 1,3 en 1,4 cm. Persoonlijk houd ik van langere wimperhaartjes aan het uiteinde, en Wispy Gaze heeft hier juist korte haartjes zitten. De lengte zit meer in het midden van de wimper. Dit zorgt voor een  vrij naturel effect met nét even iets meer.

everblinks lashes10 everblinks lashes22 everblinks lashes25 everblinks lashes wispy gaze

Conclusie

Everblinks Lashes zijn de duurste nepwimpers die ik ooit heb geprobeerd (tussen €26,99 – €32,99 per paar), maar ik moet toch echt toegeven dat het ook meteen de beste en mooiste zijn. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit. De fijne nertsenhaartjes lijken heel erg op echte wimpers, waardoor het eindresultaat er natuurlijk uit ziet, ook al zijn de wimpers vrij lang. Door de smalle, flexibele plakrand brengen de wimpers niet alleen gemakkelijk op, maar dragen ze ook zeer comfortabel. Het is niet dat ik ze niet voel zitten – dat voel ik namelijk wel – maar ze irriteren niet en voelen heel licht aan. Daarnaast ging ook het aanbrengen erg goed, maar dat heeft waarschijnlijk met de flexibele plakrand te maken. Ik denk dat ik zo’n 5 minuten bezig ben geweest met beide wimpers.

everblinks lashes15In Azië en landen als Engeland is het vrij gebruikelijk om elke dag nepwimpers te dragen. Hier in Nederland is het meer iets wat je doet als je iets speciaals hebt. Ik vind de applicatie en het draagcomfort van Everblinks echter zo prettig dat ik ze gerust vaker zou willen dragen dan op feestjes. Elke dag zou ik dan weer niet doen, maar bijvoorbeeld wel een bezoek aan een perspresentatie of wanneer ik een presentatie moet houden.

everblinks lashes02Everblinks Lashes kunnen tot 25 keer gebruikt worden, maar dan moet je er wel echt heel delicaat mee omgaan. Dus niet ratjsch ratjsch van je ogen afrukken, maar liever zoals hier staat beschreven. Zelf ben ik nooit zo voorzichtig met nepwimpers omdat ik ze na één keer gebruik weggooi, maar gezien het bedrag van deze lashes (en omdat ik ze echt heel graag nog eens wil gebruiken) ben ik dat dit keer wel. Als ik ze zo’n 6 keer zou kunnen gebruiken dan komen ze op €5 per keer en dan vind ik het bedrag al reuze meevallen!

Een tijdje geleden heb ik een filmpje gemaakt waarin ik tips geef voor de applicatie van nepwimpers. Die kun je hieronder nog eens terugkijken, of bekijk de instructies van Everblinks zelf.

[do action=”ytr”][/do]

Enthousiast naar deze wimpers? Bezoek dat de Everblinks webshop op www.everblinks.com (gratis verzending binnen de EU). Wil je kans maken op een €100 Everblinks giftcard? Klik dan hier.

Kortingscode Everblinks x Beautylab

Met de couponcode BEAUTYLAB2013 krijgen jullie 20% korting op alle wimpers (maar niet op DUO lijm). Deze code is geldig t/m zondag 5 mei 2013.

Welke wimpers vinden jullie het mooiste?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

96 Reacties

  1. Edith
    13 juli 2017 / donderdag, 13 juli 2017

    Sorry hoor, hoe denk jij dat deze nertsen gehouden worden? Vreselijke beargumentatie om haren van levende dieren te kiezen, terwijl er zoveel syntetisch op de markt verkrijgbaar is. Shame on you.

  2. Vera Van doorn
    15 april 2017 / zaterdag, 15 april 2017

    Geloof je nou echt dat ze er niet gedood voor worden?
    In welk sprookje geloof jij?
    Ten eerste worden dit soort dingen in azie gemaakt…en daar kijken ze echt niet naar het dierenwelzijn.
    In dat soort landen zijn proefdieren gebruikt om te kijken of het geen allergische reactie veroorzaakt.
    Nertsen worden sowieso gefokt voor het bont en nu ook voor de wimpers…
    Vrouwen die neppers dragen..houden dit soort mishandeling in stand…bedankt 😠

  3. Paula
    6 september 2016 / dinsdag, 6 september 2016

    Sorry maar geloof je dat praatje echt van die nertsen? Tuurljjk zeggen ze dat het dierenwelzijn voorop staat want als ze eerlijk zouden zijn, zou niemand het meer kopen!

  4. 29 april 2013 / maandag, 29 april 2013

    WAUW, echt mooi. Ik heb al maanden nep-wimpers liggen, maar ga ze nu echt eens proberen! #inspiratie De prijs van Everblinks vind ik wel meevallen voor echt mink.

  5. Nabila
    27 april 2013 / zaterdag, 27 april 2013

    BOMBSHELL EYES prachtig!

  6. 23 april 2013 / dinsdag, 23 april 2013

    Wauw, dat zijn echt de mooiste nepwimpers ooit!

  7. Silke
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Jemig!! Echt mooi!! Hele duidelijke foto’s ook, ik zie meteen wat het verschil is. Ik dacht altijd dat nepwimpers er altijd heel nep uitzien, maar ik ben helemaal verkocht! Ook heel fijn dat er oefen wimpers bij zitten. Ik ben totaal niet handig, dus dat komt goed uit :)
    Ik vind het wel lastig om voor mezelf de juiste soort te kiezen, dus ik heb net een emailtje naar ze gestuurd voor advies. Ik ben echt reuze benieuwd!

  8. Annika
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    De wimpers met langere haartjes aan de uiteindes vind ik je heel erg mooi staan! Ik heb zelf nog nooit nepwimpers aan gehad, maar als ik dit zie, word ik wel heel benieuwd! :D

  9. 22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Heel mooi, maar wat ik me afvraag, waar worden ze gemaakt, aangezien ze met de hand een voor een worden gelijmd, dat is ontzettend priegelwerk en hoeveel krijgt de ‘maker’ betaald… maar goed dat laatste kun je bij alles bedenken wat we gebruiken. Als de mensen in azie zoveel betaald krijgen als normaal is, dan kunnen wij niks meer kopen omdat het te duur wordt voor ons…

  10. Bo
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Wauw ze lijken heel natuurlijk !

  11. Vera
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Ik vind nepwimpers zooo mooi, het is volgens mij (op foundation na) het product dat je het mooist, meest sexy en vrouwelijk maakt. Al vind ik wel dat deze wel erg natuurlijk lijken en niet zo superveel volume/lengte toevoegen in vergelijking met anderen. Maar met mascara ziet het er vast leuk uit

  12. sanne
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Ik heb afgelopen week wimper extensions laten zetten. ook super blij mee en vooral voor de zomer geen uitgelopen mascara!

  13. claudia
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Om eerlijk te zijn vind ik het super jammer dat je deze producten gereviewed hebt. Ik had juist verwacht dat jij, die altijd alle ingredienten in shampoo’s, maskers, cremes etc naloopt, juist bij deze producten meer zou uitzoeken waar ze vandaan zouden komen en niet zomaar op een uitspraak van een stagiair af zou gaan! Ookal worden de nertsen gekamd, ze lopen echt niet vrij rond (lees: ze zitten gewoon de hele dag opgesloten in een minikooi). Ze worden nauwelijks verzorgd.

    http://www.unleashed.org.au/blog/2011-01/A-Beastly-Idea-for-Beauty

    Ik hoop dat je de moeite om naar dit korte stukje te kijken, want er zijn heel veel meisje die oprecht tegen je opkijken en deze producten na jouw aanraden zullen kopen. Het is gewoon bont op je gezicht geplakt!!! en dit terwijl er ondertussen diervriendelijke alternatieven zijn (zijde wimpers). Het is juist aan jou om een voorbeeldfunctie te zijn!

  14. 22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Wauw, wat een ontzettend mooi en natuurlijk resultaat! Ze zijn inderdaad prijzig, maar absoluut de mooiste en meest natuurlijke die ik ooit heb gezien :)

  15. Christa
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Leuke review! Voor mij zijn deze wimpers alleen helaas te duur. Ik hou het liever bij mijn ardell lashes van $2,60 en mijn voorkeur gaat ook meer uit naar de “spiky” lashes met een doorzichtige band. Als mijn wimperlijm (lashgrip) op is, dan ga ik zeker de duo adhesive uitproberen n.a.v dit artikel!

  16. Cindy
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Hoi, ik vraag me af of je er ook mascara overheen kan doen. Ik vind ze anders toch iets te ‘dun’.

  17. 22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Ik wil meer gaan experimenteren met nep winmpers ben er alleen geen ster in, vooral met het opplakken drama

  18. Sam
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Op wimper extensions na (die goed worden geuze) vind ik dit de mooiste optie voor de wimpers.

    Toen ik mijn extensions even eraf had, gebruikte ik bombshell eyes, super mooi en heb ze ongeveer 10 x gebruikt, door het eraf pulken van de lijmrestjes gingen ze sneller stuk bij mij

  19. Amy T
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    WOW!! Zo mooi!! Flared Desire is mijn favoriet!! Ik ga meedoen om die €100 te winnen :D

  20. Mara
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Hai Serena,

    Wat moet ik mij voorstellen bij de nertsen en hun leefomgeving?
    Ze worden niet gedood voor de haartjes maar zitten ze bijvoorbeeld wel in te kleine hokjes? Want dat vind ik even erg.

    Hier komen we waarschijnlijk toch niet achter, maar als je het weet, wil je het dan laten weten.

    Bedankt.

    • Serena
      Auteur
      22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

      hi Mara, ik heb het nagevraagd en Everblinks zei dat de leefomstandigheden goed zijn en dat ze er speciaal op hebben gelet dat alles schoon is en dat ze goed worden verzorgd. Meer kan ik je niet vertellen!

      • Kelly
        29 mei 2014 / donderdag, 29 mei 2014

        Jammer dat het ‘goede leefomstandigheden’ deel complete bullshit is.
        Dit haar wordt niet verzameld door ze van de grond te rapen, nee, het wordt geplukt uit de vacht.

        Dit is een traumatisch en pijnlijk gebeuren, ze worden namelijk met de poten gespreid gehangen tussen 2 staanders en vervolgens trekt er iemand de haren, zowel losse als vaste, uit de vacht. Diervriendelijk, dacht het niet.

        Jammer dat je zo voorgelogen bent maar nog vervelender dat er nu een positief stuk over zulke wreedheden op een welbekende beautyblog staat.

  21. Linde
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    helaas is het nertsenverhaal niet waar.. ze gaan echt niet wachten tot de nertsen haren verliezen. ik weet uit vertrouwde bronnen dat ze ze toch echt helaas dood maken… :(

  22. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ze zien echt mooi uit, maar toch vind ik ze net iets te duur voor wimpers die je max. 3x draagt :(

  23. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ik vind Wispy Gaze het leukst, heel natuurlijk! Ik vrees wel dat veel mensen allergisch gaan zijn aangezien het toch dierenharen zijn. Is ook zo met wimperextensions van vossenharen. Maar zelf ben ik niet allergisch en vind ik 30euro voor echt goede wimpers nog meevallen :)

  24. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wauw, Flared Desire vind ik prachtig. Ik draag nooit nepwimpers, maar als ik los ga voor een feestje, dan zou Flared Desire er het beste bij passen

  25. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Oh ze zijn echt prachtig! Sommige heel subtiel, de ander weer heel dramatisch. Zelf draag ik nooit nepwimpers, ik heb het eerlijk gezegd ook nog nooit geprobeerd. Het lijkt me een flink gepriegel en ik zou bang zijn dat het nét niet mooi zit of er te nep uitziet.

  26. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Prachtig! Duur, maar prachtig! En als je er een keer of 25 mee doet dan zijn ze goedkoper in gebruik dan de meeste nepwimpers! Ow, en veel plezier in Dubai! :)

  27. cici
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Prachtig en wat een verschil, love it!

  28. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Erg mooi, helaas wel duur

  29. Syl
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ik heb met opplakwimpers altijd dat ze aan de buitenkant tot aan het midden goed zitten, maar aan de binnenkant laten ze steeds los, of loopt het te recht….

    • Serena
      Auteur
      22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

      Dat heb ik ook, en daarom knip ik altijd een stukje wimper af bij de binnenkant, zodat ik de wimper niet vanaf het binnenste van mijn oog hoef te plakken. Misschien kan je dit eens proberen?

  30. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    vooral de tweede paar is echt zo mooi! Het ziet er zo natuurlijk uit ;o

  31. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Die Bombshell Eyes zien er goed uit! Allemaal wel eigenlijk. Mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *