Recept: Pumpkin Smoothie

Vandaag een lekker recept, bedacht door mijn zusje Tara van KittehsCupcakes.nl. Tara heeft alle foto’s met de Note II geschoten en ook ontdekte ze een leuke feature op deze telefoon waarmee je een soort scrapbook kan maken, maar dan in receptvorm.

Het is geen kant-en-klare template, alle kleurtjes, pijltjes en tekeningen zijn er door haar zelf bijgezet. Op deze manier kun je hele creatieve tutorials creëren. Erg handig (en leuk) voor bloggers!

Nou, ik kan jullie vertellen dat ik deze smoothie heb geproefd toen Tara hem net had gemaakt en hij was de-lish! Niet te zoet, fris van smaak, maar toch ook warm en gezellig door de pompoen en de kruiden. Een lekker drankje, zonder al te veel calorieën, als ontbijt of tussendoortje. Hmmmm, pompoen!

En trouwens, mocht je nog wat pompoenpulp overhouden, bewaar het dan als ingredient voor een verzorgend gezichtsmasker.

Happy smoothing!

Until next time,
Serena Verbon


Volg:

58 Reacties

  1. Nathalie
    12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

    Dit lijkt me echt superlekker, alleen kan ik echt geen vanille proeven, of ruiken want daar word ik ziek van. Weet iemand een vervangend product of kan ik het misschien weglaten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *