Philips ReAura part 4

Vandaag de vierde en laatste update van Linda de Wit die sinds een paar weken de aan het uittesten is, het huidverjongende laserapparaat voor thuisgebruik. Lees hieronder haar beauty avonturen tot nu toe.

The End… SNIK

Vandaag de laatste update van Me & my RéAura. Je leest het goed… My RéAura. Het heeft even geduurd, maar … tadaaaaa… eindelijk, eindelijk, we zijn vriendjes geworden.

Nog steeds hoor ik zo nu en dan het ‘je doet het fout-piepje’, maar tegenwoordig heb ik, nog voor mijn hersenen fuckerdefuck kunnen denken, het goede ritme weer te pakken. Een hele vooruitgang! De eindtune klinkt dus steeds een paar minuutjes eerder (ja, ja het heeft even geduurd, maar ben dan ook al mijn hele leven (en echt in alles, een langzame leerling).

Nu zijn jullie natuurlijk reuze benieuwd naar mijn eind-conclusie. Komt ie:

De hype rond de nieuwste smartphones, games, apps, mp3 of 4 of 5 (ik doe nu stoer, maar heb geen idee waar ik het over heb) kennen we zo langzamerhand wel. Tijd voor iets nieuws! Voor de gadget awards 2012 (deze bestaan echt) nomineer ik bij deze de RéAura Laser skin rejuvenation die naar mijn mening een serieuze kanshebber is.

Dat de RéAura doet wat hij belooft… geen twijfel over mogelijk! Het werkt absoluut. Mijn huid voelt zachter en gladder aan. De toch-wel-iets-over-de-datum-schil is er af waardoor mijn huidstructuur zichtbaar mooier is geworden en… best belangrijk… ik word vandaag de dag een stuk minder verfrommeld wakker dan twee maanden geleden!


Wil je ditzelfde effect bereiken is het wel belangrijk dat je echt consequent in het gebruik bent. Voor het eind riedeltje stoppen is not done. Neem er de tijd voor. Juist, daar is weer dat fantastische woord: GEDULD.

Om de roodheid en de prikkende huid na gebruik, kun je denk ik niet heen. Wel zal niet iedereen er zo’n last van hebben als ik dat heb gehad. Dit heeft waarschijnlijk alles met je huidtype te maken.

Ja, dat ervaarde ik zeker als vervelend, maar aan de andere kant… als ik mezelf loop af te beulen in de sp

ortschool en de volgende dag geen spierpijn heb, heb ik waarschijnlijk niet hard genoeg getraind. Met andere woorden… als ik niks aan mijn huid zag of voelde was ik misschien wel afgehaakt omdat ik dan zou denken dat het flauwekul was geweest.

Wonderen bestaan gewoon niet. Echt niet! Dat weten we heus allemaal, maar stiekem had ik toch over het gebruik en de tijd die je er voor moet uitrekken iets te makkelijk gedacht. Dat voor niks de zon opgaat is me weer eens goed duidelijk geworden.

Maar… ja, ja daar is weer mijn geliefde maar… Ik ga voorlopig wel mooi stralend door het leven. En ja, daar ga ik zwaar misbruik van maken.

‘’Hallo ik ben Linda, 31 jaar… Oh sorry,  je vroeg niet naar mijn leeftijd?’’

Of misschien:

‘’Hallo ik ben Linda, 36 jaar… Goh dankje. Tja, goede genen.’’

Can’t wait :)

Eigenlijk is het allergrootste nadeel van de RéAura dat het een hoop centjes kost, maar in dit geval gaat zeker op: duurkoop is goedkoop en absoluut geen miskoop. Sparen dus!

Voor mij is nu het moeilijke en pijnlijke moment aangebroken… Het moment van afscheid nemen.

Vanavond hebben we voor de laatste keer samen gewerkt. Daarna heb ik Ré (ja, hij heeft inmiddels een ‘verdiend’ koosnaampje van me gekregen) schoongemaakt, gepoetst vertroeteld en toen… toen met een dikke vaarwel-zoen en volle traanbuisjes terug in zijn doos gestopt.

Voor meer informatie over de Philips RéAura raad ik je aan een kijkje te nemen op deze website . Hier vind je alles wat je wil weten! De prijs van Philips RéAura is €899 en het apparaat is al vanaf 5 oktober 2011 te koop bij Parfumerie Douglas.

Dag lieve Ré. Bedankt voor alles!

X
je vriendinnetje,
Linda

zp8497586rq

Volg:

25 Reacties

 1. MarieL
  18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  Je ziet er erg goed uit op de foto’s!

  Ik denk alleen niet dat het een goede prijs-kwaliteitverhouding is. Vind 899 euro toch wel heel veel voor dit product. Wat vinden jullie hier van?

 2. diana
  12 december 2011 / maandag, 12 december 2011

  @Jacky de gebruikte apparaten daar word helaas niks mee gedaan, ik heb al de vraag aan philips gesteld om een test appararaat te kunnen overnemen, dit is niet mogelijk.
  Had erg leuk geweest voor degene die het apparaat wegens de hoge kosten niet kunnen aanschaffen!
  Zonde dat deze test apparaten ergens in een la verdwijnen, geld verspilling!!

  @Linda je schrijft erg leuk, maar je hebt met je stukjes wat mij betreft de werking van de re-aura niet bewezen.
  Voor en na foto s had ik willen zien.

  Ook zou ik graag revieuws willen zien van vrouwen met huidproblemen( rimpels,pigment ect ect)

  Nee, ik ren nog niet naar de winkel heen.

 3. 10 december 2011 / zaterdag, 10 december 2011

  Lieve volgers van mijn Blog!
  Wat een ontzettend leuke reacties allemaal.

  Bedankt voor het volgen van mijn Blog!
  Bedankt voor de reacties!
  En…
  Bedankt voor de complimentjes!

  Ik ga deze zaterdag heerlijk slapen :-).

  Serena, dank dat ik op je super site mijn ervaringen mocht delen.

  Liefs, Linda
  P.S. Meer verhalen over van alles en nog wat… http://www.lindadewit.net

 4. 10 december 2011 / zaterdag, 10 december 2011

  Ik vind het vreemd van het bedrijf/persbureau dat je hem niet mag houden… Jullie hebben er veel aandacht aanbesteed, echt getest en er veel tijd en rode gezochten in gestoken. Ja het is duur, maar wat gaan ze met een gebruikt apparaat doen?
  Marja,je ziet er super uit! Eerder achter 20 dan half30! Te aura of geen te aura volgens mij ben je zoiezo een prachtige vrouw.

 5. 10 december 2011 / zaterdag, 10 december 2011

  Ze ziet er echt niet zo “oud” uit als ze is. Zo wil ik er ook wel uitzien op mijn 36ste.
  Serena, hoe gaat het trouwens met de Lumea en je haartjes? Gebruik je het nog elke twee weken en zijn je haren nog steeds weg?

 6. 9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  Je ziet er echt heel jong uit !! WOAH!
  Ik zei vandaag nog tegen mijn vriend dat ik dit ga kopen als ik 35 ben haha

 7. 9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  Je ziet er echt heel goed uit, helemaal niet alsof je in de 30 bent! Wel jammer dat er niet een voor- en nafoto is, want als ik eerlijk ben is het nu natuurlijk nog steeds geen ‘bewijs’ van of het apparaat nou echt werkt (aangezien het natuurlijk kan dat je hiervoor ook al een mooie huid had).

 8. 9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  Wow echt in de 30? Niet verwacht! Alleen heb ik het nog niet nodig en weet ik niet of ik er later zoveel voor over heb :p

 9. 9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  Wat een ontzettend duurt ding.
  Wel fijn dat het heeft gewerkt, ik heb hem (nog!) niet nodig en zal hem dan ook niet gaan kopen (:

 10. Quinty
  9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  Beetje duur ;(
  maar is de uitslag van de winactie (die van die pakketjes) al gekomen of niet?

  • Serena
   Auteur
   10 december 2011 / zaterdag, 10 december 2011

   ja ik heb de winnaressen al gemaild en zij hebben mij hun adressen gemaild, dus die ga ik zsm opsturen!

 11. 9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  Tof maar ik vind het toch echt veel te duur dan geef ik liever mijn geld aan andere dingen uit zoals tanden bleken of permanente make-up/permanente ontharing. Ook alleemaal ontzettend duur maar vind dat meer zijn geld waard…

 12. 9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  899 euries vind ik iets te veeel voor een mooie huid..
  sorry huid (:

 13. Naomi
  9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  Ik zou ook nog wel voor en na foto’s willen zien, misschien had ze al goede genen ;-)

 14. 9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  Leuk stukje. Het klinkt als een bijna-wondermiddel! Een voor- en na-foto had eigenlijk wel fijn geweest. Zo zouden we echt kunnen zien hoe groot het verschil nu is :) (Maar je ziet er sowieso wel goed uit, stralende huid!)
  Ik ga stiekem de updates wel missen, want je schrijft zo fijn :)

 15. 9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  Je ziet er echt goed uit zeg! Leuke reviews waren het.

 16. 9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  Volgens mij bestaat er ook zo’n soort apparaat voor een huid met oneffenheden. Mijn huid is een en al oneffenheid, dus misschien kun je die ook een keer testen voor de site? Ben benieuwd of zoiets ook echt werkt.

  De Ré ziet er in ieder geval goed uit! Maar 899 euries is wel een flinke duit! :)

 17. 9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  hahaha, erg leuk geschreven! Als het afscheid zo zwaar is, kan je er dan misschien niet een kopen?

 18. Nathalie
  9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  Het enige dat ik nog mis is een voor en na foto!!

  • N.
   9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

   inderdaad, ik ook!!

  • Rosanne
   9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

   ja , dit heb ik ook!

 19. sel
  9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  ziet er wel goed uit

 20. 9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  toen ik de foto’s zag, dacht ik écht niet dat ze in de 30 is. dus, de ReAura heeft z’n job goed gedaan! (:

 21. Natalia
  9 december 2011 / vrijdag, 9 december 2011

  heh, is ze in de 30? nee toch ;o?

  • 10 december 2011 / zaterdag, 10 december 2011

   Ja waarom niet?? vrouwen van NU, zijn niet de vrouwen van TOEN .