Personal: beetje meh

Als jullie me op Twitter volgen dan had je het vast al meegekregen, mijn oma is donderdagochtend overleden. De afgelopen weken lag ze in het ziekenhuis waarvan de laatste week wel erg slecht was, dus we hadden het wel een beetje zien aankomen. Toch blijft het verdrietig. Ik ben blij dat ik dinsdag  nog ben geweest. Ze had haar ogen dicht en was in een soort slaap, dus ik twijfel of ze wel wist dat ik er was. Vanavond hebben we een half uurtje waarin we oma een kleine touch-up gaan geven. Een beetje blush en concealer hier en daar. Maandagavond is de condoleance en dinsdag de begrafenis.

Thuis is het een rommeltje. Ik heb een nieuw dressoir gekocht die ik tegen de gouden muur wil plaatsen. Een groot deel van de inhoud van mijn Ikea vakjeskast wil ik hier in kwijt, zodat ik mijn vakjeskast de deur uit kan doen. Uiteindelijk wil ik dat bankje die iedereen lelijk vindt ook de deur uit doen. En dan een nieuw bankje kopen, of twee lekkere fauteuils.

Ik ben de laatste tijd een beetje meh. Chagerijnig, druk. Iedereen wil wat van me en ondanks dat ik een agenda heb vergeet ik de helft. Het is gewoon too much. Ik heb ook geen inspiratie meer. Soms heb ik wel leuke ideeën, maar dan is het alweer 16.00 uur geweest en te donker voor foto's of filmpjes. En dan baal ik nog meer. Ik zit er een beetje doorheen denk ik, heb geen zin in verplichtingen en chill liever een weekje thuis in mijn pyama met al mijn nieuwe games. But, no can do.


Ik zal mijn best doen om Beautylab.nl weer vrolijk te krijgen! Mochten jullie tips hebben laat het me dan vooral weten. Van jullie word ik altijd wel weer een beetje gheppy 🙂

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

389 Reacties

 1. Rebecca
  16 december 2011 / vrijdag, 16 december 2011

  Op twitter heb ik het al gezegd, maar gecondoleerd nog maals. Ik hoop dat het een mooie begrafenis is geweest & dat je het hebt kunnen ‘afsluiten’. Natuurlijk kan dat niet volledig maar hoop wel dat je het een plekje hebt kunnen geven. Neem anders even een weekje rust, ga naar een lekker land en sluit de comments even .. Het is vast heel moeilijk en is voor mij makkelijk zeggen maar als het een optie is om je er weer bovenop te krijgen dan moet je dat doen. Desnoods hou ik je comments wel even in te gaten. Maar dan kun je beter gelijk je blog sluiten. Ik hoop gewoon dat je snel weer beter word en dat je moet weten dat al je followers er voor je zijn (ik iniedergeval wel.) ookal minder je een beetje in updates.

  we love you serena !

 2. 14 december 2011 / woensdag, 14 december 2011

  Lastig is dat hé? Het gevoel dat je zo ontzettend veel moet, terwijl het nog steeds om jou gaat. En je moet ook goed voor jezelf zorgen.

  Als jij er namelijk niet bent of nergens meer toe in staat bent, ben je helemaal ver van huis.

  Mijn advies: neem tijd voor jezelf. Rust uit en probeer daar echt van te genieten. En nee, dat gaat ook niet vanzelf dat duurt even.

  Hopelijk voel je je snel weer beter! 🙂

 3. Petra
  14 december 2011 / woensdag, 14 december 2011

  Gecondoleerd… vervelend zo’n verlies! Pas je een beetje goed op jezelf? Doe rustig aan hé, dan komt het vanzelf allemaal wel weer goed.

  Mooi kastje trouwens! Een opgeruimde kamer laat mij altijd beter voelen, dus wellicht helpt die kast je ook.

 4. laurien
  13 december 2011 / dinsdag, 13 december 2011

  hoi serena
  gecondoleerd met je oma, mijn opa is op 1 december overleden. 1 week dus voor jouw oma. Ik weet hoe het voelt , al helemaal in de maand december en dat zou een feestmaand moeten zijn… Maar je oma had vast niet gewilt dat je in een dip ging zitten, dus probeer het te accepteren :). good spirits will enter you xD en ik schrok me net helemaal dood want ik was tussen de comments aan het kijken en ik zag een comment van laurien, dus ik dacht dat ik al had gecomment. Blijkt er nog een laurien jouw blog te volgen! jeej een naamgenoot. dit heb ik sirieus nog nooit meegemaakt 🙂
  iig wees blij en happy en knuffel de kat (oeps ik wou bijna zeggen knuffel je poes maar dat klonk na het nalezen toch een beetje te fout 😉 ) en ik hoop dat je weer snel de oude bent <3
  xxlaurien

 5. myrthe
  12 december 2011 / maandag, 12 december 2011

  sterkte.
  ik vind het echt heel zielig.

  aah wat een lieve poes.
  als mijn zusje die ziet zou ze hem zo willen hebben 🙂
  onze poes is in de zomervakantie ingeslapen en dat was ook zo`n soort poes.

 6. 12 december 2011 / maandag, 12 december 2011

  In ieder geval gecondoleerd, en vooral: hou je rust. Als er even geen update komt is dat niet erg! Je moet ook aan jezelf denken 🙂

 7. 11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  wouw ja ik zit de laatste tijd ook in een dip waar ik maar niet uit denk te komen maarja,
  heel erg gecondoleerd!

 8. xoxo
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Gecondoleerd, weet hoe het voelt.

  Neem lekker je tijd, ik begrijp wel dat je een mens bent en geen artikelen producerende machine. Iedereen steunt je hier en als je eens een paar dagen wilt bijkomen, doe dat dan lekker. Misschien tijd voor een weekendje/weekje weg bijv?

 9. Sanne
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Hey Serena, Sterkte met het overlijden van je oma! Ook voor de rest van je familie.
  X

 10. 11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Hee Serena,

  Ik laat eigenlijk nooit een reactie achter maar ik voelde me nu toch een beetje geroepen om te reageren (herken me wel een beetje in jouw situatie)! Ten eerste gecondoleerd met het verlies van je oma. Het moet ongetwijfeld erg moeilijk zijn om ‘vrolijk’ door te bloggen terwjil je eigenlijk heel verdrietig bent. Dat is heel logisch.

  Je site is je werk, je beroep, maar vergeet niet dat het echt niet erg is om er even wat minder tijd aan te besteden. Ik weet zeker dat je bezoekers dat zullen begrjipen. Neem de tijd, verwerk je verdriet en kijk daarna hoe je verder wil. Pas goed op jezelf 😉 We willen geen overwerkte en gestresste Serena!

  Ik wens je heel veel sterkte en succes!

  Liefs, Melissa

 11. Kelly
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  ik heb liever een weekje geen beautylab dan dat jij je zo rot voelt ! Probeer ondanks alles goed voor jezelf te zorgen.

 12. 11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Je katten blijven geweldig! Sterkte met het verlies van je oma…

 13. 11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  sterkte met het verlies, het is echt heel erg moeilijk! ik weet natuurlijk niet waar je echt over zou kunnen schrijven, maar misschien doet een vakantie je wel even goed, dat je het misschien even laat overnemen door iemand anders en jij even aan dingen kunt werken, dit hoeft maar een weekje te duren en je zult ook zeker geen 1313092029204 volgers missen. (oke misschien beetje veel, hahaha) maar. even back to the point, misschien doet een vakantie je goed, even lekker uitrusten! veel sterkte en liefs! XX

 14. nirosha
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Heel veel sterkte met het verlies van je oma.
  En probeer lekker uit te rusten. Liefs.

 15. Jasmijn
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  ahh gecondoleerd! 🙁

 16. Rianne
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Wat vervelend allemaal, heel veel sterkte
  en ik zou je als tip willen geven dat je misschien gewoon 3 daagjes vrij moet nemen van alles, dat is niet zo lang dat mensen je blog gaan vergeten maar wel 3 daagjes die je lekker aan jezelf kan besteden. Dan wordt je weer wat vrolijker en als je juist niet bezig bent met de site kom je denk ik juist leuke ideetjes tegen!

 17. 11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Iedereen heeft het denk ik een beetje rond deze tijd, zelf ben ik de laatste dagen ook behoorlijk chagrijnig..
  Het nieuwe dressoir wat je hebt gekocht ziet er heel mooi uit, staat goed.
  Ik vind het zonde dat je je vakkenkast van de ikea gaat weg doen, i love it!

  Liefs

 18. Kelly
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Lieve Serena, ook ik moet jou even een hart onder de riem steken! Zoals meerderen hebben geopperd, kun je misschien wat tijd vrij nemen? Ik begrijp dat dat niet zo makkelijk is gezien je baan, maar jouw geluk is veel meer waard! En iedereen zal het begrijpen hoor, maar je daar maar niet druk om 🙂
  Veel sterkte en gecondoleerd aan jou en je familie. Liefs

 19. Celien
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Hej hej, in de eerste plaats gecondoleerd! Het is enorm moeilijk om je oma te verliezen, ik kan er zelf mee van spreken. Natuurlijk is het dan niet makkelijk en ben je al een beetje down, en het weer helpt zeker niet om je meteen beter te voelen. 🙂
  Maar, kop op! Doe het even rustig aan als je kunt, doe iets leuk met vriendinnen en denk aan kerst! Leuke dingetjes, gezelligheid, cadeau’s!
  In ieder geval, ik zou het begrijpen als de komende dagen minder dingen online zouden staan. 🙂
  Groetjessss!

 20. Jolanda
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Wat vervelend dat je er zo doorheen zit. Hopelijk word je weer een beetje blij van alle lieve commets hier op je site. Even rustig aan en dan kom je er vanzelf weer bovenop. Ik vind je poezen so lief he !

 21. 11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  heel veel sterkte meis! En ik heb ook gewoon tijden dat ik inspiratieloos ben… Vaak doe ik dan gewoon een week niets (natuurlijk lastig met zo’n grote blog) en koop veel leuke en nieuwe producten. Dan komt de inspiratie vanzelf!

 22. 11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Heel veel sterkte!
  En als ik eerlijk moet zijn vind ik het heel goed van je dat je er eerlijk over bent dat het even meh is.
  Overal op blogs lees je dat alles zo goed gaat en zo leuk is en blablabla.. Door er eerlijk over te zijn laat je zien dat ook het leven van een blogger niet altijd is zoals het lijkt. Mooie reality check.
  Ik hoop dat je, je snel weer beter voelt en nogmaals heel veel sterkte met het verlies van je oma.

  Liefs,

 23. Rebecca
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Oh zo erg.. Met mijn grootmoeder gaat het ook heel slecht.. Ik denk dat het normaal is dat je je soms heel slecht voelt.. Wat bij mij heel goed helpt is een avondje Singstar met mijn vriendinnen (verplicht in joggingoutfit!) en dan lekkere toastjes eten en een wijntje drinken! Heel de tijd babbelen, zingen, spelletjes spelen,… Kan ik zo van genieten! Nadien voel ik me veel veel beter! Hé, en pak een keer verlof! Wij kunnen ook verlof nemen op ons werk, dan kan jij dat toch ook zeker? Gewoon doen!

 24. Kimberly
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Heey meis! Gecondoleerd! Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd voor jou en je familie <3

  Meis neem eens lekker 1 a 2 weekjes vrij en ga lekker uitrusten en je eigen dingen doen! Laat je blog maar fftjes en ga lekker aan jezelf denken! Ik denk dat iedereen daar wel begrip voor heeft 🙂