Outfit: Fremont street

De eerste dag in Las Vegas was lekker zonnig en perfect voor het schieten van outfitfoto’s. Hoewel het zonnetje schijnt is het hier niet bloedheet, namelijk zo’n 20 graden celsius (maar ons hoor je niet klagen natuurlijk!) dus vooral in de avond lopen we met jassen en sjaals. In tegenstelling tot de partygangers hier, die rondlopen in t-shirts en minirokjes. Waarschijnlijk houdt de alcohol ze goed warm (haha) want dat zie je hier iedereen gewoon op straat drinken uit van die lange ‘souvenir drinks’.

Het is hier heel toeristisch, maar leuk. Er zijn superveel malls en hoewel ik me had voorgenomen niets te shoppen (mijn koffer woog op de heenreis al 20 kilo!), heb ik mezelf uiteraard niet in bedwang kunnen houden. Te veel verleidingen! Als jullie me een beetje kennen dan hadden jullie dat vast wel verwacht! Deze week zal ik dan ook een Las Vegas shoplogje opnemen.

Vandaag wil ik een outfit met jullie delen waar ik één van mijn nieuwe lievelingstops draag. Ik kocht deze top afgelopen december bij Target voor een prikkie. De top is ontworpen door designer Tracy Reese en was onderdeel van de limited Neimann Marcus collectie. Ik ben dol op het mooie patroon, de glinsterende pailetten, de knalblauwe kleur en het contrast met het nudekleurtje. In London scoorde ik blauwe pumps bij Zara in de sale waardoor ik mijn mooie top eindelijk wist te combineren.

Zoals je ziet schijnt het zonnetje lekker dus dan komt mijn nieuwe Versace zonnebril extra goed van pas. Dit Versace model kreeg ik van SunglassesShop, een webshop met allemaal prachtige designer zonnebrillen. Hier verkopen ze niet alleen Versace zonnebrillen, maar ook zonnebrillen van merken als Dolce&Gabanna, Ray-Ban, Chanel, Dior en Prada.

Fotografie: Larissa Verbon/KittehsCupcakes.nl

Wat ik draag:

 • Tracy Reese top (uit de limited Neimann Marcus collectie by Target)
 • Zwarte skinny van Guess
 • Blauwe suede pump/wedges van Zara
 • Zwarte leren tas van Vera Bella (gekocht in Antwerpen)
 • Gouden oorhangers van Forever21
 • Zonnebril van Versace (Versace 4228 Zonnebrillen) via Sunglassesshop

Liefs vanuit Vegas!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

117 Reacties

 1. Gabriëlla
  22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

  Prachtig! Dit klopt gewoon van top tot teen. Ik vind de foto’s ook heel mooi. Vooral die ene waarbij je ‘oversteekt’ is echt super leuk bedacht! 🙂

  Liefs.

 2. ineke
  22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

  love it ! die tweede foto is echt prachtig <33

 3. 21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Leuke outfit! Ik vind je top heel erg mooi en die tweede foto is zo gaaf 😀

 4. Linda
  21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Broek en schoenen zijn erg leuk!! Shirtje vind ik persoonlijk wat minder, een beetje te druk naar mijn smaak 😉 maar wel leuk gecombineerd

 5. 21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Prachtige outfit! Ook hele mooie foto’s.. die kunnen wat mij betreft zo in een tijdschrift!

 6. 21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Die schoenen zijn zo gaaf! Dat geeft altijd zo’n kick, als je dan toch nog het perfecte paar bij een ander kledingstuk weet te scoren. Veel plezier nog 🙂

 7. 21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Mooie outfit, dat shirtje is echt prachtig!

 8. 21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Dit is de eerste outfit die ik stunning vind! Ge-weldige kleuren Serena. En je pump/wedges zijn awesome!!

  x

 9. Jasmijn
  20 februari 2013 / woensdag, 20 februari 2013

  Leuke outfit!

  ben ik trouwens de enige die het artikel over angsten (van nena) niet kan openen??

  Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *