OOTD – tartan scarf

Mijn goede voornemen van vorig jaar én van dit jaar was om meer kleur te gaan dragen. Toch heb je soms van die dagen dat je geen zin hebt om moeilijk te doen en dan trek ik simpelweg zwart uit mijn kast. Want met zwart zit je altijd goed, nietwaar? Wel vind ik het dan leuk om te spelen met verschillende texturen, zoals de ribbeltjes van mijn leren bikerjasje en het kabelpatroon in mijn trui, om de outfit wat spannender te maken. Ook accessoires zoals een hoed maken de outfit wat stoerder en minder saai. Vandaag een all black outfit met een kleurrijke geruite sjaal – om me toch nog een beetje aan mijn goede voornemen te houden.

ootd_tartan scarf_4 ootd_tartan scarf_1 ootd_tartan scarf_2 ootd_tartan scarf_3 ootd_tartan scarf_5 ootd_tartan scarf_6 ootd_tartan scarf_7Ph. Larissa Verbon

Knit – C&A / Jeans – Oasis / Padded biker jacket – Loavies / Boots – Gucci / Fedora hat – Loavies / Manhattan Sjaal – Beautiful Bijoux

Wat vinden jullie van deze outfit? En dragen jullie ook vaak geheel zwarte outfits of zorg jij toch nog voor een vrolijk kleuraccentje?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

105 Reacties

 1. Miranda
  23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Leuk! Ik draag vaak all black outfits. Afgezien van de hoed, niet echt mijn ding, een leuke, stoere outfit!

 2. 22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Wauw die laatste foto, heel mooi! En de outfit zelf is iets wat ik ook zou kunnen dragen. All black met een kleuraccent.

 3. nelly
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Ik weet niet of je dit al meer gehoord hebt,
  maar jij doet me erg denken aan nicole scherzinger!
  Mooi meid en super toffe site!
  Keep up the good work!

  x

 4. Eline
  19 februari 2015 / donderdag, 19 februari 2015

  Dit vind ik nou leuk, ik fietste voorbij toen jullie deze shoot aan het doen waren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *