Oops, we did it again!

Gisteren heb ik een leuk nieuwtje gedeeld op mijn Instagram account. Misschien had je het al voorbij zien komen en zo niet, deel ik het ook graag nog even hier:


Nee, dit is geen throwback, dit is NU! George en ik zijn namelijk in blijde verwachting van ons tweede kindje. We zijn super gelukkig! Gisteren was ik precies 17 weken zwanger. Officieel kunnen we dus het geslacht al weten, maar we hebben besloten om te wachten tot de 20-weken echo. We zijn héél erg benieuwd! George is ervan overtuigd dat het een meisje zal worden, maar ik denk aan een jongetje (en dit keer eentje met donkerbruin haar en die GEEN kopie is van zijn vader maar van MIJ, haha!). We zullen zien wie van ons gelijk heeft! Wat denken jullie?

Mijn eerste trimester was veel zwaarder dan bij Marshall, ik was echt kneitermoe en voelde me bij vlagen misselijk. Niet dat ik moest overgeven, maar ik voelde me gewoon helemaal niet lekker, ziekjes en zwak. Ik heb dutjes gedaan zodra het kon, gemberthee bij het leven gedronken, maar het hielp allemaal niet zo. Pas vanaf een weekje of 14/15 voelde ik me weer iets meer mezelf. Echt gek, bij Marshall letterlijk nergens last van gehad, dus ik moest wel even schakelen. Nu pas snap ik hoe zwaar zwangere vrouwen het kunnen hebben in het begin!

Mijn huid is natuurlijk ook weer EEN GROOT DRAMA, mijn rug en borst zitten helemaal onder de puisten. Tijdens mijn eerste zwangerschap bleef mijn gezicht gespaard, BUT NO, deze baby zorgt ook voor puisten op mijn jukbeenderen. En die pregnancy glow is ook ver te zoeken dus, haha!

Weet je wat ook gek is, dat ik me veel minder bewust ben van deze zwangerschap. Ik kan me herinneren dat ik tijdens de eerste zwangerschap onder de douche stond en dan mijn handen op mijn buik legde en dacht ‘wow, wat BIJZONDER’. En nu vergeet ik soms gewoon dat ik zwanger ben. Ook omdat ik de baby nog niet voel, de kwaaltjes inmiddels weg zijn en ik superdruk in de weer ben met Marshall. Omdat ik me graag wel wat meer bewust wil zijn van deze zwangerschap heb ik besloten om dit keer wel op zwangerschapsyoga te gaan. Dan heb ik in elk geval dat momentje samen met de baby. Plus het lijkt me ook wel handig voor de ademhalingstechnieken. Ik zou sowieso wel iets fitter de bevalling in willen dan bij Marshall, kan alleen maar positief zijn.

Ahhh, als ik nu aan de bevalling denk, denk ik echt ‘noooooooo’, omdat het nog enigszins vers in mijn geheugen staat. Ik kijk er positief op terug, maar ik kan me ook echt nog wel herinneren dat ik me gewoon heel naar voelde. Vaak gaat de tweede bevalling makkelijker, zeggen ze, dus laten we hopen dat het ook bij mij opgaat en dat ik geen morfine nodig heb dit keer!

Oh well, verder niets te klagen, hoor. We zijn alleen maar heel erg blij dat er een broertje of zusje aankomt voor Marshall. Betekent wel dat wij weer terug naar zolder zullen verhuizen, Marshall onze slaapkamer krijgt en Marshall’s kamer de nieuwe babykamer wordt. Werk aan de winkel dus! Maar ook wel weer heel leuk om aan nieuwe interieurprojecten te beginnen.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

87 Reacties

 1. diana
  10 oktober 2019 / donderdag, 10 oktober 2019

  wat een mooie foto serena
  Ik denk ook een meisje
  Maar als het maar gezond is en alles er op en eraan zit
  Wens je een fijne zwangerschap

 2. 24 september 2019 / dinsdag, 24 september 2019

  Gefeliciteerd en wat een prachtige foto!

 3. 6 september 2019 / vrijdag, 6 september 2019

  bedankt voor de tijd die je in die post hebt geïnvesteerd. Het is echt nuttig en interessant om te lezen!

 4. 3 september 2019 / dinsdag, 3 september 2019

  Ik ben er bijna zeker van dat het een meisje zal zijn!

 5. Lou
  31 augustus 2019 / zaterdag, 31 augustus 2019

  Beetje laat, maar jemigggg GEFELICITEERD!!!

 6. M
  19 augustus 2019 / maandag, 19 augustus 2019

  Ooh wat super mooi nieuws! Gefeliciteerd!

 7. 15 augustus 2019 / donderdag, 15 augustus 2019

  Gefeliciteerd met jullie tweede zwangerschap. Gek dat je je toch heel anders kunt voelen dan bij de eerste. Ik ben zwanger van de eerste en hoef nog maar 7 weekjes tot de uitgerekende datum. Ben heel benieuwd.

 8. Valerie
  11 augustus 2019 / zondag, 11 augustus 2019

  Gefeliciteerd!! Geniet van het kleine mensje dat in jou groeit. Even voor de statistieken: hier 2 meisjes en 1 jongen en 3 bijna-identieke zwangerschappen. Heb wel het gevoel dat jullie een dochtertje krijgen, maar wat maakt het uit?. Al het beste gewenst!

 9. tisa
  10 augustus 2019 / zaterdag, 10 augustus 2019

  Serena van harte gefeliciteerd wat een super gaaf nieuws zeg.Ik ben zelf ook zwanger, nog 5 weekjes dan mag ik mijn wondertje ontmoeten.Ik had een totaaal ander zwangerschap als mijn eerste, dit keer was het super heftig heb tot aan 22 weken over moeten geven, duizeligheid,verschrikkelijk slechte huid, bekken instabiliteit terwijl ik van mijn eerste nergens last van heb gehad maar het is toch echt uiteindelijk hetzelfde geslacht geworden hahaha.. dus het zegt helemaal niks.Alhoewel mijn gevoel wel denkt dat jij een Meid krijgt.Geniet van je zwangerschap xxxx tisa

 10. phoebe
  8 augustus 2019 / donderdag, 8 augustus 2019

  WOHOO! gefeliciteerd!!!!1

 11. 6 augustus 2019 / dinsdag, 6 augustus 2019

  Oh wauw, wat een super leuk nieuws! En natuurlijk gefeliciteerd! 😀

 12. Renu
  5 augustus 2019 / maandag, 5 augustus 2019

  Aaaah gefeliciteerd!!!

 13. Marie
  5 augustus 2019 / maandag, 5 augustus 2019

  Gefeliciteerd! Gaat super leuk voor Marshall zijn. Een mini broesje!
  Ik denk ook een meisje. Aangezien je je zwangerschap helemaal anders beleefd. Mijn waren allebei hetzelfde.
  En over het bevallen. Ik beval nog liever 20x dan ik nog 1keer zwanger moet zijn. ?
  Gelukkig heb ik 2 flinke zonen en gaan we het hierbij houden.

 14. Ann
  5 augustus 2019 / maandag, 5 augustus 2019

  Wauw wat mooi nieuws?. Van ?e Gefeleiciteerd .

  Ik denk denk dat het een meisje is en KOPIE van jou ?

  succes met je 2e zwangerschap ?

 15. Marianne
  4 augustus 2019 / zondag, 4 augustus 2019

  Gefeliciteerd!! Wat een mooi nieuws!

 16. Viola
  4 augustus 2019 / zondag, 4 augustus 2019

  Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap. SUPER leuk!!! Ik hoop echt dat er video’s aankomen over je zwangerschap en moeder zijn??

 17. Anna
  4 augustus 2019 / zondag, 4 augustus 2019

  Wat leuk voor jullie, gefeliciteerd! Ik denk ook een meisje… en dat zij meer op jou gaat lijken want jullie zoontje is een kopie van zijn papa.

 18. Suz
  3 augustus 2019 / zaterdag, 3 augustus 2019

  Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd!! En heel herkenbaar, 1e zwangerschap van mijn zoon nergens last van gehad en bij de 2e eigenlijk dezelfde ‘kwaaltjes’ als jij nu beschrijft! De tweede werd een meisje 🙂
  Geniet van deze bijzondere tijd samen!!

 19. Sandra G.
  3 augustus 2019 / zaterdag, 3 augustus 2019

  Ik had je al gefeliciteerd, maar als ik je huidklachten zo lees… :meisje!
  Een meisje ‘zuigt’ je schoonheid weg, ha ha.

 20. Kelly
  3 augustus 2019 / zaterdag, 3 augustus 2019

  Gefeliciteerd wat leuk en wat zie je er mooi uit! Dit klinkt inderdaad als een meisjeszwangerschap haha

 21. Daan
  2 augustus 2019 / vrijdag, 2 augustus 2019

  Gefeliciteerd, wat leuk!
  Wat doe jij om zwangerschapsstriemen te voorkomen? Ik ben nu 21 weken en ik smeer nog niets (oeps)

  • Michele
   3 augustus 2019 / zaterdag, 3 augustus 2019

   Ik denk dat je er niet echt wat aan kan doen. Deftige artikels hierover geven altijd aan dat striemen te diep onderhuids ontstaan om het via smeren tegen te houden helaas…

 22. Kim
  2 augustus 2019 / vrijdag, 2 augustus 2019

  Als eerste gefeliciteerd natuurlijk!!

  Wat grappig dit.
  Zo herkenbaar!
  Ik was ook zwanger van de eerste (een jongen, geboren op 25 juli 2018) toen jij zwanger was van Marshall.
  Ook ik ben door die zwangerschap gevlogen zonder (al te veel) kwaaltjes.
  En ik ben nu ook (al weer) zwanger van de tweede, 26 weken.
  Veeeeel meer last gehad, misselijk, overgeven, niet normaal moe, na 18 weken had ik ineens zo iets van: he, ik word weer wat de oude! En nu voel ik mij prima.
  Veel mensen zeiden het al: dit wordt een meisje! En ja, ze hadden gelijk…. 😀
  Dus als ik dit zo lees; dan gok ik voor jullie ook op een meisje! haha.

  Leuk de kindjes dicht op elkaar, voor mams en paps even pittig, maar ik geloof dat ze later veel aan elkaar kunnen hebben (hopen we dan he 😉 )

  Verder een goede zwangerschap gewenst!
  En wat een prachtige foto!

 23. Maureen
  2 augustus 2019 / vrijdag, 2 augustus 2019

  Van harte gefeliciteerd!!

 24. Ashley
  2 augustus 2019 / vrijdag, 2 augustus 2019

  Als ik dit lees; EEN MEISJE!

 25. bertine
  2 augustus 2019 / vrijdag, 2 augustus 2019

  Prachtige foto!

 26. Monique
  2 augustus 2019 / vrijdag, 2 augustus 2019

  Wauw gefeliciteerd! Dat wordt een meisje.. 😀

 27. Katrien
  2 augustus 2019 / vrijdag, 2 augustus 2019

  Wauw!! Proficiat!!☺️?

 28. 2 augustus 2019 / vrijdag, 2 augustus 2019

  Ah wat leuk! Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *