NYX Liquid Suede Cream Lipstick review

Voordat ik naar Texas op vakantie ging deelde ik mijn Beauty Wish Lists (klik hier en hier) en bij de comments vertelden jullie mij over de NYX Liquid Suede cream lipsticks. Ik googelde wat Amerikaanse reviews, werd razend enthousiast, en kocht vervolgens 6 stuks bij Ulta.

NYX liquid suede review - 2Ik ben inmiddels al een tijdje terug van vakantie en ik heb de Liquid Suede cream lipsticks sindsdien al vaak op mijn lippen gehad. En elke keer denk ik weer, wat zijn ze toch geweldig! Ze zijn super gepigmenteerd, hebben een mooie matte finish en blijven ook nog eens goed zitten. De Liquid Suedes zijn helaas (nog) niet in Nederland te koop, maar toch wilde ik ze graag voor jullie reviewen. Wie weet reizen jullie (of iemand die jullie kennen) binnenkort naar Amerika of ben je niet vies van online shoppen in het buitenland (al zijn ze bijna altijd sold out. Meh.).

NYX liquid suede review - 1 De NYX Liquid Suede cream lipsticks zitten in kleurige tubes waarvan de kleur correspondeert met de inhoud. De dopjes zijn zwart met een gefaceteerde bovenkant, wat het geheel een touch of glam geeft.

NYX liquid suede lip swatches - 1De textuur van Liquid Suede is fluweelzacht en lekker romig. Het brengt prettig aan, maar omdat het zo onwijs gepigmenteerd is, moet je wel uitkijken om binnen de lijntjes te kleuren (of gebruik een lip potlood). De finish lijkt glanzend, maar na ongeveer een minuutje begint het te ‘setten’ en verandert het in een matte finish. Ondanks de matte finish voelen mijn lippen niet droog aan en worden velletjes niet geaccentueerd. Supermooi!

NYX liquid suede review - 3 De NYX Liquid Suede cream lipsticks zijn verkrijgbaar in 12 kleuren, waarvan ik er 6 heb gekocht;

Amethyst – diep paars
Pink Lust – knallend, bijna neonroze
Tea & Cookies – oudroze
Life’s a Beach – fel koraalroze
Cherry Skies – diep, donkerrood
Kitten Heels – knalrood met een oranje ondertoon

Amethyst

NYX liquid suede review - 7 NYX liquid suede swatches - 10 NYX liquid suede swatches - 9Amethyst is een knallend paarse kleur. Lekker edgy en anders dan anders, maar wel helemaal on trend. Het is geen draagbare kleur en met Amethyst op je lippen zal je zeker hoofden doen omdraaien, dus je moet zeker lef hebben om dit kleurtje op je lippen te dragen. Ik merkte dat ik er wat bleker door werd, dus als je deze kleur draagt is het aan te raden om wat extra bronzer en blush te dragen. Zelf heb ik het nog niet aangedurfd om met Amethyst de deur uit te gaan, ik wacht nog op het juiste moment, zoals een pers event of een feestje! Wat vinden jullie van zo’n heftig kleurtje, is het iets voor jou?

Pink Lust

NYX liquid suede review - 9NYX liquid suede swatches - 6NYX liquid suede swatches - 5Pink Lust is een heerlijke knalkleur! Het geeft bijna licht, zo fel is dit neonroze kleurtje met paarse ondertoon. Prachtig op een zongebruinde huid, want het staat zo lekker zomers. Pink Lust is perfect voor de liefhebbers van écht felle kleurtjes op de lippen. Ik ben er dol op, maar ik bewaar hem wel voor zonnige dagen.

Tea & Cookies

NYX liquid suede review - 4 NYX liquid suede swatches - 2 NYX liquid suede swatches - 1Van alle 12 de kleuren is Tea & Cookies het meest naturel. Dit zachte, poederroze kleurtje staat lekker fris en combineert prachtig met zowel donkere smokey eyes als everyday eyelooks. Een perfect kleurtje voor elke dag! Ik was een klein beetje bang dat deze kleur te licht zou zijn voor me (en als dat zo is, dan staat dat altijd een beetje ordinair), maar hij is precies goed. Zelfs voor mijn getinte huid! De ondertoon van Tea & Cookies is warm waardoor het mijn huid goed complementeert.

Life’s a Beach

NYX liquid suede review - 8NYX liquid suede swatches - 3NYX liquid suede swatches - 4Life’s a Beach is ook al zo’n heerlijk fel kleurtje, maar niet zo fluoriserend als Pink Lust. Het is een knallende koraalroze kleur met een warme, gele ondertoon. Prachtig op een zongebruinde huid of in combinatie met een goudkleurige eyelook en lekker veel bronzer. Ik ben dol op dit soort kleuren! Het doet me denken aan vakantie, cocktails en palmbomen.

Kitten Heels

NYX liquid suede review - 5NYX liquid suede swatches - 7NYX liquid suede swatches - 8Kitten Heels is een knallende, bijna fluoriserend rode kleur met een warme, oranje ondertoon. Ik vind het een hele klassieke en feestelijke kleur. Echt zo’n kleurtje dat je draagt op de dagen dat je wat meer zelfvertrouwen nodig hebt. Ik vind het een prachtige, verleidelijke kleur.

Cherry Skies

NYX liquid suede review - 6 NYX liquid suede swatches - 12 NYX liquid suede swatches - 11I saved the best for last! Dit is namelijk mijn lievelingskleur. Cherry Skies is een diepe, donkerrode kleur met een blauwpaarse ondertoon, waardoor de kleur ook iets naar berry neigt. De kleur is in het echt nog wat donkerder dan hier op de foto, waardoor het er bijzonder en mysterieus uitziet en net even anders is dan de gemiddelde rode lipkleur. Ik vind het een prachtige, interessante en sprekende kleur die volgens mij elke vrouw in één klap omtovert tot een sophisticated woman. Het staat heel chic en elegant. Ik houd er van!

NYX liquid suede swatchesVan alle kleuren vind ik dat Cherry Skies me het mooiste staat. Deze kleur laat mijn gezicht echt spreken en staat superchique. Het geeft je meteen zo’n Hollywood look. Ook Tea & Cookies vind ik mooi omdat het mijn gezicht verzacht en deze kleur me een frisse, natuurlijke uitstraling geeft. En nu ik de kleuren zo van een afstandje en naast elkaar zie, moet ik zeggen dat Amethyst er eigenlijk ook wel uitspringt. Ik vind alle kleuren mooi, maar Pink Lust en Life’s a Beach zijn wel echt heel zomers en zal ik niet zo snel in het najaar dragen. En Kitten Heels is een klassieke, felrode kleur waarmee je eigenlijk altijd goed zit.

I love them all!

NYX liquid suede swatches - 13Maar Cherry Skies, dat is echt mijn lievelings!

NYX liquid suede review - 10Ik heb wel vaker matte lipproducten geprobeerd, maar de NYX Liquid Suede Cream Lipsticks zijn tot nu toe de beste die ik ben tegengekomen. De meeste matte lipproducten zijn vrij uitdrogend, maar deze formule is lekker romig en zacht en droogt de lippen totaal niet uit. Daarbij vind ik de kleuren erg mooi en is het pigment super intens. En de finish is ook daadwerkelijk mat.

De formule is ook nog eens long lasting. Bij mij houden ze het niet de hele dag uit, maar wel zeker zo’n 5 – 6 uur. En als ik mijn lippen daarna wil bijwerken is dit prima te doen, omdat een tweede laag er gewoon soepel opglijdt. Bij sommige long lasting producten is het lastig om bij te werken omdat je dan geen mooie, egale laag krijgt (omdat de onderste laag wat korrelig is), maar bij de Liquid Suedes is dit niet het geval. Ze brokkelen niet en er ontstaan geen korrels. Geen wonder dat ze online en bij bijna elke ULTA uitverkocht zijn. Amerikaanse beautybloggers en YouTube guru’s zijn er helemaal weg van en ik kan niet anders dan het met ze eens zijn. Ze zijn echt TOP!
NYX liquid suede review - 2I WANT MORE! De volgende keer dat ik in Amerika ben ga ik zeker op zoek naar de kleuren Vintage en Soft Spoken, twee prachtige kleuren die ik helaas niet heb kunnen scoren omdat ze overal uitverkocht waren.

De NYX Liquid Suede Cream Lipsticks kosten $7 per stuk en worden verkocht bij Ulta Beauty (zowel in de fysieke winkels als online) en via de officiële webshop van NYX Cosmetics. Ze zijn helaas nog niet in Nederland te koop. 

Wat vinden jullie van de Liquid Suedes, is het iets voor jou? En welke kleur vinden jullie het mooiste staan bij mij?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

97 Reacties

  1. Shanna
    6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Nice! Nav je eerdere tutorial wilde ik ze al hebben, dus heb soft spoken, cherry skies en vintage gehaald in San Francisco (daar lagen ze nog volop!). LOVE IT. Door jouw foto’s baal ik stiekem dat ik ze niet allemaal heb gehaald, haha.

  2. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Cherry Skies staat je idd het mooist! Op dit moment ben ik de butter glosses van NYX aan het reviewen en de matte lip creams zou ik ook nog graag eens willen testen.

  3. Anoniem
    6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Iemand die weet of ze in Parijs te koop zijn?
    Ze zijn echt PRACHTIG!!

  4. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wat een mooie lipsticks! Ik vind ze erg mooi, met name Cherry Kisses, wat een mooie dieprode kleur! Past helemaal bij het najaar en staat je schitterend!

  5. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    nyx is sinds kort ook online verkrijgbaar bij boots uk!

    • Serena
      Auteur
      6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

      JAAA, ik las het net bij een andere comment! Zou er bijna een weekendje voor naar London willen gaan, haha!

      • Martine
        6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

        Ik was afgelopen weekend in London, maar zag bij geen enkele boots waar ik in was geweest een nyx schap :( misschien heb ik gewoon verkeerd gekeken dan?

  6. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Waaaauw zo’n prachtige kleuren! Vooral cherry skies is zo pretty!

  7. kylie
    6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Cherry skies is prachtig bij je, ik snap dat dit een favoriet is!!

  8. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wauw, zulke mooie kleuren en dekking! Ik zou ze allemaal ook wel willen hebben. Ik wilde net op de Ulta site kijken of ze naar NL verzenden (volgens mij niet), maar volgens mij ligt de site er uit. Ik wist niet of je bedoelde of ze nog niet in fysieke winkels liggen in NL of dat ze ook nog niet verstuurd worden naar NL.

  9. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Cherry Skies! Staat je echt geweldig

  10. Eleana
    6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Love de kleurtjes
    Leuk hoe je alle kleuren hebt gecombineerd met een ander kapsel!

  11. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wauw, hele mooie kleuren en finishes!

  12. Ingrid
    6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Sinds kort zijn ze te koop bij Boots in de UK! Check hun site…
    Is toch ietsje pietsje dichterbij dan naar de VS, toch?

    • Serena
      Auteur
      6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

      Ahhhhh meen je niet!? Te gek! Als ik weer in de UK ben ga ik meer kleuren kopen. Dankjewel voor deze tip!

      • Dara
        6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

        Volgens mij hebben ze NYX ook gewoon bij de douglas? In ieder geval op hoog catharijne :)

        • Serena
          Auteur
          6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

          Dat klopt, alleen verkopen ze daar geen Liquid Suedes! 😔

  13. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wow zo mooi allemaal en ze staan je echt perfect!

  14. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wauw, zo’n mooie producten. I think I’m in love! En voor zo’n prijsje dan nog wel. Ze zijn allemaal prachtig :)
    xx

  15. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Cherry Skies staat je echt supermooi! En Amethyst is ook superleuk =D

  16. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wauw, stuk voor stuk geweldig! Love it!

  17. Laurette
    6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Misschien kun je Amethyst wat “verzachten” door er een nude gloss of lipstick bij te dragen. Het paarse zie je dan nog steeds, maar is net iets minder “in your face” dan nu. Misschien dat hij dan net wat draagbaarder wordt

  18. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Oooh wat zijn de kleuren mooi vooral Cherry Skies. Ik hoop echt dat ze (ooit) in Nederland verkocht zullen worden.

  19. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wauw wat een prachtige kleuren, staan je allemaal erg pretty!

  20. Petra
    6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Ze zien er super goed uit! Ze zijn allemaal super mooi! De paarse is gewaagd maar zeker leuk voor een speciaal uitje/feestje. life’s a beach vind ik het mooiste voor mezelf, maar cherry skies staat jou echt geweldig! Zo mooi!

  21. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wow, wel heftige kleuren! De laatste vind ik het mooist.

  22. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Oh dit zijn echt lipproducten voor mij! Ze lijken een beetje op Ebay lippaints die ik heb. Mocht ik ooit weer naar de US gaan dan gaan ze op mn wishlist

  23. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wouw wat een sprekende kleuren zeg. Het laat je lippen wel spreken en stralen. Liefs soraya

  24. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    wauw wat een onwijs gave dingen ik ben helemaal weg van cherry skies !
    xx ish

  25. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Deze zien er heel goed uit. :-) Cherry Skies is echt geweldig mooi en staat je goed. De paarse kleur vind ik iets te lila, maar alle andere kleurtjes zou ik zo dragen.

  26. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Oh wauw, deze wil ik.. op de eerste na, allemaal! De eerste is mij te heftig en zou ik nooit dragen. Ik vind alle andere kleuren dus mooi en vooral de laatste, perfect..zeker voor deze tijd van het jaar!

  27. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wauw, wat een super gave kleuren! Niet echt iets voor mij, misschien alleen de meest naturel kleur Tea & Cookies. ;)

  28. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wauw wat staat Cherry skies en Teaband cookies je mooi! Hopelijk komen ze nog naar Nederland!

  29. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Heb hier al vaker iets van gelezen en baal enorm dat ze niet in Nederland te krijgen zijn. Vind Cherry Skies je echt prachtig staan!

  30. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wow, cherry skies staat echt prachtig bij jou!! Ik heb zelf een aantal soft matte lip creams van NYX. Die kan ik jou ook echt aanraden. NYX vind ik sowieso een fijn merk omdat ze niet op dieren testen.
    Liefs,
    Eva

  31. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    wauw de kleuren spatten echt van het scherm af! Ik vind zelf de donkerrode kleur echt geweldig!

  32. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Aaaah ik wil de koraalkleur, ik moet hem scoren ergens haha!

  33. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Jammer dat ze in NL zo lastig te krijgen zijn, want er zitten echt prachtige kleuren tussen! Tea & Cookies is mijn favoriet :)

  34. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Dit had ik niet verwacht, ik vind eigenlijk alle kleuren prachtig bij jou staan als ik je foto’s mag geloven. Heel leuk om hier review over te lezen, omdat ik ook een getinte huid hebt. En voor 7 euro al 5-6 uren blijft zitten met zoveel pigment. Mooie spullen!

  35. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wauw wat een gave lipsticks, de kleuren zijn zo intens. De paarse kleur is heel bijzonder, maar de donker rode is echt prachtig. Fijn dat je ze ook makkelijk kunt bijwerken, deze zijn wel echt heel erg mooi

  36. Claire
    6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Ik zou de stick of tube geopend willen zien?

  37. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Cherry skies -hearteyes- super mooi!
    Jij kan echt alle kleuren hebben, staat allemaal mooi gewoon.
    De paarse kleur is ook gaaf, maar zou ik weinig dragen omdat het me bleek maakt en minder gangbaar is.

  38. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    wow wat een pigment! ze zien er echt prachtig uit :)

  39. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wat een onwijs toffe opvallende kleuren. Ik vind die paarse wel wat hebben, alleen zou ik het dagelijks inderdaad niet dragen. Mijn favoriet is absoluut de laatste rode, ben echt gek op zulke kleurtjes. Zeker in de herfst of wintermaanden. Ik wil ze ook, heel graag!

  40. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    De kwaliteit klinkt inderdaad heel erg goed! De meeste kleuren spreken me niet zo aan, maar ik vind daarentegen Cherry Skies geweldig mooi! Die zou ik mijn mandje mikken :).

  41. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Ha, meteen zes stuks gekocht! Wat zijn ze mooi. Vooral de Kitten Heels vind ik prachtig. En paars is ook wel heel tof.

  42. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Whaa, die blauw/paarse kleur is tof zeg! Inderdaad totaal niet draagbaar, maar het is alleen al leuk om de kleur af en toe thuis gewoon eens op te doen, voor jezelf :) De laatste kleur, die dieprode, vind ik ook echt de mooiste. Liefde voor dat soort donkere kleurtjes!

  43. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Ik vind ze allemaal echt super tof!

  44. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wauw wat een mooie kleuren! Ze staan je allemaal goed!

  45. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wat zijn ze fijn! Klinkt echt heel goed! En Tea & Cookies is toch wek mijn favoriet :)

  46. Syl
    6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Amethyst zou ik zo dragen, zeker omdat ik onlangs Phantom van LA Splash gekocht heb.
    Zo vet, maar niet voor iedere dag. Hihi
    Ik vind de donkerrode heel mooi en chique.

  47. 6 november 2015 / vrijdag, 6 november 2015

    Wat zonde dat ze niet in Nederland te koop zijn! Ik vind de kleuren echt geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *