Nieuwjaarstip: comments

Allereerst natuurlijk: Happy New Year! En om het jaar meteen goed te beginnen heb ik een goede tip voor jullie. Read/plaats comments! Nee, dit is geen smeekbede om meer comments te krijgen, ik wil jullie alleen uitleggen waarom het zo handig kan zijn. Voor mij is het leuk en handig, maar voor jullie net zo goed.

Als iemand me vraagt wat er zo leuk is aan bloggen dan heb ik meteen mijn antwoord klaar: de vrijheid, de free stuff (there, I said it!) en de comments lezen. Van alle bezoekers die ik dagelijks krijg plaatst minder dan 10% een comment, wisten jullie dat? De non-commenters noemen we lurkers.

Met lurkers ben ik evengoed blij hoor, dus voel je vooral niet schuldig als je nooit een comment hebt achtergelaten en voel je al helemaal niet verplicht om dat te doen op dit betreffende artikel. Ik plaats zo'n 3 comments per maand op andere blogs dan de mijne, en die gaan meestal naar mijn zusjes, dus ja, ik ben er zelf ook eentje.

Ik vind het al snel overbodig worden om een comment neer te zetten als ik niets beters te melden heb dan 'mooi' of 'leuk' dus plaats ik 9 van de 10 keer geen comment. Ik merk dat dit ook op mijn blog gebeurd. Eigenlijk zijn de meeste comments heel nuttig, heel enthousiast of gewoon heel grappig en lief en hebben ze bijna altijd wel een goede toegevoegde waarde. Ik ben van mening dat een artikel niet compleet is zonder comments.

Er zijn verschillende redenen waarom ik de comments zo leuk en handig vind om te lezen:
– het beter leren kennen van mijn bezoekers
– er staan aanvullende tips in, passend bij het artikel
– men kan elkaar via de comments helpen
– men kan elkaar via de comments steunen en support geven
– ik krijg er nieuweย ideeรซnย en inspiratie door
– ik krijg er positieve energie van

Ik denk dat je als Beautylabber (zo noem ik jullie in gedachten altijd) baat hebt door de comments te lezen. Soms schrijf ik over een bepaald product en dan laat een bezoeker weten dat dit product toevallig net daar en daar in de aanbieding is. Handig! Soms is er iets onduidelijk, maar omdat een bezoeker dezelfde vraag heeft gesteld en omdat daar weer een antwoord op is gekomen (door mij of door andere bezoekers) is het voor anderen nu ineens ook duidelijk.

Soms heeft een bezoeker het ergens moeilijk mee en kan zij haar hart uitstorten bij de comments (dat mag altijd, niets is gek!). Van andere bezoekers krijgt zij dan steun en goede raad. Het lijkt dan net een mini-forumpje, mijn blog. Het klinkt nu heel lame wat ik ga zeggen, maar het doet me echt goed als ik zulke hartverwarmende comments over en weer zie gaan. Ik voel dan zoveel liefde!

Door jullie enthousiasme krijg ik nieuwe, positieve energie. Ik weet dat ik een leuk artikel heb geschreven als ik meer dan 100 leuke comments heb mogen ontvangen. 'Leuk Sereen, meer DIY!' roepen jullie. En hop, daar ga ik. Meer DIY voor jullie bedenken. 'Leuk kapsel Sereen, maar maak je ook eens een keer iets met krullen?'. En hop, daar ga ik, experimenteren met de krultang. Zo weet ik ook dat er al een paar keer is gevraagd om een nieuw 'Koken met Sjerena' filmpje. En ik kan jullie vertellen dat er een nieuwe aankomt in het nieuwe jaar! Ik ben zeker van plan om er binnenkort weer eens eentje op te nemen, komt goed ๐Ÿ™‚

Comments plaatsen doe je niet voor jezelf, omdat je weet dat het openbaar is en dat iedereen het vanaf dan kan lezen. Het is een manier om anderen te helpen, om mij te helpen, om je enthousiasme te delen, of om andere gevoelens te delen. Ik ben blij dat jullie comments plaatsen waar men wat aan heeft en ik ben blij met elke comment die ik krijg, al moet ik zeggen dat ik de langere comments altijd wat aandachtiger lees dan de comments bestaande uit een maximum van 3 woorden, maar dat begrijpen jullie wel.

Mijn wijze tip voor jullie voor het komende jaar is dus, lees de comments.Vaak worden er vragen beantwoord die jij anders opnieuw zou gaan stellen, of misschien heb jij juist wel antwoord op een vraag van een Beautylabber. Sharing is caring! Dus als je toevallig weet dat er iets in de aanbieding is, dat er ergens een gratis sample aan te vragen is of dat er een soortgelijk product ergens anders voor veel minder te koop is: spit it! Comments maken het artikel compleet.ย 

Lezen jullie altijd alle comments? Wat vinden jullie fijn aan het plaatsen/lezen van comments? En wat vinden jullie minder fijn?

Until next time,
Serena Verbon

ps. Ik ben inderdaad in Miami. En dit is het resultaat na een bezoekje Walgreens en Sephora ๐Ÿ™‚ Binnenkort shoplog!

zp8497586rq

Volg:

204 Reacties

 1. Chiara
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuwjaar! (:

  En heel veel plezier in Miami!

  Ik zal vanaf nu wat meer comments gaan plaatsen, mijn lurker tijdperk is voorbij! =D

  Xxx

 2. Jessica
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik bekijk altijd vlug even de comments na het artikel en meestal reageer ik als ik er รฉcht enthousiast over ben. En verder als ik gewoon wat wil weten. Ik reageer eerlijk gezegd alleen bij jou en mascha(fantatiek ik volg in totaal iets van 8 blogs)

 3. Romy
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  En misschien kun je 1 keer in de zoveel tijd een artikel maken met de nuttigste/leukste comments van die afgelopen tijd. Want niet iedereen leest de comments, zoals ik, terwijl ik het eigenlijk wel handig en nuttig vind maar ik heb er gewoon geen tijd voor.

 4. Romy
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Jeej ik word meteen weer gemotiveerd om een comment achter te laten:)
  En ik wil best comments achter laten maar ik heb er gewoonweg geen tijd voor. Maar nu heb ik vakantie dus doe ik het lekker toch. Het is ook altijd leuk om reacties van anderen te lezen vind ik zelf al lees ik korte reacties juist aandachtiger omdat ik bij die lange denk dan ben ik nog wel een half uur bezig als ik dat allemaal ga lezen, terwijl in de lange juist meestal handige info zit. En ik stuur zelf ook altijd lange comments want ik kan niet kort praten(typen). Btw leuk dat er een shoplog komt heb ik echt zin in!

  & ik heb op formspring een berichtje gestuurd maar ik kan er nog niet echt mee omgaan en er staat nooit als het berichtje verstuurd is dus ik weet niet of het aangekomen is(of ooit verstuurd is) dus zeg ik het nog maar een x.:) Ik ben een diehard actionfan en jij volgensmij ook en ik zag nagelstickertjes voor maar 0,70 cent alleen heb ik ze niet meegenomen, omdat ik nooit dure dingen koop maar altijd “goedkope kleine” dingetjes koop waar ik nog superveel aan kwijt ben. En toen dacht ik ik heb het niet nodig dus ik doe het gewoon niet. (ook voor de eerste keer dat dat me lukt) en er stond een te lange rij. (maar dat is voor mij eigenlijk niet echt een rede als ik iets wil hebben) maar toen dacht ik dat vind jij vast ook wel leuk, ik in ieder geval wel, haha.

  Pff dit word wel echt heel lang maar ik wilde nog iets vragen: Kun je misschien ook een masker voor je haar of gezicht maken zonder honing(jaa tuurlijk, i know) want wij hebben nooit honing thuis en ik ben te lui om het zelf te kopen(en mijn moeder kijkt me raar aan als ik vraag of ze honing voor een masker wil kopen) En je hoort altijd dat mensen yoghurt gebruiken voor hun gezicht, kun je dit ook zonder iets erdoor gebruiken of masker of heeft dit verder geen toegevoegde waarde? en kun je yoghurt ook gebruiken voor een haarmasker. nog een EN: en maakt het uit wat voor yoghurt je gebruikt want de ene yoghurt is de andere niet! wij hebben thuis bijv. yoghurt van de AH zonder vet ofzo maar dat kan je toch wel gewoon gebruiken? ik weet niet of dit dan een hele domme vraag is maar dan kan je toch net zo goed chocoladevla op je gezicht smeren?, zit hetzelfde in behalve kleur en smaakstoffen, of niet?

  X-jes

 5. Anouk
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Serena ! een heel gezond en gelukkig 2012 gewenst!
  En nog veel plezier in miami !

  xx

 6. Malou
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Wow Miami, super gaaf! Als ik die foto alleen al zie.. hier regent het, bweh.
  Ik wens je een mooi, gezellig en liefdevol 2012! En het allerbeste voor beautylab natuurlijk, ik kom met heel veel plezier op je weblog, je hebt echt een van de leukste van Nederland vind ik : D

 7. Diana
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Haha, nou het is je gelukt hoor; je hebt iedereen (incl. mezelf) een comment laten achterlaten!

  Ik ben eigenlijk een echte lurker op alle beautyblogs, maar ik zal proberen om in 2012 meer comments achter te gaan laten, sowieso op jouw website, want serena, ik vind jou wel echt the best wat betreft beautybloggen! Een gelukkig, mooi en gezellig 2012 gewenst!

  • Diana
   1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

   Ik ben eigenlijk ook wel heel erg benieuwd wat er allemaal in die tas zit haha! hopen dat je shoplog snel komt (A)

 8. Marloes
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Oh wat heerlijk. Ik ben geen O&N fan, heb ook bedacht dat ik dit jaar ga sparen voor een reisje naar een warm land tijdens de jaarwisseling naar 2013, haha!

 9. Ebru
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik wil ook naar Miami!
  Happy new year :D.

 10. Nora
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  een goed nieuwjaar! geniet van miami wauww.!

 11. Suus
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Serena, geniet ervan in Miami, lekker hoor. In welk hotel verblijf je? zou je wat traveltips kunnen geven? Thanks!

 12. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Een happy 2012!! Ik lees vaak de comments hier op Beautylab wel, maar dat doe ik niet op elke blog.. Hier hangt gewoon een fijne relaxte sfeer ^^ Ik probeer eigenlijk regelmatig comments te plaatsen op andere blogs omdat ik weet dat ik het zelf ook super fijn vind om comments op mijn eigen artikelen te ontvangen ๐Ÿ™‚

  • 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

   Aan de comments kun je trouwens ook zien wie je volgen, dat vind ik persoonlijk ook erg leuk!! Soms laat iemand een reactie achter en dan denk ik: ‘Ohhh wat leuk, ik wist niet dat die en die mij volgen!’ *proud*

   Zo liet jij eens een berichtje achter op mijn Facebookpage, op mijn ‘kunstzinnige’ (haha) spetternagels… Ik kan er helemaal blij van worden! ^^

 13. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  De allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar. Ik wens je veel liefde, geluk en gezondheid toe.
  Ik comment soms, soms lang, soms 3 woorden en soms lurk ik alleen.
  Veel plezier in Miami ๐Ÿ™‚

 14. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik ben de laatste tijd steeds minder comments gaan zetten ๐Ÿ™‚ misschien omdat ik zo druk ben en ik steeds meer blogs ben gaan volgen. Eerst zette ik namelijk onder รฉlk bericht een comment! Maar desalniettemin vind ik je site geweldig en hij wordt steeds beter en beter. Hoe kan dat toch?! Ga zo door Sereen!!

 15. Rianne
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik lees de comments altijd, maar plaats zelf niet zo vaak iets. Als ik echt iets kwijt wil of wil delen zal ik het wel plaatsen, maar niet als ik het artikel gewoon leuk vind.
  Miami is heel gaaf, geniet er van!!

 16. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuwjaar daar in Miami! ;D
  Door deze post krijg ik meteen een nieuw voornemen voor 2012, vaker commenten. Ik word er zelf ook altijd heel blij van als we een lieve of leerzame comment krijgen, dus waarom zou ik dan zelf niet commenten?
  Serena, je blog is echt geweldig. Je bent een voorbeeld voor me!

  Nog heel veel plezier in Miami, geniet ervan. (:

 17. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik lees vaak wel een deel van de comments hier, vind ik altijd erg leuk ๐Ÿ™‚ Probeer zelf als ik een comment achterlaat sowieso wel wat meer neer te zetten dan zoiets als mooi of leuk

 18. Monica
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Iedereen nog een gelukkig nieuwjaar : D!

  En komt er heel toevallig binnenkort ook weer een verhaal? : )

 19. Lieke
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Wauw! Miami! Ben wel jaloers hoor ๐Ÿ™‚
  Geniet van het lekkere weer, de leuke man รฉn natuurlijk 2012!

 20. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ten eerste gelukkig nieuw jaar!
  Ik plaats soms een comment, maar ook niet altijd!
  Ik zal proberen om het vaker te doen!

 21. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik plaats echt nooit een comment. Vaak omdat ik net als jij niet verder kom dan ‘mooi’ of ‘leuk’. En ik vind het belangrijk dat mijn comments minstens 8 woorden zijn, haha. Ik lees ze wel vaak door en er staan inderdaad veel handige tips in. Veel plezier nog in Miami!

 22. Esmay
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Allereerst een gelukkig nieuwjaar ! Ik ben vanaf gister dus bezig met op je site rond te neuzen, en een beetje alle filmpjes proberen te kijken en alle andere dingen te lezen op je blog ! Ik vind het echt helemaal geweldig, ik ben nooit zo weg van het lange lezen. Maar dit is wel echt helemaal tof ! Ik ga proberen alles te lezen/kijken vandaag, en ik zou vanaf dit jaar eigenlijk alles proberen te volgen, ik hoop echt dat je nog heeeeeel lang doorgaat ! Ik vind je echt helemaal geweldig, ik had alleen een vraagje kan je de link van de blog van je zusje even plaatsen onder mijn reactie ? zou ik fijn vinden ! Veel liefss xxxxxxx

 23. Jill
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Happy newyear! enne, je straalt op die foto!

 24. ikhouvanpaprika
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  ooooh, nu kan ik het natuurlijk niet maken om niet te reageren ^^ … !

  Ik ben al heel lang (vind ik zelf :’) ! Meestal heb ik het na 3 weken wel weer gezien met een site) trouwe lezer en heb nog nooit gereageerd! Maar nu ga ik het toch doen !

  Serena! Ik houd van je site =D En van jou en de manier waarop je deze site onderhoudt! want je komt over als een superenthousiast tof persoon. En ik vind het vooral supertof dat jij jezelf, in tegenstelling tot sommige andere beautybloggers (no offence ! Die lees ik ook graag!) , jezelf niet altijd zo nodeloos serieus neemt.

  OK! Dat was hem dan! mijn allereerst comment! Ik zal het proberen vast te houden en vaker te reageren ^^ Een heel erg gelukkig nieuw jaar toegewenst!

 25. Deszie
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik plaats ook echt heel weinig comments, maar ik lees ze wel altijd allemaal! Het is zo leuk om te lezen en het maakt een artikel helemaal af. =)

 26. xxx
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik was ook een lurker, maar nu niet meer :P!

  Gelukkig nieuwjaar serena <33!

 27. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Wow leuk dat je in Miami bent!! Ik plaats redelijk vaak comments, als ik vragen heb of gewoon als ik het een leuk artikel vind รณf juist niet natuurlijk. Ook omdat ik het zelf natuurlijk ook leuk vind om comments te krijgen, en inderdaad, DIY blijft super! Jij ook happy new year!!

 28. Cindy
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Heel fijn 2012! (vergat ik in mijn vorige comment te zeggen, oeps…)
  En geniet van Miami!
  Lurk ook vaak, maar lees vaak wel de comments haha.
  Kijk nu al uit naar je shoplog, zal er een lijstje bij houden, en tips opschrijven, voor mijn tripje naar Orlando.

 29. Helen
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuwjaar! ๐Ÿ™‚

  Ik vind dat je helemaal gelijk hebt, ik lees dan ook altijd even snel door de comments heen bij je artikelen. Laatste tijd plaats ik zo nu en dan ook een comment zelf. Deed ik zelf eerst echt zelden. Maar ik wil me ook laten horen haha.

  Ik ben overigens erg benieuwd naar je makeup stash. Volgens mij kondigde je het laats een keer aan.. En vooral met je nieuwe opberg methode. Ben benieuwd naar de inhoudddd! ๐Ÿ™ Ik klink desperate. Maar vind het altijd heel leuk om te zien ๐Ÿ™‚

  Liefs!

 30. sophie
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  heel gelukkig 2012!
  hahahha, idd.. ik ben ook niet zo van het commenten,, ( dat is geen woord i think)
  moet het wel meer gaan doen

  veel plezier in Miami ( ik ben jarloers)

 31. Charlene
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuwjaar!
  Ik lees je blog bijna iedere dag maar ik moet toegeven dat ik ook bijna nooit een comment achterlaat.
  Ik ben benieuwd naar je shoplog! ๐Ÿ™‚

 32. Mai
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Hoi Serena,
  Fijn 2012 toegewenst. Tot wanneer blijf je in Miami? Lijkt me echt leuk daar ๐Ÿ˜€

 33. Manuela
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik plaats zelf ook niet altijd comments, omdat ik meestal niet meer te zeggen heb dan leuk etc. Maar ik bekijk bijna altijd de comments wel even, want soms staan er hele handige/nuttige dingen tussen. Ik vind het zelf ook altijd wel leuk om te lezen wat een ander vindt en wat ze te zeggen hebben. Soms staan er zelfs wel eens handige tips bij.

  Trouwens, nog een gelukkig nieuwjaar!

 34. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuwjaar Serena!
  En oh my god, Miami! Veel plezier daar!

 35. Eline
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Grappig om te lezen dat je het juist wรฉl fijn vindt om te horen wat ‘beautylabbers’ graag willen zien. Ik dacht ook wel is ‘Zo lang geen dit, zo lang geen dat’ maar wilde nooit zeikerig overkomen. Het is tenslotte jouw blog en jij deelt alles in, en daar wilde ik maar liever geen commentaar op geven. En om nou elke keer ‘Leuk artikel!’ te commenten, tja dat wordt ook een beetje saai op een gegeven moment.
  Maar bij deze, ik zal vaker commenten! (:

  Oh en ik wil je ook nog even bedanken voor alle leuke posts in 2011! Ik vond het fijn om elke dag iets te lezen over dingen waar ik heeeel graag aan denk, make-up dus ghehe.
  Ik hoop dat 2012 een leuk, gezellig, fijn jaar voor je wordt en dat je net zo leuk blijft posten want dan is mijn 2012 voor een groot deel al goed!

 36. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Een gelukkig nieuw jaar! En hรฉรฉl veel plezier in Miami! Ik zou zeggen: Shop till you drop;)

 37. nienke
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  happy new year!
  ik ben echt super benieuwd wat/wie die man aan je zijde is ^^

  have fun in miami! en inderdaad de onverwachtse dingen zijn het leukst ofcourse!

 38. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Happy New Year Serena! Ik dacht al dat het Miami was, echt leuk ik hoop dit jaar ook weer te gaan =) Geniet van je tijd daar, de malls, beach, CHIPOTLE yum lol, en ik kan niet wachten op je shop logs!

 39. Suus
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Hershey’s cookies n cream!!! lekker lekker ๐Ÿ˜›

 40. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Wat leuk dat je in Miami bent (: En ik denk dat ik zeker vaker een comment ga plaatsen (als ik het niet al te vaak doe) en trouwens ik geniet echt van jouw blog.

  xxx
  Anna

 41. Jenneke
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuwjaar allemaal!
  Ik hoop dat 2012 voor iedereen een topjaar mag worden!
  Ik plaats inderdaad ook maar weinig comments omdat ik soms het idee heb zo weinig toe te kunnen voegen.
  Gelijk een goed voornemen voor het nieuwe jaar toch eens wat vaker comments plaatsen:)
  Geniet lekker nog van je vakantie, je hebt het verdient!

 42. Nina
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Hmmmm, nu vraag ik me dus af of die man EEN vriend is of JE vriend.

 43. S.
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Een lurker meldt zich :-)! Vaak heb ik wel wat meers te zeggen dan: “Leuk!”, maar ik ben vaak te lui om een comment te schrijven. Ik ga daar denk ik toch maar wat verandering in brengen!

  Veel plezier nog en geniet van de zon!

 44. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Erg leuk Sereen!
  Ik wil je bij deze ook een heel mooi en gezond 2012 toewensen.
  May all your dreams & wishes come true.
  En dat je in Miami maar heerlijk bruin mag worden!

 45. rosemarijn
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  gelukkig nieuwjaar!
  ik ben een lurker, maar vond dit wel een leuke gelegenheid wel iets te posten.
  Het klinkt misschien raar, maar ik vind jou echt een voorbeeldvrouw.
  ik lees je blog met heel veel plezier, en hoop dat je zo door gaat ๐Ÿ™‚

 46. yselle
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  i mean your srry daar vergis ik me altijd in

 47. LottedeJ
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Leuk artikel! Ik laat altijd een reactie achter op je blog, omdat ik het zelf ook altijd leuk vind om reacties te krijgen op mijn blog.

 48. yselle
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  happy newyear!!!!!!!
  en yes een koken met sereen
  (heb trouwens maanden geleden die witte chocolade taart geprobeerd maar het bleef vloeibaar ๐Ÿ™ maar ga het zzzeeeeker nog een keer proberen cause i looooove witte choco) en suuuper veel plezier in miami
  (jaloers,jaloers!!)
  xxxx you’re personal lurker yssie

 49. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik plaats heel vaak reacies, maar helaas komen die nooit doorgestuurd, ik weet niet wat het is. In iedergeval super irritant!

 50. Francien
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Hee sereen, en super gezond, geweldig en gelukkig nieuwjaar! oke, ik reageer ook niet altijd, maar soms wel, ๐Ÿ˜‰
  En nog heel veel plezier nog in Miami!