Nieuwe haartjes | twee kleuren blond en korter

Jaaaaa, tijd voor iets anders! Toen Salon B mij uitnodigde in hun nieuwste filiaal in Utrecht voor een knip- en kleurbeurt hoefde ik geen twee keer na te denken. Zo’n twee jaar geleden heb ik mijn haren voor het laatst laten verven, en dit was inmiddels alweer half uit mijn haren gegroeid. Dus, tijd voor iets nieuws!

In de vlog hieronder laat ik jullie zien hoe mijn nieuwe kapsel tot stand is gekomen;

Hieronder nog even wat foto’s van het eindresultaat;

nieuw haar_ - 4 nieuw haar_ - 1 nieuw haar_ - 2 nieuw haar_ - 3Afgelopen maandag heb ik bijna 6 uur (!!) op de kappersstoel van Regina gezeten. Ik wist van te voren dat het lang zou gaan duren, dus ik had mijn laptop bij me (er is daar goede, gratis wifi) en heb ondertussen rustig kunnen werken. Regina heeft me voorzien van hele fijne, blonde plukjes (in een iets warmere en koelere kleur blond) en ook kregen mijn haren een shine treatment voor een extra sterke glans. Natuurlijk heeft ze alles geverfd met Olaplex, zodat het minder schadelijk is voor mijn haren. Mijn haren zijn lekker luchtig geknipt met extra veel laagjes, zodat ik er gemakkelijk veel volume in kan creëren.

Ik ben écht superblij met mijn nieuwe haartjes! De laatste tijd hing het slap langs mijn gezicht en kreeg ik er amper volume in, maar nu is het weer lekker luchtig en krijg ik het gemakkelijk goed in model. De dode punten zijn eraf en dankzij de Olaplex en shine treatment ziet het er supergezond uit en voelt het heerlijk zacht. De blonde highlights geven me een iets zachtere look, dat vind ik erg mooi. Op de foto’s hierboven lijkt de kleur trouwens nog best warm, maar dat komt door het zonlicht wat erop schijnt. In het echt is het een stukje koeler van ondertoon.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe haartjes?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

119 Reacties

 1. Betül
  4 oktober 2016 / dinsdag, 4 oktober 2016

  Hey Serena, ik volg u al van april en ik ben echt onder de indruk van u filmpjes! Ik heb al u gezichtsproducten dat je gebruikt aangekocht omdat mijn huid ook zoals die van jou is maar ik wist het gewoon niet al die tijd.. en altijd maar de verkeerde producten gebruiken. Ik ben zeeeer tevreden van de producten mijn huid straalt echt:)) het was een dure aankoop maar wel de moeite en je komt er lang mee toe.
  Nu ik ben zelf iets donkerder getint van huid als u.. dus qua haarkleur is het zeer moeilijk om te zoeken wat het beste bij me past. Ik heb altijd zwart gedaan staat me ook heel mooi maar je wordt het een beetje moe na een tijd.. ik heb mijn haar bordeauxrood geverfd begin dit jaar en daarna zwart nu is het zwart volledig weg en komt het rood er een beetje uit.. ni slecht maar toch wil ik iets nieuw. Nu ik heb gezien dat je u haren hebt laten kleuren! Ik moet zeggen het staat je prachtig, nu ben ik dus aan het denken om mijn haar ook zo te laten kleuren. Maar ik ben zelf van Antwerpen en weet niet echt een goede kapper.. weet jij er misschien eentje? En welke kleuren heb je allemaal in je haar? En je sprak ook over dat het niet schadelijk is voor u haar wat hebben ze dan juist gedaan?

  • fifi
   17 november 2016 / donderdag, 17 november 2016

   een heel goede kapper in antwerpen is KES KES, ligt in Hoboken.
   zeer bekwame en vriendelijke personeel.

 2. kim
  30 augustus 2016 / dinsdag, 30 augustus 2016

  Je haar is heel mooi serena. Mooie kleuren. Ik heb net zo’n haar maar dan natuurlijk en ik ben er al herhadelijk over aangesproken! En wauw 6u bij de kapper!!!! Dat is mijn dood.ik ga niet graag naar de kapper……

 3. cindy lindenaar
  25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

  ik vind het prachtig staan ik ben meer een laagjes mens,maar èèn lengte en jouw vorige kleur stond je ook prachtig helaas ben ik,niet meer voorzien van een dikke bos haar nu ik in die vreselijke overgang zit,hahaahaha heel veel plezier met je nieuwe coupe en in amerika ben jaloers hoor.mischien een idee om ook eens een shampoo te proberen of uit te vinden of dat voor vrouwen in de overgang ook echt helpt dat het voller word ik snap dat jij de leeftijd nog niet heb gelukkig maar he oke fijne vakantie.

 4. Jessica
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Hoi Serena,

  Als eerste vind ik je haar prachtig! Ik ben stiekem een beetje jaloera hihi
  Ik heb een vraagje, of nou ja een hele vraag;
  “Vroeger” toen ik een jaar of 15 á 16 was had ik echt een volle bos haren maar nu ik “ouder” wordt merk ik dat het dunner wordt. Ik gebruik shampoo en conditioner en daarna een serum of olie. Geen warme producten om mijn haar te stylen vanwege de hitte voor mn haren.

  Nu ben ik op zoek gegaan naar vitaminen die eventueel goed kunnen zijn voor mijn haren, maar er zijn er VEEL. He veel…

  Je hebt diverse soorten b-vitamines, vitamine b complex, kruidvat “huid, haar en nagels”, kruidvat “haarvitaal”…
  Ik zie door de bomen het bos niet meer… wat “raad” je aan en wat zijn de verschillen?

  Beel liefs,
  Jessica

 5. Shrn
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Ben je afgevallen? Of is er photoshop aan te pas gekomen?
  iig prachtig figuur. Sport je veel of dieet?

 6. Rianne
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Haha volgens mij heb jij met haren verven een beetje wat behoorlijk wat mensen met alcohol hebben: het ene moment zeg je “ik ga het nooit meer doen!” en het volgende moment is het “Oops I did it again..”
  Maar ik vind het een goede keuze hoor, het staat je heel mooi!

 7. Nelly
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Ziet eruit alsof je het zelf hebt gedaan, rommelig en de kleur is te geel

 8. 21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Staat je echt heel erg mooi. Mooie foto’s ook!

 9. Sam
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Ik vind het wel mooi. Het is mooi koel gekleurd. Wel een stuk lichter.

  Ik vraag mij alleen af, zijn dit dan highlights/lowlights heel of is dit een volledige kleurverandering?

  Dit i.v.m. de prijs.

 10. 21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Ik vind het even wennen, maar het staat wel lekker zomers zo 🙂

 11. Ooitsmila
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Beslist niet mooi de kleur. Jijzelf en je haarmodel uiteraard gewoon zoals altijd mooi en vriendelijk maar die kleur is echt niet mooi. Sorry.

 12. M
  20 augustus 2016 / zaterdag, 20 augustus 2016

  Ik vind je model van het haar heel erg mooi geworden, alleen de kleur vind ik persoonlijk ietsje minder mooi. Had een bruintint erdoor die dichter bij je eigen haarkleur ligt mooier gevonden ipv dit blond. Maar verder ziet het er erg mooi uit hoor!

 13. Sanne
  19 augustus 2016 / vrijdag, 19 augustus 2016

  Haha lol, ik was net je video aan het kijken en mijn vijftienjarige broertje liep langs. Hij vroeg “Is dat een van de Verbon-zusjes?” Ik zei dat dat zo was en vroeg hem hoe hij dat wist. Ik vond het namelijk totaal niet logisch dat hij wist wie jij en je zusjes zijn. Hij kwam met een of ander vaag verhaal aanzetten dat hij weleens foto’s op insta voorbij ziet komen. Het zal wel haha.

  Ik vind echt dat je haar heel mooi is geworden. Het staat iets minder hard nu.

  xoxo Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *