Max Factor De Wild Collectie

Door Nena – Max Factor is er van overtuigd dat elke vrouw een wilde kant heeft. Of je nu een echte dare devil bent of een fel kleurtje op je nagels al spannend vindt, met de nieuwste Max Factor De Wild Collectie kan je deze wilde kant op jouw manier laten zien. Tot een paar jaar geleden was vooral dat laatste op mij van toepassing. Ik droeg eigenlijk nooit een fel kleurtje op mijn nagels of lippen, maar dat is nu niet meer weg te denken! Wat make-up betreft ben ik nog aardig ‘safe’, maar ook daar wil ik de laatste tijd wel wat meer verandering in aanbrengen. De Wild collectie heeft zowel veilige bruintinten als wat felle kleuren. Je kunt er dus alle kanten mee op!

max factor 1

De Wild Collectie bestaat uit een Wild Mega Volume Mascara, 6 Shadow pots en 6 Shadow pencils. Vandaag review ik alle Shadow pots en 5 van de 6 Shadow Pencils.

Wild Shadow Pots – €7,99

Pots1

Van links naar rechts: Vicious Purple, Turquoise Fury, Sapphire Rage, Feral Brown, Pale Pebble en Burnt Bark.

pots2

De Shadow Pots zijn een ware explosie van pigment. Alle kleuren zijn behoorlijk intens en geven een goede dekking. Het palet bestaat uit felle techno kleuren en taupe tinten uit de Spring/ Summer 2013 Hyper Tropicality trend. Voor een nog intenser effect breng je de oogschaduw aan met een nat kwastje.

pots4

Van linksboven naar rechtsonder: Vicious Purple, Turquoise Fury, Sapphire Rage, Feral Brown, Pale Pebble en Burnt Bark.

swatches pots

Van links naar rechts: Vicious Purple, Turquoise Fury, Sapphire Rage, Feral Brown, Pale Pebble en Burnt Bark.

Vicious Purple is echt een zachte plum kleur die een beetje naar roze neigt met grove shimmers.

Turquoise Fury is een zilvergroene kleur met vrij grove shimmers.

Sapphire Rage is echt een hardblauwe kleur met grove shimmers.

Feral Brown doet een beetje aan roestbruin denken. Een koper kleur met een warme glans. Ook deze kleur bevat grove shimmers.

Pale Pebble is zoals de naam al doet vermoeden erg bleek. Een matte crème kleur zonder shimmers.

Burnt Bark is een bruine taupe kleur met een fijne satijnen glans.

Wild Shadow Pencils – €8,99

De Wild Shadow Pencils zijn verkrijgbaar in 6 kleuren, waarvan ik er 5 aan jullie kan laten zien. De kleuren zijn goed met elkaar te mixen. Je kunt ze als eyeliner op de waterlijn van je oog aanbrengen. Of als oogschaduw gebruiken en er diverse smokey looks mee creëeren. De Pencils geven een intense kleur af en zijn ook goed te blenden.

Pencils2

Van links naar rechts: Caramel Rage, Fierce Lime, Savage Silver, Brazen Gold en Blue Icy Fury.

pencils 3

Van links naar rechts: Caramel Rage, Fierce Lime, Savage Silver, Brazen Gold en Blue Icy Fury.

swatches pencils

Swatches van links naar rechts: Caramel Rage, Fierce Lime, Savage Silver, Brazen Gold en Blue Icy Fury.

Caramel Rage is een warme bruintint die een beetje tussen goud en koper inzit.

Fierce Lime is een frisse limoengroene kleur.

Savage Silver lijkt hier een beetje taupe door de glinstering van de zon, maar is donkergrijs.

Brazen Gold is echt een gouden kleur.

Blue Icy Fury is inderdaad echt een ijsblauwe kleur.

Alle Pencils bevatten vrij grove shimmers en zijn daardoor erg opvallend. De pencils hebben een wat creamy structuur, waardoor je ze mooi met elkaar kunt blenden. Wanneer de punt wat stomper wordt kan je hem slijpen met een grote ‘jumbo’ puntenslijper.

Conclusie + Look

Uiteraard heb ik met deze collectie een look gemaakt. Ik was wat aan het experimenteren met de kleuren op mijn hand en besloot de volgende producten te gebruiken:

hand2

Shadow Pencil: Savage Silver. Shadow Pots: Turquoise Fury, Sapphire Rage, Pale Pebble en Burnt Bark.

look 1b

Look 2

collage oog

Close-up oogmake-up.

Conclusie: Ik ben erg tevreden over de Max Factor De Wild Collectie. De kleuren zijn allemaal goed gepigmenteerd en alles blijft gedurende dag perfect op zijn plaats. Wanneer ik mijn ooglid voorzie van een kleurtje gebruik ik wel altijd een goede eyeshadow primer, zodat de kleuren intenser worden en beter blijven zitten. De kleuren Caramel Rage en Savage Silver zijn mijn favorieten. Van de Shadow Pots is Sapphire Rage een overduidelijke winnaar. Wat een prachtige intense kleur blauw is dàt. Verder vind ik alle kleuren wel mooi van de pots. Het enige negatieve dat ik kan bedenken is dat ik het jammer vind dat de hele collectie zoveel shimmers heeft. Wanneer je wat plooitjes hebt accentueert de glans dit. Ik had daardoor graag wat meer matte kleuren in de collectie gezien.

Max Factor De Wild collectie is verkrijgbaar vanaf juli 2013 bij de drogist.

Wanneer je je uiterlijk iets wilder wilt maken, waar kies jij dan voor? Hoe zou jouw look eruit zien met deze Wild collectie?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: @nenaburger

 

Volg:

52 Reacties

 1. 29 juli 2013 / maandag, 29 juli 2013

  Wauw! Burnt Bark en Fierce lime vind ik geweldig <3

 2. 29 juli 2013 / maandag, 29 juli 2013

  Wat een toffe collectie. Mooie look heb je gemaakt Nena :-)

 3. viviana
  29 juli 2013 / maandag, 29 juli 2013

  Prachtige foto’s, perfecte lichtinval & een mooie look!

 4. 27 juli 2013 / zaterdag, 27 juli 2013

  Wauw, de look die je ermee hebt gemaakt is heel erg tof!

 5. 26 juli 2013 / vrijdag, 26 juli 2013

  Mooie collectie! Het pigment ziet er goed uit! Leuke kleurtjes ook. Prachtige look heb je gemaakt!

 6. 26 juli 2013 / vrijdag, 26 juli 2013

  Hele mooie foto’s, maar de producten zelf spreken me helaas niet zo erg aan. Ach ja, dat licht vast aan mij :)

 7. 26 juli 2013 / vrijdag, 26 juli 2013

  Wow, wat een kleuren en wat een pigmentatie!
  -xxx- eline

 8. jamie
  26 juli 2013 / vrijdag, 26 juli 2013

  Wauww moooie ooglook Nena !!

 9. 26 juli 2013 / vrijdag, 26 juli 2013

  Ik vind de producten echt heel erg mooi!!

 10. 26 juli 2013 / vrijdag, 26 juli 2013

  Prachtige kleuren & ook prachtige look!

 11. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Wauw wat mooi die kleurtjes! Die oog make-up staat je heel mooi :-)

 12. Iva
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Ik ben altijd blij artikelen van Nena te zien, want deze zijn altijd super uitgebreid en Nena is lekker kritisch. De producten vind ik mooi, wel veel shimmer! Ik zou er dan eerder voor kiezen 1 product te kopen ipv meerdere.

 13. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Ik krijg erge oud & nieuw vibes bij deze kleurtjes! Ik zou bijna zeggen dat ik zin heb in de winter… BIJNA!

 14. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  I love the look you did, Nena! :) Especially the pop of blue color, I really wish we had Max Factor here!

  I’ve been wearing blue eyeliner/shadow recently and it’s a nice change to the usual black and brows you usually see!

  x Renee

 15. Julia
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Goed, uitgebreid review. Ik vind vooral de Turquoise Fury, Sapphire Rage oogschaduws en de Fierce Lime erg mooi!
  Ik vind het prijsje een tikkie te veel voor een mono oogschaduw. Ik zal uitkijken als er een goede actie is, en ze dan inslaan :)
  Ga je de Wild Mega Volume Mascara ook reviewen? Ik ben daar namelijk wel benieuwd naar.

 16. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Ik vind de oogschaduws uit deze collectie echt heel fijn, gebruik ze graag!

 17. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Mooie look heb je ermee gemaakt :D x

 18. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Wauw wat een gave kleuren! Mooie ooglook ook!

 19. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Dat ziet er heel er mooi uit!

 20. Rachella
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Echt ”Wild” vind ik het niet, maar wel erg mooi!
  Ik vind de foto’s ook erg mooi gemaakt vooral de closeup

 21. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Wat meer matte kleuren zou inderdaad prettig zijn geweest, maar vind het toch een erg mooie collectie!

 22. Zara
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Ik wil niet gemeen overkomen.. Maar Nena begint wel vaak te schrijven voor je blog, Serena. Ik vind dat niet zo leuk. Af en toe, oke, maar zo vind ik het niet persoonlijk. In het begin (lees: vorig jaar) kon ik niet wachten om je artikelen te lezen de volgende dag en vond het heel jammer dat er ‘maar’ 2 artikelen kwamen/komen. Dat gevoel begint steeds minder te worden.. Nogmaals: ik bedoel t niet gemeen, echt niet!! Succes verder

  • Nena
   Auteur
   25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

   Ik schrijf 1 maximaal 2 artikelen in de week. De andere 12 of 13 artikelen zijn over het algemeen door Serena geschreven. Nog best persoonlijk dan toch?

   • Chriss
    25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

    Ik vind de afwisseling met Nena (en soms Angel) JUIST heel leuk!

    En ik vind Nena’s reviews ook erg fijn, dus ik zou niet weten wat er op tegen is :)

   • May
    25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

    Ik weet wel waarom ze dat zegt. Je hebt eerder deze week een artikel geschreven en vandaag weer een review. Zij heeft het gevoel alsof je heel vaak een artikel schrijft, wat trouwens onzin is. Mensen moeten hun mening eens onderbouwen met feiten als ze ergens mee oneens zijn in plaats van vage verwijzingen geven.

    Jouw artikelen zijn super duidelijk en je hebt altijd mooie foto’s! De reviews zijn altijd eerlijk en ik vind de before en after pictures erg fijn om verschil te kunnen zien. Ga zo door Nena!

   • Sara
    26 juli 2013 / vrijdag, 26 juli 2013

    Nogmaals: ik bedoelde het niet hoe jullie het opvatten. Ik heb niets gezegd over de inhoud van Nena’s artikelen ;) en als het zo erg is om als lezeres feedback te geven, dan neem ik m’n woorden terug en zal ik dat niet meer doen. Ik vind trouwens wel dat je goed laat zien hoe een product uitpakt op jouw huid en ook goede voor en na foto’s. No hard feelings ;)

 23. Jik
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Ik vind Feral Brown zo mooi, maar daar heb ik al genoeg look-a-likes van: mag ik niet meer kopen!

 24. Annika
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Ik ben niet zo heel enthousiast over deze collectie, er zitten te veel shimmers in, vind ik. Als je dan een fel kleurtje draagt, valt het meteen zo superveel op. Maar jouw look zou ik dan wel weer willen dragen! Wat is die mooi geworden, zeg!

 25. Inna
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Mooi opgemaakt, thanks voor de inspiratie :)

 26. melissa
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  dat blauwe lijntje past echt supergoed met groene ogen! een tip voor de meiden met bruine ogen (waaronder ikzelf), een paars lijntje past goed bij bruine ogen, doe ik ook vaak en krijg er regelmatig complimentjes over :) goede uitgebreide review, daarom is beautylab één van men favo beauty site’s

  • Bianca
   26 juli 2013 / vrijdag, 26 juli 2013

   Thanx voor de tip, gs ik ook proberen. Welk merk potlood gebruik je dan ?

   Prachtige ooglook, Nena

   • melissa
    26 juli 2013 / vrijdag, 26 juli 2013

    Ik gebruik gewoon een paarse van Essence (de goedkoopste die ik kon vinden, haha en hij werkt echt uitstekend!)

 27. Anne-Marie
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Erg mooie kleuren.
  Enne Nena, ik vind je reviews altijd erg goed en onderbouwd. Jouw manier van schrijven “klopt” gewoon!

 28. jantine
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Heel mooi gedaan, de kleuren staan je goed!

 29. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  ohh die kleurtjes zijn prachtig x

 30. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Wauw mooi! Vind vooral Feral Brown en Pale Pebble erg mooi! :)

 31. Yasmine
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Woow supermooie kleurtjes!! Ik verander myn make up looks niet zo vaak hihi

 32. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Wat een mooie collectie met prachtige kleurtjes :)

 33. lieke
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Wauw! De pigment en wat een mooie ooglook Nena:)

 34. 25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Zelf ben ik niet zo wild van grove shimmers in make-up. Wanneer ik mijn uiterlijk wilder wil laten lijken gebruik ik zwaardere make-up en doe ik mijn haar lekker messy ;)

 35. Chantal
  25 juli 2013 / donderdag, 25 juli 2013

  Mooie collectie! En weer een leuk artikel!
  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *