Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse

Door Nena – Als ik zeg dat deze prachtige, glanzende, verleidelijke, waterproof eyeshadow mousses van Make-up Studio in het echt net zo prachtig zijn als in de verpakkingen en op de foto’s, dan is daar niets aan overdreven! Make-up Studio is een professioneel make-up merk dat vooral erg bekend is onder Make-up artists en misschien daarom nog niet zo bekend onder het grote publiek. Voor mij één van de redenen om de prachtige Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse eens goed onder de aandacht te brengen.

mousses3 mousses2moussesDe Durable Eyeshadow Mousse is waterproof. De mousse is intensief van kleur, maar ook goed te vervagen voor een subtiel effect. Laat je verleiden door het zachte, satijnen gevoel, het ultra glanzende effect en de long-lasting power van deze oogschaduw!

Durable Eyeshadow Mousse is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren:

Pearl Perfect

pearl perfectEen zachte crème kleur met een parelmoer/ gouden glans.

Seductive Silver

seductive silverVoor een zilver tint oogt deze kleur wat warmer en neigt wat naar taupe.

Metallic Mauve

mauveDit is de donkerste kleur uit de collectie. Donker chocoladebruin met koele shimmers.

Gold Glam

goldEen prachtig fel goud, wat door de shimmers ook prima al highlighter kan worden gebruikt.

Be Bronze

be bronzeBe Bronze lijkt wel wat op goud, maar dan een stuk warmer en donkerder van kleur.

Fuchsia Fantasia

fuchsiaIn het potje lijkt deze fuchsiaroze kleur koele shimmers te hebben, maar wanneer ik hem swatch of op mijn ogen aanbreng is de kleur vooral knallend roze.

Turquoise Treasure

turquoiseGeen typische turquiose kleur, want ik vind hem nog vrij donker. Wel een mooie felle aqua blauwe kleur.

Edgy Emerald

emeraldDeze kleur houdt het midden tussen groen en blauw en kan dan ook mooi met beiden gecombineerd worden.

Vanity Violet

violetDit is echt een knallende kleur paars voorzien van allerlei kleuren shimmers.

Swatches Durable Eyeshadow Mousses

swatches 2Van links naar rechts: Pearl Perfect, Seductive Silver, Metallic Mauve, Gold Glam, Be Bronze, Fuchsia Fantasia, Turquoise Treasure, Edgy Emerald en Vanity Violet.

swatches 1Al direct tijdens het swatchen merkte ik dat het met de intensiteit van deze mousses wel goed zat. Je hebt niet veel nodig om een zeer intense kleur te krijgen. Wil je het toch wat subtieler, dan is de mousse gemakkelijk te vervagen. Ook laten de kleuren zich goed blenden, al moet je dit wel redelijk snel na het aanbrengen doen. Eenmaal aangebracht en opgedroogd gaan de kleuren NERGENS meer naartoe!

neutrale kleurenDe kleuren zijn onder te verdelen in vijf neutrale kleuren: Pearl Perfect, Seductive Silver, Metallic Mauve, Gold Glam en Be Bronze.

felle kleurenEn in vier knallende kleuren: Fuchsia Fantasia, Turquoise Treasure, Edgy Emerald en Vanity Violet.

Looks

Ik heb in totaal twee eyelooks gecreëerd met deze mousses.Voor onderstaande look heb ik gebruik gemaakt van Vanity Violet als eyeliner, zowel op mijn bewegend ooglid als op mijn onderste wimperrand. In mijn binnenste ooghoek heb ik de kleur Pearl Perfect aangebracht, voor een verhelderend effect. Tenslotte heb ik de look afgemaakt met zwart oogpotlood op mijn onderste waterlijn en een zwarte mascara.

look 1 eye

look 1In eerste instantie was ik nog wat sceptisch over de glanzende mousses. Dergelijke oogproducten accentueren fijne lijntjes altijd heel erg, dus ik vind het bij mijn ogen niet altijd even mooi. Deze look overtreft mijn verwachting! Het felle paars laat mijn groene ogen erg goed uitkomen en de kleur laat zich mooi blenden met Pearl Perfect.

Voor de volgende look heb ik maar liefst vijf kleuren uit de collectie gebruikt:

look 2 eye

look 2 eye2Be bronze op mijn bewegend ooglid, Pearl Perfect in mijn binnenste ooghoek en Seductive Silver in mijn buitenste ooghoek en iets in mijn crease. Op mijn onderste wimperrand heb ik Turquoise Treasure aangebracht in mijn buitenste ooghoek, naar het midden toe loopt dit over in Edgy Emerald om tenslotte weer te blenden met Pearl Perfect.

look 2Ook voor deze look heb ik het geheel afgemaakt met zwart oogpotlood als eyeliner en op mijn onderste waterlijn. En tenslotte een zwarte mascara.

mousses4Ondanks de extreme glans (waar ik een beetje huiverig voor was) ben ik juist heel erg enthousiast over deze collectie! De producten zijn allemaal heel erg romig en doen daardoor eerder aan een romige crème denken, dan aan een mousse. Je hebt zeer weinig nodig en de mousses laten zich erg goed vervagen, blenden en verdelen. Ik vind het iets minder geschikt wanneer je fijne lijntjes hebt, zoals ik zelf in mijn binnenste ooghoek heb, dus ik zou deze mousses vooral als eyeliner gebruiken.

Eenmaal aangebracht blijft je make-up de hele dag, avond en nacht op zijn plaats! Het zit echt muurvast en staat als een huis! Met het verwijderen van mijn oogmake-up had ik dan ook een goede waterproof reiniger nodig, want alleen met een oliehoudend product krijg ik deze mousses van mijn ogen verwijderd.

moussesDeze collectie is exclusief verkrijgbaar bij de Make-up Studio brandstores in Nederland of online via www.make-upstudio.nl en bij Back Stage in Amsterdam. De Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousses kosten €17,90 per stuk voor 5 ml. 

Wel wat prijzig voor zo’n klein potje, maar de producten zijn heel zuinig in gebruik en van erg goede kwaliteit, en mocht er een kleurtje voor je tussen zitten, dan zal je er zeker erg veel plezier van hebben!

Wat vinden jullie van de Durable Eyeshadow Mousses? Welke kleur zou jij aan te stash willen toevoegen?

Liefs, Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: @nenaburger

 

Volg:

119 Reacties

 1. 2 maart 2014 / zondag, 2 maart 2014

  wauw wat een prachtige kleuren. Die wil ik ook wel graag!

 2. 2 maart 2014 / zondag, 2 maart 2014

  WAAAAUW ik zat met mega ogen naar de swatches te kijken. Edgy emerald is mijn favoriet, prachtig!

 3. Roosjee
  2 maart 2014 / zondag, 2 maart 2014

  Wow! Mooie kleuren en goede pigmentatie!

 4. 2 maart 2014 / zondag, 2 maart 2014

  Ooh wauuw, wat zien deze er mooi uit zeg! Hele mooie kleuren ook, door die felle kleurtjes krijg ik helemaal zin in de zomer, haha.

 5. 1 maart 2014 / zaterdag, 1 maart 2014

  Om op te eten ö
  Hoe heb je die aangebracht? Vingers, borstels,..?

  • Nena
   Auteur
   1 maart 2014 / zaterdag, 1 maart 2014

   Vingers en een eyeliner kwastje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *