L’oréal Paris – Infallible lipstick

Door Nena – Vandaag kan ik jullie kennis laten maken met de allernieuwste lipsticks van L’oréal Paris, namelijk de Infallible Lipsticks! Ik kan jullie het volgende alvast vertellen: Dit is de aller, ALLER, ALLERBESTE lipstick die ik OOIT heb gehad! 24uurs perfectie, for real!

Vaak als ik bovenstaande kreten zie, dan denk ik: “Jaja, dat zal wel, dat beloven ze allemaal!” Overal staat tegenwoordig Longwear, extra lang houdend, 24uurs perfectie, noem het maar op! Maar ik was nog nooit een lippenstift/ lipgloss tegen gekomen die deze belofte heeft kunnen waarmaken. Totdat ik kennis maakte met de Infallible lipsticks van L’oréal Paris!

Toen ik 3 van de maar liefst 16(!) kleuren mocht uitproberen, zette ik eerst voorzichtig een stipje op mijn hand. Gedurende de dag vergat ik het stipje. Ik deed gewoon mijn dagelijkse dingen, ging koken, ‘s avonds douchen en wat zag ik tot mijn grote verbazing de volgende dag!? Het stipje stond er nog steeds!!! Huh?! Was dat die lipstick van gisteren!? Vanaf dat moment ben ik ze dagelijks gaan gebruiken en m’n verbazing werd steeds groter!

Voordat ik enthousiast begin te vertellen wat deze lipsticks ALLEMAAL hebben overleefd, zal ik jullie eerst wat meer vertellen over het product.

L’oréal paris: “Drink je favoriete cocktail; kus je geliefde; eet in de nieuwste hotspot…Wat je ook doet, je lipstick zal je in elk geval niet in de steek laten! Het kleureffect blijft de hele dag stralend en intens zonder te vervagen. Verleidelijk, dat is de key eigenschap voor alle lipstickkleuren die dit jaar het modebeeld gaan domineren. Van de catwalk tot aan fashionshoots, waar je ook kijkt is het duidelijk dat lippen de nieuwe trendsetters zijn. De kleur op de lippen reflecteert ook de perfectie waar vrouwen met een drukbezet leven naar streven: een lipstick moet de hele dag perfect blijven zitten, ongeacht haar bezigheden. Sterker nog: de kleur wordt één met de huid, zodat je er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat mee kunt ‘leven’. Infallible staat voor 24 uur perfectie, 7 dagen per week, voor de vrouw van nu.Vanaf nu kan iedereen plezier hebben van een langhoudende lipstick met een revolutionaire formule op basis van hyaluronzuur gel, sterke pigmenten en een fixerende balsem die de kleur extra laat stralen.”

Dan nu de beloftes van de Infallible op een rijtje:

■ een frisse, stralende kleur die niet in de lijntjes opdroogt of breekt.
■ een hydraterende werking voor een eindeloos comfortabel gevoel.
■ een uitstraling van ‘zojuist gestifte’ lippen zonder kleurvervaging.

Zoals ik al eerder beschreef zijn er 16 verleidelijke kleuren:


Van deze collectie heb ik de kleuren: 111 Permanent Blush, 209 Violet Parfait en 506 Red Infaillible.

De chic verpakte lipsticks bestaan uit 2 gedeelten. Allebei voorzien van een nummer. Aan het transparante gedeelte kun je goed zien welke kleur het is.

Het lipstickduo bestaat uit een vloeibare basecoat (Nr. 1) en een transparante topcoat (Nr. 2) om de kleur te fixeren. Het is dus de bedoeling dat je eerst begint met nummer 1, deze breng je aan op je lippen. Even laten drogen en vervolgens fixeer je de kleur met nummer 2. Je lippen voelen vrij droog aan na het gebruik van de basecoat, dus ik vind dat de topcoat ook voor veel hydratatie zorgt, waardoor je lippen mooi gaan glanzen!

Zo zien de swatches eruit:

Op foto 1 zie je de infallible lipsticks direct nadat ze zijn aangebracht. Op foto 2 (zonder flits) en foto 3 (met flits) zie je het resulaat nadat je basecoat 1 ongeveer 2 minuten hebt laten drogen. Vervolgens heb ik de topcoat aangebracht, waarvan het resultaat te zien is op foto 4 (zonder flits) en foto 5 (met flits.

Het valt me direct op dat de basecoat erg in de lijntjes trekt, opdroogt en daarna vrijwel niet meer van de huid te verwijderen is. Om de kleur te fixeren, meer glans te geven en de lippen te hydrateren heb je duidelijk nog de topcoat nodig!

111 Permanent Blush

Dit is echt een mooi zachtroze kleurtje die goed bij mij past! Ik heb erg lichte lippen, dus een beetje kleur is bij mij al snel te zien. Permanent Blush bevat een fijn gouden shimmertje dat voor nog meer glans zorgt! Ik moest even wennen aan de textuur van de basecoat. Je moet hem echt even laten drogen, anders is hij nog te nat en veeg je hem van je lippen met de topcoat. Tijdens het drogen worden je lippen even heel sticky, maar later zijn ze gewoon droog en is de kleur echt in je lippen getrokken. Na het aanbrengen van de topcoat voelen je lippen weer heerlijk zacht en gehydrateerd! Dit fijne kleurtje zit nu altijd in mijn tas! ‘s Ochtends breng ik even de kleur met de topcoat en gedurende de dag werk ik wel even de topcoat bij.

209 Violet Parfait

Deze plum kleur is gelijk al een stuk heftiger, maar geeft wel meer kleur aan het geheel. Violet Parfait bevat geen shimmers en is dus een egale roodpaarse kleur. Je moet er van houden, voor mij is dit iets te heftig. Ik heb deze kleur gedragen naar een etentje (Sushi!) en ik kan jullie vertellen dat hij zelfs deze maaltijd heeft overleefd! De paarse kleur was nauwelijks vervaagd! Het is wel prettig om af en toe de topcoat opnieuw aan te brengen, want anders worden je lippen wel wat droger.

506 Red Infaillible

Natuurlijk kan ik er in een complete collectie geen mooie rode kleur ontbreken! Red Infaillible is het perfecte rood voor een verleidelijke look. Het is wel wat lastig aanbrengen, want eenmaal buiten de lijntjes is het lastig bij te werken… Ook deze kleur blijft de hele dag + avond zitten en is aan het einde van de dag zelfs nauwelijks vervaagd!

De L’oréal Paris Infallible is al vanaf deze maand verkrijgbaar in de drogist. Toen ik ze van de week zag liggen kon ik het niet laten om ze even te swatchen (rechts) en te vergelijken met een ander merk langhoudende lipstick (links).

Direct na het aanbrengen zien de swatches er nog goed gekleurd uit. Infallible trekt direct in de huid (overigens zonder topcoat) en de andere langhoudende lipstick is romig en vol van glans. Na een uur (waarbij ik weinig heb aangeraakt, de swatches zitten op mijn handpalm) ziet het er uit zoals op de foto. 6 uur later, waarna ik van alles gedaan heb en mijn handen een paar keer gewassen, dan zie je toch dat de Infallible er nog redelijk goed op zit! En de volgende dag, maar liefst 24 uur later! Na het douchen, koken etc. zie je de kleur nog steeds een beetje zitten!

Nou was ik mijn handen natuurlijk veel vaker dan wanneer de kleur op je lippen zou zitten dus kan je nagaan! Deze nieuwe collectie van L’oréal Paris, blijft echt heel erg goed op de lippen zitten!

Aan de andere kant kan dat ook wel weer een nadeel zijn. Want wanneer je even een fel kleurtje voor een feestje wilt dragen, dan is de kleur daarna nauwelijks van je lippen af te krijgen. Niet met make-up reiniging, niet met olie. Het moet echt een beetje slijten… Het lijkt echt een beetje op een lipstain in combinatie met een glanzende topcoat die voor de hydratatie zorgt!

Met één van de beloftes: “een frisse, stralende kleur die niet in de lijntjes opdroogt of breekt.” ben ik het niet helemaal eens. De kleuren trekken namelijk enorm in de lijntjes, maar wanneer je het bijhoudt met de topcoat (die je dus wel vaker moet aanbrengen), verdwijnt dit weer. Even een tip: Je kunt je lippen ook bijwerken met een andere transparante balsem (of zelfs vaseline) als topcoat. Dit werkt eigenlijk net zo goed!

Al met al ben ik echt ontzettend enthousiast! Permanent Blush geeft mijn lippen de hele dag een mooie zachte kleur en die zou ik dagelijks kunnen gebruiken! De andere kleuren geven gegarandeerd de hele dag (en avond) intens gekleurde lippen! Iets wat we toch steeds vaker zoeken in een lipproduct, wat vinden jullie?

Tot slot nog even dit goede nieuws!

Afgelopen vrijdag liep ik in even de Etos binnen en toen zag ik dat er nu op alle L’oréal Paris Infallible lippenstiften €3,00 korting zit! Dus mocht je er eentje (of een paar!) willen inslaan, dan is dit een goed moment!

L’oréal Paris Infallible Lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar bij de drogist vanaf februari 2013. Prijs €15,99 per stuk.

Wat vinden jullie van extreem langhoudende lipsticks, zoals deze van L’oréal Paris? En welke kleur past het beste bij jou?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: nenaburger

 

Volg:

125 Reacties

 1. Yvette
  7 september 2016 / woensdag, 7 september 2016

  Hoi Nena!

  Ik gebruik deze lipstick al een jaar en vind m geweldig, maar er is 1 ding wat mij telkens weer tegenvalt: de balsem is zo snel op!

  Zonder de balsem gaat de lipstick korrelen en plakken je lippen steeds aan elkaar.
  Heb jij tips voor welke producten je eventueel als vervanger van de balsem zou kunnen gebruiken?

 2. M.maljers-poel
  3 september 2016 / zaterdag, 3 september 2016

  Ik kan nu nergens L’Oréal infallible nr. 311 vinden. Dat mis ik heel erg.
  Kan ik het ergens nog krijgen. Zoals op de foto staat, staat er nog nr. 311
  Mvg. M. Maljers

  • Franka Juric
   2 oktober 2016 / zondag, 2 oktober 2016

   Ik ben lang naar nr 212 en het is nergens te vinden, hoe kan ik dit hebben

 3. I.Heuvels
  16 februari 2016 / dinsdag, 16 februari 2016

  Ik gebruik al jaren de infallible lipstick tot grote tevredenheid.
  Tot mijn grote spijt is de duo lipstick (veel practischer)nu verdwenen en kan ik mijn favoriete kleur in geen enkele winkel terug vinden. Mijn oude voorraad is op.
  Ik gebruikte altijd de 502 golden burgundy. Kunnen jullie mij helpen?
  BVD Met vriendelijke groet, Ine

 4. Wilma
  16 december 2013 / maandag, 16 december 2013

  Ik vindt het jammer dat het alleen met het kwastje te koop is en de stift eruit is, deze vondst ik zelf veel fijner.
  Deze gaat bij mij korrelen zodat ik vaak velletjes op mijn lip heb.
  Is de stift nergens meer te koop? Ik had nummer 201

  Groetjes Wilma

 5. Andrea
  9 september 2013 / maandag, 9 september 2013

  De ’24 hour superstay’ van maybelline is ook zo’n lipstick die zegt heel lang te blijven zitten. Nou is dit in de praktijk ook wel zo, maar ik merk dat als ik een uur of 4 verder ben de kleur een soort van “crackt”. Er komen als het ware kleine scheurtjes in de kleur, dit ziet er heel lelijk uit! Ik was benieuwd of deze lipstick wel lang egaal blijft!

 6. Gerda
  5 juni 2013 / woensdag, 5 juni 2013

  Ik heb er inmiddels een paar gekocht en ze zijn fantastisch.
  Ik ben vooral erg blij met kleur 311. Ik doe daar nog een kleurtje overheen, dat 2de laagje ververs ik na de lunch en tot ‘s avonds ben je geheel verzorgt. Ik vind het een echt kwalitatief top product. Hiervoor al heel veel langhoudende lippenstiften uitgeprobeerd (gekocht) maar dit is hier in NL de beste.

 7. Gerry Haverhals
  22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

  Aangezien ik al wat ouder ben heb ik rimpeltjes om mijn lippen.
  Heb al veel lipstcks geprobeerd.
  De verkoopster bij de Etos bood mij aan deze lipstick te proberen en als het niet beviel mocht ik hem terugbrengen.
  Maar ik ben heel erg blij met deze lipstick. Hij is echt goed. Hij wordt nog mooier als je de lipgloss er overheen doet, Maar helaas is die niet meer in de handel. Heel erg jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *