Les Expressions de Chanel

De ogen staan centraal dit jaar bij Chanel! Peter Philips, Creative Director of CHANEL Makeup, creëerde drie mini collecties geheel gewijd aan de ogen. De collectie is onderverdeeld in drie flatterende kleuren die mooi staan bij elke oogkleur; koraal, paars en bruin.


De collectie bestaat uit twee mascara's (Inimitable Intense en Sublime de Chanel waterproof), drie 'Les 4 Ombres' oogschaduw quads en drie bijpassende 'Illusion d'Ombre' metallic creamy eyeshadows.

Coral Expression – zonnig, sprankelend en perfect voor een everyday nude look als een iets intensere avondlook. Peach, greige (grijs/beige), goud en plum zorgen voor een verleidelijke look met veel warmte.


Brown Expression – Warme, natuurlijke, goudbruine tinten. De kleurschakeringen varieren van champagne-beige naar bronze-bruin. Voor een elegante sunkissed look.


Zelf heb ik de Purple Expression, een hele verleidelijke en vrouwelijke kleurenschakering van plum naar bronze en aubergine.


Vooral de groenige/champagne kleur rechtsbovenin staat schitterend bij de diepe, zwoele paarstinten. Maakt het geheel toch even wat sprankelender! De kleuren zijn zowel nat als droog aan te brengen. Droog is er iets minder pigment, maar wel extra schittering. De kleuren zitten namelijk vol shimmers. De swatch hierboven is vochtig aangebracht.De kleuren laten zich gemakkelijk blenden en geven een goed pigment af. Vooral de shimmers en fijne glittertjes vind ik schitterend. Helaas is deze mooie finish maar moeilijk op de foto te krijgen.Ik draag wel vaker paars, maar deze kleurencombinatie vind ik echt prachtig! Het is een stuk zachter en genuanceerder lijkt het, terwijl het tegelijkertijd ook fris en sprankelend oogt. Ik ga vaker naar dit palette grijpen!Over de mascara ben ik ook erg te spreken. Het borsteltje separeert mijn wimpers zodat er geen klontjes ontstaan en voor een waterproof formule blijven mijn wimpers nog best flexibel en zacht. Het verlengd iets, geeft iets volume en maakt dat mijn wimpers de hele dag rechtop blijven staan. Een prettige mascara die inderdaad ook goed waterproof is, maar niet te lastig te verwijderen is aan het einde van de dag.


Ik heb wel vaker Chanel gereviewed en ik ben eigenlijk altijd wel te spreken over hun oogschaduwquads, dus wat dit betreft niets nieuws onder de zon. Wel vind ik de shimmers in dit pallette echt heel erg mooi, eigenlijk veel mooier dan de andere quads die ik heb.

Ik wilde net gaan schrijven dat ik het jammer vond dat de Coral- en Brown Expressions zo veel op elkaar leken, maar ik denk dat het een beetje aan de persfoto's ligt. Hieronder heb ik betere foto's gevonden die dichter bij de werkelijke kleuren liggen:


Prijslijst

Mascara
Inimitable intense mascara – €29,50
Sublime de Chanel waterproof – €29,60

Les 4 Ombres 
Brown Expression – Intuition 36 (nieuwe kleur) – €48,50
Coral Expression – Éclosion 14 – €48,50
Purple Expression – Variation 37 (nieuwe kleur) – €48,50

Illusion d'Ombre
Brown Expression – Vision 89 (nieuwe kleur)  – €28,50
Coral Expression – Abstraction 88 (nieuwe kleur) – €28,50
Purple Expression – Illusoire 83 – €28,50

De minicollectie Les Expressions de Chanel ligt vanaf 1 juni 2012 in de winkels. Chanel is te koop bij bijna elke parfumerie en luxe drogisterij.

Voor welke 'Expression' zouden jullie gaan? Coral, Brown of Purple? Welke kleuren vinden jullie het mooiste staan bij jezelf?

Until next time,

Serena Verbon

jfdghjhthit45

Volg:

63 Reacties

 1. 26 juni 2012 / dinsdag, 26 juni 2012

  Charming and cute, I love it

 2. melanie
  8 juni 2012 / vrijdag, 8 juni 2012

  echt hele mooie collectie!
  wat een mooie foto´s!

 3. Linsey
  7 juni 2012 / donderdag, 7 juni 2012

  Hele mooie collectie, de ooglook die jij hebt gemaakt is ook erg mooi! <3

 4. riffiegirl
  7 juni 2012 / donderdag, 7 juni 2012

  Ik zeg het je eerlijk.
  Jou wenkbrauwen zijn echt lelijk.
  Je hebt wenkbrauwen die helemaal omhoog staan waardoor het geen vrouwelijke touch geeft.
  Je lijkt daardoor op michael Jackson.

  xx

 5. 7 juni 2012 / donderdag, 7 juni 2012

  Die paarse kleuren staan echt prachtig bij je bruine ogen!