Lazy Sunday

Vandaag heb ik niet zo veel zin om actief te zijn. Doe mij maar nieuwe episodes van Parks and Recreation, bankhangen en take-out food.

Parks and Recreation is mijn aangeraden door mijn vriendin Jacqueline. Ze vertelde me over een episode genaamd ‘Treat Yo Self’ en toen ik daar 2 minuten van op YouTube had gezien wist ik dat ik de hele serie moest gaan kijken. Ik gaf mijn vriend opdracht alle seizoenen te downloaden en sindsdien ben ik hooked! Ik wil jullie ook allemaal aan de Parks and Recreation krijgen!

Parks and Recreation is een Amerikaanse comedy uit 2009 – van de makers van The Office US – en tot nu toe zijn er 4 seizoenen. Helaas is deze show niet op de Nederlandse en Belgische televisie te zien, dus eh, you know what to do. Parks and Recreation is een gemeente-afdeling van het stadje Pawnee, Indiana. Deze afdeling gaat over de, jawel, parken en recreatie. Elk personage is een overdreven versie van een bepaald typetje en elk typetje is ZO ontzettend cool uitgewerkt. Mijn favorieten zijn Tom (een soort mislukte ladies man die zichzelf helemaal de shizzz vindt), Ron (de altijd chagrijnige, besnorde onverschillige baas), Amy (de ultieme hater), Leslie (iemand die té graag wilt en haar werk té serieus neemt en echt veel te positief is) en natuurlijk Chris (hij loopt op vitaminesupplementen en is de ultieme health freak). Ah en de anderen zijn eigenlijk ook echt te grappig.

Je moet wel houden van de manier waarop deze show in elkaar is gezet. Zo worden de personages apart genomen en  beantwoorden ze vragen of lichten ze wat toe, net zoals bij The Office of Modern Family. Deze manier van filmen wordt mockumentary genoemd. In het begin bij The Office moest ik er erg aan wennen, maar nu ik eraan gewend ben vind ik het erg hilarisch. Je kunt je op deze manier veel beter inleven in de personages, de personages komen op echt tot leven en het maakt een bepaalde scene gewoon extra grappig. Soms is een blik al voldoende voor een schaterlach! Ik moet zeggen seizoen 1 was leuk, maar vanaf seizoen 2 wordt het alleen nog maar beter! Een echte aanrader deze show.

Omdat Jacqueline mij met onderstaand filmpje wist te overtuigen om Parks and Recreation te gaan kijken wil ik jullie dit stukje niet onthouden:

[do action=”ytr”][/do]

En deze, omdat Tom toch wel echt de tofste is, haha!

[do action=”ytr”][/do]

Anyways, dit is mijn nieuwe favoriete comedy serie en ik kan niet wachten om meer te kijken straks! Verder wacht ik met smart op Dexter (30 september!).

Wat zijn jullie plannen vandaag? En wat is momenteel jullie favoriete serie?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

58 Reacties

  1. 25 september 2012 / dinsdag, 25 september 2012

    Ik ga deze eens bekijken. Ik heb in een week alle afleveringen van seizoen 1 van Saving Hope gezien, nu wachten op het tweede seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *