Lancôme Miracle Cushion foundation review

Toen ik in Singapore was werd mij verteld dat het nieuwste van het nieuwste op beautygebied eigenlijk altijd uit Japan of Korea komt, dus het is dan ook niet zo gek dat de eerste cushion foundations hun oorsprong vinden in Azië. Aziatische vrouwen zijn laaiend enthousiast over dit nieuwe foundationsysteem en Lancôme is het eerste merk dat deze geliefde cushion foundations lanceert op de Europese markt.

lancome miracle cushion_02De voorspelling is dat deze innovatieve foundations net zo populair zullen gaan worden als de BB creams. Wat is er zo geweldig aan, hoe werkt het precies en wat vind ik er eigenlijk van?

lancome miracle cushion_01De Lancôme cushion foundations heten Miracle Cushion en ze zijn verkrijgbaar in 6 kleuren voor de lichte tot donkere huid. Vandaag zal ik 3 kleuren voor jullie reviewen, namelijk 03 – Beige Pêche, 04 – Beige Miel en 05 – Beige Ambré.

lancome miracle cushion_04 In eerste instantie lijkt de Miracle Cushion op een compact foundation zo in dat ronde doosje, zo groot als de palm van je hand. Het zilveren dekseltje weerspiegelt zo goed dat je het zelfs als spiegel kan gebruiken. Handig voor een snelle check, je hoeft dan niet eens het doosje te openen. Met je duim druk je op het knopje vooraan om het doosje te openen. Dat gaat gemakkelijk en soepel.

lancome miracle cushion_05 Aan de binnenkant zit wederom een mooie, grote spiegel en op het tussendekseltje ligt een pad-applicator. Deze applicator is speciaal ontwikkeld in combinatie met de textuur van de Miracle Cushion foundation, maar hierover later meer.

lancome miracle cushion_06 Bij de eerste keer gebruik verwijder je de pad-applicator en klap je het tussendekseltje open. Deze zit gelukkig gewoon vast aan het doosje, zodat je hem ook niet kwijt kunt raken. Verwijder vervolgens de sticker die de cushion zal onthullen…

lancome miracle cushion_07 Wat krijgen we nu?! De eerste keer dat ik de cushion in vol ornaat zag vond ik het zó vreemd! Hoe moet ik dit goed en wel op mijn gezicht krijgen, ging er door mijn hoofd. Tegelijkertijd had ik sterk de behoefte om er lekker met mijn vinger in te prikken, net zoals ik dat ook altijd heb bij oase (waar je kerststukjes mee maakt, weet je wel). Heerlijk!

lancome miracle cushion_08 De cushion is, zoals de naam al aangeeft, een kussentje. Een lekker zacht en veerkrachtig kussentje. De openingen in de cushion zijn vrij groot, zodat ze elk een vrij grote hoeveelheid vloeibare foundation kunnen bevatten. Bij elk gebruik komt de juiste dosis terecht op je pad-applicator en die dosis bepaal je zelf. Druk je de pad lichtjes op de cushion dan komt er een dun laagje foundation op terecht voor een lichte, natuurlijke dekking. Wil je liever wat meer dekking dan druk je de pad steviger op de cushion. Doordat je zelf de druk uitvoert is het gemakkelijk te bepalen en te doseren.

lancome miracle cushion_09 Ik kon het niet laten, even mijn vinger erin! It’s so fluffy!

lancome miracle cushion_12 De pad-applicator is speciaal ontwikkeld in combinatie met de formule van de cushion foundation. Dit gladde en soepele schijfje is gemaakt van polyurethaan waardoor het voorzichtig de juiste dosis aan de oppervlakte vasthoudt. Ideaal, want er komt nooit te veel foundation op je pad terecht, maar er wordt ook niet te veel ‘opgezogen’, dat zou zonde zijn.

lancome miracle cushion_13De pad is heel fijn en zacht en je kunt er zowel mee over je gezicht wrijven – daar is het materiaal fijn genoeg voor, het laat absoluut geen strepen achter – als deppen. Ik merk dat ik een combinatie van wrijven en deppen fijn vind; eerst verdeel ik de foundation over mijn gezicht met wrijvende bewegingen en vervolgens druk ik de pad stevig in de cushion en dep ik het op de plekken in mijn gezicht waar ik wat meer dekking nodig heb.

lancome miracle cushion_10Van de bovenstaande kleuren is kleur nummer 04 – Beige Miel (de middelste) de beste match voor mij. Deze kleur heeft de meest gele ondertoon en heeft een tintje die momenteel perfect past bij mijn huidkleur.

miracle cushion_4 Ik begin met het aanbrengen door de pad met een normale druk (niet te lichtjes en niet te stevig) in de cushion te drukken. Vervolgens wrijf ik ermee over mijn gezicht op de foundation goed te verdelen.

miracle cushion_5 Vervolgens druk ik de pad-applicator steviger in de cushion en dep ik het op de gebieden in mijn gezicht die meer dekking nodig hebben, zoals het gebied rondom mijn neus en rondom mijn mond, en een littekentje op mijn linkerwang.

miracle cushion_6 Ook mijn donkere kringen hebben iets meer dekking nodig, dus ook hier druk ik de pad nog even stevig aan. Omdat de pad zo flexibel is kun je hem gewoon dubbelvouwen zodat je nog beter bij de moeilijke hoekjes kunt komen.

Om de Miracle Cushion nog wat beter aan jullie te kunnen laten zien – en omdat ik zo enthousiast ben – heb ik hieronder een kort filmpje gemaakt waarin ik de Miracle Cushion demonstreer:

Het resultaat;

lancome miracle cushion resultWow, wat een verschil! Ik heb last van pigmentatie, vlekjes en littekentjes in mijn gezicht, maar die lijken als sneeuw voor de zon verdwenen na een ‘cushion sessie’. Ik moet wel zeggen dat de dekking medium is, maar door nog eens met de cushion al deppend een extra laagje aan te brengen dekt hij voor mij voldoende.

De foundation zelf is luchtig en voelt heel prettig aan op mijn gezicht. Lekker fris en verkoelend. Dit komt omdat de formule bestaat uit water en vluchtige bestanddelen die direct na aanbrengen verdampen, waardoor de oppervlaktetemperatuur van de huid meteen daalt met 2,3 graden celsius. Echt een lekker en verfrissend gevoel!

Je voelt de foundation niet zitten, dat is zeker een pluspunt. Het is lekker hydraterend voor de huid, maar niet té, dus ik ga er gelukkig niet overmatig van glimmen. In de loop van de dag zie ik wel wat glim op mijn T-zone, dus als je net als ik een gemengde tot vette huid hebt is het eigenlijk wel een must om matterend poeder te gebruiken.

miracle cushion side viewNaast het egaliseren van de huid maakt het mijn huid ook superglad, echt alsof ik een veel fijnere huidtextuur heb. Ook zorgt het voor een mooie, gezonde glans en een stralende huid. Op de foto rechts lijkt het haast wel of ik highlighter draag! De formule beschermt de huid tegen rimpelvorming met het anti-aging ingrediënt adenosine en SPF23 beschermt de huid tegen schadelijke UVA- en UVB stralen.

Ik moet zeggen dat het wel even wennen was om de pad-applicator te gebruiken voor het aanbrengen van foundation. Meestal gebruik ik gewoon mijn vingertoppen of een stippling brush. Toch went het snel, vooral als je ziet hoe mooi en egaal de pad de foundation verdeelt over je huid. De pad in combinatie met de foundation zorgt echt voor een airbrushed effect, alsof het samensmelt met je huid.

Mocht je de pad toch niet prettig vinden werken, dan kun je de cushion foundation ook gewoon aanbrengen door een kwast in de cushion te duwen, dat werkt ook. Voor onderweg is het echter toch wel makkelijker om gewoon de pad te gebruiken, omdat je anders een extra kwast moet meeslepen voor touch-ups.

lancome miracle cushion_03Ik heb de Miracle Cushion in huis sinds midden december waardoor ik hem nu zo’n goede 10 weken heb getest (niet elke dag) en het sponsje is nog steeds redelijk voorzien van foundation. Je merkt het vanzelf wanneer het sponsje minder product afgeeft, maar dat zal zo rond de 2 tot 3 maanden zijn, afhankelijk van de hoeveelheid dekking die je nodig hebt. Gelukkig hoef je niet een geheel nieuwe Miracle Cushion aan te schaffen, omdat je ook losse navullingen kunt kopen. Dat is goed voor het milieu én je portemonnee. Ik heb er in elk geval vast een refill bijgekocht als back-up.

Bovendien heb ik niet het hele jaar door dezelfde teint, in de winter ben ik echt vrij bleek terwijl ik in de zomer (of nu, na een vakantie) lekker bruin ben. Het scheelt soms echt 2 tinten in foundation! Door dit systeem kun je daarom ook gemakkelijk van kleur wisselen afhankelijk van het seizoen. Is je ‘oude’ cushion nog niet op, dan bewaar je deze gewoon tot je huidskleur er weer mee matcht.

lancome miracle cushion_11Naast het feit dat Miracle Cushion een prachtige foundation is, vind ik hem vooral heel praktisch voor onderweg. Vooral op mijn kin en kaaklijn verdwijnt er wel eens foundation (ik leun vaak met mijn hoofd op mijn handen) en dan is het fijn dat je je foundation kunt bijwerken. Je doet niet zo snel foundation touch-ups met een flesje vloeibare foundation (dat zit je moeilijk te doen met een kwast, of je hebt vieze vingers, en je hebt ook nog eens een spiegel nodig), maar met de Miracle Cushion gaat het gemakkelijk en snel. Je stopt hem zo, hoppa, in het binnenvakje van je tas en je bent good-to-go.

Nog even de voordelen van de Miracle Cushion foundation op een rijtje;

+ handig en compact formaat voor onderweg
+ spiegel aan zowel de buiten- als binnenkant
+ verkoelend voor de huid
+ de dekking is goed te doseren en op te bouwen
+ zorgt voor een prachtige glow
+ bevat het anti-age ingrediënt adenosine
+ hydrateert de huid
+ bevat SPF23
+ navulbaar
+ ook verkrijgbaar in vrij donkere tinten

Zijn er ook nadelen? Ik kan ze niet zo snel bedenken eigenlijk. Wellicht dat de dekking te licht is voor mensen die op zoek zijn naar een foundation met sterke dekking, ik kan me voorstellen dat het wennen is om met een pad-applicator te werken en persoonlijk vind ik 6 kleuren wat aan de weinige kant, aangezien je bij de andere foundations van Lancôme keuze hebt uit maar liefst 15 kleuren. Maar, misschien dat er meer kleuren bij komen als de Miracle Cushion foundation een succes blijkt te zijn. En dat gaat het zeker worden, let maar op!

lancome miracle cushionWanna know what the fuzz is about? Vraag dan hier je gratis Lancôme Miracle Cushion proefsample aan. Links is de kleur 2 – Beige Rose en rechts is de kleur 3 – Beige Pêche. Beide kleuren zijn voor mij te licht, maar als je huidskleur iets lichter is dan die van mij, dan is het wellicht een match. Ook kun je het natuurlijk gewoon aanvragen als je benieuwd bent naar de dekking, de finish en het verkoelende effect. Klik hier om je gratis sample aan te vragen!

De Lancôme Miracle Cushion foundation kost €42 (14 gram) en een refill kost €30. Lancôme is te koop bij alle bekende verkooppunten zoals de Bijenkorf, parfumerie Douglas en Ici Paris XL. 

Wat vinden jullie van deze nieuwe Lancôme Miracle Cushion foundations? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

168 Reacties

  1. Sandra G.
    4 maart 2015 / woensdag, 4 maart 2015

    Serena, bevalt deze beter dan die van Armani, of kun je deze eigenlijk niet vergelijken met de luxere merken?
    Ik hoor het graag!

    • Serena
      Auteur
      4 maart 2015 / woensdag, 4 maart 2015

      hi Sandra,
      niet per se beter, want Armani is ook schitterend, maar wel dekkender.
      Bij Lancome heb ik het idee dat het een mooiere glow geeft aan mijn huid.
      Armani is zuiniger in gebruik, maar Lancome heeft deze handige verpakking.
      Het is dus maar net waar je naar op zoek bent!

      • Ans
        5 maart 2015 / donderdag, 5 maart 2015

        Agree!! Ik heb ze ook allebei. Die van Armani is echt geweldig, super zuinig en goede dekking. De landome is wat meer naturel en geeft een soort ‘innerglow’ effect :)

  2. 4 maart 2015 / woensdag, 4 maart 2015

    Wauw ik kende deze foundation al maar had nog geen review gelezen. Nu ik deze van jou lees ben ik wel erg enthousiast! Ik ga dan ook zeker een sample aanvragen. De goede foundation vinden is altijd lastig, wie weet wordt het deze. Liefs

  3. mandy
    4 maart 2015 / woensdag, 4 maart 2015

    Waah wst n prachtige foundation! Ik heb ook de sample aangevraagd
    Groetjes xoxo

  4. Rebecca
    4 maart 2015 / woensdag, 4 maart 2015

    Wauw prachtig resultaat!! Meteen sample aangevraagd!

  5. 4 maart 2015 / woensdag, 4 maart 2015

    Wow wat een resultaat!! En wat een heerlijk uitgebreid artikel.

  6. stacey
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    ziet er heel goed uit :) Krijg je bij een refill ook een sponsje bij? (ik neem aan van niet maar is niet helemaal duidelijk). Lijkt mij dat je ook met elke refill een nieuw sponsje nodig hebt of is de spons makkelijk schoon te maken en gaat lang mee?

    • stacey
      3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

      Tip bij de iciparis is de Lancome miracle cushion ‘maar’ €33,61 :)

  7. Robin
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wauw hij ziet er goed uit! Heb meteen een sample aangevraagd. Binnen 5 a 10 werkdagen krijg ik hem binnen. Ben benieuwd!

  8. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wat een bijzondere foundation en wauw, wat een mooi effect geeft hij aan je huid zeg! Had ik niet meteen verwacht :)

  9. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wow! Wat mooi zeg! Ik ben erg benieuwd naar het sample. Fijn dat je er ook een filmpje van hebt gemaakt :-)

  10. Marijke
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Is de sample volledig gratis? of moet je nog verzendingskosten betalen (ik ben namelijk op deze manier al eens in het zak gezet door iets “gratis” te krijgen met maar liefst 10€ “verzendingskosten”)

  11. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Het resultaat is echt prachtig. Ik best benieuwd hoe mijn huid erop gaat reageren.

  12. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Leuk artikel en leuke video! Ik heb hem twee keer getest met een sample. Het is helaas niets voor mij. In eerste instantie vind ik hem mooi, maar ik glim snel, zo ook bij deze foundation en aan het einde van de dag ziet het er echt niet meer mooi uit. Helaas!

  13. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wat een hele fijne review :) Heel erg uitgebreid en goed uitgelegd. Ik ben ook overtuigd over deze foundation. De dekking ziet er voor mij prima uit en het lijkt mij erg handig werken :D

  14. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Oeh, de cushion heb ik meteen aangevraagd, ook al is het waarschijnlijk niet de goede kleur. Ik wil het effect zien! ;)
    x

  15. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Lijkt mij een hele fijne foundation en het resultaat ziet er ook zo goed uit! Ik twijfe alleen wel een beetje of de juiste kleur er voor mij tussen zal zitten, want ik heb toch wel een vrij bleek huidje.

  16. Maayke
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wauw! echt een hele fijne review en het ziet er echt super uit! Kan me indd nog herinneren dat je een instagram foto had geplaatst van het bijna ”gephotoshopt” effect. Heb het sample aangevraagd, super dankjewel!

  17. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wat een fijne review, echt super uitgebreid! Ik vind het resultaat echt heel mooi, fijn ook dat het bijgeleverde sponsje ook echt een keer nuttig is.

  18. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Ik heb een sample aangevraagd. Weer een hele fijne review, en prachtige foto’s. Liefs Daphne

  19. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Oh klinkt goed! Ik ben benieuwd wanneer andere merken hiermee komen. Dit product wil ik eigenlijk graag proberen!

  20. Tanja
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Heel mooi, ziet er natuurlijk uit:)

  21. roowmful
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Hoi!
    is de foundation ook fijn in gebruik voor een vettere huid? Ik heb een gecombineerde huid en moet altijd goed opletten met ‘te rijke’ producten.

    Liefs!

  22. Annika
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Best een handige manier om foundation aan te brengen, eigenlijk! Ik snap wel waarom ze daar in Azië zo enthousiast over zijn.
    Maar ik vraag me af of je dat applicatordingetje goed schoon kunt maken. Elke dag dat zelfde sponsje over je gezicht vegen, lijkt me niet zo heel fris.

  23. Yvette
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Lisa Eldridge is de nieuwe product ontwikkelaar van Lancome, ken je haar? Ze heeft ook een hele leuke blog, en altijd super goede make up tips. Zij is helemaal fan van Koreaanse/Aziatische make up dus ben benieuwd… Ikzelf vind Lancome erg geparfumeerd, ik heb een sample aangevraagd om te testen. Ik heb mijn perfecte foundation nog steeds niet gevonden… :-( wie weet… Ziet er top uit op de voor, na foto.

  24. Anna
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wauw super mooi! Gaaf review ook, je hebt er zeker veel tijd in gestoken. En waar heb je die gave nagellak vandaan?? Ben ik al een tijdje naar op zoek! XX

  25. Daphne
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Hallo,
    ik heb laatst een proefmonstertje van dit product ontvangen bij Ici Paris. En ik moet zeggen wat een fantastisch spul (en resultaat). De prijs houd mij ook een beetje tegen maar misschien dat ik hem toch koop want ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een foundation.

  26. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wauw wat een mooi resultaat, lijkt me een heel fijn product!

  27. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wauw mooi effect heeft deze foundation op je huid!
    Ik heb zeker de sample aaangevraagd, eigenlijk mag ik geen foundations meer kopen de komende tijd. Heb nog zoveel om te reviewen… Maar proberen kan geen kwaad ;)

  28. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wauw, wat een effect!
    Ik heb sowieso een sample besteld. Hij ziet er té goed uit om aan me voorbij te laten gaan :D

  29. Noa
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wauw! Ik heb gelijk een sample aangevraagd!

    ik lees bij veel bloggers dat je elke dag zonnebrand moer gebruiken of het nou zonnig is of niet, daar wil ik dus ook maar eens meebeginnen. Nou had ik 2 vraagjes welke factor moet je hebben? In welke volgorde gebruik ik de volgende producten:
    Zonnebrand
    Dagcreme
    Primer foundation

  30. Sjess
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wow, het effect is echt zo mooi op jou! Ik zat letterlijk met open mond naar de voor en na foto te kijken! Deze stond sowieso al op mijn verlanglijstje voor de zomer (mijn ‘eigen’ favoriet YSL Le Teint Eclat heeft geen goede match voor mijn iets donkerdere zomerkleur) maar nu wil ik hem eigenlijk NU al :’)

  31. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wauw, dit ziet er echt fantastisch uit!! Ik ga zeker een sample aanvragen, of even langs een counter!

  32. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wat een appart maar leuk product!

  33. YG
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Trouwens (: je hebt ze ook in CC en BB Cream;)

  34. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wauw geweldige foundation lijkt me dit! En een prachtig artikel Serena!

  35. YG
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Hahaa wat grappig (:
    Ik kom zelf uit Korea en dan zijn deze al jaren populair! Ik vroeg me altijd af waarom je ze niet in Europa kon kopen maar dat kan nu dus ! ^^
    In Korea heb je veel meer andere merken die deze verkopen voor goedkope prijs!;) bijv. Iope, Etude House, The face shop en nog veel meer

  36. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wauuuw, het resultaat is zo mooi! Ik wilde bijna zeggen dat ik ‘m iets te duur vind maar ik herinner mij opeens dat de foundation die ik nu gebruik nog duurder is, haha. Misschien dat ik deze dus maar ‘s ga proberen, mijne is net op!

  37. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Fijne review! Ik zou hem graag eens willen proberen maar vind hem toch te duur, helaas.

  38. Chey
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Ik heb vaak een droge huis, en dus vak schilfertjes ik heb nog geen 1 foundation in de drogist gevonden die dit niet mega zichtbaar maakt, hoe is deze foundation met droge plekken? ik ben er al jaren naar op zoek.

    • Chey
      3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

      Droge huid… en vaak… :’)

    • Serena
      Auteur
      3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

      hi Chey,
      gebruik je er een voedende crème onder, of eventueel extra een serum of primer? Soms moet de basis goed zijn voordat je er foundation overheen aanbrengt. En heel gek misschien, maar anti-age foundation is vaak voedender dan normale foundation, misschien moet je hier eens gaan kijken. Sowieso zou ik niet gaan kijken naar vloeibare foundation met poederfinish. Als niets helpt, minerale foundation van merken als Youngblood werken zelfs prachtig bij een huid met eczeem, misschien is dit iets voor je. liefs, Serena.

      • Chey
        3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

        Wauw bedankt voor de snelle en uitgebreide reactie, mijn routine is schoonmaken>creme>inlaten trekken>primer>foundation ik heb het liefste een glowy finish licht tot medium dekking dus kies nooit voor de namen matt enz. Zal eens kijken naar de youngblood, had de nieuwe Dream Wonder Nude van Maybelline ook geprobeerd maar geen succes, ook was de lichste kleur al iets te geel/te donken er ik ben 25% indo… first world problems.

        • YG
          3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

          Misschien moet je:
          1. Cleansing
          2. Droog DEPPEN met je handdoek
          3. Toner
          4. Lotion
          5. Moisturizer Cream
          (Nog een tip is om niet alle producten te smeren, maar te deppen. Zo zorg je ervoor dat het door je huis beter wordt opgenomen!)

          • Chey
            3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

            Bedankt voor je tips ga het deppen van producten zeker proberen!

  39. Joanne
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Hoi serena,even een vraagje,misschien heb ik het gemist en heb je het wel verteld,
    Maar bij de navulling,zit daar ook een nieuw sponsje bij?
    Of alleen bij aanschaf van het nieuwste doosje

    • Serena
      Auteur
      3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

      hi Joanne, nee hier zit ook een nieuw sponsje bij!

  40. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wat een topreview! Heerlijk uitgebreid ook :) Zelf heb ik al gekeken naar de lichtste kleuren, maar ik denk dat de lichtste kleur alleen goed zal zijn voor mij in de zomer, dus ik denk dat ik hem dan misschien aan zal schaffen! Vind het resultaat dat hij geeft bij jou wel erg mooi! Het lijkt mij trouwens wel een hele fijne zomerfoundation, juist ook omdat hij zo’n verkoelend effect geeft :)

  41. Margot
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Deze review vind ik echt prachtig! Zoveel mooie duidelijke foto’s, een filmpje, veel uitleg, je hebt het product lang getest,.. Je kan echt merken dat je er veel tijd in hebt gestopt! Ik kende de foundation al vanop andere blogs die hun review een tijdje geleden hebben geplaatst maar deze waardeer ik veel meer!

    Ik kan wel onmiddellijk 2 nadelen aan deze foundation bedenken. Ten eerste de hygiëne, hoe reinig je dat sponsje en is dat geen ideale plaats voor bacteriegroei? Ik vind zelf 3 maanden voor een foundation niet echt veel… Met de normale vloeibare foundations in flesjes van 30ml doe ik toch een 6 maanden…

    • Captivating Purple
      3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

      Ik heb zelf twee cushion foundations van Koreaanse merken en het sponsje bij zulke producten kun je gewoon reinigen met lauw warm water en eventueel om het goed schoon te krijgen beetje zeep/make up brush cleanser. Het sponsje is soepel en vrij stevig, dus mits je er niet super ruw mee omgaat kan het makkelijk een wasbeurt aan :) Na de wasbeurt net als kwasten gewoon laten opdrogen en dan kun je hem gewoon weer opnieuw gebruiken:)

  42. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Ik heb er al veel over gelezen, en opnieuw sta ik versteld van het resultaat. Wat geeft hij een mooi effect op je huid. Ik heb alvast mijn sample aangevraagd!

  43. Sofie
    3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wow, hele goede review, ik ben heel erg onder de indruk ! Ik denk dat ik hem zelf ook ga aanschaffen, ben erg benieuwd nu :) Wel klein vraagje nog: hoe maak je die pad dan juist schoon ? Gaat dat gewoon met water en babyshampoo ? En steek je dan die vieze pad gewoon terug in het doosje als je onderweg bent, dan wordt alles toch snel vies ?

    Liefs !

    • julie
      3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

      Dit vraag ik me dus ook af..

    • Serena
      Auteur
      3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

      hi Sofie,
      de pad doe ik na gebruik terug in het doosje, maar hij ligt op het tussendekseltje dus hij maakt niet alles vies. En als dit na bijvoorbeeld een weekje wel zo is, is het tussendeksel gemakkelijk af te nemen. Zelf merk ik dat de pad bijna alles afgeeft wat hij opneemt, en het valt dus reuze mee met viezigheid in je doosje. Ik denk dat ik hem sinds december misschien 2 keer even snel heb afgenomen met een doekje.

      • Sofie
        3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

        Ok dankje ! Ik heb nu de tester aangevraagd dus ben heel benieuwd :) Als hij bij mij net zo’n mooi resultaat geeft als bij jou heb ik het geld er graag voor over !

  44. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wow.. Het resultaat is geweldig! Er 3 maanden mee doen vind ik best veel. Absoluut het geld waard. Als de sample mij bevalt, ga ik ‘m ook maar aanschaffen.

  45. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

    Wauw, dit is iets wat ik echt wel eens zou willen proberen! Mooi effect :) Ik heb vroeger veel last gehad van puistjes, waardoor ik altijd meteen denk van ‘maar ik wil dekking!’, terwijl ik dat nu eigenlijk niet eens meer nodig heb. Dit klinkt echt goed. Ik vind het trouwens echt op chocomousse lijken in het potje! Jammer dat de foundation vrij prijzig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *