Kletsen & opmaken

Jeetje mina, wat een pech! De video die ik vrijdag opnam met de jongens van het kanaal Een Stel Homo’s mislukte omdat ik de microfoon vergeten was aan te zetten, en nu heb ik zaterdag wéér een video zonder geluid opgenomen. Ik had er nog ZO op gelet dat de microfoon aan stond (en dat stond ‘ie), alleen… hij bleek dus net niet goed genoeg te zijn ingeplugd. Ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan! Maar goed, we blijven positief.

Omdat ik jullie toch een video wilde geven vandaag heb ik daarom maar een simpele ‘kletsen & opmaken’ video opgenomen, waarbij ik zo nu en dan wat make-up tips & tricks met jullie deel en klets over onze bruiloft plannen! In de video hieronder maak ik mezelf klaar voor de verjaardag van Larissa. Mijn kleine zusje is gewoon al 28 jaar geworden, wow!

Ik hoop dat jullie dit alsnog een gezellige video vonden om naar te kijken, en ik beloof jullie dat ik binnenkort een Full Face of First Impressions zal opnemen! Geniet van jullie (helaas wat regenachtige) zondag!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

14 Reacties

 1. Rox
  1 augustus 2017 / dinsdag, 1 augustus 2017

  Hi!
  Welke maat draag jij van dat leuke shirt van lovies?

  • Serena
   Auteur
   1 augustus 2017 / dinsdag, 1 augustus 2017

   volgens mij een S!

   • Rox
    1 augustus 2017 / dinsdag, 1 augustus 2017

    Thnx!! Heb het shirt ook besteld ?

 2. 26 juli 2017 / woensdag, 26 juli 2017

  Balen zeg! Maar je hebt een goed alternatief gemaakt 🙂

 3. 25 juli 2017 / dinsdag, 25 juli 2017

  Oooooh hou op, ik ben echt verliefd op jouw haar, zo mooi! Ik wou dat ik zoveel volume in mijn haar had haha! Prachtig <3

 4. Marianne
  24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Hi Serena, mooi je haar! Zelf vind ik het ook altijd leuk om gezellig de tijd te nemen voor make up voor naar een feestje ofzo. Leuk muziekje erbij, beetje meezingen. Weer een leuke video hoor!

 5. 24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  aah super balen zeg! ik had gisteren ook wat geluids-difficulties tijdens het filmen helaas 🙁

 6. 24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

  Jammer dat het was mis gegaan! But don’t worry, dit filmpje vermaakte mij ook prima! Ik zag enkele items voorbij komen zoals de Spectrum Collections Fan Brush en de Ouai Dry Shampoo Foam. Ik heb zelf die Rainbow Fan Brush al maaaanden maar nooit gebruikt! Erg he, ik heb het van ze gekregen maar alleen gebruikt voor mijn flatlays. Ik weet namelijk ook niet zo goed hoe ik die moet gebruiken .. misschien werkt het beter voor je lichaam zoals borst en schouders als je die een glow wilt geven. De Ouai Dry Shampoo Foam is iets wat al een lange tijd op mij lijstje staat. Mijn haar word altijd direct vettig na een dag dus ik ben altijd wel op zoek naar nieuwe items die mijn haar volume geeft. Ik vond je haar er nog prima uitziet voordat je het erin deed. Het resultaat mocht er zeker zijn!

 7. 23 juli 2017 / zondag, 23 juli 2017

  Sereen ik hoop dat je jouw First Impressions Video nog niet hebt weggegooid, maar misschien is het leuk om er een My Boyfriend does my Voice-over mee te doen met George? Heb je er toch nog tenminste iets aan! 🙂

  • Serena
   Auteur
   24 juli 2017 / maandag, 24 juli 2017

   Ik heb het overwogen, maar dat is niet leuk omdat je mij ook ziet praten (maar dan zonder geluid) en dan krijg je echt zo’n Tell Sell reclame! Dat kijkt echt niet prettig hoor. Maar een my BF does my VO is wel een leuk idee voor een andere keer, haha!

 8. 23 juli 2017 / zondag, 23 juli 2017

  Balen van de microfoon… deze video is ook heel leuk geworden gelukkig! 😀 Ik heb juist nooit willen trouwen, met welk ex-vriendje dan ook. Totdat ik mijn man tegen kwam, toen dacht ik meteen: met jou wil ik trouwen. Terwijl ik juist nooit wilde trouwen, vond het maar onzin haha. Maar opeens was dat dus helemaal anders. Hij vroeg mij ten huwelijk in februari, in november trouwden we in Colombia voor de wet en net in juni was onze droombruiloft in Nederland. Allemaal dus best wel snel gegaan, maar we wisten ook al snel wat we precies wilden. Ik voel me gelukkiger dan ooit nu we getrouwd zijn, het voelt ook anders. Kan het moeilijk uitleggen, is echt een gevoel. Onze bruiloft was nogal een verrassing, omdat we zelf van tevoren natuurlijk niets konden zien. Zelfs de locatie was een verrassing en super mooi. Via Internet en foto’s is het toch anders haha. Op vakantie gaan we niet meer, zijn dus net naar Nederland geweest 🙂 Wel gaan we over ruim een week twee maanden naar Buenos Aires. Zin in! Je haar is trouwens super mooi. Ik dacht het al de hele tijd en toen je het zei was het ooohhh vandaar haha.

 9. 23 juli 2017 / zondag, 23 juli 2017

  Wat balen van die First Impressions video zeg! Maar geen zorgen, deze video heb ik ook met veel plezier gekeken hoor 🙂

 10. 23 juli 2017 / zondag, 23 juli 2017

  Leuk zo’n video, vind het erg leuk om naar te kijken! 🙂 Balen van dat geluid, dat is gewoon echt zonde van je tijd ook.

 11. 23 juli 2017 / zondag, 23 juli 2017

  Wat vervelend van de microfoon. Fijn dat je alsnog een video online zet vandaag! Dit soort video’s zijn altijd goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *