Interieur Wish List

Wanneer je verhuist wordt er in het begin lekker veel geklust, maar op een gegeven moment versloft dat een beetje. Ik bedoel, je kunt er slapen, koken en douchen, dus je bent voorzien van de eerste levensbehoeften, en plotseling lijkt klussen niet meer zo’n pré. Ik hoor het van iedereen om me heen. Bij George en mij ging het precies zo, maar een aantal weken geleden hebben we met elkaar afgesproken om elk weekend de beuk erin te gooien. Of het nu om een klein klusje gaat, zoals een kapstokje ophangen, tot grotere klussen zoals het leggen van laminaat of het maken van een Gallery Wall. Eén keer per week, op de zaterdag.

En hoewel we stiekem wel eens een zaterdag hebben overgeslagen, moet ik zeggen dat we de afgelopen tijd veel vooruitgang hebben geboekt. Zoals het er nu uitziet is ons huis na de zomer af. Ons huisje begint steeds meer vorm te krijgen, waardoor ik ook een beter overzicht krijg welke meubels ik weg wil doen of wil vervangen voor iets nieuws. Ook zie ik nu beter waar er iets ‘mist’ zoals een plankje of een lijstje aan de muur. Ik ben de laatste dagen daarom flink aan het mijmeren geweest (dat doe ik zo: ik staar heel lang naar een bepaald deel van het huis en beeld me in hoe ik het eruit wil laten zien, het is een soort dagdromen, maar dan op een functionele manier) en aan de hand daarvan heb ik een Interieur Wish List gemaakt. In mijn hoofd. En het leek me handig voor mijzelf en voor jullie leuk om daar een artikel van te maken!

IKEA Raskog Trolley


De voerbakjes van de katjes staan in de keuken, en daarnaast staat een rieten mand met al hun spulletjes zoals een pot met brokken, kattensnoepjes en verschillende borstels. Ik heb een gloednieuwe, prachtige keuken, maar dat kattenhoekje is me echt een doorn in het oog.

Ik bedacht me dat het veel leuker, stylisher en netter zou staan om de mand te vervangen voor de welbekende IKEA trolley. Het zwart van de trolley komt dan mooi terug in de koelkast, de lamp boven de eettafel en de voerbakjes. Plus, zo heb ik meer ruimte voor een voorraadje kattenvoer (ik bestel het liefst veel natvoer tegelijk via Zooplus, dat is een stuk voordeliger).

Umbra Trigg wandelement


Als je een beetje van design in huis houdt, zou je eens moeten kijken naar Umbra! Ik heb deze leuke wandelementen wel eens voorbij zien komen op Instagram en ik vond ze altijd al gaaf, maar nu heb ik ook daadwerkelijk bedacht wat ik ermee wil doen.

In de keuken hangt onze klok, heel onely-de-lonely aan de muur. Onze klok is van Karlsson en heeft zwarte, marmeren en mat gouden elementen, waar de Trigg wandelementen perfect mee matchen (die zijn ook mat goudkleurig). Je kunt van alles in de wandelementen plaatsen, maar zelf lijkt het mij leuk om er plantjes in te doen (die plantjes die water uit de lucht halen, zodat je ze geen water hoeft te geven, hoogstens sproeien). Op deze manier heb ik ook wat meer ‘leven’ en groen in de keuken. En het staat gewoon gezellig!

Woood Sara fauteuil


Zoals jullie misschien weten, ben ik in het bezit van een Perzisch Naïn tapijt, maar in combinatie met mijn kamelenkrukjes doet het geheel vrij Oosters aan. En ik wil juist een iets rustiekere Scandinavische style aanhouden. Ik ben dol op mijn krukjes, hoor! Ik zal ze ook niet wegdoen, maar ik wil er graag eentje vervangen voor een kleine fauteuil. Omdat dat lekkerder zit, meer past in de Scandinavische style die ik voor ogen heb en meteen wat meer kleur in mijn interieur geeft. De Sara fauteuil is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar de kleur ‘petrol’ leek mij het mooiste bij het kleed en de rest van het interieur passen.

Tomado wandrek


Ik weet dat ik NIET origineel ben met dit wandrek, want volgens mij heeft half bloggend Nederland er wel eentje in huis hangen, maar ik zat te browsen in de webshop van Xenos en ik zag hem daar ineens voorbij komen. Ik heb toen wat plaatjes Gegoogeld en het is gewoon zo’n handig en leuk rek! Je kunt er alle kanten mee op, letterlijk, want je kunt hem uitbouwen naar boven of naar de zijkant. De planken kun je naar eigen wens op elke hoogte insteken. En je kunt kiezen voor 1, 2 of 3 planken. Lekker multifunctioneel! En je kunt hem natuurlijk inrichten naar eigen smaak. Ik weet nog niet helemaal waar ik dit rek zou ophangen, maar sowieso of in de huiskamer of in de keuken. En ik denk dat ik dan voor een zwarte ga, zodat de kleur weer terugkomt in het onderstel van de salontafel. Wie van jullie heeft een Tomado wandrek? En waar hebben jullie hem opgehangen?

Klein kastje voor naast de bank

Het is nu een rommeltje naast de bank. Je hebt eerst de kachel, dan mijn design boekenkast (die wil ik overigens verkopen), dan mijn wandplank van steigerhout (cadeautje van Larissa en Tara) en dan staat er ook nog mijn strelitzia, waar ik even geen andere plek voor kon vinden. Het ziet er heel hysterisch uit zo, en ik wil graag wat meer rust naast de bank creëren. Het leek me daarom een goed idee om een klein kastje naast de bank te plaatsen, formaat ‘iets groter dan een nachtkastje’ en het liefst een dicht kastje met een laatje ofzo, zodat ik daar nog wat rommeltjes in kan opbergen.


Op het kastje kan ik dan een lampje kwijt (we missen nog best wel wat sfeerlampen) en een wat kleinere plant. Ik ben al flink aan het zoeken geweest, maar heb het perfecte kastje nog niet gevonden. Soms hebben ze net niet het juiste formaat (dan zijn ze te hoog of te breed, dat wordt dan te krap) of net niet de juiste style. Hij mag best een beetje industrieel/vintage ogen, anders is alles in huis zo gelikt en strak. Een afgeragd kastje brengt alles dan wat meer in balans. Ik wil denk ik of een kastje van metaal (maar geen locker), geen hout. Lastig, lastig!

Tropische planten


Morgen wordt onze tuin afgemaakt, en daarna kunnen we het lekker gezellig gaan inrichten! Mijn inspiratie is de tuin van oom Marcel, die een waar tropisch paradijs heeft gecreëerd in het hartje van Overvecht. Oom Marcel is onwijs goed met planten en is elke dag bezig in zijn tuin, en ik… kan dat niet. Ja, water geven kan ik, maar meer ook niet. Ik wil daarom gewoon grote plantenbakken neerzetten, afgewisseld met kleinere bloempotten, waarin ik tropische planten wil doen.


Ik heb al veel vooronderzoek gedaan om te kijken welke exotische plantsoorten winterhard zijn, dus die ook de Nederlandse kou overleven. In het ergste geval moet ik de potten even binnen laten overwinteren. Ik heb het gemunt op een stel bananenbomen, een Chinese Windmolenpalm (die kan zelfs temperaturen van -18 handelen!), wat varens, hosta’s en een Olifantsoor. Als jullie tips hebben om mijn tuin er zo exotisch mogelijk uit te laten zien, let me know! Ook ben ik nog op zoek naar een mooie kast om mijn tuinkussens in te bewaren en George wil graag een gas BBQ. Tips zijn welkom!

Oh ja, en heeft iemand al de perfecte oplossing gevonden om vieze vaatdoekjes, sponsjes en afwasmiddel mooi ‘op te bergen’ op je aanrecht? Ik ben nog op zoek!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat mij de laatste tijd bezig houd op het gebied van interieur. Ik kan niet wachten tot de tuin straks klaar is, en om jullie het eindresultaat te laten zien. Er komt snel weer een nieuwe huisvlog aan!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

52 Reacties

 1. Hafida
  7 juli 2017 / vrijdag, 7 juli 2017

  Wat ik altijd doe,ik heb een grote mand met microfibre doekjes na elke gebruik in de wasmand, afwasmiddel bij de flessen schoonmaakmiddelen in een kastje en afwasborstel in de vaatwasser.

 2. Michele
  5 juli 2017 / woensdag, 5 juli 2017

  Voor je vieze vaatdoekjes etc moet je op wish kijken plastic racks organizer hoop dat je daar iets aan heb

 3. 4 juli 2017 / dinsdag, 4 juli 2017

  MAGISSO vaatdoekhouder mat RVS recht model (Magisso)
  Referentie: MG70104

  MAGISSO vaatdoekhouder mat RVS recht model

  Annuleren

  MAGISSO vaatdoekhouder mat RVS recht model (Magisso)
  Referentie: MG70104

  MAGISSO vaatdoekhouder mat RVS recht model

  Annuleren

  MAGISSO vaatdoekhouder mat RVS recht model a 49,95. Deze houder komt in je gootsteen ( er zijn 2 modellen)

 4. Marlies
  4 juli 2017 / dinsdag, 4 juli 2017

  Gave spullen! Ik had gister je blog gelezen over je tuin en vandaag reed ik onze nieuwe wijk in en ik kijk naar rechts en denk opeens waar ken ik dit nou van ???. En na tien minuten bedacht ik mij opeens; verrek dat is de tuin van Serena ?. Wij hebben twee maanden geleden een huis gekocht paar straten verderop bij jou blijkbaar ?, en zijn nu druk aan het klussen ?? Dus die inricht dingenentjes komen als geroepen!

  • Marlies
   4 juli 2017 / dinsdag, 4 juli 2017

   *dingentjes

  • Serena
   Auteur
   4 juli 2017 / dinsdag, 4 juli 2017

   Ha, wat leuk! Zijn we gewoon buurtjes! Komen we elkaar vast nog eens tegen bij de AH in het Oude Dorp 🙂

 5. Do
  4 juli 2017 / dinsdag, 4 juli 2017

  Joseph and Joseph hebben mooie ‘rekjes’ om de afwasspullen in op te bergen!

  • Ellen
   4 juli 2017 / dinsdag, 4 juli 2017

   Wilde ik ook zeggen, ben er erg blij mee!

 6. Chantal
  4 juli 2017 / dinsdag, 4 juli 2017

  Super grappig, dat wandrek dat nu zo gehypt wordt, hangt al 40 jaar bij mn oma aan de muur ?

  Maar het versloffen is bij mij ook echt een ding.. ik woon er in september 2 jaar en moet nog altijd mijn photowall maken, muurdeco ophangen op mijn balkon, kast verven en het meest vervelende klusje; opruimen en weggeven/weggooien. Maar ik ben bezig met het lijstje; recent met mn vader een kleur op de muur in de woonkamer gedaan ^^

  Wat betreft de plantenbakken; houdt er rekening mee dat veel planten slechter overleven vanwege te weinig diepte en te weinig vocht. Diepte is vooral een probleem in de winter. Wat betreft vocht; Op mijn balkon heb ik alleen maar bakken (logisch) en in de zomer moet ik iedere dag nadat de zon er niet meer op staat, uitvoerig water geven (zelfs meer dan je gevoel zegt) en soms zelfs later op de avond nóg een keer. Wel handig om dan gaatjes in de potten te hebben, anders verzuipen ze. Maar ik heb dan wel een balkon met de volledige middag en avond zon.

  Tenslotte nog een tip; kringloopwinkels hebben vaak ladekastjes zoals jij wilt

 7. 3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Toffe lijst vol inspiratie! Ik woon net op mezelf en houd het vooral lekker simpel, maar het is voor mij zeker niet saai. Het blijft leuk om hier mee bezig te zijn 🙂

 8. maris
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Tip keuken vaatdoek enzo;
  Ik heb in mijn keukenkastje geboord 2 kleine schroefjes(niet diep dus) en hieraan een bakje v ikea aan gehangen. Hier zet ik me stuff in en kan me doekie drogen. Daarnaast heb ik een handdoeken standaard ook ikea erin geschroef hierin hangt handdoekje voor afdrogen.

  Super leuk je wishlist

 9. 3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Hmm Ik ga deze zomer verhuizen dus dit komt als een welkom artikel! Ik snap je trouwens helemaal wat betreft die blogclichés maar ik val er ook helemaal voor. Ik wil zo’n trolley hebben. En die planten zijn ook zo leuk! Van die tropische tuinen vind ik altijd prachtig. Malou x

 10. Nicky
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Hoi Serena, heb je op de website van Maisons du Monde al eens gekeken voor een kastje? Daar hebben ze veel industriele stijl meubelen, ik heb er zelf thuis een prachtige dressoir van. En een goede tip ivm palmbomen; ik heb zelf 2 palmen (een phoenix canariensis en een waaierpalm) die ik in een diepere pot heb gezet met een dikke laag houtsnippers op de grond, dat isoleert erg goed in de winter. En de plant zelf pak ik in de winter in met isoleerdoek (kan je bij de plantenwinkel kopen) vanaf de eerste vries. Eerst even de bladeren bijeen binden met een los touw, doekje erom wikkelen, klaar! En dat werkt fantastisch tot hiertoe, al meer dan 2 jaar. Als het echt héél koud zou worden kan je er nog een laag bubble wrap rond doen. Wel op tijd verwijderen want zo is mijn allereerste palm doodgegaan, halverwege de lente stond hij nog ingepakt…

 11. E
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Vind het sinds je nieuwe layout rete vervelend dat wanneer ik op een artikel klik hij beneden opent zegmaar , hierdoor die ik al alle fotos zonder ook maar iets gelezen te hebben ?

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   hi E,
   ik heb hier zelf geen last van, bedoel je dat het artikel opent bij de comments? En je dan terug omhoog moet scrollen? Zijn er andere mensen die hier last van hebben?

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   Oh! Ik zie het al. Als je op de TITEL klikt opent hij bij het begin van het artikel. Klik je op de comments dan opent hij bij de… juist, de COMMENTS. Eigenlijk heel logisch, dus! Alleen ik snap wel dat je sneller op de comments klikt dan op de titel, omdat de comments op een logischere plek staan om verder te klikken dus I feel you.

   Als meer mensen dit als lastig ervaren kan ik het zo instellen dat wanneer je op de comments klikt, hij ook bij het begin van het artikel opent. En anders moet je dus gewoon op de titel klikken.

   • Lotte
    3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

    Ik heb t ook constant! Grrr maar ik klik dus gewoon verkeerd Haha!

    • Marije
     4 juli 2017 / dinsdag, 4 juli 2017

     Dit zou je kunnen oplossen door “lees verder/meer” te plaatsen en door te linken naar het artikel. Als je op “comments” klikt en dan naar een artikel wordt doorgestuurd kan het ook weer verwarrend werken namelijk :-)!

 12. 3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Super leuk! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie. Mijn huis pas ik dan ook wel zeker 1x per maand aan met nieuwe leuke huis- tuin- en keuken spullen. Daar word ik echt gelukkig van!

 13. 3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Dat wandrek zag ik laatst ergens voorbij komen in een folder dacht ik. Vond ze ook al zo leuk!

 14. Lilian
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Hi Serena, ik lees dat je je boekenkast wil verkopen. Ik ben daar wel geïnteresseerd in. Heb hem altijd al prachtig gevonden maar te duur om nieuw aan te schaffen. Voor hoeveel wil je hem kwijt?

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   hi Lilian,
   ik zal je even een mailtje sturen!

   • Lilian
    3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

    Tof! Ben benieuwd 🙂

 15. Petra
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Leuke wish list.

  Die trolley van ikea is echt top! Ik heb hem ook in de keuken staan met kattenvoer op 1 plankje.

  De fauteuil is super leuk! Zal heel mooi staan.

  Ik ben benieuwd hoe je tropische tuin gaat worden. Klinkt super leuk! ?

  Pas op met gebruikte doekjes en sponsjes op het aanrecht. De hoeveelheid bacteriën die daar in groeien is schokkend. Moet je eens googlen… als je het leest gooi je de doekjes na 1x gebruiken in de was en de sponsjes weg.

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   Ik durf niet te Googelen 🙁
   HAHAHAHA!

   Maar even serieus, niemand gooit na 1 x een pan afwassen zijn sponsje weg, toch?
   Ik heb gelukkig al een aantal goede ideetjes voorbij zien komen, dus gaat goed komen!

  • chell
   4 juli 2017 / dinsdag, 4 juli 2017

   Dettol heeft ons bang gemaakt voor bacteriën.

 16. 3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Grappig dat veel mensen zeggen dat de klussen versloffen. Ik ben daar zo zwaar allergisch voor als er nog dingen moeten gebeuren, dan word mijn oog er juist steeds naartoe getrokken wat maakt dat ik het des te sneller wil laten doen (of zelf wil doen, ligt eraan wat het is). Ik ben nu na 3,5 jaar nog steeds bezig (in fases) om mn huis te perfectioneren. Maar dat komt meer omdat ik geen geld had om gelijk alles in 1x te laten doen.

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   Het leidt mij ook af, hoor! En zeker omdat ik thuis werk merk ik dat het me onrust geeft. Waar anderen de deur uit gaan om te werken, werk ik midden in de troep en een onaf huis, best vervelend. Alleen het is zo makkelijk om even de deur dicht te trekken van die kamer die nog niet af is, haha! Maar het speelt wel veel door mijn gedachte, vaak voor het slapen gaan (zo van, die kamer moeten we nog doen, en dit moet nog anders, en dat willen we nog afmaken).

   • 5 juli 2017 / woensdag, 5 juli 2017

    Ja ik herken het wel, ben ook vrij veel thuis dus zit ook vaak tegen de troep aan te kijken. Wat zal je hoofd dan straks heerlijk leeg zijn als het af is!

 17. Cakeface.visagie
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Voor het sponsje, dreft en vaatdoekje heb ik een klein doorzichtig mandje van de xenos!
  Het is zo een doorzichtig bakje die je met zuignapjes in de badkamer kan bevestigen voor douchegel.
  Ik heb de zuignapjes er dus afgehaald en hij heeft precies een mooi formaat voor de aanrecht en is lekker onopvallend doordat hij doorzichtig is.

  • Lucy
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   Precies dit mandje gebruik ik hier ook voor! Ik heb de zuignapjes eraan gelaten en heb heb in de wasbak (ruime wasbak) geplakt. Zo zie ik het ook niet meteen als ik de keuken in kijk. ?

 18. Suus
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Bamboe vind ik ook heel tropisch! En de wind ruist er zo gezellig doorheen 🙂 wel echt in een pot /bak zetten want woekert als een idioot.

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   Heb ik ook over nagedacht, Suus! Maar bamboe heeft niet mijn voorkeur. Als ik ergens een plekje moet opvullen is het echter wel mijn eerste keus, aangezien het inderdaad groeit als kool, haha! En ja, je hebt wel helemaal gelijk wat dat ruisen betreft, klinkt zo heerlijk kalmerend!

 19. Tiffany
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Wij hebben een gootsteen organizer van Joseph Joseph en die is echt perfect! Er is plek voor afwasmiddel, afwasborstel, sponsje en vaatdoekje. Dat zorgt ervoor dat het allemaal een stukker netter oogt. Verder vindt ik de spullen van Joseph Joseph er ook altijd wel mooi en strak ogen.

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   Heeeee, daar zijn mijn snijplanken ook van! Ik ga meteen even Googelen, thanks!

 20. Joyce
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Ik zou aan de binnenkant van het deurtje van een aanrechtkastje een smal metalen rekje maken. Daar kan dan de vaatdoek, spons en evt. afwasborstel in. Afwasmiddel gewoon onder in het kastje. Kun je het rekje niet vastmaken, plak dan eerst van die zelfklevende ophanghaakjes op en maak daar het rekje aan.

  De tropische tuin in geweldig, maar realiseer je je wel dat je in potten altijd veel werk hebt met water geven. En probeer ook vooral de lucht in te gaan met je planten doormiddel van grote struiken die uitgroeien in een parasolvorm (bijvoorbeeld een esdoorn) of klimplanten.

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   hi Joyce,

   ik weet het, dat wordt tijdens zonnig weer elke dag water geven! Maar het voordeel is dat ik sommige planten wel gemakkelijk binnen kan zetten in de winter, omdat ze de kou anders net niet overleven. Ik hoorde dat bananenbomen erg snel groeien, en Olifantsoor volgens mij ook, dus ik denk dat het wel goed komt met de hoogte in gaan! Sowieso leuk om een beetje hoogteverschil te creëren, dat staat mooi en speels en zorgt volgens mij voor die echte ‘oerwoud’ beleving, haha!

 21. Marieke
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Ik heb mijn handzeep en afwasmiddel in twee dezelfde doorzichtige pompflesjes gedaan. Die staan, samen met een sponsje, op een mooi schoteltje naast de gootsteen. Als je alle spulletjes op één mooie onderzetter/bordje zet, ziet het er meteen veel netter uit. En door dezelfde flesjes te gebruiken, is de uitstraling ook meteen een stuk luxer.

 22. Anne
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  De Sara stoel zit super lekker. Ik heb hem in het groen in de walk in closet. Wil hem eigenlijk in de woonkamer zetten maar weet nog niet hoe.. even inspiratie op doen ergens. ?

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   Een stoel in je walk in closet, zo luxe!! Jaloers!
   Misschien kun je groene fluwelen kussens op de bank doen, om het groen van de stoel weer terug te laten komen?
   En wat meer groene kamerplanten neerzetten?

   • Sharon
    4 juli 2017 / dinsdag, 4 juli 2017

    Ik heb hem in zwart wit met de hocker erbij. Echt koop hem hij is zooo tof! En vaak met 25% korting bij Karwei!

 23. 3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Ik zag laatst ergens een “aanrecht organizer”, zwart met wit. Zoiets als een make-uporganizer maar dan met een groot bakje voor je afwasborstel en afwasmiddel, en een stangetje waar je je vaatdoekje overheen kan hangen. Ik geloof bij groupon (een globale search heeft alleen niets opgeleverd). Maar ik zag het op een foto in mijn mailbox, in een newsletter. Als je echt interesse hebt, drop me dan een mailtje: Dan neem ik een halfuurtje om de boel door te spitten! Maar dit is alvast een headsup dat er wel oplossingen voor bestaan 😉

 24. 3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Wat een fijne wishlist. Grappig om te zien dat er ook heel goed betaalbare dingen tussen zitten. Raskog lijkt me ook een erg handige aanwinst voor in huis!

 25. Femke
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Vieze doekjes en sponsjes direct in een bak in de berging om daarna te wassen en afwasmiddel in een kastje;-)

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   Ja, ik bedoel niet vies-vies, maar gebruikt 🙂
   Of berg je die ook altijd meteen op?

 26. Petra
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Het wandrekje heb ik bij de Hema vandaan. Hang op de slaapkamer met wat fotolijstjes, onze parfums en wat mooie accessoires. Een goede bbq op gas is het tafelmodel van Weber. Wij hebben deze op een oude werkbank gezet, maar je hebt er ook een onderstel voor. Echt ideaal hoor, binnen een paar minuten kun je er iets opleggen.

 27. 3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Heel mooi lijstje, ik zou eigenlijk alles ook wel in mijn eigen huis zetten! Vooral de trolley van Ikea lijkt me zo super handig. Vooral heel leuk voor in de badkamer of keuken denk ik.

 28. Michelle
  3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Als tip voor een gas barbecue zeg ik: barbecook! Ideale barbecue, makkelijk in gebruik en vaak nog mooi gestyled ook. Je hebt heel veel verschillende soorten en maten! Wij hebben er nu een, die helaas wegmoet omdat ‘ie half kapot is, maar wij gaan weer voor zo’n zelfde soort!

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   Thanks, Michelle, heb hier inderdaad superveel positieve recensies over gelezen! Welke maat vinden jullie het handigste? Ik denk dat we gemiddeld met 4-6 personen tegelijkertijd zullen BBQen.

  • Nicky
   3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

   Ik heb zelf een gas bbq van Van Craenenbroek, kostte nog geen 3e van de prijs en ik ben er super tevreden van! Volgens mij koste hij ongeveer 180 euro…

 29. 3 juli 2017 / maandag, 3 juli 2017

  Wat een leuke wishlist! Ik ben ook zo benieuwd naar jullie tuin, zo te zien wordt het een echt tropisch paradijsje 🙂 x Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *