Hoe werkt de hyaluron-filler crème van Eucerin? (+ winactie)

Een tijdje geleden schreef ik over de Even Brighter lijn van Eucerin die ik maandenlang heb getest. En hoewel ik hier zeer tevreden over ben heeft Eucerin mij weten te overtuigen ook hun nieuwe lijn te proberen. Deze lijn heet Hyaluron-filler en ik heb hiervan de dagcrème, nachtcrème en oogcontourcrème getest.


Wat huidveroudering betreft bestaan er intrinsieke en extrinsieke factoren. Op intrinsieke factoren (zoals je genen) heb je weinig invloed. Op de extrinsieke echter wel! 90% van alle huidveroudering wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door de zon. Daarom is een dagcrème met SPF ook zo belangrijk. Ook is het belangrijk dat de huid gehydrateerd blijft om (droogte)lijntjes te voorkomen.

De Hyaluron-filler lijn is anti-age en dus speciaal bedoeld om de huid een jongere uitstraling te geven. Nu bof ik heel erg met mijn genen (dankjewel papa en mama) dus van diepe rimpels heb ik (nog) geen last, maar het leek me erg interessant om wat dieper in te gaan op deze lijn en de actieve ingrediënten goed onder de loep te nemen.

Hyaluronzuur

Zoals de naam van deze lijn al laat doorschemeren, is het actieve ingrediënt uit de Hyaluron-filler lijn… je raad ’em al… hyaluronzuur. Maar wat is hyaluronzuur precies?

Hyaluronzuur is een polysaccharide (een hele lange suikerketen) dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Hyaluronzuur is sterk waterbindend; één molecuul kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Het doet dienst doet als schokdemper en smeermiddel voor onze gewrichten, zenuwen, haar, huid en ogen.


Hyaluronzuur komt met name voor in onze huid; zo’n 50% van alle hyaluronzuur die ons lichaam bevat bevindt zich in de ruimte tussen collageen en elastine, in het bindweefsel. Hyaluronzuur is een lobbige, jellyachtige substantie die onze huid veerkrachtig, zacht en soepel houdt. Of nou ja, voor enige tijd. Wanneer je ouder wordt produceert het lichaam namelijk steeds minder hyaluronzuur, wat leidt tot een drogere, minder veerkrachtige huid met fijne lijntjes en rimpels.

Zo in theorie een perfect middel dus voor in een anti-age crème, ware het niet dat de moleculen van hyaluronzuur in de meeste gevallen TE GROOT zijn om tot diep in de huidlagen door te dringen. Toch is hyaluronzuur niet geheel zinloos, het legt namelijk een laagje op de huid. Hierdoor voelt de huid lekker zacht en soepel aan en wordt er voorkomen dat er te veel vocht uit de huid aan de lucht verdampt. Het heeft dus wel degelijk een hydraterend effect. Hyaluronzuur zorgt er tevens voor dat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden, alhoewel dit effect slechts tijdelijk is.

Size does matter?

Hier denkt iedereen weer anders over (hehe), maar in het geval van hyaluronzuur is de grootte absoluut van belang. Belangrijk om te weten is dat de Hyaluron-filler lijn van Eucerin verschillende groottes hyaluronzuur bevat, om precies te zijn 2 groottes: 2000 kDa en 52 kDa.

kDa staat voor kilo Dalton, dit is de eenheid die wordt gebruikt om atoommassa’s mee aan te duiden.

Op basis van de grootte in kDa is hyaluronzuur onder te verdelen in 5 groepen;
+ High molecular weight (HMW) = 1000 – 2000 kDa
+ Low molecular weight (LMW) = 800 – 1000  kDA
+ Extra Low Molecular Weight (ELMW) = 80 – 100 kDa
+ Super Low Molecular Weight (SLMW) = < 50 kDa
+ Ultra Low Molecular Weight (ULMW) = < 6 kDa

Van Hoog Moleculair Gewicht (HMW) hyaluronzuur weten we dat het aan de huidoppervlakte blijft, en daar zorgt dat er niet te veel vocht uit de huid verdampt. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat rimpels en fijne lijntjes optisch (en dus tijdelijk) vervagen. Hyaluronzuur met een Laag Moleculair Gewicht (LMW) is echter een stuk kleiner en hierdoor wél in staat door te dringen tot in de diepere huidlagen.

Er zijn veel studies gedaan die de verschillende groottes hyaluronzuur met elkaar vergelijken, waarbij dit onderzoek (1) één van de meest uitgebreide was: 66 vrouwen tussen de 30 en 60 jaar met zichtbare rimpels hebben crèmes getest met 0,1% hyaluronzuur van verschillende groottes (50, 130, 300, 800 en 2000 kDa). Na één maand is gebleken dat de crèmes met hyaluronzuur met een grootte van 50 en 130 kDa het meest effectief bleken te zijn, en de huidelasticiteit met maar liefst 20% hadden verbeterd.

Volgens een andere studie (2) is hyaluronzuur het meest hydraterend en effectief tegen rimpels bij een grootte tussen 50 – 1500 kDa, waarbij 50 kDa het allerbeste resultaat laat zien.

Ik vind het daarom heel begrijpelijk dat Eucerin gekozen heeft voor een grootte van 52 kDa. Deze grootte is volgens veel studies verreweg het meest effectief als anti-aging ingrediënt.

Glycine Saponine

Naast hyaluronzuur bevat de Hyaluron-filler lijn ook het actieve ingrediënt Glycine Saponine (aangeduid in de ingrediëntenlijst met Glycine Soja Germ Extract). Glycine Saponine is een van nature afkomstig extract van de sojaboon. Dit ingrediënt heeft de belangrijke eigenschap om de aanmaak van huideigen hyaluronzuur te stimuleren in de diepere huidlagen.

Op deze manier werkt de Hyaluron-filler van Eucerin vanaf twee kanten: van buitenaf wordt er synthetisch hyaluronzuur naar de diepere huidlagen vervoerd en tegelijkertijd zet saponine de huid ook zelf aan het werk door de aanmaak van huideigen hyaluronzuur te stimuleren.

En hoe bevalt het?


Ik gebruik de Eucerin Hyaluron-filler lijn nu een maandje en ik moet toegeven dat het me tot nu toe erg goed is bevallen. Zelf gebruik ik overdag de dagcrème voor de normale tot gemengde huid (er is ook een dagrème voor de droge huid) in combinatie met de oogcontourcrème. ‘s Avonds voor het slapen gaan gebruik ik de wat vollere nachtcrème.

ingrediëntenlijst;

Pluspunten;
+ de dag- en oogcrème bevatten SPF15
+ de dagcrème is hygiënisch verpakt in een luchtdichte pompflacon
+ de oogcrème is hygiënisch verpakt in een tube
+ de geur van de producten is heerlijk! Lekker zacht, romig en bloemig
+ de crèmes worden snel geabsorbeerd
+ het voedt de huid, maakt zacht en hydrateert de gehele dag door
+ de oogcrème geeft me een frissere oogopslag
+ mijn huid voelt en oogt veerkrachtig en fris
+ tegelijkertijd een prachtige basis voor make-up
+ aan het einde van de dag is mijn huid nog steeds mooi mat, de crème veroorzaakt geen overmatige glans
+ zeer betaalbare producten (varïert tussen 25,49 en 30,99 euro) en gemakkelijk verkrijgbaar bij de apotheek en online

Minpunten;
– de nachtcrème zit in een potje (minder hygiënisch dan een pompflacon)
– de producten bevatten parfum, hier kunnen sommige mensen gevoelig op reageren
– de dagcrème voor de normale/gemengde huid bevat alcohol denat., waar sommige mensen gevoelig op kunnen reageren. De rest van de producten bevat dit ingrediënt overigens niet.

Conclusie

Omdat ik geen diepe rimpels en fijne lijntjes heb kan ik jullie helaas geen spectaculaire before & after foto laten zien, maar desalniettemin ben ik zeer positief over deze lijn. Het enige wat ik er over kan vertellen is dat het lekker ruikt, lekker smeert, lekker snel intrekt en mijn huid absoluut verfrist, hydrateert en verzacht.


Vooral de oogcrème doet wonderen in de ochtend, want het ‘plump’ effect zorgt ervoor dat mijn ingevallen oogjes een instant boost krijgen waardoor ik er meteen wat fruitiger uitzie! Wat ik ook fijn vind is dat de dagcrème mijn huid goed matteert. De laatste tijd glans ik namelijk écht de pan uit. Ik had van alles geprobeerd; matterende crèmes, matterende primers, matterende foundations en matterende finishing sprays, niets hielp. Maar deze dagcrème is echt top en vormt meteen een goede basis voor mijn make-up!

Mocht je nu wel ‘last hebben’ van fijne lijntjes of diepere rimpels dan zou ik deze lijn absoluut een kans geven. Zo in theorie bevat het namelijk geweldige, effectieve ingrediënten die volgens vele studies voor positieve resultaten zouden moeten zorgen.


Ik hoop dat jullie het interessant vonden om iets meer te weten te komen over hyaluronzuur en het effect van de verschillende groottes in skincare producten.

Winnen?


Van Eucerin mag ik maar liefst 4 Hyaluron-filler skincare setjes verloten (bestaande uit de dag- en nachtcrème en de oogcontourcrème) onder mijn lezeressen. Als je mee wilt doen laat dan hieronder een comment achter waarin je laat weten dat je meedoet, en waarom. Volgende week kies ik de 4 winnende comments uit die ik een mailtje zal sturen, dus zorg dat je een geldig e-mail adres achterlaat!

Good luck!

Storen jullie je aan fijne lijntjes en rimpels in je gezicht? En zo ja, zou deze Hyaluron-filler lijn van Eucerin iets voor jou zijn?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

236 Reacties

 1. Margret
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Ik doe heel graag mee.

 2. Jolijn
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Ik maak graag kans (:

 3. Corine N
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Met de 40 voor de deur hoort er een beetje bij. Iets meer kreukeltjes in de ochtend. Maar wat fijn crèmes zijn nooit weg en baat he5 niet dan schaadt het niet dus ik smeer graag! Zou dit dus ook graag proberen.

 4. Yvon
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Inmiddels de 40 gepasseerd en het is helaas echt waar, de eerste tekenen van het ouder worden, worden zichtbaar. Vooral rond mijn ogen en mijn mond zie ik lijntjes komen. Nooit gedacht dat dit me onzeker zou maken. Graag zou ik de Eucerin hyaluron-filler lijn proberen.

 5. Danielle
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Naar dit product ben ik op zoek, dan probeer ik het op elke hoek……
  wang, oog, lippen etc dus ik probeer het heel graag.

 6. lottie
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Echte schoonheid zit van binnen, maar het oog wilt ook wat 😉
  Ben erg benieuwd naar het product! Hopelijk zorgt het voor een mooi resultaat!

 7. anja lamein
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Na 10 maanden van ziekte, operatie, chemo en bestraling kan mijn huid en ikzelf wel een oppepper gebruiken.

 8. Annet
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Wat een geweldige actie. Hier doe ik natuurlijk graag aan mee.

 9. Kim
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Ik doe niet mee voor mijzelf, maar voor mijn mama. Mijn moeder heeft goede huidverzorging altijd belangrijk gevonden, maar sinds er financiële problemen zijn, staat dit uiteraard op een laag pitje. Hoewel ze zich (net als mijn vader) sterk staande houden, merk ik dat ze een stukje van zichzelf ‘kwijt’ is nu ze niet meer aan goede huidverzorging kan doen. Ze ziet er wat ouder uit nu (meer diepe rimpels, droge huid), wat ze vreselijk vindt. Ik zou haar graag, in deze moeilijke tijd, een stukje van haarzelf terug willen geven, een klein geluksmomentje in deze toch wel pittige tijd voor onze familie!

 10. joze
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  altijd opzoek naar goede producten en heel veel over dit merk gehoord en nu weer 🙂 het maakt me zeer nieuwsgierig ook omdat deze producten ver onder de waarde zitten die ik op het ogenblik gebruik en als het zou werken geniaal is om over te stappen. Zelf heb ik geen fijne huid en veel droogheid die ik natuurlijk probeer tegen te gaan

 11. Maaike tH
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Leuke winactie! Ik doe heel graag mee.. In de wintermaanden is mijn huid veel slechter dan normaal en ik zou heel graag deze producten willen gebruiken om te kijken of ik mijn huid beter kan krijgen.

 12. SophiaG
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  IK ben bijna 40 en de lijntjes en rimpels worden nu langzaamaan goed zichtbaar. Natuurlijk wil ik dit proces verminderen

 13. Margo
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Ik ken het merk en heb het ook gebruikt. Deze variant ken ik echter nog niet en wil het graag proberen.

 14. Renée Kers
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Ik doe graag mee, want ben toch wel benieuwd of dit helpt om een frissere uitstraling te krijgen.

 15. Jeanne
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Dankjewel voor je heldere review. Ik heb geen diepe rimpels, maar meer lijntjes en ik ben erg benieuwd wat dit product voor mijn huid doet.

 16. Margo
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Een goede verzorging vind ik erg belangrijk. Het is zeker een pre als het de fijne lijntjes wat kan terugdringen. IK ben erg benieuwd naar dit product.

 17. Bea Krielen
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Ik vind het een fijn merk en ja… het zou fijn zijn als de lijntjes wat minder zichtbaar worden…

 18. petra
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  zowat het enige merk waar mijn huid tegen kan
  en op mijn leeftijd kan ik het goed gebruiken

 19. 4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Door toedoen van mijn ziekte sclerodermie is mijn mond zich gaan vervormen en heb ik veel rimpels boven mijn lip gekregen. Als ik dit iets zou kunnen laten verminderen, zou ik erg blij zijn.

 20. cobi
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Bijna 40 en ja dat ga je zien 😉 ik doe dus heel graag mee

 21. A
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Dit komt als geroepen ! Ik doe graag mee, de laatste tijd opzoek naar een goede oogverzorging vooral, het lijkt wel alsof de lijntjes rimpels in 1 jaar er zo even allemaal gekomen zijn rond mijn ogen.. ik heb het gevoel alsof ik er ineens ontzettend oud uit zie hierdoor en ik ben dan nog maar 28 .. beetje opfrissing wel nodig dus 😉 Ben door jou fan van hun spf50 creme en nu ook wel ontzettend nieuwschierig naar deze lijn… toitoitoi 😉

 22. Anouk
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Zou heel graag het setje winnen om te proberen. Ben al een tijdje op zoek naar een gezichtsverzorgingslijn dat bij mijn huid past. Sinds kort begin ik ‘last’ te krijgen van wat lijntjes (vooral rond m’n ogen en mondhoeken) en wordt ik binnenkort 27 jaar! Deze producten klinken erg de moeite waard!
  En fijn dat er een SPF in de dagverzorging zit!

 23. Hannah Kagenaar
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Ik maak graag kans!

 24. Kristel
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Ik kan wel een beetje ondersteuning gebruiken voor mijn huis. Afgelopen periode is niet in mijn koude kleren gaan zitten en dat is helaas terug te zien aan mijn huid 🙁
  Beetje hulp is welkom

 25. Irene
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Ha wat fijn, als trouwe lezer ben ik erg blij met een artikel met weer wat meer laboratorium achtergrond informatie en info over de ingredienten en werking. Doe je wel vaker, maar dat je er zo diep op in gaat is top! Een van de redenen dat ik je blog blijf volgen.

  Ik zou graag mee doen met de winactie! Ik heb wel eens wat eczeem achtige droge plekjes op mijn gezicht dus de lijn voor de droge huid lijkt me erg fijn! Ook gebruik ik wisselende dagcremes en oogcremes maar niets bevalt helemaal perfect. Met de aankomende winter zal mijn huid nog meer hydratatie nodig hebben van een ‘zacht’ en goed product van Eucerin.

  Liefs en een heel fijn weekend!

 26. Tieske
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Wat een fijn artikel weer! Ik dacht dat hyaluronzuur ALTIJD te groot was om door te dringen in de huid. Ik volg je blog niet meer dagelijks omdat ik eindelijk weer een fulltime baan heb, maar voor dit soort artikelen, kom ik toch regelmatig nog eens kijken!

  Zelf ben ik 39 en heb, naast behoorlijk wat droogtelijntjes ook een paar diepe rimpels op mijn neusbrug, waar ik soms een beetje verdrietig van wordt, omdat dat geen rimpels zijn die ontstaan door blij kijken. Mijn lachrimpels daarentegen, draag ik met trots!

  Toch zou ik heel blij zijn als ik een van de setjes mag gaan uitproberen. Zo’n compleet nieuw setje skincare lokt toch altijd uit tot wat beter voor je huid zorgen 🙂

  Fijn weekend allemaal!

  Groetjes Tieske

 27. Jan
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Goede bescherming zeker nu met die koudere maanden.

 28. Femke de Kok
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Ik doe graag mee met deze actie! Ben benieuwd of het werkt en of het mijn fijne lijntjes wat vermindert. Daarnaast is mijn huid aan het veranderen; van droog en vochtarm naar wat vettiger en vochtarm en ik ben nu erg zoekende naar welke producten daar het meest geschikt voor zijn. Ben heel benieuwd of deze lijn mijn huid er weer fris en fruitig uit kan laten zien!

 29. Julia
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Goed en informatief artikel weer Serena!
  Ik doe graag mee! Ik ben inmiddels 40, en kan wel wat support gebruiken 🙂 🙂

 30. 3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Ik doe graag mee! Ik ben 26 geworden en ik zie al fijne lijntjes op mijn voorhoofd en daarom wil ik deze producten uitproberen!

 31. Marian B
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Bij mij beginnen de lijntjes te komen, vooral ‘s morgens ziet het er niet best uit :-0 Ik wil er graag iets aan doen en dit is een mooie kans om het eens uit te proberen. Ben in ieder geval erg nieuwsgierig en enthousiast geworden door je blog!

 32. An Hendriks
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Ik doe graag meeomdat ik net als jij de Even Brither heb geprobeerd en daar zo enthousiast over ben dat ik nu al mijn gezichtverzorging van Eucherin wil hebben, echt een topmerk

 33. Erika van koert
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Klinkt als fijn spul. Ik doe graag mee

 34. C
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Hi Sereen

  Na tig pakjes gerookt te hebben (inmiddels al 1 jaar gestopt jeuuuh) ,2 mooie kinderen heb gebaard, veel foute suikers heb gedronken/gegeten.. Heeft mijn huid zeker weten paar knockouts gehad… Spuiten in mijn gezicht durf ik niet,duusss probeer het op deze manier 🙂 …

 35. Christel
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Dag Serena,

  Ik zou deze lijn graag testen, ik ben ondertussen de 40 voorbij, en ja de lijntjes worden dieper. Vooral ook in mijn hals, ik probeerde reeds meerdere producten zowel high end als low, Ben ook tot conclusie gekomen dat ik sommige producten vooral rond de ogen niet meer verdraag. Een echt goed product heb ik nog niet gevonden. Als ik keer om de 5 a 6 weken mijn gezicht laat behandelen, bij schoonheidsinstituut dan zie ik er ook weer wat frisser fruitiger uit ? om jou woorden te gebruiken. ? De producten daar zijn van Phytomer, maar als ik ze koop best prijzig is resultaat toch niet dat. Dit om maar aan te geven dat ik echt wel zit te wachten op iets wat wel resultaat geeft. Dus hopelijk Eucerin. 🙂 laat dan ook graag aan jou mijn mening weten.

 36. Daisy Eleveld
  3 november 2017 / vrijdag, 3 november 2017

  Ik zou ook graag mee willen doen! Ik heb zo’n mooie fronsrimpel, en ben pas 28 snik. Oftewel mijn boze moeder rimpel haha! Ik zou supergraag willen zien wat de lijn erop doet!

 37. Sylvia Beekman
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  Ik doe graag mee! Bijna 30 en ik begin kleine fijne lijntjes te zien. Voornamelijk als ik make-up draag gaat het in de lijntjes zitten en valt het juist op. Ik heb altijd al een vette huid gehad, maar eigenlijk vanaf rond de 25 jaar was dit minder. Laatste jaar merk ik dat het weer erger wordt en anti glim wil ik niet gebruiken omdat dit vaak ook wat uitdrogend werkt. Oh en niet vergeten die zakjes onder je ogen als je wakker wordt. Een keer laat op bed of gesnoept en hallo zakjes:(.

 38. Paula
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  Hoi Serena, ondanks mijn leeftijd voel ik me erg jong van geest, maar helaas is mijn huid niet meer wat het is geweest. De rimpels verraden dat ik niet meer de jongste ben, hoewel ik door mijn kids wel dagelijks als een jonge pup rondren. Ik wil mijn innerlijk en uiterlijk graag goed op elkaar afstemmen, ik hoop dat ik met Eucerin Hyaluron-filler skincare mijn uiterlijke leeftijd wat kan afremmen! Groetjes van Paula

 39. Jessica
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  Ik doe graag mee met deze winactie. Ineens ben ik 30 en schrik ik als ik in mijn autospiegel kijk. Waar komen die vouwen in mijn voorhoofd vandaan? Ik heb al heel veel dagcrèmes geprobeerd maar krijg snel uitslag of eczeem, waardoor al vele potjes richting vriendinnen zijn gegaan. Zou mooi zijn om de Eucerin lijn eens uit te proberen!

 40. Bodil
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  Fijne review!
  Ook ik glim de laatste tijd de pan uit :p Dus ik zou het graag proberen, of het bij mij ook zo’n mooi effect heeft 🙂

 41. Shakira
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  Graag wil ik meedoen met deze leuke actie. 31 oktober ben ik 45 jaar geworden. Mijn gezicht kan wel een oppepper gebruiken, dus ik ben heel benieuwd naar de werking van deze hyaluron-filler van Eucerin.

 42. Sofie
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  Desondanks dat ik nog niet zo oud ben zou ik deze set toch eens graag willen proberen.

 43. Marja
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  Ik zou dit heel graag eens willen proberen. Ben altijd al benieuwd geweest naar dit merk, maar los van een testertje heb ik het nog nooit echt uitgeprobeerd. Ik weet eigenlijk niet waarom niet. Ik ben 54, wel gezegend met een redelijke huid, maar ben altijd in de weer met smeersels om het zo lang mogelijk goed te houden. Dus doe ik mee aan deze actie.

 44. Barbara Beun
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  geweldige uitleg zeg, ik doe graag mee ik heb veel oneffenheden en lijntjes, tsja 50 he dan krijg je dat. Dus lijkt me een heerlijk product, zou het graag willen proberen!!

 45. anja te kloeze
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  lijkt me een heerlijk product om me te verwennen

 46. Anna
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  GAve winactie… ik doe graag mee.. ik begin wel tekenen van rimpels te krijgen en zou dit graag voor willen zijn. ik ben nog op zoek naar een goed product.

 47. Axelle
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  Ik ben 27 jaar en krijg al wat last van ‘diepere groeven’. Dit heb ik jammer genoeg geërfd van mijn ouders, want als het zonnetje schijnt smeer ik me steeds zeer goed in. Die rimpels op mn voorhoofd en aan m’n ogen bezorgen me toch wat complexen en dus wil ik zeer graag dat setje winnen. Als ik zou winnen, al gun ik iedereen de prijs natuurlijk, dan wil ik je zeer graag nadien een kleine review doorsturen. Zo weet je of het daadwerkelijk helpt voor de rimpelgevoelige huidjes!
  Groetjes
  Axelle

 48. Alyssa
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  ik doe mee! Leuke winactie

 49. co
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  ik stoor me heel erg aan alle rimpels. nu ik boven de 50 ben gaat het opeens hard… overal rimpels, lijntjes en alles gaat hangen. graag zou ik het uitproberen.

 50. El de Jong
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  Hoi Serena.
  Wat een leuke actie. Ik doe heel graag mee want ik wil voorkomen dat ik erge(re) rimpels krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *