Hannah Xperience

Hannah is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in huidverbetering en ze bedenken en ontwikkelen hun eigen huidverbeteringsproducten. Ik heb er al regelmatig over gelezen op diverse blogs, maar tot nu toe heb ik er nog nooit wat mee willen doen. Ik ben tevreden met mijn huid zoals deze is, dus dan is een betweterige huidcoach wel het laatste wat ik nodig heb, toch? Moet ik zeker ineens alles anders gaan doen?

Sinds ik terug ben uit Curacao heeft mijn huid het weer een beetje moeilijk, en op zulke momenten sta ik ineens wél meer open voor nieuwe dingen. Dus toen ik een mailtje in mijn inbox kreeg met de vraag of ik een hannah Xperience wilde ondergaan heb ik mijn koppigheid aan de kant geschoven en zei ik meteen volmondig ja!

hannah xperience01hannah xperience02Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd bij het hannah hoofdkantoor en opleidingscentrum voor de befaamde hannah Xperience. Op deze plek worden alle hannah huidcoaches opgeleid. Het opleidingscentrum is gevestigd in een prachtig en indrukwekkend landhuis in Voorthuizen, een ware oase van rust. Eenmaal daar kreeg ik huidcoach Amber toegewezen die me het spreekwoordelijke hemd van het lijf vroeg betreffende mijn stoelgang (jawel), skincare regime, gezondheid en eet- en drinkgewoontes. Dit intakegesprek is erg belangrijk om een beter beeld te krijgen van mijn huid.

Hierna werd ik meegenomen naar de behandelkamer waar ik op de (voorverwarmde) behandelstoel plaats kon nemen en waar Amber me lekker heeft toegedekt met dekentjes. Ik keek uit het raam en zag bomen, hoorde vogeltjes fluiten, op de radio draaide een Zen muziekje. Het is dat ik op moest letten om verslag te kunnen doen van de Xperience, anders was ik spontaan in slaap gedommeld.

Huidmeting

Iedereen wordt voor elke behandeling altijd gemeten. Hoe dit precies te werk gaat weet ik niet, maar Amber drukte een soort pennetje tegen mijn wang en dit meet het vochtgehalte, vetgehalte, pH-waarde, melanine en erytheem van mijn huid. Dat laatste kende ik niet, maar het heeft te maken met de huidgevoeligheid (dus hoe je huid reageert op allergenen).

Ik heb een gemengde huid, althans in die veronderstelling ben ik, dus ik ging er vanuit dat mijn vetgehalte erg aan de hoge kant zou zijn. Omdat verzilverde en vergulde sieraden op mijn huid snel verkleuren ging ik er ook vanuit dat ik een zure huid zou hebben. Mijn vochtgehalte zal wel goed zijn, heb nooit last van droogte, en ook is mijn huid niet snel geirriteerd of gevoelig, dus ik neem aan dat dat ook in orde zou zijn. Ik was erg benieuwd of ik mijn huid goed had ingeschat.

hannah xperience03 hannah xperience07

De uitslag

Nou, dat viel even anders uit dan ik dacht! Mijn vochtgehalte was goed, die moet boven de 60 zijn en die van mij had een waarde van 61. Het vetgehalte moet tussen de 40 en 55 zijn. Nu met het droge weer komt het ook vaak voor dat mensen een waarde van rond de 30 hebben. Die van mij was echter 13. Helemaal geen vette huid dus, juist veel te weinig vet! De ideale pH-waarde van je huid ligt tussen de 4,5 en 5,5. Die van mij was 6,6. Veel te hoog en dus helemaal niet zo zuur als ik dacht. Mijn melaninegehalte is 16, dat wil zeggen dat ik huidtype 4 ben (waarbij huidtype 1 heel licht is en huidtype 6 heel donker, dus dat was wel te verwachten). Het erytheemgehalte mag maximaal het melaninegehalte + 5 zijn. In mijn geval dus 37. Het was echter 31, wat betekent dat ik op dat moment geen gevoelige huid had.

Na de uitslag zat ik natuurlijk vol vragen. Waarom was mijn huid zo basisch (= hoge pH) en had het een tekort aan vet? Tijdens het intake gesprek vertelde ik dat ik mijn gezicht reinig met een schuimend product, namelijk de cleanser uit de Total Matteness lijn van Philosophy. De hannah huidcoaches geloven niet in schuimende reinigers omdat deze de huid te veel zou ontdoen van natuurlijke vetten en de pH van de huid te hoog zou maken.

‘Ja maar’ begon ik ‘als je erna een tonic gebruikt dan is je pH toch zo weer op peil?’. Volgens Amber brengt de tonic de pH weer enigszins in balans, maar kan het je huid nooit binnen een korte tijd naar de ideale pH van 4,5 – 5,5 brengen. Met een crème kun je echter wel weer vet terugbrengen, maar kennelijk was mijn huid zo ontdaan van zijn natuurlijke vetten dat zelfs Hope in a Jar geen hoop kon bieden. De huidmeting laat puur feiten zien, maar de conclusies die je daaruit kunt trekken zijn voor mij reden genoeg om in elk geval mijn skincare routine om te gooien en het eens op de hannah-manier te proberen. Het was wel even een reality check en proberen kan nooit kwaad.

De Xperience

De hannah Xperience bestaat uit vijf stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Mijn huid werd gereinigd met de Cleansing Oil en de Sensitive Skin Lotion, vervolgens gepeeled met de Enzymatic Skin Peeling. Deze peeling is echt hardcore! Mijn huid begon echt te prikken en te branden. Gelukkig had Amber me hiervoor gewaarschuwd, anders zou ik denken dat ik een allergische reactie zou hebben. ‘Het is juist goed’ zei Amber, wanneer je de peeling voelt prikkelen betekent het dat deze bezig is om de dode huidcellen op te lossen en te verwijderen’.

hannah xperience04 hannah xperience05Na de peeling is het tijd voor de stimulatie van de huid en dit gaat door middel van een bindweefselmassage en het doorbloedingsproduct Cell Active. Amber: ‘Hoe roder je huid wordt, des te beter is de doorbloeding’.

Hannah Hakze, de oprichter van hannah, was een pionier op het gebied van bindweefselmassage. Deze massage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reduceert blokkades en verstevigt het bindweefsel. Het komt er kort op neer dat Amber op verschillende manieren in mijn gezicht aan het knijpen en masseren was, maar dan op een hele ontspannende en niet-pijnlijke manier. Mijn rug is wel eens gemasseerd, maar mijn wangen, kin, wenkbrauwen en neus, dat niet. Het was een geheel nieuwe ervaring voor me, maar wel een hele positieve. Heerlijk!

hannah xperience08 hannah xperience09Hierna sprayde ze mijn huid in met Vitamin Complex, masseerde dit in, en kort daarna bracht ze de crème Oxy Genes aan. Als laatste stap een likje Touch of Silk, voor een zijdezachte en porieverfijnende finish. Ik voelde aan mijn huid en mijn vingers gleden er echt overheen alsof het zachte boter was. Zo zacht en glad heeft het nog nooit aangevoeld! Ik keek in de spiegel en mijn huid had echt een hele mooie glow.

Treatment

Ik heb alle producten die Amber heeft gebruikt meegekregen naar huis, echt te gek! Ik kan nu thuis aan de slag met hannah om in mijn eigen badkamer de Xperience voort te zetten. Eind januari heb ik een vervolgafspraak en zal mijn huid opnieuw gemeten worden, dus ik ben reuzebenieuwd of mijn vetgehalte en pH dan wel op peil zullen zijn. Ik ga in elk geval trouw ‘aan de hannah’ vanaf nu en ik houd jullie op de hoogte!

Conclusie

Hoewel ik altijd sceptisch ben wat betreft nieuwe skincare (hannah was voor mij nieuw), moet ik toegeven dat ik er vertrouwen in heb. Amber gaf me geen ‘too good to be true’ praatjes en ze heeft me goed geïnformeerd zonder belerend over te komen, dat vond ik erg prettig. Ze heeft geduldig alles uitgelegd (nu moet je weten dat ik altijd erg veel vraag) en ze gaf me een fijn en vertrouwd gevoel. Dat is fijn, omdat je in de behandelkamer toch even je sweater moet uittrekken en bijna met de borsten bloot op zo’n stoel ligt. Met zo’n lieve vrouw als Amber was dat voor mij geen probleem.

De behandeling zelf was voor mij pure ontspanning. Je ligt daar lekker in zo’n verwarmende stoel onder een dekentje, er worden lekker geurende producten over je heen gewreven, er wordt in je geknepen, je leert een hoop nieuwe dingen. Voor mij was het een leerzame verwennerij. Ik sta helemaal te popelen om zelf aan de slag te gaan met hannah en ik kan niet wachten tot mijn vervolgafspraak eind januari!

hannah xperience10De hannah producten worden niet bij de drogisterij of parfumerie verkocht omdat hannah van mening is dat er altijd een persoonlijk advies aan gekoppeld dient te worden. hannah heeft door heel Nederland zo’n 400 hannah huidcoaches, dus mocht je door mijn artikel geïnteresseerd zijn geraakt dan is er vast wel een huidcoach bij jou in de buurt waarbij je terecht kunt. Meer informatie vind je op www.hannah.nl.

Zijn jullie bekend met de producten van Hannah?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

82 Reacties

 1. Joanne
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik zou ook wel eens zo’n meting willen! Ik let altijd op de ph van mijn huidproducten. Ik heb van die ph strips en daarmee test ik ze. Super handig. Philosophy heb ik ook geskipt inderdaad, werd mijn huid niet blij van.

 2. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Klinkt als een fijne behandeling 🙂

 3. Rianne
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik heb helaas geen goede ervaringen met Hannah. In september een kennismaking gehad met Hannah. Ik heb een droge, gevoelige huid maar dit is door de Hannah behandeling en producten erger geworden. Het heeft bij mij zelfs rosacea getriggerd waardoor ik nu nog steeds erg last heb van een rode, pijnlijke huid met couperose. Voor sommige zullen de producten goed werken maar mensen met een gevoelige huid raad ik de producten niet aan.

 4. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Erg leerzaam en leuk om te lezen, ik doe schoonheidsspecialiste opleiding en het ziet er erg leuk uit, handig dat ze het vocht gehalte enz meten. Die behandeling klinkt fijn 🙂

 5. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Jaa Hannah is zo’n fijn merk! Ik hou van dit merk <3 Amber is ook echt een hele lieve meid, ik vond het echt een geweldig ervaring en ben ook erg benieuwd hoe het met mijn huid is op dit moment

 6. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ja ik ben bekend met de producten van Hannah en ik ben echt groot fan! Mijn huid is echt beter geworden. Toch zou ik graag weer een nieuwe afspraak maken in Voorthuizen. Ik wil namelijk graag weten of de waarden van mijn huid verander zijn. Het is immers al meer dan een jaar geleden dat ik daar voor het laatst geweest ben.

 7. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik ben nog niet bekend met de producten van hannah, maar ik hoor en lees er zoveel goede verhalen over, dat ik er wel benieuwd naar ben. Alleen de prijs houdt me een beetje tegen.

 8. Amber
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Fijn dat je er goed op reageert!
  Ik heb er helaas geen goeie ervaring mee, afgelopen jaar heb ik ook een behandeling van hannah ondergaan en producten gekocht wat bij mijn huid zou passen. Ik heb een gevoelige huid met eczeem en een dag later waren mijn ogen opgezwollen en helemaal rood net als de rest van m’n gezicht. Het heeft een maand geduurd voor mijn huid er weer een beetje normaal uitzag. Dus voor mensen met een gevoelige huid, smeer niet zomaar van alles op je gezicht niet elke huidtype reageert hetzelfde op de producten.
  Groetjes Amber

 9. Laura
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Zou je misschien de vervolgafspraak willen filmen?

  xx Laura

 10. Lisa
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik mocht ook deze experience ondergaan
  In een woord geweldig! Voor mij geen philosophy meer maar Hannah
  De prijzen vallen mee, alleen de oxygens creme is bijna 100 euro
  Dat gaat me te ver, maar voor reinigen en peelen en het kleimasker daar zweer ik bij

 11. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik wil ook wel eens een huidanalyse laten doen. Sommige bloggers hebben hier ook filmpjes van gemaakt op youtube, ziet er zo lekker ontspannend uit!

 12. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ziet er heerlijk uit die behandeling foto’s haha. Lijkt me supertof om ook eens een keer een huidmeting te krijgen!

 13. Izzy
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Klinkt interessant allemaal! 🙂
  Overigens betekent erytheem gewoon roodheid (doordat oppervlakkige bloedvaatjes meer open gaan staan), en heeft dat niet alleen maar te maken met huidgevoeligheid. En om het nog ingewikkelder te maken; huidgevoeligheid gaat ook om irritatie en niet zo zeer over allergenen. Dat je dus d.m.v. erytheem-“gehalte” (?) iets kan zeggen over hoe je huid reageert op allergenen klopt niet 😉
  Ben wel benieuwd naar je vervolgafspraak!

  • 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

   Ja dat wilde ik ook al zeggen!

   Klinkt interessant natuurlijk, om er zo’n medische term tegenaan te gooien maar dan moet je ‘m wel juist gebruiken.

 14. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ooh wat leuk, er zit blijkbaar een huidcoach in het huis tegenover het huis waar ik geboren ben!

  Moet zeggen dat ik compleet clueless ben qua huidverzorging, maar mijn huid doet wel weer een stuk moeilijker dan in de zomer. Misschien dus geen verkeerd idee om langs te gaan in plaats van zelf maar wat aan te klooien.
  Kan ik meteen bij mijn oude huis naar binnen gluren. 😉

 15. sab
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Het 2e ingredient in de Vitamin Complex is ook alcohol denat… Tja Ben benieuwd naar januari haha

  • 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

   Hey! Alcohol denat is natuurlijk een vervelend ingrediënt om je in product te hebben maar het zit er in zodat het snel droogt en ingetrokken (voelt) raakt. Ik heb zelf de ingrediënten lijst niet opgezocht maar vaak zitten er compenserende ingrediënten in die erg voedend zijn. Ik denk dat dat ook het geval is met hannah, ook al is het erg krom. Maar meeste mensen houden nou eenmaal meer van producten die snel intrekken dan dat ze een paar minuten met een glans/vetje/laagje op de huid zitten, helaas.

  • Laura
   20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

   Dacht net hetzelfde toen ik de ingrediëntenlijsten opzocht! Heel veel alcohol denat. en irriterende dingen zoals menthol, camphor en parfum 🙁 en claims zoals “hoe roder je huid wordt, des te beter is de doorbloeding” klinken me ook nogal vaag, is dit echt wetenschappelijk onderbouwd? Vraag me af wat bv. Jetske Ultee hiervan zou zeggen.. Mij lijkt het eerder een hype dan iets wat z’n geld echt waard is. Wel goede review, Serena, maar misschien toch ook wat meer op de ingrediënten focussen de volgende keer 🙂

   • Serena
    Auteur
    20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

    hi Laura,

    Ik wil de producten reviewen (en dan dus ook naar de ingredientenlijst kijken) nadat ik ze een tijdje heb gebruikt, dat heeft nu natuurlijk nog niet zo veel zin. Dus die focus op de ingredienten gaat sowieso gebeuren, maar dat bewaar ik tot januari. Nu eerst maar gewoon eens alles gebruiken en daarna pas oordelen.

   • Roos
    20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

    Oe dat zijn inderdaad ingredienten waar mijn huid niet blij van zou worden. Een schuimende reiniging gebruik ik al lang niet meer. Sulfaten irriteren mijn huid ook, hoe mild ze ook mogen zijn. Bij de apotheek kun je strips kopen die de zuurgraad kunnen meten. Zo’n stick laat dan zien door te verkleuren welke zuurgraad een product heeft. Dat zou leuk zijn om te testen. Een product moet nooit branden of prikken op de gevoelige huid (BHA en AHA daar gelaten). Ben benieuwd naar januari Serena. Ik hoor ondanks deingredienten niets dan positieve reacties in reviews.

 16. sab
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Uhm halooooo, ook de in sensitive skinlotion zit gewoon alcohol denat, en nog heel veel ook. Seriously? :O Ik werd echt enthousiast door je review

 17. sab
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik werd heel enthousiast en besloot de website te bezoeken. Bij de ingredientenlijst van de peeling staat gewoon alcohol denat. 😐

 18. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  ik zou ook wel eens wat va Hannah willen proberen. je hoort er zoveel goeds over! het enige probleem is dat het nog best welprijzig is.

 19. Lotte
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik wacht eind januari af , hoe je waardes dan zijn en dan zal ik zeker ook gaan als jouw huid is opgeknapt. Ik kamp laatste maanden met super hormonale acne, ben 27jr en zijn van die cystes die je niet uitgeknepen krijgt… Naar mijn idee werkt er niks… To be continued

  • Cha
   20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

   Dit had ik ook. Zeer hormonaal. Alles al geprobeerd.
   Antibiotica van de huisarts hielp ook voor geen meter.

   Toen maar benzylperoxide weer gepakt en gelezen op internet dat het goed werkt als je er een hele dikke laag van opsmeert.

   Ik was wat sceptisch maar mijn huid is echt geweldig opgeknapt.
   Ik heb een vette huid en mijn huid wordt er niet eens droog van.
   Smorgens en savonds opsmeren na het reinigen en beetje inkmasseren. Niet teveel!
   Na 4 weken was alles weg. Nu blijf ik smeren om de vetheid tegen te gaan en ik af en toe een puist nog heb.
   10% heb ik.

   Eindelijk niet meer schamen!

  • Matthea
   21 december 2013 / zaterdag, 21 december 2013

   Hoi Lotte (& Serena!),
   In oktober ben ik naar een schoonheidsspecialiste/huidcoach geweest voor een gezichtsbehandeling via de schoonheidsbon.nl.
   Daar kwam ik achter dat ze producten van Hannah gebruikt, wat ik al wel kende van NikkieTutorials. Via de huiscoach ben ik erachter gekomen dat acnebehandelingen, daar kwam ik eigenlijk ook voor, vergoed kunnen worden en soms zelfs de producten. Met een verwijsbrief van de huisarts heb ik alleen 5 behandelingen vergoed gekregen (= €250,-) en ben ik ook naar een andere pil gegaan. Bij mij was het ook een groot gedeelte hormonaal, die cystes die je beschrijft had ik voornamelijk in mijn stopweek. Nu 2 maand verder ziet mijn huid er veel beter uit, dankzij de nieuwe pil maar ook zeker dankzij de behandelingen! Vooral mijn vetwaarde is verbeterd, die was ook veel te laag. In 2014 ga ik gewoon weer naar haar toe, maar dan meer verspreid over het jaar. Ik gebruik trouwens 1 product (wil meer, maar even sparen) en dat is de Skin Conditioner uit de Clear lijn van Hannah. Top product!
   Ik kan iedereen Hannah van harte aanbevelen. Ze hebben zoveel kennis en aandacht voor jouw huid. Ik was sceptisch, nadat ik met de kennis van Huidboek van Jetske Ultee bij de huidcoach kan. Maar dit is een hele mooie aanvulling daarop:)

 20. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Wel een leuke ervaring denk ik. Professioneel advies over je huid is altijd handig!

  liefs,
  Karlien

 21. Sabrine
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Heehoi! Ik loop nu al 1jaar rond bij Hannah, mijn mening: De beste schoonheidssalon ever! Ze zijn altijd goed bezig, doen er echt iets aan om je huid te verbeteren en hebben heerlijke producten!

 22. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Super leuk dat je dit hebt gedaan! Ben ook erg benieuwd wat voor huidtype ik precies zou hebben. 🙂

 23. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Wat grappig dat er zo iets anders uit kwam dan je had verwacht, is toch een soort eye-opener dan.. Wat is die locatie trouwens ook mooi zeg, het lijkt me heerlijk om daar een behandeling te hebben. Ik ben benieuwd wat voor soort huid ik heb!

 24. Laura*
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Wat bijzonder! Ik zou ook graag eens zo’n meting doen, mijn huid is heel vet, met meeeters, maar tegelijk zeer droog (tot aan de eczeem toe). Ik heb geen idee meer wat ik er mee moet doen…

  • Chantal
   31 december 2013 / dinsdag, 31 december 2013

   Naar de huidcoach gaan is een echte aanrader…ik heb ook bijzonder veel last van psoriasis, eczeem en heel veel last gehad van acne.
   Sinds mijn bezoekjes aan de huidcoach is mijn huid echt opgeknapt.
   Ik ben niet helemaal vrij van mee-eters enzo, maar mijn huid is zoveel rustiger geworden.
   En ik betaal per behandeling maar €39,-

 25. Syl
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik wil al een tijdje de hannah xperience doen, maar ik vind het vrij kostbaar. Maar mijn huid is kostbaarder.
  Daarnaast twijfel ik of ik naar Voorthuizen zou gaan, of gewoon naar de huidcoach die bij mij in de buurt zit.

  Ik heb wel een aantal producten van dit merk die ik erg fijn vind. (Clear cleansing oil, Clear sparkling spray, sun lipbalm, zonnebrand, en een paar mini dagcrèmes.)

  De clear cleansing oil is echt heerlijk om je gezicht inclusief ogen en lippen te ontdoen van make-up resten enz. inmiddels al aan mijn 3e flesje daarvan en de zonnelipbalsem ook.

  • Elise
   24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

   @syl vraagje ik zie dat je al een tijdje de hannah xperience wilt ondergaan, zelf zit ik met de zelfde dilemma dat ik dus niet weet als ik naar een huidcoach bij mij in de buurt moet gaan of die van Voorthuizen. Ik ben benieuwd als je de behandeling al hebt gehad.

   Ik ben qua prijzen nog niet wijzer op geworden. Waar kan ik de prijzen vinden?

 26. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  ik zou wel willen weten hoe mijn huid uit de test zou komen!

 27. Lori
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  De Hannah producten zijn echt een aanrader! Ik heb behoorlijk snel last van een geïrriteerde huid en moet echt opletten wat ik op m’n gezicht smeer. Maar met de producten van Hannah heb ik echt nergens last van! Zeker een aanrader als je last van je huid hebt!

 28. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Lijkt mij heerlijk! En heel interessant om te weten te komen over je huid!

 29. Danielle
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Aaaaa ik wil ook een Hannah expirience

 30. Edine
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik zou graag de prijs willen weten van de Xperience! Weet iemand hoe duur dat is?

 31. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Wauw dat lijkt me nog eens een heerlijke ervaring! Maar het baart me wel een beetje zorgen dat schuimende reinigers eigenlijk niet zoveel goed doen voor je huid. Wat moet ik nu met mijn Philosophy facial cleanser:(

  • Chantal
   31 december 2013 / dinsdag, 31 december 2013

   Opmaken en dan overstappen op Hannah producten?

 32. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Klinkt wel heel goed! Dank je je huid goed te kennen haha! Ben benieuwd wat er bij mij uit zou komen.. hoor graag wat je ervaringen met de producten straks zijn!

 33. Anneloes
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik schrik hier eigenlijk wel een beetje van! Mijn vader zegt altijd dat ik maar moet oppassen met wat ik allemaal op mijn gezicht smeer omdat hij het troep vindt, en mijn antwoord daarop is dan dat cosmeticabedrijven echt wel weten wat ze doen. Jouw resultaten geven echter iets anders aan.. Misschien moet ik hannah ook eens gaan overwegen. Jammer dat het aan de dure kant is.

  • 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

   Je kan al voor een basis behandeling terecht voor 35 euro. Persoonlijk vind ik dit best meevallen, zeker niet duurder dan andere schoonheidsspecialisten .

   • Anneloes
    20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

    Ja, maar dan heb je nog geen product in huis. ;p

    • Shir
     20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

     Mij lijkt het ook wel wat maar ik vind de producten ook best prijzig. Ik zag dat de behandelingen gemiddeld vanaf €35 gaan. Wat kost deze behandeling normaal gesproken Serena? Ik dacht ergens gelezen te hebben dat deze behandeling €79 kost?

    • Chantal
     31 december 2013 / dinsdag, 31 december 2013

     Ik heb ook een hele moeilijke huid en zag echt op tegen de ”wat duurdere producten” kopen, maar als je ziet hoe je huid ervan opknapt, dan is het het geld zeker wel waard!

  • Joanne
   20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

   Je kan echt niet zomaar op cosmeticabedrijven vertrouwen inderdaad! Het is handig om jezelf te verdiepen in ingrediënten en de werking van de huid e.d.. Het boek/de blog van Jetske Ultee is hier goed voor!

 34. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Oh dat klinkt super! Ik ben benieuwd naar je conclusie over een paar maanden!

 35. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik zou hier alleen al naar toe om die waardes van mezelf te checken! Gaaf zeg!
  Nu geen baking soda meer op je gezicht doen hé? 😉

 36. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Dit lijkt me een heerlijke behandeling! Ik heb geen ervaring met Hannah producten, maar ik hoor er hele goede verhalen over 🙂

 37. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  tot nu toe heb ik van Hannah enkel een massageolie 🙂

 38. Mannie
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Hoi! Ik heb toevallig morgen een afspraak voor mijn eerste Hannah behandeling incl enzymatische- en fruitzuurpeeling. Alleen maak ik me sinds gister zorgen dat m’n huid er heel rood door zal worden en ik met de feestdagen een rood hoofd heb. Hoe erg was het bij jou en na hoeveel dagen zag het er weer normaal uit?

 39. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Zo’n hannah experience lijk me heerlijk maar vooral ook ideaal om meer kennis over mijn huidtype te krijgen, soms vind ik mijn huidtype lastig in te schatten

 40. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Ik vind zo’n experience zo leuk om te zien! Heel fijn dat ze een uitgebreide analyse van je huid doen, zodat je weet wat voor huidtype je precies hebt. Dit zou ik nog graag eens doen, want ik heb (naar mijn idee) juist een hele droge en gevoelige huid en zo er wel eens advies voor willen hebben. Erg leuk artikel!

 41. Carina
  20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Afgezien van de peeling klinkt het goed. Als een peeling prikt en brandt betekent dat dat de pijnreceptoren geactiveerd worden en dat betekent dat de peeling te diep in de huid zit. En volgens mij ben ik de enige die er op tegen is om je huid zo danig te peelen dat de beschermlaag (aka dode cellen) eraf gehaald wordt. Ja, je huid ziet er dan wel mooi uit maar de barrierefunctie is dan ook gecomprimeerd en dat is niet grzond.

  • Annalisa
   20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

   Dat dacht ik ook ja! En het verwijderen van dode huidcellen zou toch sowieso geen pijn moeten doen? Je haar of je nagels knippen doet toch ook geen pijn?

   Verder een mooi verslag, klinkt allemaal heerlijk! Zo’n uitgebreide en persoonlijke analyse klinkt echt ideaal!

 42. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  De skincare van Hannah moet erg goed zijn (zelf alleen geen ervaringen mee). Zo’n behandeling ziet er heel fijn uit!

 43. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Wow.Dat zou ik ook wel willen!
  Het enige nadeel vind ik, is dat de producten duur zijn.

  En ligt het aan mij of is het raar om de naam hannah zonder hoofdletter te lezen…?
  Het hoort zo, maar het blijft een beetje gek 😡

 44. 20 december 2013 / vrijdag, 20 december 2013

  Wat heerlijk en leuk om meer over je huid te weten te komen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *