Giveaway + cadeautip | gepersonaliseerde items

Het verzinnen van cadeautjes is voor veel mensen een moeilijke taak, vooral als de persoon in kwestie alles al heeft! In mijn zoektocht naar een origineel en toch persoonlijk cadeautje kwam ik uit bij Bestecanvas.nl, een website waar je gemakkelijk en snel gepersonaliseerde items kunt laten maken. Zo kun je foto’s laten afdrukken op mokken, muismatten, dekens, handdoeken, puzzels of telefoonhoesjes. Of natuurlijk foto’s op canvas. Op deze manier creëer je een bruikbaar en dus praktisch cadeau, maar dan mét een mooie herinnering.

Geef een herinnering cadeau

Wat iets meer werk is, maar wel echt heel gaaf om te maken en om te geven, is een fotoboekje. Tegenwoordig maken we alleen maar foto’s met onze smartphones en wordt er eigenlijk niets meer afgedrukt. En dat terwijl het zeker zo zijn charme had om een fotorolletje naar de drogist te brengen en die 2 weken later met kloppend hart op te halen (zouden ze goed zijn gelukt?). Met een fotoboekje creëer je die nostalgie van vroeger, maar dan met gegarandeerd mooie én goed gelukte foto’s. Zo heb je alle leuke herinneringen van de afgelopen tijd (uiteraard voorzien van passende onderschriften, grappige anekdotes en mooie quotes) bij elkaar gebundeld in een boekje!

Cadeautje voor oma


Ouders en opa’s en oma’s, die maak je volgens mij het meest blij met een foto van al hun kinderen of kleinkinderen bij elkaar. Momenteel zijn George, Marshall en ik onderweg naar Tsjechië, waar we George’s vader en oma gaan opzoeken. Spannend, want dit is ons eerste lange roadtripje met Marshall en tevens de eerste keer dat Marshall zijn opa en overgrootoma in het echt zal gaan ontmoeten!

Voor George’s oma hebben we een foto gemaakt van Marshall en zijn neefjes Jason en Mika. Haar drie achterkleinzonen bij elkaar. Perfect is de foto niet (ik bedoel, probeer maar eens één kind van drie en twee baby’s van nul die niet rechtop kunnen zitten goed op de foto te krijgen, een onmogelijke opgave!), maar ik vind hem wel heel erg leuk en spontaan geworden.

Deze foto hebben we laten afdrukken op canvas, zodat oma hem aan de muur kan hangen of ergens rechtop kan neerzetten in haar huisje. De foto hebben we overigens gewoon met mijn telefoon (iPhone X) gemaakt, die groot en scherp genoeg was om af te laten drukken op canvas met de afmetingen van 40 x 60 cm. Een foto op aluminium is trouwens ook erg mooi en geeft de foto een wat strakkere en modernere look.

Kortingscode bestecanvas.nl


Heb je leuke inspiratie opgedaan en wil je ook een gepersonaliseerd cadeau voor iemand laten maken? Of gewoon lekker voor jezelf? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Van Bestecanvas.nl heb ik namelijk een code gekregen waarmee je maar liefst €8,- korting krijgt op een canvas van 40 x 60 cm (het formaat dat we ook aan oma hebben gegeven). Het canvas doek komt dan uit op slechts €16,90. Vul de code ‘SUMMERLAB‘ bij het uitchecken om de korting te claimen. Deze kortingscode is geldig t/m 31 augustus 2018.

Giveaway


Van Bestecanvas.nl mag ik ook nog eens een tegoedbon t.w.v. €50,- verloten onder één van mijn lezeressen. Hiermee kun je naar hartenlust gepersonaliseerde items laten maken. Als cadeautje, of voor jezelf. Om mee te dingen naar deze prijs hoef je hieronder alleen even een comment te plaatsen waarin je verteld waaraan jij deze tegoedbon zou besteden. Wat zou je laten afdrukken, en waarop? Ik ben benieuwd!

Deze giveaway loopt t/m donderdag 5 juli 2018. Daarna zal ik via e-mail contact opnemen met de winnares (vul dus een geldige e-mail in). Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Good luck!

Heb jij wel eens een gepersonaliseerd cadeau gekregen of gegeven?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

101 Reacties

 1. Kelly
  7 juli 2018 / zaterdag, 7 juli 2018

  Gaat alles goed Serena? We horen al zolang niks van je ? Of heb je vakantie ofzo en heb ik dat even gemist?

 2. Karin
  6 juli 2018 / vrijdag, 6 juli 2018

  Nieuwe post ? Al 8 dagen niets geplaatst.

 3. Zekia
  5 juli 2018 / donderdag, 5 juli 2018

  Leuke winactie! Ik zou er een foto van mijn twee overleden konijntjes op laten afdrukken. Alle foto’s die ik van ze heb staan op mijn laptop of telefoon. Ik moet er dus eigenlijk ook wel een paar uitprinten en dit lijkt mij een mooie manier. Mooi voor aan mijn lege muren.

 4. Vera
  5 juli 2018 / donderdag, 5 juli 2018

  Leuk! Zou heel tof zijn om een canvas te hebben van mijn reis naar Zuid-Amerika. Nu in Colombia, en de komende weken Peru en Ecuador ontdekken 😀

 5. Manon Laurier
  5 juli 2018 / donderdag, 5 juli 2018

  Wat is dit grappig. Ik was op het internet aan het zoeken naar een cadeau voor mijn ouders die binnenkort 40 jaar getrouwd zijn en ineens kwam ik deze winactie tegen.
  Dit is echt te gek. Ik hoop echt dat ik ze mag verblijden met een gave canvas met hun kleindochters!

 6. D. Mayer
  5 juli 2018 / donderdag, 5 juli 2018

  Ik doe graag mee voor een canvas van mijn overleden hond. Het is vandaag precies 1 jaar geleden en het blijft een gemis.

 7. Doglover
  5 juli 2018 / donderdag, 5 juli 2018

  Ik zou een foto op canvas willen van mijn overleden hondje, zodat ik deze kan ophangen boven “zijn plekje” waar hij altijd heerlijk lag.

 8. Els Timmers
  5 juli 2018 / donderdag, 5 juli 2018

  Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar ik zou heel graag een foto van mijn zoontje op canvas af laten drukken.

 9. May Verberne
  5 juli 2018 / donderdag, 5 juli 2018

  Wat een leuke give-away ! Ik zou deze dolgraag cadeau doen aan mijn schoonouders; zij zijn op 8-8-2018 alweer 50 jaar getrouwd! En met 5 kleinkinderen inmiddels, is het wel een mooie foto waard. Liefs, May

 10. Josephina
  5 juli 2018 / donderdag, 5 juli 2018

  Hoi serena
  Ik doe graag mee met de winactie , ik wil het kado doen aan mijn moeder ze wil al heel lang een foto van de kinderen en kleinkinderen.
  En kan wel een oppeppertje gebruiken.

 11. Anna
  4 juli 2018 / woensdag, 4 juli 2018

  prachtig voor in mijn nieuwe huisje voor mijn dochtertje en mij

 12. Marloes
  4 juli 2018 / woensdag, 4 juli 2018

  Ik heb het nog nooit gegeven of gekregen, maar heb al wel veel voorbeelden gezien op Facebook. Ik heb een schattig klein hondje en daar heb ik een leuke foto van, die zou ik zeker laten afdrukken!

 13. Michael Bouwman
  4 juli 2018 / woensdag, 4 juli 2018

  Zou super leuk zijn mijn vader te verrassen met een canvas doek waar zijn kleindochters op pronken! Ik moet toegeven dat ik voor afgelopen vaderdag nog altijd niets heb gegeven dus dit moet dat zeker goed maken!

 14. Esther
  4 juli 2018 / woensdag, 4 juli 2018

  Voor in ons nieuwe huis willen wij nog een hele mooie foto van onze te gekke teckel aan de wand, ik ga duimen!

 15. Patrick Janssen
  4 juli 2018 / woensdag, 4 juli 2018

  Een mooie foto van ons hondje..

 16. Joke Pronk
  4 juli 2018 / woensdag, 4 juli 2018

  We hebben al diverse canvassen laten maken van onze vakanties…prachtig…maar nu zou ik graag een lunchbox enzo willen personaliseren…ideaal voor in de koelkast van de kantine…ziet iedereen dat hij van mij is .

 17. janneke
  4 juli 2018 / woensdag, 4 juli 2018

  Graag doe ik mee! Ik wil dan graag mijn zusje verrassen met een foto van haar twee prachtige zoontjes op canvas.

 18. Femke
  4 juli 2018 / woensdag, 4 juli 2018

  Wat veel keus! Ik zou gaan voor een mok met daarop een foto van de twee Chihuahua’s van mijn vriend. Hoe heerlijk fout is dat! Mijn lief is chronisch ziek en krijgt daarbij veel liefde & steun van die ‘ratjes’. Dan begin je je ochtend toch extra vrolijk met zo’n koffiemok 🙂

 19. Denise
  4 juli 2018 / woensdag, 4 juli 2018

  Oeeh super tof om een foto van onze bruiloft op canvas af te laten drukken! Perfect voor in ons nieuwe huisje!

 20. Nina Mol
  4 juli 2018 / woensdag, 4 juli 2018

  Ik doe heel graag mee! Zoiets moois heb ik nog niet van mijn kleinkinderen!

 21. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  4 juli 2018 / woensdag, 4 juli 2018

  Mijn moeder word in september 60. Eind augustus gaan we een mooie fotoshoot met haar kleindochters (we wachten nog even op nummer 4, die word in augustus verwacht) doen. Zou heel leuk zijn als we de leukste foto op canvas af kunnen laten printen.

 22. A
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Ik doe graag mee. Zou een foto van mijn man,mij, zijn broer en vrouw + onze kids laten afdrukken en aan mijn schoonmoeder geven. Ze woont in het buitenland en ziet ons hoogstens 1x per jaar. Schoonbroer woont ook in het buitenland en ook in een ander land dan schoonmoeder..we zijn allemaal een beetje verspreid maar hebben toevallig een paar week terug die foto gemaakt. Zij zou er denk ik zo ontzettend blij mee zijn!

 23. Will
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Graag zou ik een mooie foto van mijn vijf kleinkinderen laten afdrukken op hout.
  Daar zou ik heel erg blij mee zijn.
  Graag doe ik mee

 24. Lisanne Bons
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Ik zou een foto voor mijn oma van haar achterkleindochters laten drukken op canvas. Hoe bijzonder is het voor een Indische vrouw van 94 jaar om 3 hoogblonde achterkleindochters te hebben.

 25. Stephanie
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Ik zou heel erg blij zijn als ik zou mogen winnen. Afgelopen herfst is er door een mooie foto van onze kinderen spontaan het idee ontstaan om daar een seizoen serie van te maken. De herfst foto heb ik al op canvas en de zomer foto gaan we volgende week in de vakantie maken en dan is de serie compleet. Als ik zou mogen winnen zou ik dus graag de winter lente en zomer foto nog laten afdrukken.

 26. Zena
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Een mooi cadeau voor mijn oma die dementie heeft om er een mooie foto van alle klein kinderen op te zeten zodat ze er naar kan kijken

 27. anja
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  erg leuk ik zou graag dit cadeau als verrassing aan mijn ouders geven een leuke foto van het hele gezin

 28. Tamara
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Ik heb nog nooit een gepersonaliseerd cadeau gegeven, maar dat is wel echt een goed idee!

 29. Marian Zw
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Ik zou een mooie gezinsfoto laten afdrukken voor mijn moeder. Wij vertrekken binnen kort voor twee jaar maar de US voor werk, dan heeft mijn moeder ons toch nog een beetje bij ons met zo’n mooi canvas

 30. Suus
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Leuk, ik doe graag mee, zou mijn schoonzusje iets willen geven, krijg haar eerste kindje.

 31. 3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Ik heb een fotoboek besteld voor onze tweeling meiden en nog een boek van onze zoon
  Hun eerste jaar 🙂

 32. Lottie
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Super leuk; ik zou een handdoek nemen met daarop een foto van mijn vriendengroep. Dit aangezien ik binnenkort naar Australie emigreer en zo een mooi aandenken heb aan Nederland/mijn vrienden altijd bij mij heb (wanneer ik lekker aan het surfen ben ;))

 33. Nienke
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Ik zou graag een foto van mijn ‘nieuwe’ hond laten afdrukken. We hebben haar in februari uit een trieste situatie gehaald waar ze vreselijk werd aangevallen door de andere honden in het huishouden. De wonden zijn inmiddels genezen, en ze is deel geworden van ons gezin. Ik zou graag een mooie portretfoto van dat blije snuitje ophangen in onze woonkamer.

 34. elisabeth maria martina
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  wat een geweldig gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar #duimenmaar

 35. maaike beld
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Leuke actie! ik zou 2 canvassen laten bedrukken voor onze dochters van 8 en 9 jaar. Onze Berner Sennenhond is vorige week helaas overleden (op oude leeftijd gelukkig), onze dochters hebben hier natuurlijk nog steeds verdriet van. Een tijdje geleden had ik van beide een foto gemaakt met de hond erbij, dit zou een mooi aandenken voor ze zijn <3.

 36. Denise
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Wat een leuk kado Sereen! Daar is ze vast heel erg blij mee ❤️?

 37. Susanne
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Hoi Serena, ik doe graag mee met de winactie! Binnenkort gaan we samenwonen, dus ik zou een leuke foto van mij en mijn vriend laten afdrukken en die een mooi plekje in ons nieuwe huis geven:) Liefs Susanne

 38. Maaike Manheim
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Ik fotografeer graag, met name dieren. Heb afgelopen tijd een paar hele mooie foto’s gemaakt in dierentuinen en zou één of meerdere daarvan graag afdrukken op aluminium. Heb namelijk zelf helemaal niets met canvas, maar gelukkig heb je nu ook aluminium en dat vind ik wél mooi!

 39. Marijke
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Ik zou een mooie vakantiefoto op canvas laten afdrukken, zo kan ik de rest van het jaar nagenieten!!

 40. Diny Frijters
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Heb jij wel eens een gepersonaliseerd cadeau gekregen of gegeven?

  Nog niet, maar ik heb pas wel een foto gemaakt die ik enorm graag op canvas zou laten zetten. We waren op vakantie aan zee en ‘s avonds was er een geweldig moment toen de zon de zee in zakte. Het lijkt me geweldig om die op deze speciale manier af te laten drukken.

 41. Jorien
  3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Leuke winactie!
  Ik doe graag mee, ik wil nog graag een aantal trouwfoto’s laten afdrukken op aluminium of canvas en in de gang ophangen❤️

 42. 3 juli 2018 / dinsdag, 3 juli 2018

  Wat een leuke giveaway!! Waar ik graag aan meedoet. Ik fotografeer zelf en dan zou ik een foto van onze hond Matsi laten afdrukken en die kan ik dan naast de foto op canvas van onze pas overleden hond Diva hangen. Zo zijn ze aan de muur weer samen bij elkaar.

 43. Selena
  2 juli 2018 / maandag, 2 juli 2018

  Wat een super leuk cadeau! Wil wel een gokje wagen om mee te doen❤️ Een mooie foto van Mn schoonvader die is overledenn❤️? duimen duimen en super leuk om de foto’s van oma te zien die het krijgt!

 44. Nikki
  2 juli 2018 / maandag, 2 juli 2018

  Ik zou heel graag mee willen doen aan de winactie omdat wij heel graag onze kleinste knul op canvas willen laten afdrukken voor in de slaapkamer naast de canvas van zijn broer en nog een doek van de boys samen voor in de slaapkamer. Nu duimeeeeen!!!

 45. L.
  2 juli 2018 / maandag, 2 juli 2018

  Ik zou graag een foto ván mijn ouders, vóor mijn ouders af willen laten drukken. Omdat ze altijd voor ons klaar staan. Ik heb afgelopen jaar een prachtige foto van ze gemaakt voor een kasteel, die moooi zou staan op een canvas in de woonkamer. Zo’n liefdevolle foto <3

 46. 2 juli 2018 / maandag, 2 juli 2018

  Enorm leuk!!

  Ik heb laatst een zwangerschapsfotoshoot gedaan samen met mijn vriend en de foto’s hebben wij gisteren binnen gehad. Ik zou deze kans dus gebruiken om een van die foto’s op canvas te laten bedrukken en deze dan op te hangen in de kamer van onze dochter die elk moment geboren kan worden! 🙂

 47. 2 juli 2018 / maandag, 2 juli 2018

  Enorm leuk!!

  Ik heb laatst een zwangerschapsfotoshoot gedaan samen met mijn vriend en de foto’s hebben wij gisteren binnen gehad. Ik zou deze kans dus gebruiken om een van die foto’s op canvas te laten bedrukken en deze dan op te hangen in de kamer van onze dochter die elk moment geboren kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *