Getest | Virtual Reality Gaming Chair

Dit is een hele andere soort video dan dat jullie van me gewend zijn, maar toen ik door Samsung werd gevraagd om naar hun stand in de Jaarbeurs te komen voor een bijzondere gaming experience kon ik mijn nieuwsgierigheid niet in bedwang houden en stemde ik toe. Wat bleek, ik moest een VR game gaan spelen in een Icaros chair, oftewel een BEVALLINGSTOEL FROM SPACE! Benieuwd hoe me dat is afgegaan? Check het in de video hieronder:

It was SO MUCH FUN! En nog een hele workout, want een dag later kon ik amper mijn bed uitkomen vanwege spierpijn in vooral mijn buik. Poeh! En nu ik de video zo terugkijk snap ik ook waarom, want je ligt een paar minuten lang in de plank-positie. Ik was gewoon aan het sporten en ik had het niet eens door, ha! Ik zeg, sportscholen: zet dit ding maar neer en ik neem een abonnement! En dan ook graag een Aquabike ernaast, graag.

Wil je de Icaros zelf ervaren? Voor de mensen die komend weekend naar de DYTG in de Jaarbeurs gaan, Samsung staat er ook met hun stand én beide Icaros stoelen, dus als je zelf wilt ervaren hoe het is klik dan op deze link (zaterdag) of deze link (zondag) om een ticket te bestellen. Let op, dit is dus alleen mogelijk als je al een DYTG kaartje hebt en er zijn slechts beperkte plaatsen, dus wees er snel bij!

Wat vinden jullie van de Icaros stoelen, zou jij er gebruik van maken als ze in een arcade of in een sportschool zouden staan?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

6 Reacties

 1. Christel
  19 april 2017 / woensdag, 19 april 2017

  Geweldig spelen en sporten. Echt wel planken 😉

 2. 19 april 2017 / woensdag, 19 april 2017

  Oh dat is wel heel raar , maar grappig om eens uit te proberen hahahaah

 3. 19 april 2017 / woensdag, 19 april 2017

  Wow, dit is wel heel innovatief…. Vind de VR bril al een hele uitvinding. Deze rage sla ik even over :’)

 4. Suzanne
  19 april 2017 / woensdag, 19 april 2017

  Zag er echt leuk uit! Zo zou ik planken sowieso veel langer volhouden, ben niet zo’n sporter hahaha!

 5. 19 april 2017 / woensdag, 19 april 2017

  Wat ontzettend gaaf lijkt me dit zeg! Ik snap wel dat je de volgende dag spierpijn had haha! Ik vind het ook echt een nailed it!

 6. M
  19 april 2017 / woensdag, 19 april 2017

  Totaal geen gamer maar ik ben hier enthousiast over! Stiekem sporten terwijl je het niet in de gaten hebt klinkt ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *