Filmpje: valse wimpers 101

Met Oud & Nieuw vieren we feest, en of je het nu bij vrienden thuis viert, in de kroeg op de hoek van de straat of op een megadruk hipster feestje, even helemaal uitpakken met de maquillage is ALTIJD een goed idee. En bij feestelijke looks horen valse wimpers.

Valse wimpers zijn práchtig! Ze maken je Party Look echt helemaal af en ze geven je een instant ‘heb ik jou daar’ gehalte. Nepwimpers zijn echter voor velen een struikelblok waardoor ze bij voorbaat al niet aangeschaft worden. Laat staan opgeplakt. En dat is zonde! Want het zijn echte musthaves voor wanneer je bijvoorbeeld een Nieuwjaarsfeestje hebt. Maar lieve Beautylabbers, have no fear, Serena gaat het jullie allemaal uitleggen in de onderstaande video:

[do action=”ytr”][/do]

Nog even kort samengevat:

 • Geen ervaring met nepwimpers? Knip een valse wimper doormidden en gebruik één helft per oog door het stukje aan het uiteinde te plakken.
 • Let op plakstrip! Sommige wimpers bevatten een stugge dikke rand en weer anderen zijn heel soepel en daarom buigzamer en makkelijker rond je oog te vormen. Hoe minder compact de plakrand, hoe soepeler het aanbrengen zal gaan.
 • Voordat je begint met plakken meet je eerst even of de wimper de goede lengte heeft voor jouw oog. Te lang? Knip dan een klein stukje af.
 • Breng de lijm aan, maar laat het eerst een halve minuut tot een minuut drogen voordat je de wimper aanbrengt. Dan is de lijm wat dikker en kleveriger waardoor ‘ie meteen hecht en goed blijft zitten.
 • Gebruik een pincet om de wimper zo dik mogelijk tegen je wimperrand te manoeuvreren. Houd de wimper met je pincet op zijn plaats, net zo lang tot de lijm is opgedroogd.
 • Na het aanbrengen kun je je eigen rechte wimpers en de valse wimpers samen knijpen tussen een wimperkrultang, zodat de wimpers wat meer met elkaar ‘integreren’. Geef het geheel een lik mascara waardoor alles één geheel wordt.
 • Valse wimpers verwijder je simpelweg door ze rustig van je ooglid af te trekken. Doe er voorzichtig mee en plaats ze weer terug in het doosje, want ze kunnen makkelijk tot 4 keer toe gebruikt worden. Haal eventuele lijmresten weg met een vettige make-up remover.

Hieronder draag ik wimpers van Eye Candy, nummer 006. Ze zijn lekker buigzaam waardoor ik ze gemakkelijk kan aanbrengen, vlak boven mijn eigen wimperrand. Dit merk is te koop bij Kruidvat en kost geloof ik zo’n €7,99 per paar. Het ziet er heel subtiel uit, maar geeft mijn oogopslag tot een behoorlijk ‘wow’ effect!

Zucht, had ik maar altijd zulke wapperende wimpers!

Ik hoop dat jullie nu met mijn tips durven om je eens aan nepwimpers te wagen! Het is vandaag zaterdag dus de winkels zijn gewoon open, ik zeg ‘gaat dat halen’. Als laatste wil ik nog even kwijt: oefening baart kunst! Dus geef niet op, het zal steeds beter en steeds sneller gaan. Als het jullie is gelukt, let me know!

Wat is jouw favoriete valse wimpers merk? En heb jij nog aanvullende tips voor de andere Beautylabbers?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

153 Reacties

 1. Harma
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Ik baal heel erg want doordat ik een brildrager ben kan ik nooit nepwimpers dragen! Meer meiden met dit “probleem” en wat kunnen wij daaraan doen? Misschien alleen aan de buitenkant neppers plakken? Of lijkt dat dan weer heel vreemd? Oh well, ik baal hier wel van 😉

  • Jessica
   31 december 2012 / maandag, 31 december 2012

   Hey Harma, ik draag ook een bril en ook soms nepwimpers. Een wimperkruller kan helpen je wimpers en nepwimpers wat meer omhoog te laten wijzen, waardoor ze niet tegen je bril aankomen. Pas op dat je niet te lange nepwimpers neemt, want door de kruller lijken ze nóg langer en kan het wat té zijn…

 2. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Ik gebruik best wel vaak nepwimpers, maar hier zitten nog wat handige tips tussen!

  Ik koop ze altijd online via bornprettystore, dat zijn hele goedkope nepwimpers (ik had laatst 25 paar nepwimpers voor 12 dollar) en ik vind ze erg fijn werken 🙂

 3. Laura
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Ik stond gister op de roltrap bij schiphol van de trein naar boven naar het meisje voor mij te kijken, die een giga koffer bij zich had en toffie schoenen, zag ik bovenaan pas dat jij het was. Voordat ik het me goed en wel realiseerd waren jullie er al vandoor dus wilde op deze manier nog even zeggen dat ik met veel plezier altijd je blog volg! Hoop dat jullie een fijne vakantie in Amerika hebben!

 4. Sophia
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Wat een handig filmpje! Ik vind nepwimpers prachtig, maar ook een beetje eng hahah, maar ik zal eens een paar kopen, thanks voor de tips! 😀

  En wat doen sommige mensen stom tegen beautylabbers die vroeg commenten zeg! Blegh, laat ze gewoon.

 5. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Oh dit artikel doet me er aan denken dat ik nog lijm moet halen voor oud&nieuw! Ik had laatst losse wimper stukjes gekocht van Impuls bij de Kruidvat, maar de lijm was helemaal opgedroogd. Ik heb al eens lijm van Eylure gehad maar die ging na 1 keer gebruiken al stinken, hij was wel erg fijn en ik ben bang dat ik zo snel niks anders kan vinden in dit dorp, dus het moet maar. Ik loop met de jaarwisseling weer lekker met nepwimpers rond! 😀

 6. Saartje
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Leuke turtorial Serena! Iemand ervaring met de wimpers van H&M? Ik ben zo bang dat de lijm namelijk niet goed is( ervaringsdeskundige van de action wimperlijm), maar vind het ook zonde om een aparte wimperlijm aan te schaffen.

  • Serena
   Auteur
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Action wimperlijn is echt….bleeehhhh! brokkelig en niet goed! Ik zou echt een andere gebruiken, in elk geval één die vloeibaar is! Met de wimpers van H&M geen ervaring helaas… xx

  • Anne
   30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

   Je kan ook wimperlijm voor 50 cent (o.i.d) bij een carnaval/verkleed winkel kopen! Daar verkopen ze ook allerlei soorten nepwimpers en daar ligt die lijm dan vaak bij.

 7. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Jij kan mijn gedachten lezen Sereen haha, dit filmpje komt echt als geroepen! De wimpers die je gebruikt hebt zien er geweldig uit, ik ga maandag snel langs Kruidvat 😀 Perfect voor mijn oud&nieuw look!!

 8. Annick
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Hey,
  Waar koop je deze wimpers? Ze zien er echt goed uit, met een laagje mascare ‘voor’ het aanbrengen op je eigen wimpers zouden ze er ‘nog’ beter uitzien 😉 Grts xxx

  • Serena
   Auteur
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Eye Candy wimpers zijn gewoon te koop bij Kruidvat! 🙂

 9. Tessa
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Nog 1 tipje: ik doe eerst een laagje mascara op en dan pas de wimpers. Want vooral bij jouw laatste foto zie je jouw eigen wimpers nog gewoon vooruit steken. Voor de rest mooi gedaan, lekker dicht bij de rand geplakt!

  • Serena
   Auteur
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   En een laagje NA het aanbrengen van de wimpers, zou dat niet beter zijn?

 10. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Wat een handige video met veel fijne tips.

 11. Marloes
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Kan je nepwimpers ook hergebruiken?

  X

 12. Dank
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Kan aan mij liggen, maar ik heb toch echt het idee dat je de linkerwimper op je rechteroog hebt gedaan en andersom..!
  Maar ze staan je prachtig!!

  • Amy
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Ik vind ze er ook anders uit zijn, maar volgens mij heeft ze de wimpers aan de linkerkant wat platter gelegd en ik denk dat er daarom verschil zit tussen links en rechts! Ik had ze trouwens wel even afgeknipt aan de binnenkant want ik vind persoonlijk dat de wimpertjes bij de binnenste ooghoek net iets te lang en onnatuurlijk zijn 😉

 13. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Leuk! Ik heb laatst voor het eerst nepwimpers gebruikt bij een feestdagenlook. Het is even prutsen en oefenen, maar ik vind het zo mooi staan!

  • 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Ow en ik vind één laagje mascara vooraf op mijn eigen wimpers aanbrengen juist wel handig om mijn eigen wimpers alvast wat omhoog te krullen. Ik breng namelijk liever geen mascara aan over de nepwimpers. Verder breng ik de nepwimper over m’n eyeliner aan (op het laatst dus) maar met die nepwimpers die geen dikke rand hebben, maar transparante stukjes op de rand, zie je dat vervolgens weer, dus dan breng ik nog een laagje eyeliner over de nepwimperrand aan (en eventueel vul ik het nog wat in met zwarte oogschaduw).

 14. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Want een handig filmpje, ik had al een paar gehaald voor de feestdagen maar durfde het niet echt aan. Na dit filmpje ga ik het maandag toch proberen. Dankjewel.

 15. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  handige tips allemaal, ik gebruik eigenlijk altijd de nepwimpers van de action. Die vind ik eigenlijk erg fijn en blijven super goed zitten.
  x

 16. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Dit is het eerste complete filmpje dat ik zie over nepwimpers: kopen, aanbrengen, verwijderen en hergebruiken. Nu mezelf nog over de streep trekken om het een keer te gebruiken, maar ik heb zo weinig geduld, hahaha.

 17. Lonneke
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Hoi iedereen!

  Klein vraagje, doe je nu eerst je mascara en daarna de wimpers of juist andersom?

  Liefs,

 18. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Handige tips! 😀 Ik heb nog nooit valse wimpers gebruikt, moet ik toch maar eens proberen!

 19. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Heel gaaf! Ik had tot kerst nog nooit valse wimpers gebruikt, maar toevallig had ik een setje van de Primark gekocht. Inderdaad door midden geknipt en ik had er helemaal geen moeite mee! Had het veel moeilijk verwacht haha. Ze waren (vond ik) ook nog eens best goed, als ik verhalen hoorde over andere valse wimpers.. Ik hoopte dus maar dat ze lang bleven zitten, maar ze bleven de hele dag prima op hun plek zitten!

 20. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Erg handige tips! Bij mij mislukt het helaas te vaak, maar ga proberen om alleen het uiteinde te doen!

 21. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Prachtige wimpertjes, ziet er emooi en natuurlijk uit.

 22. Esmaralda
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Aah sereen wat handig! Had me al voorgenomen om nepwimpers te dragen met oud & nieuw, dus dit artikel komt helemaal van pas! Even liken op bloglovin, zodat ik hem vanavond op mijn gemak kan terug lezen 🙂

 23. Goca
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Sorry, te snel gereageerd!

 24. Goca
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Serena,

  het was misschien handig om erbij te vermelden hoe je ze verwijdert?!

  Lijkt me best wel eng om eigen wimpers mee te trekken en geen lijm in je ogen te krijgen.

  Dank!

  • Kirsten
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Dat staat aan het eind van het filmpje en ook in het geschreven stukje daarna

 25. Goca
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Serena,

  welke lijm gebruik jij dan en die zit dus niet bij de wimpers in het doosje?

 26. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  ik droeg altijd nepwimpers, maar heb nu wimperextensions! waar ik erg blij mee ben

 27. Kelly
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Heel mooi idd.
  Ik heb ze gelukkig niet nodig want mijn eigen wimpers zijn net zo lang als nepwimpers haha
  Ben ik ook ontzettend blij mee!
  Nepwimpers zijn idd mooi voor een look die er echt moet uitspringen

  • 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Heb ik inderdaad ook al wel eens iets over gehoord. Misschien moet ik die maar gewoon eens proberen 🙂 Bedankt voor tip!

   • 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Oei de reactie hoort niet hier te staan 🙂

 28. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  In het filmpje zeg je dat de wimperlijm die bij de wimpers zit meestal wel OK is, maar ik vroeg me af je toch nog aanraders hebt wat betreft het aankopen van wimperlijm -merken, soorten, winkels…? Die die erbij zitten heb ik meestal heel snel op 🙁

  • Kirsten
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Ik heb al een aantal keer mensen gehoord over DUO wimperlijm. Volgens mij kun je dat kopen bij de Douglas, maar dat weet ik niet zeker…

   • 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Heb ik inderdaad ook al wel eens iets over gehoord. Misschien moet ik die maar gewoon eens proberen 🙂 Bedankt voor tip !

 29. eline
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Hoi Serena,
  Leuk fimpje, erg handig. Ik had nog een vraagje, klopt het dat je de wimpers als het ware op je eigen wimpers plakt? Of plak je ze toch op je ooglid? Ik hoor wel eens dat je ze niet op je wimpers met plakken omdat je bij het verwijderen je eigen wimpers meetrekt. Ik heb nu al zo vaak lopen priegelen met wimpers van ”Katy Perry” 🙁

  • Kirsten
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Je plakt de wimpers op je ooglid tegen je natuurlijke wimperlijn aan, maar plak ze idd niet op je eigen wimpers. Ten eerste zitten ze dan op een enigszins vreemde plek en ten tweede gaat dat pijn opleveren tijdens het verwijderen van je nepwimpers, de kans is groot dat je dan ook eigen wimpers verliest.

   • eline
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Bedankt voor je antwoord, ik ga verder oefenen!

 30. Cynthia
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Hey Serena,
  Ik heb al twee paar nepwimpers gekocht voor op oudejaar, heb al heel wat video’s gekeken en heb al geoefend, toch heb ik nog wat zenuwen om ze op te brengen 🙂
  Maar iedereen zegt dat je ze kan hergebruiken maar als je er mascara overdoet zijn de wimpers toch ‘vies’ of niet? Moet je ze dan poetsen of kan je ze dan gewoon niet meer gebruiken?
  Xx

  • 30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

   Klopt, met make-up remover kun je de wimpers gewoon even schoonmaken hoor! maar als je ze aanbrengt na je eigen mascara zit er eigenlijk helemaal geen viezigheid op en kun je ze meteen in het doosje doen.

   • Cynthia
    30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

    Gaan ze niet stuk als je er mt make up remover gaat?
    Maar ik ben in de war.. Kan ik nu best mascara voor of na de nepwimpers doen?

    • 30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

     wattenschijfje doordrenken met remover, erop leggen, even laten weken en dan heeel voorzichtig schoonvegen. Ikzelf vind het fijner om al mascara op mijn eigen wimpers te doen, maar dat is echt een kwestie van smaak geloof ik. Gewoon een paar kopen en proberen hoe je ze het beste kunt aanbrengen!

 31. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  handig! ik heb zelf nog nooit valse wimpers aangebracht dus daar moet snel verandering in komen, haha

 32. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Ik heb toevallig gisteren valse wimpers gekocht bij de Hema. Ben benieuwd of het gaat lukken met oud en nieuw. 🙂

  • Laura
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   het is wel handig om even te oefenen voor d-day! anders lukt het net met oud en nieuw niet en dan heb je je make-up verpest! als je even oefent van tevoren lukt t daarna sneller en beter!

 33. Ester
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Wat ontzettend fijn dat je hier even een soort ‘hulp review’ over schrijft!
  Ik hoor namenlijk bij de meisjes die niet weten hoe ze valse wimpers moeten opplakken & dus nog nooit valse wimpers heeft gekocht.
  Ik heb ze zo vaak zien liggen, en iedere keer wilde ik ze toch kopen, maar ik wist echt niet hoe ik ze op moest plakken.
  Nu dus wel, dus ontzettend bedankt! Als ik ze weer een keer tegen kom tijdens het winkelen, dan neem ik er zeker een paar mee.

 34. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Leuk zeg en wat zijn de wimpers die je ophebt natuurlijk! Echt heel mooi. Ik draag ze zelf nooit, wat eigenlijk best jammer is, maar ik vind het wel erg mooi staan bij andere. De Amerikaanse youtubeguru’s hebben bijna altijd nepwimpers op, althans tijdens hun video’s dan en een look is niet af zonder een paar van die enorme flapperende reeks met nepwimpers.

 35. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Wauw, wat mooi! Ga ze nu zeker ook een keer proberen =)

 36. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Inderdaad op naar de Kruidvat vandaag! Ik ga me er dit jaar aan wagen met oud en nieuw 🙂 heel handig en leerzaam filmpje, dankjewel! Fijne vakantie! xoxo

 37. k
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  handig filmpje

 38. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Echt super handig! Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar ik ga het zeker proberen!

 39. XmeX
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  hooi, ik heb ff een vraagje, kan je nepwimpers hergebruiken
  X

  • Cynthia
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Dat zegt ze op het einde in de video!

   • Laura
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    EN in de tekst eronder… lezen mensen de artikelen wel voor ze reageren om het reageren?

  • Krystle
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Jemig wat een haters gedrag om bij elke comment wat men niet aanstaat commentaar te leveren. Ik denk dat Serena daar ook niet blij van wordt. Ga anders op googlen op “ik geef graag commentaar waar kan ik los gaan? Anyhow wat een handig filmpje. Met kerst voor het eerst nep wimpers geprobeerd en beviel goed, met behulp van deze tips ga ik zeker vaker proberen. Bedankt!

 40. Auri
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Dit doet me denken aan de tijd dat ik ging stappen met een setje van die carnavals wimpers (in 1996 ofzo), en dat mijn vriendinnen de slappe lach kregen toen, door het dansen en zweten, de wimpers in m’n ooghoeken loslieten en dus schuin omhoog stonden. Wahahahaha. Maar ik geloof dat die tijden voorbij zijn;)

  • 30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

   Hahaha dat moet vast een leuk gezicht zijn geweest! Ik had het trouwens met kerst een klein beetje, de lijm toch niet genoeg laten drogen voordat ik de wimpers ‘opplakte’ waardoor ik ‘s avond voelde dat de wimper aan de buitenkant los begon te laten.. héél vervelend!

 41. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Ik heb al jaren nepwimpers liggen, waaronder een setje uit een Catrice LE van twee jaar geleden. Maar eens goede lijm kopen en experimenteren!

 42. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  De tip om de wimperlijm eerst een halve minuut tot een minuut te laten drogen is echt een goede! Eerst wist ik dat niet en toen bleven ze echt niet zitten. Als je inderdaad eventjes wacht, blijven ze zitten als een tierelier 🙂

 43. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Heel erg handig! Staat je ook heel mooi en natuurlijk.

 44. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Ik heb toevallig vandaag ook een post online staan met de wimpers van Eye Candy. Dat zijn echt de fijnste wimpers die ik in tijden heb gebruikt! Inderdaad lekker soepel, erg prettig 🙂

 45. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Goed artikel, handig om alles even op een rijtje te hebben! Ik gebruik bijna nooit nepwimpers, maar als ik een gala of iets heb vind ik de Red Cherry Lashes altijd het mooist en fijnst. Dit merk heeft wimpers in superveel vormen dus je hebt heel veel keus! Zeker een aanrader om even naar te kijken 🙂 Je kan ze kopen op eBay trouwens. x

 46. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Handig filmpje ! & ze zijn echt heel mooi ! xoxo

 47. 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Handig! Ik zou zelf niet naar een feestje gaan met nepwimpers, omdat ik bang ben dat ze dan halverwege de avond loslaten haha, maar het ziet er wel prachtig uit!

  • Helen
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   hahahahahahaha no lifeeee. wss staat er een wekker op alle vasten tijden van artikelen van elke bekende blog 😉

   • Cynthia
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Misschien moet ze wel vroeg opstaan om naar haar werk te gaan.. Ik zou willen dat mensen hier eens zouden stoppen met anderen te veroordelen.. Jij hebt er toch geen last van als ze zo vroeg een comment plaatst..

    • June
     29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

     Haha ben jij een ander account van velaija ofzo?

     Het gaat er om dat zij een comment plaatst met een tip die al lang is verteld in het filmpje maar dat ze waarschijnlijk niet heeft bekeken in de haast om te reageren. Het gaat hier duidelijk om eigenbelang, namelijk het promoten van haar eigen blog.

     Voor de rest een super leuk en handig filmpje!

     • Cynthia
      29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

      Haha wat een domme reactie 🙂

     • Lore
      29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

      Dan ook erg handig dat haar naam niet eens gelinkt is aan haar eigen blog, wat is dit voor kinderachtig gedoe. Sommige mensen staan nu gewoon vroeg op, wat doet het jou zeer? Wat een no life ben jij dan om je druk te maken om een meisje die om 6u een comment op een blog plaats.

     • Romy
      30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

      Doe is ff normaal allemaal en waar haal jij dat vandaan ! Eindelijk iemand die enthousiast is en laat haar lekker plaatsen wat ze wil ! Mensen dat iedereen zich hier zo druk over maakt lijkt er eerder op dat jullie jaloers zijn dat jullie de eerste comment niet hebben geplaats !
      Enne meid ga lekker door en laat je niet door al die misgunners tegenhouden hoor
      Liefs

     • 30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

      Er zijn gewoon mensen die vroeger op staan. Als dat ook al een probleem is tegenwoordig ga ik onder een steen wonen.

      Serena zet die artikels toch juist zo vroeg online voor de mensen die vroeg opstaan… en dan maken ze er gebruik van en dan is het opeens raar en dom. Juist hoor. Ik zoek mijn steen alvast even op om onder te gaan wonen.

   • Sam
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Zij comment niet elke dag hoor… Laat haar.

 48. Velaija
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  Wat een handige tutorial, echt perfect voor oud en nieuw! Mijn aanvullende tip voor beautylabbers is de keuze van de wimpers: als je wimpers met een dunne plakrand kiest, kun je ze veel beter naar je oog vormen en het ziet er een stuk natuurlijker uit dan een dikke plakrand, vooral als ze niet helemaal 100% perfect aangebracht zijn!

  • Auri
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Hey, je staat idd altijd bovenaan met je comments, zelfs om 06.00 uur op zaterdag:). Niet dat het mij wat uitmaakt hoor, maar ben er door comments van andere meiden op gaan letten, en het is een feit.

   • Blueberry
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Ja, als je iedere dag vroeg wakker word en dan op een beautyblog gaat is het best logisch dat je vroeg een comment kan posten 😉

    • Cynthia
     29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

     Dankjewel voor deze reactie, zo denk ik er ook over..

    • julie
     29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

     Vergeet niet, in de namiddag ook altijd als eerste… Dus heeft niks met vroeg wakker zijn te maken.

     • Eline
      29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

      waarschijnlijk omdat artikels altijd op het zelfde moment online komen.
      bv bij beautygloss en misslipgloss altijd om 3 uur.
      om hoe laat dat hier is weet ik niet van buiten maar rond 3 uur staat hier ook altijd al een nieuw artikel online…
      nothing fancy

  • Mer
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Die tip heeft ze toch al duidelijk gegeven in de video? Heb je die wel bekeken??

   • Michelle
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Nee, video kijken vergroot de kans dat je niet de eerste comment kan plaatsen. xD

   • Kirsten
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Ze heeft ook ‘t artikel niet gelezen, want daar staat het ook in!

   • Djodie
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Prima, maar lees het artikel dan ook goed door..

  • Djodie
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Misschien kun je het artikel eerst even goed lezen voordat je gaat aanvullen.. jouw ‘tip’ staat er gewoon in.. Doe je wel vaker.. waarschijnlijk in de haast om als eerste te kunnen reageren.. 😉

   • Laura
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    haha t is ook super interessant toch om altijd bovenaan te staan 😉 ik zou er ook mn wekker voor zetten…

  • Sam
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   waarom word je wakker om 6 uur? my good. en sowieso, je hoeft toch niet bij elk artikel een comment te posten? ik lees elke dag 4 blogs en comment bijna nooit.

   • Cynthia
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Ik zou willen dat mensen hier eens zouden stoppen met anderen te veroordelen.. Jij hebt er toch geen last van als ze zo vroeg een comment plaatst..

    • Laura
     29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

     Nee maar wel als mensen maar reageren om het reageren. opmerkingen en tips plaatsen terwijl dat in het artikel/filmpje staat. dan voeg je gewoon niets toe en reageer je alleen maar om bovenaan te staan

     • Sam
      29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

      inderdaad!

   • 29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Jezus.. Waarom toch haten? Ze wilt gewoon haar tip delen..It’s not a crime!

    • Lisa
     29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

     Meiden MAAK JE NIET ZO DRUK. Wordt allemaal is een keer volwassen en houdt je vooral bezig met jezelf, niemand is perfect 😉

   • jolijn
    31 december 2012 / maandag, 31 december 2012

    ik sta ook elke dag om kwart voor 6 op om naar school te gaan hoor;)!

  • Sam
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Idd, een dikke plakrand ziet nepper uit, zo stijfjes vind ik.
   Plus, ik vind nepwimpers alleen mooi MET eyeliner want je ziet het ALTIJD dat het nepwimpers zijn, vaak ook van de zijkant, dan steken de eigen wimpers zo recht vooruit.

   Ik heb met kerst ook valse opgehad en met oud en nieuw zal ik het ook doen, wel met zwaardere oogmake up. Maar ben blij als ik over 2 weken weer mijn wimper extensions erop heb, mascara en valse wimpers zijn nooit mooier dan dat

  • Velaija
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   In dat geval: sorry dat ik er overheen heb gelezen, en sorry dat ik comments plaats. Ik zal het niet meer doen.

   • julie
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Het is lief van je maar gelieve het niet verkeerd op te vatten. Het gaat niet om je comments, of om het maken van een foutje maar om het haantjes gedrag. Voor de rest wordt ieders inbreng en mening gerespecteerd. 🙂

   • Bianca
    29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

    Gewoon blijven doen en lekker op het tijdstip wanneer JIJ een comment wilt plaatsen !!

   • Romy
    30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

    Doe normaal joh gewoon blijven doen ! Ze vervelen zich blijkbaar zo erg dat ze verder niks te doen hebben dan anderen af te kraken !!! Xxx

   • Jessica
    31 december 2012 / maandag, 31 december 2012

    Niks van aantrekken en lekker blijven posten!
    Haantjesgedrag, whatever :/

   • 4 januari 2013 / vrijdag, 4 januari 2013

    Waar hebben we het over? Hoe laat en hoe vaak iemand een comment post? Oh please. We zien allemaal dat Velaija hier een goede én een goed bedoelde tip inbrengt, waarom zouden we haar daarop afstraffen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *