Filmpje: That was my favorite eyebrow too!

Bij de tortelduifjes Nikki en Jon gaat het er anders aan toe dan bij de meeste verloofde stelletjes. In plaats van elkaar diep in de ogen kijken zijn deze twee doerakken continue bezig met elkaar in de maling nemen. De één pakt de ander nóg harder terug dan de ander en soms gaat het net een tikkeltje te ver…

Of nou ja, te ver?

Als je het kanaal van Nikki en Jon een beetje kent dan weet je dat Nikki ook behoorlijke nasty jokes heeft uitgehaald bij die arme Jon. Zo heeft ze Jon’s petje een keer besmeurd met superglue en die heeft hij dus gewoon opgezet! Hij moest het petje losknippen… En hoorde ik hem nou zeggen ‘You ripped mine off with wax’?

Dus, I don’t know! Ik heb niet zo te doen met Nikki. Die wenkbrauw groeit wel weer aan en tot die tijd kun je het bijtekenen. Bovendien weet je waar je mee bezig bent als je een YouTube kanaal start waar je alleen maar filmpjes plaatst waarop jij je verloofde (en vice versa) prankt. You kinda had this one coming Nikki!


Maar, ligt het aan mij, of is haar reactie echt zo overdreven? Ik zat het zo te kijken en ik dacht bij mezelf ‘zou ik ook huilen als er een stukje van mijn favoriete wenkbrauw is afgeschoren?’. En je vriend bedreigen met het doorsnijden van zijn polsen. Really? Not cool.

Natuurlijk zou ik boos worden, maar ik zou niet eens zo hard panieken als zij. En dat terwijl ik toch dagelijks met mijn hoofd op het internet ‘moet’ staan. Ik vraag me af hoe jullie hiermee om zouden gaan. Zou je boos worden? Zou je de deur niet meer uit durven? Zou je huilen? Zou je je vriend een schop tussen zijn benen geven? Wat zou je doen?

Ik heb inmiddels geleerd dat er een aandoening bestaat waarbij alles om het uiterlijk draait (BDD), maar als je deze aandoening niet hebt, heb jij dan wel eens gehuild omdat je bijvoorbeeld een bad hair day had? Of per ongeluk al je wimpers eruit had getrokken? Een gat in je panty had? In de poep hebt gestaan? Een scheur in je nieuwe jasje ontdekte? Of omdat je nagellak nog niet droog genoeg was waardoor er allemaal deukjes in zijn gekomen?

Kan jij je dag en je humeur laten verpesten door een beautyfail?

Deel je ergste beauty- of fashionblunder in de comments en hoe jij daar destijds op reageerde! Ik ben benieuwd.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

172 Reacties

 1. 9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  Ik zou in mijn situatie heeeeel erg boos worden, maar haar situatie is zooo anders. Ze doet het tenslotte net zo hard terug dus ze kan het verwachten, hij doet het niet uit het niks.

  Zelf zou ik echt niet kunnen leven met zo’n relatie, maar ach soort zoekt soort…

 2. Marloes
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik zou ook helemaal gek worden, mijn wenkbrauwen zijn echt heilig omdat ze eindelijk na 2 jaar weer aangegroeid zijn. Als iemand ze aan aanraakt word ik gek, laat staan zoiets hahaha .. ik snap dr wel 🙂

 3. Lisa
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Nou ja, ik ga niet huilen, alsnog baal ik wel als een stekker als m’n make-up/haar gewoon niet zit zoals ik WIL dat het zit haha. Ik heb helaas niet een leuk vorm hoofdje dat er ook leuk uitziet als m’n haar vast zit, dus ik moet het altijd los dragen. En als het dan niet zit… Ja.

  Alsnog kan ik me er prima overheen zetten, als m’n haar niet zit of m’n make-up niet werkt, dan accepteer ik het gewoon. Vooral bij make-up, alles eraf, foundation en mascara erop en dan ben ik eigenlijk wel weer eh, klaar haha!

 4. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik zou op het begin wel boos worden, maar misschien dat ik er later wel om zou kunnen lachen 🙂 Vind haar reactie nét wat te overdreven.

 5. maaaaaarit
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik vind het echt heel erg nep. Die reactie serieus je gaat huilen als iemand je wenkbrauw eraf scheert? Uh, ik zou die persoon eerst in elkaar slaan en uitschelden om vervolgens te zitten miepen.. niet andersom..

  Ik heb weleens gehuild om zoiets hoor :O Als alles tegen zit en je makeup lukt niet of je hebt klitten in je haar en die moet je eruit zien te kammen in 1min dan huil ik echt wel :p

 6. Anna
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Hahaha ik zou denk ik wel huilen, even, of even heeeeel boos zijn.
  Ik heb nooit echt gehuild om een beautyfail, ik raak soms wel heel gefrustreerd als iets niet lukt (zoals de eerste paar keren eyeliner).

 7. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Denk dat ik ook wel een beetje in paniek zou raken haha, maar zij weet toch ook wat ze kan verwachten als ze elkaar steeds zulke dingen aan doen 😛 Vind het verder ook niet echt heel grappig.

 8. vanesa
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik was in het buitenland op een concert samen met me vriend. En die avond betekende veel voor mij.. en een of andere ***** gooide van boven sigarette afvoer ofzo. Anyway ik kreeg er eentje op me been met als gevolg een gat in me panty en dat crashte mij een beetje die avond..

 9. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Mijn vriend had dat ook echt niet bij mij moeten doen! Ik zou ook echt flippen..

 10. DalaLuz
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  It’s all fun and games untill someone loses an eye(brow)…

 11. eline
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik heb mijn wimpers er eens met een krultang uitgetrokken, toen dacht ik nog dat het nooit meer zou aangroeien en heb ik dus echt keihard gehuild
  ik was gewoon helemaal in paniek, wist niet wat ik moest doen en was helemaal alleen thuis

 12. Lotte
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik zal even reageren op de vraag die je stelde, ik heb namelijk geen idee of het filmpje echt is of niet!

  Een vriendin van mij vertelde mij ooit dat ik het beste mijn wimpers kon krullen met de wimperkrultang als ze al opgemaakt waren, als er dus al mascara op zat. Kennelijk was de mascara iets te plakkerig want ik ”knipte” / trok er zo een hele pluk uit.. toen had ik ongeveer een half jaar een gat in mijn wimperrij en dat vond ik best erg, het viel ook veel mensen op! Ik droeg toen gewoon minder mascara zodat het ook minder op viel 🙂

  Fijne paasdagen!

 13. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik vind haar reactie een beetje overdreven. Bijtekenen is nog altijd een optie..

 14. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  eigenlijk zou ik wel heel boos zijn als mijn wenkbrouw afgeschoren werd. Ik weet wel niet zo goed hoe ik zou reageren. Maar ik vind dit heel stom, ze zijn verloofd en dan doen ze zo met elkaar? Vreemd..
  xx

 15. isa
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Dat die twee nog bij elkaar zijn..pff
  Als mijn vriend dat bij mij zou flikken, oeee dan zou ik het misschien wel uitmaken zelfs…vind dit echt nergens op slaan.

 16. Dorien
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Normaal zou ik niet huilen om een beautyfail. Als ik echt een rotdag heb, kan ik wel huilen om stomme dingen, maar dat is dan de druppel die de emmer liet overlopen en dat gebeurt 2 keer per jaar?

  Bijvoorbeeld je haren mooi gestijld ‘s avonds omdat je volgende dag heel vroeg eruit moet maar er goed uit wil zien, je in een crappy houding leggen in bed om de volgende dag nog steeds dat haar te hebben, en dan wakker worden met springerig haar en bezwete slierten in je nek.

  Of als je tot drie keer toe uitschiet met eyeliner of nagellak.

  Of als de kapper doodleuk 10cm afknipt, terwijl je aangaf dat het MAX 5cm mocht zijn.

 17. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  ik vind haar reactie eigenlijk helemaal kloppen.. ik zou echt boos worden. alleen dat van zn polse doorsnijde vind ik te ver. zowizo snap ik het niet dat je zo ver gaat voor een youtube kanaal al helemaal als je verloofd bent..

 18. Rosa
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  mijn wenkbrauwen zijn heel blond, dus teken ze altijd bij.. Ik zou wel kwaad zijn, maar zou m niet flippen of gaan huilen.

  Ik zou hem naar de drogist sturen om een goed wenkbrauw potlood te kopen + een lekkere dure parfum als troost:)

 19. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Tja de wenkbrauwen mis ik al maar als ik ze zou hebben zou ik erg boos worden. Ik zou zelf niet van die walgelijke pranks uithalen dus als iemand dat bij mij zou doen ben ik bang dat ik ook behoorlijk wild zou worden. Jij schreef dat ze ook nasty dingen doet dus she had it coming.
  Ik word wel erg onzeker als ik last heb van ontstekingen in mijn gezicht, dan verlies ik een beetje zelfvertrouwen.
  Voor de rest ben ik al kaal hahah dus ik kan wel wat hebben 😉

  Happy Easter

 20. sanne
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ehmm, dit vinden de meesten hier al overdreven? Ik weet zeker dat ik nog dagen 10 keer zo boos was. Dit doe je gewoon niet, klaar. Ik zou die kerel echt voorlopig niet hoeven zien. Je hoeft niet alles te pikken hoor. Als je relaxt reageert scheert hij een volgende keer een stuk hoofdhaar o.i.d. Nee, ik vind deze reactie nog zeer mild. Ik zie hier echt de humor niet van in, dit doe je niet en zeker niet bij je vriendin!

 21. Jana
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik zou er ook echt serieus voor huilen hoor!
  Maar ja, als ze zelf ook van die jokes bij hem uithaalt.
  Zelf gezocht!
  Maar ik zou er echt niet mee kunnen lachen!!
  xx Jana

 22. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik weet niet, maar krijg het idee dat het nep is..
  Mijn beauty fail.. Heb me weleens op laten maken bij een schoonheidsspecialiste na een behandeling. Het was echt niet mooi en paste totaal niet bij me. Maar ze was zo aardig, dat ik het niet durfde te zeggen..
  x

 23. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ooooh mijn godddddd wat een irritant schijtwijf.

 24. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik kende Nikki & Jon niet, maar ehm, het lijkt bijna wel in scene gezet, ze kan alleen OMG roepen. Ik kan me niet voorstellen dat mijn vriend het bij mij zou doen :p ik denk dat ik nog feller dan haar zou reageren hoor (met name omdat het dan echt uit het niets zou komen).

 25. Genevieve
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik zou net zo reageren en hem neermeppen haha

 26. Marieke
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik zou pissed zijn, maar niet zo overdreven flippen. Beautyfails verpesten niet mijn dag, school daarentegen..

 27. yasmina
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Mijn dag zou dan echt compleet verpest zijn ik zou huilen en schreeuwen Danm me de rest van de dag niet meer tonen.
  ik vind haar reactie totaal terecht ik zou mijn vriend meteen de deur uit zetten.

  mijn dag kan ook compleet naar de hell gaan als me haar niet goed zit me nagels gechicpt zijn me pantygescheurd is pff drama

 28. Iris
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Is dit serieus? Of gespeeld?

 29. nona manis kecil
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ja best wel l*llig, maar goed..als je constant elkaar uitdaagd…:-) heb zelf eens met de wimperkrultang (omdat ie omsloeg) de helft van mn geweldige (lees: wimpers die naar beneden staan als afdakjes en niet of nauwelijks te krullen zijn ) er voor de helft dus uitgetrokken…auttssjjj..yep..daar baalde ik erg van…heb me nogal geschaamd ervoor..maar echt heel erg huilen heb ik alleen gehad toen mijn acne zo erg was.dat ik gewoon echt mn hoofd wou thuislaten 🙂

 30. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik snap haar wel, ik zou het ook echt heel erg vinden!

 31. Sabine
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  ‘That was my favourite eyebrow too!’ lol xDDDD

 32. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik versta haar reactie best wel. Een keer als je er wat over nadenkt dat ga je natuurlijk zo niet meer reageren. Maar het eerste moment. Je wordt wakker terwijl je vriend je wenkbrauw aan het wegscheren is dan zou ik toch ook wel heel erg boos worden. Achteraf zou ik er wrs wel om lachen maar de eerste paar minuten zou ik net zo reageren 🙂

 33. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Hmmm, ik zou ook echt wel boos worden, het duurt best lang voordat een wenkbrauw weer helemaal aangroeit. Maarja, ze heeft het vast ook wel uitgelokt met andere grappen.

 34. Noor
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Dit is dus echt in scene gezet. Als het echt zou zijn, zou ze meteen naar de spiegel rennen om te kijken wat het resultaat is en niet heel lang voor het zicht van de camera blijven schreeuwen.
  Stom filmpje…

 35. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ahjoh, een wenkbrauw is bij te tekenen toch.

 36. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  ik zou het echt verschrikkelijk vinden :$

 37. Nathalie
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Ik zou het ook best erg vinden… Ik teken mijn wenkbrouwen nooit bij (heb ook zo’n lichtere midden kleur die moeilijk na te maken is) dus zomaar even bijtekenen zou voor mij echt niet gemakkelijk zijn. Bovendien zou ik dan eerst wenkbrouwloos naar de winkel moeten voor het juiste potloodje.
  het is denk ik gewoon een stukje vrouwelijkheid dat weggenomen was. Zoals ze zegt: i’m a girl, you can’t mess with my face. Dat is echt een groot deel van jezelf, en hoe ijder het ook klinkt, ik kan me echt rot voelen als ik ineens minder mooi ben door een verneukt kapsel/een blauwe oogkas/…

 38. Tara
  7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Dit is hardstikke fake, geloof mij nou maar als je wenkbrauw is weg geschoren dan ren je direct naar een spiegel en blijf je niet eerst 2 minuten op de bank zitten schreeuwen dat je boos bent.

  Ik zou wel pissed zijn op mijn vriend als hij mijn wenkbrauw eraf zou scheren, maar gelukkig weet hij dat hij het niet moet doen.
  De enige grapjes die wij met elkaar uithalen is elkaar laten schrikken of verstoppen. En ik doe altijd alsof ik plots flauwgevallen ben maar hij gelooft er nooit in want ik schiet altijd in de lach omdat ik mezelf zoooo “grappig” vind op dat moment hahahaha.

 39. sushidushi
  6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  Je hebt ook prank vs prank! Dat meisje reageert ook vaak overdreven :p Ze houdt niet van insecten en spinnen… Komt ie af met een tarantula haha!

 40. 6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  ik zou zeker huilen als mijn vriend een deel van mijn wenkbrauw afscheert. Of het nou mijn favoriete is of niet..

 41. 6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  Ik zou woest zijn ja. Ik heb dan ook volle wenkbrauwen en bij mij zou het veel opvallender zijn dan bij jou Serena, aangezien je van jezelf al dunne wenkbrauwen hebt die je meestal bijtekent.

  Niet overdreven vind ik, maar ik vind het een debiel idee elkaar zo te behandelen. Die blijven toch niet samen denk ik..

 42. Nikitaa
  6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  Ik zou waarschijnlijk wel stiekem even huilen als mn brow inene weg was. T is tog wel een erg belangrijke feature in je gezicht. Maar haar reactie lijkt nogal fake en over the top.

 43. Juliette
  6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  Ik zou als een gek naar de spiegel zijn gerend maar zij blijft gewoon zitten!

 44. 6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  Ik vind de reactie een beetje fake! Als het mij zou gebeuren zou ik niet blijven zitten? Ik zou echt naar de spiegel rennen om de schade te bekijken, ik zou wel echt boos worden hoor..

 45. Naomi
  6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  Ha, ik zou heus wel even boos worden maar zou er wel om kunnen lachen, pff het is haar, groeit wel weer aan, no panic..

 46. 6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  Omg, als mijn haar een dag niet goed zit denk ik gewoon; mensen kennen me wel op me mooiste. Maar dit is echt erg, ik begrijp dat ze boos word, dat zou ik ook doen.. maar tja, met zulke filmpjes moet je het ook wel kunnen hebben, ook als je dat dus bij je vriend doet .. ik zou er echt van balen, ben dol op mijn wenkbrauwen..

 47. Linda
  6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  Ik denk dat ik net zo reageerde alleen 10 x erger en hem wurgde ohyeah

 48. Isabel
  6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  Ik kan totaal niet tegen gechipte nagellak. Ik ga t er af zitten pulken waardoor ik het alleen erger maak. Daarna ga ik steeds op mijn handen zitten zodat niemand het ziet…

 49. lonneke
  6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  als mij dit was overkomen, was ik nog 100x zo boos geworden als haar. ik had dit echt niet gepikt, als mn wenkbrauw weg zou zijn, zou ik 3 maanden niet naar buiten gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *