Detoxen en meer energie!

De laatste weken (eigenlijk sinds half september al) ben ik drie producten van Amiset aan het testen; 2B detox, Green Tiger en Mate. Inmiddels zit ik aan mijn zoveelste flesje 2B, mijn tweede pot Green Tiger en nog steeds aan dezelfde pot Mate. Nu is de producten best een tijdje heb getest leek het me leuk om jullie er wat meer over te vertellen!

In de video hieronder laat ik zien hoe je deze producten dient te gebruiken en waar ze zoal voor zorgen, maar verderop in het artikel leg ik het nog iets meer in detail uit.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

In eerste instantie was ik een beetje wantrouwig over deze ‘supplementen’ in poedervorm, omdat het me zo doet denken aan van die afvalpoedertjes en -drankjes en daar ben ik niet zo van. Deze producten richten zich echter op detoxen van het lichaam en meer energie en concentratie, iets waar ik wél in geïnteresseerd was. Ik doe ook niet moeilijk over een multivitaminepilletje of een energy drink, en dit is eigenlijk niet veel anders.

detox energie amiset_1 Bovendien was ik erg benieuwd of deze producten daadwerkelijk hun beloftes van een goede werking op het lichaam en geest zouden nakomen. Ik ben altijd wel in voor een test, ook al zal het maanden duren voor ik er een goed oordeel over zou kunnen vellen. Allereerst zien de verpakkingen er mooi en fris uit. De potten en het flesje zijn gesealed en op het etiket staan duidelijke instructies, de ingredientenlijst en energietabel.

detox energie amiset_7Mate en Green Tiger zijn energierijke poeders die je moet oplossen met water (of Spa Rood) en 2B Detox is een geconcentreerde siroop die je moet oplossen tot een soort van limonade. Het resultaat is een lekker smakend drankje!

2B Detox

detox energie amiset_5 “Onze huid heeft naast een esthetische rol ook een reinigende rol. Zo zweet je afvalstoffen door je huid uit en sla je lastig te verwerken resten van vet net onder de huid op. Gelukkig maakt ook je lever je lichaam schoon. Je huid en lever werken hierbij samen. Draait je lever beter dan ziet je huid er direct beter uit.”

detox energie amiset_4Zoals jullie misschien eerder hebben gelezen op Beautylab.nl drink ik elke ochtend een klein glaasje bietensap omdat ik erachter ben gekomen dat dit mijn lichaam en dus ook huid zuivert/detoxed. Sinds ik bietensap drink heb ik een stralende huid met stukken minder onzuiverheden dan voorheen. Nu is het zo dat bietensap niet bijzonder lekker smaakt. Gelukkig heeft 2B Detox een vergelijkende werking.

Ik ben van de ene op de andere dag overgestapt van bietensap naar 2B Detox (ik drink een glaasje na mijn ontbijt) en ik merk geen verschil in mijn huid. De ingredienten ondersteunen de reinigende werking van de lever en helpen afvalstoffen te verwijderen. 2B Detox smaakt naar bosvruchten siroop, dus het is stukken lekkerder dan bietensap. Ik moet wel zeggen dat zo’n klein flesje snel op is, ik doe er zo’n 1,5 week mee en verbruik er dus 3 per maand. Voor 3 flesjes betaal ik €13,98. Twee flessen bietensap zijn goedkoper, maar ik heb het er graag voor over om 2B Detox te blijven gebruiken vanwege de smaak die vele malen lekkerder is! Klik hier om 2B Detox te bestellen.

Mate

mate_fitnessmate_sportsdrank“MATE is je redder in nood. Je ‘maatje’ dat je overhaalt om lekker te gaan trainen wanneer je er geen zin in hebt of er de fut voor mist. Een krachtige ‘high energy’ cafeïnedrank op basis van het kruid yerba mate, aangevuld met taurine en isotonische zouten om je mineralenbalans te herstellen. MATE laad je op en geeft je een nuttige energiestoot. Zo krijg je op een natuurlijke en gezonde manier meer mentale helderheid en flexibiliteit.”

detox energie amiset_3Ik heb Mate het minst gebruikt aangezien het wordt aangeraden bij sporten (en ja eh… dat doe ik dus niet), maar ik heb het wel een aantal keren gebruikt als ik wist dat me een lange dag en nacht te wachten stonden (de dag voor mijn persreis naar Curacao bijvoorbeeld, waar ik tot diep in de nacht aan het vooruit schrijven ben).

Ik zie het eigenlijk als een soort vervanger voor Red Bull of enige andere energy drink, maar dan natuurlijker en dus ook gezonder. Ja, ook in dit product zit suiker, maar het bevat geen kunstmatige kleur- en geurstoffen. Ik vind Mate erg lekker, fruitig en zoet smaken. En het belangrijkste, het werkt! Ik denk dat het ook zeker als sportdrankje prima dienst zal doen. Mate kost €14,99 per pot (hier haal je zo’n 5 L Mate drank uit, vergelijkbaar met 20 bidons van 250ml uit). Klik hier om Mate te bestellen.

Green Tiger

green_tiger_groene_thee_groenethee_fatburner“De samenstelling van Green Tiger bevat zeer geconcentreerde groene thee (EGCG) met polyfenolen en nutriënten om de vetstofwisseling efficiënt te ondersteunen. Dit helpt je iedere dag het vetpercentage van je lichaam zo laag mogelijk te houden. Ook helpt het je energiepeil en concentratie hoog te houden, steunt het de reinigende werking van de lever, helpt het met de afvoer van afvalstoffen en bevat het antioxidanten met een reinigende werking.”

detox energie amiset_6Hoewel Green Tiger voornamelijk wordt gepromoot als ‘fat burner’ vond ik het voornamelijk ideaal als oppeppende afwisseling van de warme, groene thee die ik de gehele dag door drink. Ik ben dol op thee, dus een koud glas met frisse citroen ijsthee vind ik superlekker! Het geeft me energie en houdt me scherp, ook al zit ik de hele dag achter mijn computer. Daarnaast bevat het een reinigende werking waardoor het prima de 2B Detox ondersteunt die ik in de ochtend drink.

In een pot Green Tiger zit 132 gram poeder en hiermee kun je zo’n 5 L Green Tiger citroen ijsthee maken (ongeveer 20 longdrink glazen). Een pot kost €8,99. Klik hier om Green Tiger te bestellen.

detox energie amiset_2Mijn favoriete product is 2B Detox omdat dit lekker smaakt en ervoor zorgt dat mijn huid er mooier uitziet. Het is best prijzig, maar als je het gaat bekijken als skincare dan vind ik het zeker de moeite waard. Daarna Green Tiger om me scherp te houden zo aan het einde van de middag (uurtje of 3 – 4). Mate werkt zeer goed, maar heb ik momenteel als non-sporter niet zo nodig. Daar gaat binnenkort natuurlijk verandering in komen, dus dan komt Mate juist weer goed van pas.

Meer informatie over bovenstaande producten vind je op de website vitamins.nl.

Wat vinden jullie van deze supplementen? Zou je het zelf gebruiken? Geloof jij in de werking?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

63 Reacties

 1. Naomi
  9 januari 2014 / donderdag, 9 januari 2014

  Leuk artikel. Bij COSMANIA aan de Herenstaat in Amsterdam hebben ze nu ook een actie waarbij je bij elke aankoop online ( http://www.cosmania.nl) of in de winkel een gratis Detox 2b flesje krijgt.. Super handig om een keer uit te proberen ook!!
  Ik vind het overigens een heel fijn drankje, drink het al een paar dagen en ik merk gewoon echt verschil!!

 2. wendy
  31 december 2013 / dinsdag, 31 december 2013

  Lijken me fijne producten!

  Xxxx

 3. Merel
  30 december 2013 / maandag, 30 december 2013

  Weet iemand of dit ook ergens in een winkel te koop is? Dan zou ik namelijk wel gaan halen. 🙂

 4. charlotte
  30 december 2013 / maandag, 30 december 2013

  Serena! Ik heb een dringende vraag. Ik wil ook bietensap gaan drinken omdat je zegt dat je huid er zo op vooruit is gegaan, maar nu heb ik gelezen bij verschillende sites dat bietensap schadelijk kan zijn, zelfs kankerverwekkend! http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3536128/2013/10/31/Wie-veel-bietensap-drinkt-speelt-Russische-roulette-met-gezondheid.dhtml

  Wat vind jij hiervan?

  Groetjes Charlotte

  • Serena
   Auteur
   31 december 2013 / dinsdag, 31 december 2013

   Als je er niet te veel van drinkt is het niet gevaarlijk. Let op, wielrenners drinken soms wel 2 liter op een dag!!

 5. 29 december 2013 / zondag, 29 december 2013

  Leuk dat je hier over begint. Ik detox af en toe. Alle producten die je bespreekt heb ik gebruikt.. wel van een ander merk. De berry blaster of de 2B zoals dit merk dat noemt is mijn favoriet qua smaak.

 6. Alexandra
  29 december 2013 / zondag, 29 december 2013

  Meeh, nee ik vind dit altijd een beetje wazige spullen. Ik neem liever natuurlijke producten tot me, in elk geval zonder een lading suiker

 7. Elke
  29 december 2013 / zondag, 29 december 2013

  Toen ik de titel zag was ik gelijk enthousiast! Ik zag de amiset producten al bij Steeds meer bloggers voorbij komen. Sceptisch en nieuwsgierig ben ik tegelijk.

  Wat beautylab onderscheidt van andere blogs is dat je je zo goed & diep kan ingaan op de ingrediënten.

  Dit gecombineerd met het feit dat ik benieuwd was naar deze middeltjes, maakte dat ik enigzins teleurgesteld was in het artikel..
  Het is een ordinaire advertentie zonder het hoge niveau dat je altijd had. Jammer want zoals in andere reacties zitten er dus blijkbaar wel twijfelachtige ingrediënten in. Terwijl ik juist dit achter jou verwacht had! Net zoiets als toen je zeep voor de intieme delen ging onderzoeken(blijft een enorm goed artikel) had ik zoiets nu ook gehoopt. Want nu ben ik nog geen steek verder.

 8. Savitri
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ik ben niet zo enthousiast, vooral die poederdingen hebben wel heel veel suiker. Lekker misleidend, een fat burner die dextrose (suiker) als eerste ingrediënt heeft, jeetje. Niks persoonlijks, maar ik word daar altijd een beetje misselijk van, bedrijven die dat soort ongein flikken. Doen alsof iets gezond is terwijl er zoveel suiker in zit…

  • Larissa
   29 december 2013 / zondag, 29 december 2013

   jahh precies, dat snap ik ook niet echt. maar goed. hou in je achterhoofd dat dit een advertorial is! ik denk dat serena wel zo slim is en stiekem weet dat dit rotzooi is hahaha! x larissa

 9. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Hmm, ik geloof niet echt in dit soort producten al klinkt het wel ideaal! Maar goed, ik heb zoiets nog nooit geprobeerd, dus ik kan ook niet zo goed mijn oordeel erover vormen.

 10. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Haha, grappig dat jij 2B zo lekker vindt! Ik kreeg het echt niet door m’n keel hoe graag ik ook wilde. Word wel weer enthousiast nu ik jouw verhaal lees

 11. marleen
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  BE REAL mensen, dit zijn geen wetenschappelijk onderbouwde supplementen voor “snellere stofwisseling” “schoner lichaam van binnenuit” etc etc.

  natuurlijk krijg je meer energie door toevoeging van SUIKERS en CAFEÏNE. 🙂 bijna elk poeder bevat als eerste of tweede ingrediënt suiker en met name de ‘MATE’ is vergelijkbaar met CocaCola!! Als je een avondje wilt stappen en frisdrank drink krijg je dezelfde hoeveelheid energie binnen.

  supplementen vind ik zeker interessant en ik gebruik graag dingen die een waardige toevoeging zijn en wetenschappelijk zijn bewezen. ik gebruik zelf een handjevol vitamine pillen en vis/krill-olie en daarnaast drink ik voor het sporten bietensap want deze is wel bewezen de prestatie te verbeteren bij het sporten (duursporten). 🙂

 12. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ik vind dit altijd een beetje ‘eng’, waarom kan ik niet zo goed uitleggen maar omdat ik denk dat als je hieraan begint voor álles wat gaat zoeken. Niks voor mij dus.

 13. Kim
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ik ben echt heel benieuwd naar de 2B. Alleen jammer dat hij niet lang mee gaat.

 14. Saonah
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ben je ook afgevallen van de green fat burner? Ik ben heel benieuwd! En als iemand hier nog recepten heeft voor natuurlijke detox sapjes dan hoor ik t heel graag!

  • Serena
   Auteur
   29 december 2013 / zondag, 29 december 2013

   Nee, daar heb ik niets van gemerkt!

  • 1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

   Hoi! Ik ben hier even aan het meelezen en toch besloten om deze ‘troep’ niet te bestellen. Het is veel beter om het natuurlijk te doen. Ik stond op het punt om te bestellen maar toch blij dat ik de reacties heb gelezen. Er wordt hier gevraagd maar een natuurlijke detox. Daarvoor heb ik wel een tip. Als je dit zou willen proberen mail mij dan even dan mail ik je de site door Saonah. Ik begin op 5 januari met een test van deze natuurlijke detox.

 15. Larissa
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  heeyy serena, ik zou je aanraden om niet de 2b detox green tiger van amiset te drinken. het is beter en gezonder om biologische mariadistelthee te drinken. deze kan je bestellen bij ekoplaza. deze thee stimuleert ook de leverfunctie en is echt een heel stuk gezonder dan dit spul! ik hoop dat je mijn advies opvolgt :). x larissa

  • Savitri
   28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

   Wat een goeie tip! Die ga ik in ieder geval wel onthouden 🙂 Thanks!

   • Larissa
    29 december 2013 / zondag, 29 december 2013

    geen dank 🙂

 16. Sara
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Heeft t ook invloed gehad op je huid?

 17. Nynke
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ik ben niet zo van de poedertjes en drankjes, maar dit klinkt eigenlijk nog wel goed!
  Houd het iig even in mijn achterhoofd.

 18. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Dat 2B Detox lijkt me wel top; zie je na 1 potje, dus 1,5e week al verschil normaal? Dan kan ik het even uitproberen voordat ik meerdere flesjes bestel .. hihi!

  • Serena
   Auteur
   28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

   Bij bietensap vond ik dat ik pas na 2-3 weken verschil merkte, eerst lichamelijk (2 x zo vaak poepen) en na 3 – 4 weken aan mijn huid.

   • 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

    Thnx! 🙂 Ga er toch eens goed over nadenken of ik er ook maar aan begin; heb een onrustige huid – vooral op m’n voorhoofd/T-zone & kin 🙂

 19. Diana
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Die Mate heb ik elke dag nodig om 5 uur te knallen op school hahaha, ik val zo vaak in slaap bij colleges echt ernstig 🙁

 20. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ik merk dat ik de laatste tijd wat weinig energie heb, dus ben wel erg nieuwsgierig geworden naar de producten! Vind de 2b alleen wel wat aan de prijzige kant.

 21. wonder
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Het beste is om gewoon zelf alle kruiden en planten in te slaan en te detoxen. Denk aan paardebloemthee, brandnetelthee, groene thee, mariadistel en heel veel water te drinken. Op de lange termijn gezonder en beter voor de portemonee dan zoveel geld uit te geven aan dure gefabriceerde potjes en flesjes.

 22. Iva
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Serena, beautylab is echt super traag lately. Ik surf in safari met de nieuwste versie op een recente macbook air (i7), daar zou het ook niet aan liggen denk ik…

  • Serena
   Auteur
   28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

   Dat komt door de Philips Takeover, die is nogal zwaar. De takeover is bijna afgelopen dus in het nieuwe jaar laadt mijn site weer stukken sneller!

   • Marie L.
    30 december 2013 / maandag, 30 december 2013

    They are taking over the WOOORLD!

 23. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Hmmm nee, ik geloof hier niet in 😛 Denk dat je beter zelf (groente)sapjes kan maken en producten nemen zonder allerlei toegevoegde ‘troep’.

 24. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Klinkt goed!
  Echt een leuk filmpjexx

 25. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  De Detox versie klinkt fijn! Al blijf ik altijd wat wantrouwig tegenover dit soort poedertjes en de werking daarvan (god knows wat er allemaal doorheen gegooid is). Als ik zou willen detoxen, dan zou ik er toch voor kiezen om dat te doen door mijn eetpatroon aan te passen!

 26. Martje
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ik vind het filmpje eigenlijk een beetje klinken als een advertorial. Natuurlijk is dat nodig om Beautylab te onderhouden, maar ik zou het wel prettig vinden (voor transparantie) als je het erbij zet wanneer je ervoor betaald krijgt.

  • Serena
   Auteur
   28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

   Het is ook een advertorial en dat geef ik echt altijd aan. Zie de hoofdpagina.

   • Martje
    28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

    Dankjewel voor je snelle antwoord! Ik kom hier altijd via Bloglovin’ en die slaat de hoofdpagina over, had het dus gemist xx

    • Serena
     Auteur
     28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

     ah vandaar! Bij twijfel kun je dan altijd even de homepage bekijken en vanaf 1 januari zet ik het ook gewoon in de tekst zelf (nieuwe wet/regelgeving).

 27. Eline
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  hmm ik heb mijn vragen bij die polyfenolen… Fenolen worden helemaal niet afgebroken door de lever, hoe kan dit dan je lever helpen?

 28. Sybille
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Je vertelt er zo raar over op de video… Toen zag ik: advertorial… Bummer. Altijd jammer. Je komt dan niet meer geloofwaardig over, ook al zijn het dan goede producten…

 29. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Hmm, interessant! Ik zou het zelf denk ik niet nemen, ik vind het toch wel redelijk duur en echt nodig heb ik het niet denk ik. Maar ik denk dat je er wel wat aan kan hebben!

 30. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Nah, ik geloof hier niet in.

 31. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Fijn artikel. Green Tiger gebruik ik nu ook ongeveer een half jaartje. Vooral als het warm is vind ik dit heerlijk!

 32. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden eigenlijk:)

 33. Nathaly
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Goeie site! Scheelt qua prijs veel met in de winkel. Heb meteen besteld!
  Op naar de goede voornemens voor 2014 😉 laat die kilo’s er maar af vliegen!

  • marleen
   28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

   voor kilo’s zul je iets aan je eetpatroon moeten doen, dit is geen wondermiddel!

 34. Carina
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ze zijn ook te koop bij de meeste gezondheidswinkels (De tuinen etc) en drogisterijen (DA sowieso geloof ik). Mja vind de mate en green tiger teveel suiker hebben en ik weet niet of ze alleen de verpakking veranderd hebben of dat ze ook de formule hebben aangepast want ik vond de green tiger dus echt niet lekker. Maar dat is nu al een jaar geleden en sindsdien zijn ze van American Sports naar Amiset gegaan. En als de detox 2B goed bevalt kun je ook een x berryblaster proberen. Is vergelijkbaar en je doet er langer mee want het is een grotere fles (en denk dat de prijs dan ongeveer hetzelfde is in verhouding).

  • Carina
   28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

   En moderatie? Why?

   • Serena
    Auteur
    28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

    Dat weet ik soms niet, Carina. Als iemand voor het eerst comment, als er een link in zit of een scheldwoord, dan komt je comment automatisch in moderatie. In jouw geval was dit niet zo, dus geen idee waarom het programma (want ik doe dat niet, het gebeurt automatisch) jouw comment in moderatie heeft gezet. Soms gebeurt dat nog wel eens! Maar ik check elke dag een paar keer de comments en keur bijna alle gemodereerde comments goed.

 35. Marie L.
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Je zegt maté -> dus precies alsof er thee achteraan staat.

 36. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ik geloof er eigenlijk niet zo sterk in. De green tiger klinkt wel lekker en fijn.

 37. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  ik zou het wel eens proberen om te kijken hoe en of het werkt ^^

 38. Marloes
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Als je echt een goede detox kuur wilt raad ik je die van Sense! aan.. heb in mn omgeving goede resultaten ervan gezien. 🙂

 39. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Klinkt best goed!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 40. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Klinkt goed! 2B Detox lijkt me fijn.

 41. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ik heb wel vaker goede verhalen gehoord over de werking van green tiger. Zelf drink ik al de hele dag groene thee maar meer omdat ik het heel lekker vind.

 42. 28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  Ik heb de Berry Blaster wel eens gebruikt, is volgens mij vergelijkbaar met de 2B. Ik vond de smaak alleen echt niet lekker en ik merkte ook lichamelijk geen veranderingen dus heb ik het maar laten schieten.

 43. antoinette
  28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

  In Duitsland is het drankje club mate heel populair (http://www.club-mate.nl/), dat spreek je uit als màh-thee. Ik denk dat dat hetzelfde is als de mate die jij uit die pot haalt (het gaat om hetzelfde kruid) en dus wellicht ook hetzelfde uitspreekt. Hier staat meer over het plantje waar het van gemaakt wordt: http://en.wikipedia.org/wiki/Yerba_mate
  Wat ik daaruit opmaak is ook dat de uitspraak zo is 🙂

  • antoinette
   28 december 2013 / zaterdag, 28 december 2013

   Oh en club mate is heel erg lekker! Je kan het bijvoorbeeld ook kopen bij club Trouw, ideaal voor tijdens een nachtje stappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *