De werking van Revitalash

Na Nena’s review over Revitalash was ik overtuigd van deze wimperconditioner, want foto’s liegen niet. Revitalash is een wimperconditioner die je elke avond voor het slapen gaan als een eyeliner aanbrengt (het spul zelf is doorzichtig). Revitalash is hét verzorgingsproduct voor een zichtbare verbetering van uw wimpers binnen 12 weken, zo zeggen ze zelf. 

Nena’s resultaten:
nena revitalashVoor haar review was ik te sceptisch en te lui om Revitalash te proberen, maar na zulke veelbelovende resultaten was ik zeer hoopvol en heb ik het er toch ook maar op gewaagd. Inmiddels zijn we zo’n 8 weken verder en heb ik – zoals ik van mezelf had verwacht – Revitalash niet elke avond trouw boven mijn wimpers aangebracht. In plaats daarvan sloeg ik wel eens een avondje of zelfs 2 avonden over. Maar nooit meer dan 2. Gemiddeld bracht ik Revitalash zo’n 3 tot 5 keer per week aan.

Nena liet jullie het resultaat zien na ruim 3 maanden gebruik en elke avond aanbrengen, maar ik wil jullie mijn resultaat laten zien na twee maanden gebruik (op basis van 3 – 5 keer per week aanbrengen). Waarom nu al? Omdat ik vanaf nu wil gaan ‘afbouwen’ daar ik het resultaat momenteel erg mooi vind. Zoals mijn wimpers nu zijn ben ik helemaal tevreden, vooral het feit dat ze uit zichzelf meer omhoog krullen vind ik echt een verbetering.

Hieronder een collage voor en na 2 maanden Revitalash:

voor en na revitalashHieronder een foto van maart 2013, ver voordat ik begon met Revitalash:

theodora-look_4En een foto van augustus 2013, zo’n 6 – 7 weken na het gebruik van Revitalash:

catrice-liquid-metal-eyeshadow-eyelook_10Het is niet echt ‘hard bewijs’ omdat ik net even anders kijk en verschillende ooglooks draag, maar we kunnen niet ontkennen dat Revitalash mijn wimpers in positieve zin heeft verbeterd!

voor en na revitalashNu zowel Nena als ik goede resultaten hebben geboekt met Revitalash vroeg ik me af welke (combinatie van) ingrediënten er nu eigenlijk voor hebben gezorgd dat onze wimperconditie is verbeterd.

Hieronder de ingrediëntenlijst;

Ingrediënten-RLVoordat ik deze ingrediëntenlijst ga ontleden lijkt het me verstandig om jullie eerst iets over het ingredient bimatoprost te vertellen. Bimatoprost is van oorsprong ontwikkeld als een ingredient dat wordt gebruikt in glaucoom medicatie. Glaucoom, ook wel groene staar genaamd, is een oogziekte waarbij er een verhoogde oogdruk is. Hierdoor kan het oogvocht niet worden afgevoerd waardoor het zich ophoopt in het oog, wat uiteindelijk kan leiden tot kokervisie en zelfs blindheid. Oogdruppels met bimatoprost verlagen de oogdruk.

GLAUCOMA3Glaucoompatienten merkten dat oogdruppels met bimatoprost niet alleen de oogdruk verlaagden, maar ook voor ‘aangename’ bijwerkingen zorgde, zoals dikkere, langere en donkere wimpers. Op basis van deze bijwerkingen heeft Revitalash als één van de eersten een cosmetische variant uitgebracht voor wimperverbetering met als werkzaam ingredient bimatoprost. Dit cosmetische product was puur esthetisch bedoeld, om de wimpers een boost te geven. Bimatoprost is bewezen effectief, maar heeft helaas ook bijwerkingen als verhoogde permanente bruine pigmentatie van de iris, pigmentatie op het ooglid en jeukende, rode ogen.

eye dropsOmdat Revitalash er naar streeft om haar producten continue te verbeteren, hebben ze hun formule aangepast. Het bevat nu geen bimatoprost meer, maar een lagere concentratie van een andere prostaglandine analoog (analoog betekent synthetisch geproduceerd) genaamd Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide. DDDE is een relatief nieuw cosmetisch ingrediënt op de Europese markt. Deze prostaglandine analoog is vergelijkbaar met bimatoprost, maar dan in een veel lagere concentratie. DDDE is veilig bevonden voor het gebruik op het ooglid en wordt geassocieerd met het verbeteren van de wimpers.

De rest van de Revitalash ingrediënten zijn voornamelijk oplosmiddelen, skin conditioning agents, conserveringsmiddelen, stabilisatoren, stoffen met een bufferende eigenschap en een klein percentage plantaardige extracten met een kalmerende en verzorgende werking. Ook bevat het tripeptide-1 en octapeptide-2, krachtige polypeptides. Ze zijn sterk verzorgend voor onze wimpers en zorgen dat ze minder snel uitvallen.

latisse-claire-danes-640x547Er bestaat nog wel een eyelash treatment met bimatoprost, Latisse genaamd, maar dit is alleen verkrijgbaar op doktersvoorschrift als behandeling voor hypotrichosis (abnormale haargroei waarbij patienten o.a. geen of heel weinig wimpergroei hebben).

Revitalash noemt zichzelf geen wimpergroeimiddel, maar een wimperconditioner. De aanwezigheid van DDDE en de combinatie van verzorgende plantaardige extracten en versterkende polypeptiden maken dit product in mijn ogen veel meer dan dat. Ik vind Revitalash absoluut niet te vergelijken met het aanbrengen van wonderolie op je wimpers, of met wimperserums die alleen maar bestaan uit verzorgende olien en plantaardige extracten. Het is juist de aanwezigheid en combinatie van DDDE, de plantaardige extracten en de polypeptiden die ervoor zorgen dat je wimpers supersterk worden, minder snel uitvallen en daarom dus aanzienlijk kunnen verbeteren in lengte en volume.

voor en naIn de 8 weken dat ik Revitalash heb gebruikt (zij het sporadisch) heb ik langere, vollere wimpers gekregen zonder bijwerkingen. Als je het om de dag gebruikt in plaats van elke dag zie je ook al goed resultaat en kun je er dus nog twee keer zo lang mee doen als we in eerste instantie dachten. Wel moet ik het blijven gebruiken, want anders zullen mijn wimpers na zo’n 3 maanden weer hetzelfde zijn als vóór de tijd dat ik Revitalash gebruikte. Het is geen goedkoop spul, namelijk €75 voor 2ml, maar hier kan ik een half jaar mee doen (in plaats van 3 maanden). En voor het bedrag van €150 per jaar ben ik zeker bereid om het te blijven kopen en gebruiken, want ik ben superblij met mijn wimpers zoals ze nu zijn!

Ik hoop dat jullie mijn Revitalash update en de werking van Revitalash interessant vonden om te lezen.

revitalashBezoek www.revitalash.nl voor meer informatie, bestellen en verkooppunten.

Is Revitalash iets wat je graag zou willen uitproberen of ben je er nog steeds een beetje sceptisch over?

Until next time,
Serena Verbon

 

zp8497586rq

Volg:

183 Reacties

 1. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik wil dit ooit wel een x proberen!! Zoals de resultaten zijn werkt het fantastisch!!

  xxx

 2. bente
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  intressant!

 3. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Wauw, ziet er goed uit!

 4. Seher
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Wauw, weer een top artikel! Complimenten!!

 5. annabel
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  prachtig resultaat! maar de prijs en het moeten blijven gebruiken houdt me tegen..

 6. Brigitta
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik had vorig jaar een sample van Rivitalash in de Beautybox en het werkt inderdaad, maar ik heb nu toch een goede budgetvariant gevonden, in Amerika waren ze hier erg over te spreken, het is Mavala double lash serum zit 10 ml in voor nog geen 10 euro! En ik gebruik het nu ongeveer 2 maanden en het werkt inderdaad, alleen zit hier een mascaraborsteltje in het flesje…ik doe dan eerst mijn wimpers hiermee en daarna doe ik mijn oude kwastje van mijn rivitalash serum in het flesje dippen en trek hiermee nog een streepje langs mijn wimperrand, zodat het echt ook goed bij de haarwortels zit. Ik heb het online gekocht bij Parfumswinkel.nl ;)

 7. Xenia
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Goed product, maar iets te prijzig helaas!

 8. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Het geeft een mooi resultaat maar de prijs!!Ik dacht het is rond de €30 maar €75.. Misschien is het leuk om de wimperverzorger van essence uit te proberen? Ik zag die laatst in de folder!

 9. Christa
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Super artikel, ik vroeg me een tijd geleden al af wat de werkzame ingrediënten zijn en met deze uitleg snap ik het een stuk beter. Nog een vraagje Serena: kan je dit ook op je onderste wimpers gebruiken?

 10. Marcella
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Hi Serena,

  Heb je ook gehoord van Lash p7? Deze is nu te koop bij Groupon voor €24,- (normale prijs: €99,90). En welke ingrediënten moet je vermijden met dit soort producten? Voor €24 wil ik deze wel uit proberen maar natuurlijk niet als het schadelijk is!

  • Serena
   Auteur
   5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

   Staan de ingrediënten erbij? Zo niet, dan kan ik niets voor je uitzoeken helaas.

   • Marcella
    7 september 2013 / zaterdag, 7 september 2013

    Hi Serena,

    Ik zag dat mijn antwoord niet was doorgekomen. Op de site http://www.lashp7.com staat een kopje met alle ingredienten. Staat o.a. ook bij dat het geen bimatoprost bevat. Actie op groupon is al afgelopen maar had inmiddels van iemand anders al gehoord dat dit wimperserum niet echt heeft geholpen. Toch maar voor de revitalash gaan dan!

 11. Tanja
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Heeft er iemand ervaring met een budget varianten hiervan, of kent iemand misschien een ander product, truukje oid wat ook werkt?

 12. Annika
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ze zijn wel mooi geworden, maar ik vind 150 echt veeeel te veel voor 1 jaar langere wimpers! Ik geef liever iets meer uit aan een mooie mascara.

 13. Laura
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  wauww wat zijn je wimpers mooi! echt een heel goed uitgebreid artikel!

  Ik heb toevallig net op groupon een ander merk wimperserum gekocht, dus ben benieuwd hoe die gaat bevallen! was van 100 naar 25 euro afgeprijsd ofzo!

 14. Judith
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik zou het graag willen hebben want mijn wimpers zien er niet uit. Ik heb in mn puberteit veel aan mn wimpers getrokken met de mascara er nog in…Nou groeit het wel, maar mn wimpers zijn nooit meer zo mooi geworden als toen:( Had ik maar nooit getrokken! Nu heb ik hapjes tussen mn wimpers in, dat ziet er stom uit! Maar ik kan dit spul helaas echt niet betalen.

 15. Manon
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Super artikel, ik vind het echt interessant.
  Vanwege de prijs zou ik dit aanschaffen voor als ik bijvoorbeeld ga trouwen…of als ik een jaar heb waarin veel feestjes/bruiloften zich aandienen.
  Ik ga dit product zeker in de gaten houden; lange wimpers vind ik zo mooi bij mensen!
  Bedankt voor alle info Serena!

 16. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  wauw wat een mooi resultaat!

 17. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Oohh wat lijkt me dit een fijn product! Misschien dat ik het ooit nog ga gebruiken, maar 75 euro voor 2 ml vind ik toch wel een beetje veel van het goede nu ik nog studeer.

 18. lieke
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  goeie en uitgebreide review ben overtuigd haha!

 19. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Heel fijn dat er ook nog bloggers zijn die echt werken aan een artikel! Mijn complimenten.

 20. Ginny
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Zoals velen anderen al zeggen, super artikel.
  Tenminste een goed onderbouwde uitleg en niet alleen een oppervlakkige mening! Daarom kom ik ook steeds terug op jou blog :-) Hoera!

 21. Wendy
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  ooeewh zo mooi maar op dit moment nog beetje prijzig

 22. Steph
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik heb die van het merk Devlyn en ik heb er iets van omgerekend 10 euro voor betaald.
  Alleen deze heeft een nachtserum en een soort doorzichtige mascara voor overdag en heb nu na 10 weken gebruik mooie lange volle wimpers gekregen.

 23. Diede
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Wat ik mij afvraag. Jij hebt ook wel wat hangend vel bij je ooglid (niet vervelend bedoelt) maar hoe krijg jij het voor elkaar dat jou eyeliner of oogschaduw niet op je ooglid komt waar je het niet op gesmeerd hebt? Bij mij zit het namelijk vervolgens heel snel op mijn ooglid, vooral bij mijn eyeliner.

  • Marije
   6 september 2013 / vrijdag, 6 september 2013

   Gebruik je een primer? Wereldspul :-D

 24. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  goeie informatie, vind ik erg fijn om te lezen, ik wil hem zeker gaan gebruiken!

 25. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Het ziet er erg goed uit!!

 26. Layla
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Geweldig! Helaas heb ik het geld er niet voor

 27. Syl
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik ga het volgende maand voor mijn 25e verjaardag vragen

 28. Marije
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Interessant verhaal over de werkzame bestanddelen die in die verschillende serums zitten! De prijs hield mij ook tegen bij Revitalash, dus ik ben nu een paar weken bezig met de budget variant van Gosh. Heb nog geen ingredientenlijst gevonden, maar merk helaas ook nog geen resultaat. Na 2 weken zou je het moeten kunnen zien en ik heb voor- en nafoto’s gemaakt, maar ik zie geen verschil.. Maar goed, Revitalash moet je ook echt lang gebruiken, dus ik ga gewoon nog even door!

 29. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik heb van mezelf toch wel volle wimpers, maar hoe langer hoe beter!:D
  En ik vindt het toch iets te prijzig hoor, al is de werking geweldig

 30. eva
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Het ziet er goed uit ik zie echt dat jou wimpers voller zijn geworden.
  Zelf zou ik het niet gebruiken omdat mijn wimpers zelf al lang en vol zijn maar voor mijn moeder zijn het wel een goed product zijn, jammer dat het zo duur is

 31. Rachel
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Hoi, wow ik ben zo enthousiast, weet iemand of het ook werkt voor Aziaten? Ik ben namelijk chinees. Bedankt!

  • Yasmine
   5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

   Serena is ook Asian :) (Indo), dus denk t wel..

 32. Petra
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik vind het aan de dure kant. Zeker omdat Aphro Celina minstens net zo goed is en je 3ml voor 49.95 krijgt. Reken maar uit je winst.

 33. Minka
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Wat een steengoed artikel Serena, ik wil het serum NU kopen! :-)))

 34. Kim
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Revitalash is zeker iets wat ik wil uitproberen. Het enige wat mij op dit moment tegen houdt is de prijs, al moet ik zeggen dat 75 euro voor een halfjaar niet veel is. Ik was er al weg van toen ik Nena’s review had gelezen.

 35. Nynke
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Lijkt me geweldig om een keer te gebruiken, maar de prijs is voor mij toch wel echt een struikelblok..
  Heb helaas niet zomaar €75,- liggen, haha.

 36. naomi
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Waaauw! Ik ga het ook overwegen denk ik! Mensen dje zeggen dat het te duur is stel je niet aan… je wimpers groeien al nauwelijks dus dit is egt een wondermiddel en daar mag best een prijsje aan hangen!!

  • me
   5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

   Fantastisch dat jij kunt bepalen wat een ander kan uitgeven…chapeau!

 37. Judith
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik heb een jaar of 4 geleden bimatoprost gebruikt. Besteld via internet bij een Engelse apotheek. Werkte als een tierelier, had echt gigantisch lange wimpers (heb ze zelfs bij moeten knippen). Nadeel daarvan was dat m’n oogrand donker kleurde dus ben er toen mee gestopt. Was wel een stuk goedkoper, betaalde geloof ik 30 euro voor een flesje.

 38. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik heb het product ook gebruikt, maar jammergenoeg irriteerde het mijn ogen.

 39. Marijke
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ziet er echt iets goed uit; Alleen spijtig van de prijs. Is hier geen goedkopere variant van te vinden?

 40. Diana
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Een verbluffend resultaat! Helaas vind ik het voorlopig te duur om zelf aan te schaffen :/

 41. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik ben het nu bijna 3 maand aan het testen en sta ook verbluft van het resultaat! Wanneer ik omhoogkijk voel ik zelfs mijn wimpers tegen mijn wenkbrauwbot kriebelen. Echt een geweldig product!

 42. Sem
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Leuk dat je een wat wetenschappelijker stukje hebt geschreven maar er staat wel een fout in. Een analoog (analogon is een wat beter woord) is een stof met dezelfde structuur maar een andere werking. Misschien goed om even aan te passen in je stuk :).

 43. Faat
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Wat een prachtig resultaat, zowel bij jou als bij Nena!

 44. Afa
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik heb voor een jaar terug hetzelfde soort product uit de catrice kortingsbak gevist. Het heet ‘lash plus’ en volgens mij heb ik er 1 euro voor betaald. Heb het 2x gebruikt want ik heb van mezelf eigenlijk al enorme wimpers. Helaas gaan ze hangen naar mijn mascara beurt, iemand tips?? (Wimperkruller gebruik ik al)

 45. Rosa
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Woow! Je ziet zo’n duidelijk verschil! Absurd!!

  Helaas heb ik hier geen geld voor.. maar als ik dat wel had dan zou ik hem zéker weten kopen!

 46. Olijfje
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Het werkt vast goed maar ik vind 150 euro per jaar voor langere wimpers echt te veel geld .

 47. renee
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Met mijn super gevoelige ogen zou ik dit nooit gebruiken. Gelukkig ben ik al gezegend met lange wimpers van mezelf :)

 48. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik hou echt van jou “product breakdowns”, wanneer je naar ingrediënten enzo gaan kijken. Ik heb daar zoveel meer aan dan “dit product is goed, koop het!”. Bedankt, Serena!

 49. Chell
  5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  ah een dag te laat, maar daarom niet minder gemeend: nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  ik hoop dat je een mooie en gezellige dag hebt gehad!

 50. 5 september 2013 / donderdag, 5 september 2013

  Ik zou het zeker graag proberen. Wél met korting, haha. Ik ben en blijf een gierige Nederlander:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *