De allereerste Beautylab Box – update!

We hebben er maanden aan gewerkt, maar nu is het eindelijk zo ver! Met gepaste trots presenteren wij jullie de Beautylab Box; een gezellig doosje gevuld met mijn favoriete beauty- en skincareproducten en lekkernijen. Wat er precies in de Box zit is nog een verrassing, maar wij weten zeker dat de box jullie niet teleur zal stellen. Als trouwe Beautylabbers hebben jullie misschien zelfs een vermoeden van de inhoud!

Wat we wel kunnen verklappen is dat de box producten bevat met een waarde van over de €100,- en dat er slechts 100 boxen beschikbaar zijn. Lekker exclusief én limited edition, daar houden we van!

Wij bieden de Beautylab Box aan voor €34,95 (inclusief verzendkosten binnen Nederland) of €36,95 (inclusief verzendkosten naar België). De box is echt een feestje om te ontvangen, of je het nu cadeau geeft aan jezelf of aan een ander. De inhoud is net als de content van Beautylab heel gevarieerd: het bevat diverse beautyproducten, maar ook lekkernijen en lifestyleproducten. Kortom, ik weet zéker dat jullie net zo enthousiast over de box zullen zijn als ik!

beautylabbox_1

*edit* Bedankt voor al jullie enthousiaste reacties, de Beautylab Box is inmiddels uitverkocht en de eerste 100 bestellers hebben inmiddels bericht gehad!

*edit* Van enkele bestellers heb ik begrepen dat het overgemaakte bedrag weer is teruggestort. Dit is een foutje van onze kant en wij bieden jullie onze excuses aan voor het ongemak. Jullie kunnen het bedrag (alleen wanneer het is teruggestort) opnieuw overboeken, maar dan op naam van S.D. Verbon te Houten en niet op naam van Beautylab.nl. Vermeld wederom het bestelnummer (erg belangrijk). Jullie box zal gewoon gereserveerd blijven, ook al komt de betaling later aan dan binnen 3 werkdagen. We hebben van velen de betaling al binnen dus als er niets is teruggestort kun je er vanuit gaan dat alles goed is aangekomen bij ons!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de Beautylab Box zullen vinden, ik kan niet wachten op jullie reacties. Als iedereen zijn box heeft ontvangen plaats ik uiteraard een ‘unboxing’ filmpje online.

Until next time,
Serena Verbon namens Team Beautylab

 

Volg:

192 Reacties

 1. Marcelle
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Hallo,
  Is de box nog te koop?
  Was hij eenmalig of maandelijks?
  Ik wil hem namelijk zoo graag 🙂

  xxx

  • Serena
   Auteur
   19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

   nope, sold out! Deze box zal ook niet meer komen, maar ben wel met een nieuwe bezig!

 2. Irene
  5 juni 2013 / woensdag, 5 juni 2013

  is ie al uitverkocht??? want ik wil hem graag bestellen maar er staat niet bij hoe je het kan bestellen…

 3. Rachel
  5 juni 2013 / woensdag, 5 juni 2013

  Hi,

  Vandaag nog steeds niks ontvangen en de DHL is al langs geweest.
  Ze zouden vandaag bezorgd moeten worden toch?

 4. Rachel
  4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Met welk bedrijf worden de boxen verzonden?
  TNT ging namelijk al voorbij mijn huisje 🙁

  • Serena
   Auteur
   4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

   DHL! En een groot deel zal morgen pas komen, dus misschien komt het morgen pas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *