Catrice Thrilling me Softly Lip Lacquers

Er ligt een nieuwe Catrice Limited Edition collectie in de schappen! De Thrilling me Softly collectie doet me denken aan een combinatie van de roaring twenties en Moulin Rouge. Een collectie die Dita von Teese zeker niet zou misstaan. Zachte poederige kleurtjes voor op de ogen, omlijnd met een verleidelijke winged eyeliner en glanzende, opvallende lippen. Vandaag review ik de prachtige Catrice Thrilling me Softly Lip Lacquers.

catrice thrilling me softly01De Lip Lacquers kennen we nog van Rimmel Apocalips; dit product combineert de intense kleur van lippenstift met de prachtige glans van lipgloss. Ook de Catrice Lip Lacquers zijn intens van kleur en superglanzend!

Toch vind ik de structuur niet te vergelijken met die van Rimmel. De Lip Lacquers van Catrice zijn wat meer gelachtiger en kleveriger en ook qua kleur iets minder intens. Hierdoor is de dekking wel erg goed op te bouwen. Na één laagje is het een vrij intense lip stain (behoorlijk gepigmenteerd, maar niet heel glanzend) en na twee laagjes is de kleur nog veel intenser en de finish vele malen glanzender.

catrice thrilling me softly03De Lip Lacquers zijn er in 3 keuren;

 • C01 – Innocent – fris oudroze
 • C02 – Trilling – knalrood met een oranje ondertoon
 • C03 – Fatal – donkerrood met een paarse ondertoon

De zwarte hulzen zijn bedrukt met tekst en een fantasiedesign in de kleur van het product. Handig, want zo zie je in één oogopslag om welke kleur het gaat zonder de huls te openen. De huls bevat 4ml Lip Lacquer.

catrice thrilling me softly07De applicator is de welbekende sponsapplicator. Er komt genoeg product af voor beide lippen (je blijft dus niet dopen tot je een ons weegt) en je kunt de Lip Lacquer nauwkeurig aanbrengen. De geur van de Lip Lacquers is subtiel vanille-achtig.

Hieronder de swatches:

catrice thrilling me softly09catrice thrilling me softly10Zoals je ziet is het pigment en de glans geweldig! Het is niet te zien, maar deze Lip Lacquers bevatten minuscule gouden shimmertjes. Eenmaal op de huid zie je daar niets meer van terug, maar ik denk dat het wel bijdraagt aan de mooie glans.

Hieronder lip swatches (twee dunne laagjes):

catrice thrilling me softly lip lacquersEn hieronder de full face swatches:

Innocent
catrice lip lacquer innocentEen vrij naturel roze kleurtje. Staat lekker fris!

Thrillingcatrice lip lacquer thrillingEen knallende klassieke rode kleur met een oranje ondertoon. Instant chic!

Fatalcatrice lip lacquer fatalWow, dit is mijn favoriet van de 3. Deze donkere, intense rode kleur doet me denken aan rijpe kersen. De kleur staat mysterieus, maar ook fris en heel erg chic.

catrice thrilling me softly08Omdat de structuur wat kleverig is blijven deze Lip Lacquers behoorlijk goed zitten, dat vind ik zeker een plus! Daarbij komt de intense kleur, de mooie glans en natuurlijk de fijne prijs. De Catrice Thrilling me Softly Lip Lacquers kosten €3,99 per stuk.

catrice thrilling me softly02Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. De Catrice Thrilling me Softy collectie is limited edition, dus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De collectie ligt nu t/m eind november in de schappen. Sla dus snel deze Lip Lacquers in als je enthousiast bent na deze review, want op = op!

Wat vinden jullie van de swatches? Welke kleur zou jij aan je stash willen toevoegen?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

100 Reacties

 1. Kelly
  7 november 2013 / donderdag, 7 november 2013

  Ik heb mij juist fatal gekocht, en ik ga er mij nog bij kopen. Wat een mooie kleur is dit! Ik ben er helemaal verliefd op.

 2. 5 november 2013 / dinsdag, 5 november 2013

  Mooi! Vooral de dieprode kleur.

 3. juliette
  3 november 2013 / zondag, 3 november 2013

  hooi,
  ik vind innocent en fatal heel mooi.
  ik ga zeker even opzoek naar de lip lacquers

  gr.juliette

 4. 3 november 2013 / zondag, 3 november 2013

  Innocent en Fatal zijn echt prachtig!

 5. Annika
  2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  Innocent is mooi! Die zou ik ook wel dragen. Fatal staat jou ook supergoed, maar dat is voor mij echt veel te donker, denk ik.

 6. melissa
  2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  De derde is ook m’n favoiet! ben onder de indruk 🙂

 7. 2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  Wauw, die derde, donkerrode kleur staat je echt heel mooi! Mooie ooglook ook!

 8. Denise
  2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  Ik ga zo meteen naar de Kruidvat racen om Innocent en fatal te halen.. Normaal zou ik nooit voor zon donkere lipkleur gaan maar deze vind ik zoo vet! Komt mooi van pas bij het stappen vanavond haha!

 9. 2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  Wat ben je toch een mooie vrouw! hihihi

 10. 2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  Fatal ziet er echt heel mooi uit, leuk voor de feestdagen!

 11. beautygirl
  2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  grrrrrrrrrrrr ik woon op terschelling en daar hebben we geen drogist die catrice verkoopt! ik wil zo graag innocent en de blusches en nog veel meer!!!!

 12. Gerda
  2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  Fatal staat jou prachtig! Zelf staat Innocent mij beter, denk ik.

 13. melissa093
  2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  Mooi! Leuk artikel 🙂

 14. 2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  Super mooi Serena, vooral die laatste! Een tijdje geleden hadden ze ook limited edition make-up bij Lidl en daarvan heb ik een paarse super gepigmenteerde lipgloss dus als die er weer zijn zou ik zeker even kijken! (:

 15. 2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  wow wat zijn ze mooi! vooral innocent vind ik echt heel mooi!

 16. Marjolein
  2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

  De licht roze is echt prachtig! Ik durf nooit echt iets op m’n lippen te doen omdat ik niet zo wil opvallen maar deze is wel echt heel mooi. Ik ga binnenkort eens even naar Kruidvat denk ik (:

 17. 1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Wauw die laatste vind ik ook erg mooi! Snel even kijken 🙂

 18. 1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  wauw, alle drie zijn prachtig! snel naar de kruidvat dan 🙂
  xo, cheyenne

 19. Jessica
  1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Normaal ren ik altijd naar de winkel om rode lipproducten uit LE’s te halen.. Maar wow, wat wil ik graag ‘innocent’ hebben!

 20. 1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Ik vind fatal prachtig voor feestdagen voor het uitgaan. Daarnaast vind ik innocent ook heel mooi om dagelijks te dragen. Ik vind het dragen van donkere kleuren, ja, dat moet je wel durven! Heb zelf wel een rode kleur, maar fatal is daar in tegen nog meer ‘roder’ en heeft geloof ik wat meer een blauwe ondertint, of niet? Maar ze zijn echt prachtig! En zeker het proberen waard! Een goede review en swatches Serena!

 21. 1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Thrilling vind ik heel mooi, prachtige glans ook!

 22. 1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Ziet er echt heel mooi uit zeg! Ik ben enthousiast!x

 23. Machteld
  1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Heeii Serena,
  Ik weet niet of je het fijn vind of juist niet dat ik dit zeg (laat maar even weten, dan weet ik dat voor de volgende keer), maar er staat een typfout in dit artikel. Bij de full face swatches ‘Innocent’ staat ‘vrii’ in plaats van ‘vrij’. Ik bedoel dit niet negatief hoor!
  Liefs,
  Machteld

 24. 1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Staat je erg mooi 🙂 x

 25. 1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Wow, wat een pigment! Fatal is echt een knallende kleur en staat je goed!

 26. Angela
  1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Ik vind Innocent heel mooi en Fatal staat je echt prachtig!

  ps: Op het begin schrijf je gewoon Thrilling me softly en later ga je over op killing me softly, haha!)

  • Serena
   Auteur
   2 november 2013 / zaterdag, 2 november 2013

   Oh oeps! Ik zal het morgen even aanpassen 🙂

 27. Maya .
  1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Ik heb fatal en hij is superfijn! Het trekt in je lippen dus de kleur blijft ook lang!
  X

 28. chucky1012
  1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Dat is mooi!
  De eerste en laatste kleur staan je goed……..

  Xoxo

 29. 1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Ja super mooi, zag ze gister liggen

 30. 1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Woow die laatste kleur is inderdaad echt prachtig! Een must-have voor kerst ofzo..
  Ik ga hem kopen!

 31. Yasmine
  1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Woww deze zijn mooi, vooral die laatste idd! De swatches zagen er bloody uit whaha ik ben vast nog in the Halloween mood 😛

 32. 1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Zien er allemaal mooi uit

 33. 1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Het ziet er erg mooi uit, goed gepigmenteerd ook! Staat je leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *