Bizarre Beauty: Duck Feet Nails

Op de site van DollishCake ontdekte ik een verschrikkelijke nail trend: Duck Nails. Oh, the horror! Duck Nails zijn kunstnagels die lijken op eendenpoten, ze lopen breed uit. Normaal gesproken laat ik me niet zo duidelijk uit over trends, ik bedoel, iedereen moet gewoon lekker doen wat hij of zij zelf mooi vindt. Maar Duck Nails! Oeh, I really don’t like this…

Sorry girls, maar ik vind het werkelijk verschrikkelijk! Toch schijnt deze trend steeds populairder te worden, in nagelsalons wordt er massaal om gevraagd. Het lijkt mij zelf nogal onhandig om met zulke plakaten rond te lopen. Ik bedoel, hoe kun je nu een smsje verzenden, of een snelle e-mail tikken? Aan de andere kant, waarschijnlijk kun je met deze Duck Nails ineens tweemaal zo snel zwemmen! Dan dan weer wel…
Wat vinden jullie van deze Duck Feet Nails? 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

5 Reacties

 1. Mirre
  20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Hahahahahahaha, die tenen!

 2. bilici
  21 juni 2012 / donderdag, 21 juni 2012

  viess

 3. ~lucinde
  21 maart 2012 / woensdag, 21 maart 2012

  OMGG LElijk!

 4. Suzanne
  10 maart 2012 / zaterdag, 10 maart 2012

  omg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *