Biotherm Aquasource Everplump dagcrème review

Eind december was ik door Biotherm uitgenodigd op het internationale persevent in Kaapstad, waar ik voor het eerst kennis maakte met de nieuwe Biotherm Aquasource Everplump dagcrème. Een dagcrème is maar een dagcrème zou je zeggen, maar deze crème is echt anders dan anders en ik vind hem fantastisch! Het voelt zo heerlijk fris aan en versmelt binnen no-time met je huid, waarbij het je huid een flinke hydratatieboost geeft en fijne lijntjes laat verdwijnen als sneeuw voor de zon! Ik heb echt zin om deze review te delen met jullie want het is werkelijk wonderlijk spul.

aquasource everplump international biotherm event met mijn fitgirlsIk heb in Kaapstad gesproken met de ontwikkelaars van de Everplump crème en waar ze vooral heel trots op zijn is hun speciale reversed formule. Deze formule is dé doorbraak op skincaregebied en ik zal jullie uitleggen waarom.

biotherm aquasource everplump review_ - 5De meeste moisturizers zijn olie-in-water emulsies, maar de nieuwe Aquasource Everplump is juist een water-in-olie samenstelling en bestaat voor 85% uit water en 15% uit olie. Het duurt tweemaal zo lang om alle waterdruppels (geladen met actieve ingrediënten) met de olie te vermengen, maar hee, dan heb je ook wat! Doordat er zo veel water in de formule zit is de crème extra verfrissend en water-achtig, maar zorgt het ook voor extra hydratatie en actieve ingrediënten.

Ingrediëntenlijst;
biotherm aquasource everplump ingredientsBiotherm Aquasource Everplump bestaat voor het grootste gedeelte uit water, glycerine (hydraterend) en een mix aan siliconen (gladmakend, opvullend) en bevat daarnaast ook vitreoscilla ferment (plankton; anti-oxidant en skin conditioner, maar daarover later meer), tocopherol (vitamine E, sterke anti-oxidant), adenosine (energiebron die gezonde celactiviteit stimuleert), alteromonas ferment extract (Blauwe Hyaluron™, maar daarover later meer) en glycine soja oil (hydraterend en rijk aan vitamine E).

Opvallend is dat er geen SPF in deze crème zit. Persoonlijk vind ik dat niet per se nodig in een crème, en als je erg graag SPF gebruikt kun je dat natuurlijk ook via je primer, serum of foundation aanbrengen. Ook valt het me op dat er geen parabenen in deze crème zitten. En ook iets wat ik nooit eerder zag in een crème; Everplump bevat twee soorten bacterie-extracten.

biotherm aquasource everplumpWanneer je Everplump aanbrengt op je huid merk je meteen dat het anders is dan anders. De crème voelt als een zijdezachte, luchtige jelly. De textuur is misschien zelfs vergelijkbaar met een zogeheten sleeping jelly, maar dan iets luchtiger, frisser, dunner en waterachtiger. Het voelt ook nog eens lekker koeltjes aan op de huid.

biotherm aquasource everplump review_ - 7 biotherm aquasource everplump review_ - 8Bij het verdelen breken de microdruppels en komen de hydraterende en actieve werkstoffen vrij. Het voelt een beetje waterachtig aan en versmelt heerlijk met je huid. Het gevoel is het beste uit te leggen als een vloeibare balsem die steeds vloeibaarder en vloeibaarder wordt naarmate je hem meer verdeelt, en op een gegeven moment zo dun is dat het als ware oplost in de huid. Het is zo’n onwijs lekker gevoel en hij trekt ook nog eens razendsnel in! Dit komt onder andere door de toevoeging van maar liefst 15% glycerine, tweemaal zoveel als in de overige Aquasource moisturizers.

Glycerine zorgt voor dat heerlijke, waterige en versmeltende gevoel op de huid en is een krachtig vochtvasthoudend ingrediënt. Ik heb jullie wel eens eerder geprobeerd uit te leggen hoe lekker een bepaalde formule aanvoelt op de huid, maar ik denk dat in dit geval een foto meer zegt dan woorden;

heerlijk gevoel op de huidYES! It’s that good. En dat dus elke ochtend. Heerlijk wakker worden zo.

Na het intrekken voelt de huid zijdezacht aan, het ziet er glad uit en lijkt er ook wat meer ‘plump’ oftewel wat voller uit te zien. Het heeft een soort van primer-achtig effect. Everplump geeft dus direct een gladmakend resultaat, maar ook op de langere termijn zorgt het voor huidverbetering. De formule bevat namelijk ook de unieke actieve werkstof Blauwe Hyaluron™.

Laten we even iets dieper ingaan op alteromonas ferment extract, oftewel Blauwe Hyaluron™. Alteromonas macleodii is een gram-negatieve bacterie die wordt gevonden in Frans Polynesië, waar de koude Antarctische stromingen het warmere water van de Stille Oceaan ontmoet. Vanwege zijn suikerachtige structuur heeft het sterke waterbindende eigenschappen voor de huid en is het tevens een goed ontstekingsremmend ingrediënt. Daarnaast versterkt het de huideigen natuurlijke hyaluronzuur met 22%. Hyaluronzuur maakt de huid van binnen uit voller door het huideigen vocht vast te houden.

ingredient_blue_hyaluron_originNaast deze bacterie bevat Everplump ook vitreoscilla ferment, oftewel Vitreoscilla Filiformis. Dit wordt door Biotherm ‘Life Plankton’ genoemd.

Eerst een beetje achtergrondinformatie over deze Vitreoscilla Filiformisis, oftewel Life Plankton. Vitreoscilla Filiformis is een bacterie die leeft in zoet water, en het behoort tot een groep van bacteriële soorten die van nature voorkomen in de thermale wateren en die in het verleden zijn gebruikt bij de behandeling van chronische huidaandoeningen.

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat Vitreoscilla Filiformis goede eigenschappen bevat voor de huid. Zo is er een studie waaruit blijkt dat Vitreoscilla Filiformisis Extract de symptomen van atopische dermatitis (zeer droge huid) verbetert. Er is ook een studie die suggereert dat Vitreoscilla Filiformisis Extract een anti-oxidante werking heeft. Al met al is het een zeer veelbelovend en ‘exciting’ skincare ingrediënt.

biotherm aquasource everplump review_ - 9En dan ben ik nog niet eens begonnen over de heerlijke geur! Everplump heeft de typische Biotherm-geur, dus lekker fris, groen en aards, maar ook met een vleugje citrus en mos. Echt super lekker!

Nou, dat klinkt zo op papier natuurlijk helemaal geweldig, maar hoe bevalt deze crème me nu in real life? De eerste indruk is in elk geval goed, ik vind dit spul werkelijk amazing! Het voelt goddelijk aan op de huid en ik vind het vooral erg fijn dat het zo lekker snel in mijn huid trekt. Ik heb een vrij gemengd tot vette huid en veel crèmes zijn voor mij te vol waardoor ik al snel ga glanzen, maar Everplump houdt mijn shiny huidje prima in toom. Ik heb weinig fijne lijntjes, maar degene die ik heb zitten rondom mijn ogen. Na het aanbrengen zijn deze lijntjes vrijwel direct verminderd. Alsof ze als het ware zijn opgevuld.

biotherm aquasource everplump review_ - 3Ook heb ik de laatste maanden last van wat droge plekjes bij mijn haarlijn. Het voelt daar echt droog en ruw aan en op close-up foto’s ziet het er niet mooi uit. Je blijft de droogheid zien nadat ik foundation heb aangebracht. Maar, nadat ik er wat Everplump op heb aangebracht voelt het gewoon weer zacht en gehydrateerd en dit blijft de hele dag zo aanvoelen. Droge plekjes verdwijnen werkelijk als sneeuw voor de zon. Ook voelt mijn huid in zijn algemeen een stuk elastischer aan, gewoon een stukje steviger. Niet dat ik last had van loshangend vel en hangwangen, maar het ziet er gewoon wat frisser, steviger en gezonder uit. Het maakt mijn huid ook wat gladder en ‘voller’. Ik word hier heel blij van als ik in de spiegel kijk.

Bovendien zorgt het hoge glycerine gehalte van de Everplump crème ervoor dat alles wat je erover heen aanbrengt – bijvoorbeeld foundation – supergoed hecht. Echt, je foundation glijdt als een droom over je huid heen en blijft de hele dag goed op zijn plek. En dit maakt het dus ook meteen de perfecte, gladmakende primer voor mijn dagelijkse make-up. Win, win!

biotherm aquasource everplump review_ - 4Biotherm Aquasource Everplump is perfect voor de mensen die op zoek zijn naar een dagcrème die de huid de gehele dag krachtig hydrateert en fijne lijntjes vermindert op zowel korte als lange termijn. En voor mensen die niet van een volle, romige textuur houden maar juist op zoek zijn naar een snel intrekkende, waterachtige, luchtige gelei. In mijn ogen is Everplump zowel een verzorgende dagcrème, hydraterend serum en gladmakende primer in één. Als je budget het toelaat is het zeker de moeite waard.

biotherm aquasource everplump review_ - 10Ik kan jullie absoluut aanraden om in de winkel wat Everplump op je huid aan te brengen, want ik weet zeker dat jullie verliefd worden op de heerlijke luchtige textuur, het plumping effect, de onwijs goede hydratatie en de lekkere frisse geur.

Biotherm Aquasource Everplump kost €50,00 (50 ml) en is te koop bij de parfumerie. Deze crème is ook verkrijgbaar in een tube voor de prijs van €26,95 (40 ml).  

Ik ben heel benieuwd of jullie Everplump al hebben ontdekt en zo nee, of het wat voor jou zou kunnen zijn? Waar zijn jullie vooral naar op zoek in een dagcrème?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

76 Reacties

  1. Eva
    8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

    In hoeverre is de formule verschillend van Garnier Hydra Bomb? Ik heb beide producten en heb het gevoel dat ze identiek zijn (met als enkel duidelijk waarneembaar verschil de prijs…)

  2. Vi
    4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

    Wat een prachtige foto’s!

  3. Charlotte
    3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

    Nice! Ik heb nu Chanel HydraBeauty gelcreme vanwege de heerlijke waterige textuur, als hij op is ga ik deze eens proberen!

  4. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

    Wat een leerzaam review. Ik heb het zo aandachtig zitten lezen net. Ik ben wel geprikkeld en dus benieuwd. Liefs soraya

  5. Jacqueline
    3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

    Hoi ik ben echt geprikkeld door deze review, heb zelf nl ook een shiny huid…maar wat de prijs betreft. Klopt het echt dat 40ml in verhouding veel goedkoper is dan 50 ml? Maakt de verpakking het verschil?

  6. Diana
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Ik heb het getest in de Ici paris vandaag op het station. Voelde erg fijn! Heb nu nog 2 potjes philosofy creme, misschien voor als die op zijn.

  7. Heleen
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Zou dit door de ontstekingsremmende werking ook iets zijn voor een rosacea huid?

    • Serena
      Auteur
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      hi Heleen,
      ik denk het wel eerlijk gezegd, alhoewel er ook speciale crèmes bestaan voor de rosacea huid. Als ik je advies zou mogen geven zou ik daar ook zeker even naar op zoek gaan en van deze crème een sample vragen om te kijken of je gevoelige huid er tegen kan.

      • Heleen
        2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

        Thanks voor je antwoord! Ik heb al van alles geprobeerd (zonder succes helaas) dus dit is misschien een interessante nieuwe optie om te proberen!

  8. Sanne
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Hahaha die foto :’)))))))

  9. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Wat een groot prijsverschil tussen de pot en tube? Oh wacht zie net in de comments dat het puur verpakking/10 ml product verschil is. Ik ben hier erg benieuwd naar! Ik hou van dat soort heerlijke frisse texturen in de ochtend, voelt zo goed aan dan! En ik ben ook gek van die heerlijke Biotherm geur hih!

  10. Nicky
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Klinkt veelbelovend maar hoe zit dat met de verpakking? Ik dacht dat de werkzame bestanddelen van een creme snel vervliegen in een potje doordat er meer zuurstof aan komt maar ik zie dat jij de variant in het potje gebruikt? Misschien is dit een goed idee om eens een artikel aan te wijden, klopt dat voor alle werkzame ingrediënten of slechts voor een aantal specifieke?

    • Serena
      Auteur
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      hi Nicky,
      dat verschilt per ingrediënt. Ingrediënten die bijvoorbeeld snel vervliegen onder invloed van zuurstof en licht zijn vitamine C en E, en zelfs daarin heb je dan nog opties om deze stofjes stabieler te maken door er een molecuul aan vast te koppelen. Omdat deze crème tocoferol (vitamine E) bevat zou mijn persoonlijke voorkeur uitgaan naar de tube. Des te minder zuurstof er bij de crème komt, des te beter.

      • Nicky
        11 juni 2016 / zaterdag, 11 juni 2016

        Dankjewel voor je duidelijke reactie, nu weet ik echt waarop ik moet letten bij een creme in pot. Als mijn huidige dagcreme op is ga ik deze zeker overwegen maar dan de versie in tube. Die is ook wat budgetvriendelijker om eens uit te proberen :)

  11. Marlous
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    oh wauw, de omschrijving die je erbij geeft maakt dat ik het direct wil kopen…. dat ga ik ergens de komende weken dan ook maar doen!

    Wacht, niet dierproefvrij.. (ik lees altijd alles met en schuin oog, en dan kom ik in de comments opeens iets tegen wat ik nog niet gelezen had), dat is jammer. Dan denk ik er nog een keer over. Heb wel echt iets nodig om mijn dunne lijntjes weg te werken!

  12. Nele VdB
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Die foto?

  13. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Klinkt als een hele fijne dagcrème. En die foto, te leuk haha.

  14. Sabrina
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Bijna alle high end merken testen op dieren :( zo jammer en onnodig dit.
    Ik ga mijn spullen niet weggooien maar koop het helaas niet nog een keer.
    Gelukkig heb ik jouw palette om de pijn te verzachten :) ook niet op dieren getest toch?

  15. Veronique
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Niet dierproefvrij, erg dieronvriendelijk dus ik sla ook over. Ben wel blij verrast dat er meerdere dames zijn die daar ook op letten :)

  16. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Dit klinkt echt als een wonder middel! Ik zou eerder voor de tube gaan, niet alleen voor de prijs maar ook omdat ik het makkelijker vind.

  17. Barbara
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Whahahaha, kan alleen maar naar die foto kijken!

  18. Lousaa
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Hoe is het water in olie als de verhouding zo ligt? En waarom is deze verhouding dan zo belangrijk?

  19. julie
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Ik doe niet mee aan een merk dat de wereld mee helpt verzieken. Dieronvriendelijk? **** off then!

    • Lousaa
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      Good for you!

  20. Door
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Waarom is de tube verhoudingsgewijs zo veel goedkoper dan de pot?

    • Serena
      Auteur
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      Daar zat ik ook over na te denken, en een glazen pot lijkt me qua kosten kostbaarder dan een plastic tube. Volgens mij zit het prijsverschil dus puur in de verpakking.

      • Lousaa
        2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

        Ja maar die glazen pot kost toch geen 15 euro ofzo?

        • Ier
          2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

          Scheelt ook nog 10 ml inhoud, he? Dat moet je ook meerekenen.

  21. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Wat klinkt dit goed! Ga zeker een sample proberen, met mijn vette gevoelige huid is een juiste crème vinden best lastig.. Vaak te vet, maar een luchtige crème laat m’n huid snakken naar meer voeding en vocht! Ben héél benieuwd!

  22. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Ik ben wel erg nieuwsgierig naar deze creme. Is het ook voor een extreem gevoelige huid?

    • Serena
      Auteur
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      hi Sherry,
      de crème is wel geparfumeerd en ik weet niet hoe jouw huid daarop reageert? Maar de overige ingrediënten zijn absoluut geschikt voor een gevoelige huid. Ik zou zeker eens een sample vragen bij de parfumerie en het een paar daagjes testen!

  23. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Jouw huid straalt echt! Dus whatever you’re doing is working, en als dit het geheim is wil ik het zeker ook proberen.

  24. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Wat lijkt me dit een fijne dagcrème! Ik zou dan sowieso gaan voor de tube vorm omdat ik dat 1 prettiger vind werken en het verschil van 10 ml ook zeker goedkoper is! en die foto..haha te grappig. Deze ga ik zeker eens aanschaffen

  25. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Huh, klopt die prijs? Een tubeverpakking is namelijk zoveel beter dan een pot (naar mijn mening) en het scheelt dus heel veel.

    • Serena
      Auteur
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      De prijs klopt!

  26. T
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Helaas zeer dieronvriendelijk :(

  27. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Wauw, helemaal enthousiast geworden van deze review! Zodra mijn dagcrème op is ga ik denk ik deze aanschaffen, klinkt heel goed in ieder geval!

  28. Katya
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Dan ben je dus veel voordeliger uit als je de tube koopt, die is bijna de helft van de prijs van het potje en er zit maar een verschil van 10ml tussen? Met bijkomend voordeel dat het uiteraard handzamer is in tube-vorm.

    Verder klinkt de crème wel heerlijk, maar zoals anderen al hebben aangeven een beetje overpriced..

    • Serena
      Auteur
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      Ja, de tube is zeker een stuk voordeliger!

  29. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Biotherm vond ik altijd al een prachtige merk! Heb altijd al één van hun producten willen uitproberen maar heb nog genoeg op voorraad van mijn andere potjes. Je bent echt hilarisch, no shame om zo’n grappige foto van jezelf te plaatsen waar je duidelijk zit te genieten van deze creme! Dat vind ik zo leuk aan je, jezelf blijven ((:
    X

  30. Carina
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Duur potje voor water met glycerine en siliconen. De ‘werkende’ bestanddelen zitten er voor minder dan 1 a 2% in, dat is te weinig om echt iets te kunnen doen. De creme hydrateert inderdaad goed maar dat ligt niet aan de fancy extracten maar gewoon aan de glycerine.
    Nee, ik ben niet enthousiast.

    • Elise
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      Same here. Kan dan wel geweldig aanvoelen maar als ik naar de ingredienten kijk denk ik.. mwah, nee.

    • Serena
      Auteur
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      Daar ben ik het niet mee eens, want ik gebruik ook al jaren met veel plezier een crème met 2% salicylzuur en dat doet echt wonderen voor mijn huid, ondanks de ‘lage’ dosis van 2%. Het verschilt echt per stof hoeveel % je er van nodig hebt om een effectief resultaat te geven. Sommige stoffen werken al bij 0,2 of 0,5%.

      • Carina
        2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

        Gezien salicylzuur een vrij sterk zuur is moet je daar ook vooral geen hoge concentraties van gebruiken. Al ben ik persoonlijk ook geen voorstander van exfolieren met zuren, puur omdat ik er niet in geloof dat het op lange termijn goed is voor je huid omdat een versnelde huidregeneratie naar mijn idee ook een versnelde huidveroudering moet opleveren. Tenslotte kunnen ook je huidcellen zich niet oneindig delen.
        Ik ben het met je eens dat sommige stoffen al bij lage concentraties werken, echter is van heel veel stoffen niet eens aangetoond dát ze werken. Alleen dat ze niet schadelijk voor de huid zijn. En dat reduceert deze crème tot een vrij simpel mengsel van water met glycerine met wat fancy stofjes die niet per se iets voor je huid doen.
        En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat de huid een (vet)barrière is en een waterige stof daar niet eens doorheen komt zonder hulp…

  31. Ier
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Kun je de ingrediëntenlijst nog plaatsen?

    • Serena
      Auteur
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      Yes, is nu toegevoegd Ier!

      • Ier
        2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

        Dankjewel!

  32. Michelle
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    50 euro voor een creme die voor 85% uit water bestaat? Zonder pompflacon? Zonder spf? Klinkt mjj zwaar overpriced…

  33. Brigitta
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Jammer dat het in een pot zit, en inderdaad ik mis de ingredientenlijst :(

    Ik koop alleen nog iets wat in een luchtdichte pompverpakking zit, hygiënischer en de actieve ingrediënten blijven werkzaam.

  34. Fieke
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Biotherm werkt super dieronvriendelijk, dus dit merk is echt een no go!
    Bovendien mag je voor dat bedrag wel een verpakking verwachten die het product stabiel en bacterievrij houdt. Zou leuk zijn geweest als je over beide aspecten ook iets had opgenomen in de review!

    • Joyce
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      Ik vind het fijn dat er mensen zijn die dit nog even aangeven. Zelf denk ik er vaak niet aan om dat te checken. Maar mede door jouw comment sla ik biotherm vanaf nu lekker over! Thanks

  35. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Ik vind het ook altijd belangrijk om een dagcrème te gebruiken met SPF, dat mist deze volgens mij. Jammer want het klinkt heel goed!

  36. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Voor die prijs had het wel in een tube mogen zitten, dat vind ik gewoon makkelijker en hygiënischer werken, maar voor de rest klinkt dit echt helemaal top.
    xx

    • Serena
      Auteur
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      hi Caitlyn,
      toevallig is Everplump ook in een tube verkrijgbaar, namelijk in een tube van 40 ml (prijs €26,95).

  37. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Oh je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt zeg! Klinkt goed!

  38. Ju
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Helaas staat Biotherm bekend om hun doorlopende dierproeven, dus ik sla even over :(

  39. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Het klinkt heel goed. Ik ga zeker eens de ingredienten bestuderen. Een dagcrème die ook als primer werkt klinkt ideaal, want als er iets is wat ik vaak vergeet is het wel primer.

  40. Yasmin
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Nou lees ik bij dr jestke dat dagcrème uit een potje nooit zo goed kan zijn..
    Weet jij hier wat meer van lieve Serena?

    Groetjes

    • Fleur
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      Is het ook niet, want er komen veel te veel bacteriën bij en de werking van bepaalde stoffen gaat ook snel verloren. Maar als ik gratis naar Kaapstad mocht, zou ik ook dolletjes enthousiast zijn over zo’n crème ?

    • Serena
      Auteur
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      hi Yasmin,
      ik ben er van overtuigd dat merken een goede stabiliteitstest doen voordat ze een product op de markt brengen en dat het voor bepaalde ingrediënten qua effectiviteit niet uitmaakt of het in een potje zit of niet. Toch heeft Biotherm ook aan de mensen gedacht die liever een iets handzamere verpakking prefereren. Everplump is daarom ook verkrijgbaar in een tube van 40 ml voor de prijs van €26,95.

  41. Syl
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    De aanbrengfoto’s hebben mij overtuigd… XD gnehe

  42. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Klinkt erg goed! Ik had zo’n beetje datzelfde gevoel bij een crème jaren geleden. Die was gewoon van Garnier geloof ik. Ook een waterige crème die mijn huid op leek te slurpen en ik vond ‘m zo fijn! Maar toen ging ie uit het assortiment…balen! Misschien is dit een vergelijkbare optie! Wel stukken duurder maar als ik mezelf eens wil verwennen vind ik 50 euro nog om te doen. Zoveel geef ik ook al snel uit aan kleding bijv.

    • Kim
      6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

      Nutrisionist in een groene pot? Nog te verkrijgen bij de op=op winkel!

      Ik was in ieder geval gek op de groene pot. Ik heb deze everplump ook. Bij garnier werd alles opgenomen en voelde mijn huid glad. Hier blijft mijn huid wat plakkerig van. Ik ben minder enthousiast en ga hier sneller van glimmen.

      De creme voelt wel ontzettend fijn aan met aanbrengen zelf.

  43. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Dit klinkt allemaal wel heel erg goed! Snel eens gaan proberen in de winkel, al blijf ik 50 euro voor een gezichtscreme wel heel veel geld vinden.

  44. Aafke
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Ik heb hier toevallig afgelopen week een tester van gehad bij een tijdschrift en ik ben ook zo onder de indruk! Heerlijk spul!

  45. Lisa
    2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Enthousiast beschreven, klinkt goed Ik mis alleen het altijd zo belangrijke ingredientenlijstje.

    • Elise
      2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

      Ingredientenlijst staat er gewoon….

      • Ier
        2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

        Is later geplaatst…

  46. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

    Oeh als jij echt iets goed vindt, word ik altijd extra nieuwsgierig! Ik ben zelf altijd op zoek naar een crème zonder uitdrogende alcohol. Ik krijg snel last van eczeem dus dat helpt dan niet mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *