Benefit They’re Real push-up liner review

Goedemorgen, spuit 11 hier! Ze zijn al ruim een jaar op de markt, maar sinds een paar weken geleden ontdekte ik dan ein-de-lijk de They’re Real Push-up Liners van Benefit Cosmetics. Ik heb er al vaak goede verhalen over gehoord en gelezen (onder andere bij mijn zusjes) dus ik was erg benieuwd naar dit product. Deze applicatietechniek ben ik nooit eerder bij een ander merk tegen gekomen, dus deze eyeliners zijn behoorlijk bijzonder en innovatief!

Benefit push-up liner review - 23Oorspronkelijk was er alleen een zwarte Push-up Liner, maar sinds vorig jaar is deze bestseller uitgebreid met meerdere kleuren, namelijk bruin, groen, blauw en paars.

Benefit push-up liner review - 16De Push-up Liner is verpakt in een slanke huls met een draaidopje. Het doet me denken aan een mascara, maar dan iets dunner. Aan de kleur van de verpakking kun je zien om welke kleur eyeliner het gaat. De originele zwarte eyeliner heeft oranje letters, de rest heeft letters in de kleur van de eyeliner zelf. Zo zie je meteen in één oogopslag welke kleur je pakt, erg handig!

Benefit push-up liner review - 18Het grote voordeel van de Push-up Liner is dat hij muurvast blijft zitten. Eenmaal aangebracht, gaat hij nergens meer heen. Hij vlekt en veegt niet en loopt al helemaal niet uit. Hij is 100% smudge- en waterproof. Dit is de eerste en enige eyeliner die ik ooit ben tegengekomen die ZO goed blijft zitten. Ik, met mijn vettige oogleden, kan deze liners prima dragen zonder eyeshadow primer. Ik hoef niet bang te zijn dat ‘ie gaat stempelen.

Benefit push-up liner review - 4Daarnaast is het pigment ook erg goed en intens. Met slechts één veeg heb je een prachtige, dekkende lijn. En zoals je hier kunt zien zijn de kleuren van de gekleurde eyeliners niet eens zo heel fel en knallend. Zacht saliegroen, donkerblauw, aubergine en middenbruin. De kleuren zijn donker genoeg om de ogen goed mee te intensiveren, en daarnaast zijn ze heel flatterend en gemakkelijk te combineren bij verschillende soorten eyelooks (zowel everyday looks als feestelijke avondlooks).

Benefit push-up liner review - 24Wat de Push-up Liners zo onderscheidt van de andere eyeliners op de markt, is de manier van aanbrengen. Het puntje van deze eyeliners – Accuflex tip genaamd – is een spits toelopend rubberen puntje. Hier komt het product uit, en dat is denk ik nog wel het beste te vergelijken met een gelliner.

Benefit push-up liner review - 20Het product ‘duw’ je als ware omhoog door aan de onderkant van de liner te draaien. Het maakt zachte klikgeluidjes. In het begin moet je erg veel draaien (ik heb het geteld en het zijn ongeveer 50 klikjes), maar daarna zijn 1 à 2 klikjes voldoende om genoeg product omhoog te duwen om een eyeliner mee te zetten.

Benefit push-up liner review - 21Het is lastig te zien, maar als je goed kijkt zie je dat het product omhoog wordt geduwd in de vorm van een smal streepje. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het flexibele, rubberen puntje langs je wimperrand te halen alsof het een kwastje is.

Benefit push-up liner review - 22Normaal, als je gelliner aanbrengt, ga je met een los kwastje in het potje met gelliner. Met de Push-up Liner verkrijg je hetzelfde resultaat, alleen het rubberen puntje doet hier dienst als kwastje, en het product draai je omhoog. Het is dus in feite een gelliner + kwastje, maar dan heel compact verpakt in één verpakking.

Benefit push-up liner review - 19Persoonlijk vind ik de Push-up Liner erg makkelijk in gebruik, ik vind het makkelijker dan een los kwastje met gelliner. Ik snap dat het voor sommigen even wennen kan zijn (niet alleen de manier van aanbrengen, maar ook hoeveel ‘klikjes’ je nodig hebt), maar je hebt het al snel onder de knie. Wel moet ik zeggen dat de applicatie per kleur verschilt; de ene kleur brengt gemakkelijker aan dan de andere.

Beyond Green

Benefit push-up liner review - 2 Benefit push-up liner review - 1 Benefit push-up liner review - 3Ik vind Beyond Green een erg mooie, zachte saliegroene kleur. Deze groene kleur knalt niet, maar laat bruine ogen wel prachtig sprankelen, en zorgt voor nét de juiste ‘pop of colour’ in een eyelook. Hij brengt redelijk soepel aan.

Beyond Blue

Benefit push-up liner review - 5 Benefit push-up liner review - 6 Benefit push-up liner review - 7Met de applicatie van Beyond Blue had ik iets meer moeite. De textuur is wat dikker en korreliger, wat het moeilijk maakte om een goede, vloeiende lijn te trekken. Een aanrader is om deze eyeliner in je BH te stoppen voordat je met je make-up routine begint, zodat hij een beetje kan opwarmen. Dit helpt met de applicatie. De kleur vind ik verder heel erg mooi, heel chique donkerblauw. Staat ook erg mooi bij bruine ogen, vind ik.

Beyond Purple

Benefit push-up liner review - 9 Benefit push-up liner review - 8 Benefit push-up liner review - 10Beyond Purple is een donkere, auberginepaarse kleur, maar dan iets lichter en helderder. Deze liner brengt soepel aan en hiermee trek ik dan ook gemakkelijk een lijntje boven mijn ogen. Het laat mijn bruine ogen sprankelen en zorgt voor een subtiel kleuraccentje. Erg mooi!

Beyond Brown

Benefit push-up liner review - 11 Benefit push-up liner review - 12 Benefit push-up liner review - 13Bruine eyeliner gebruik ik eigenlijk nooit, ik gebruik altijd zwart. Maar, toch vind ik het resultaat van deze middelbruine kleur supermooi. Het staat meteen veel zachter en liever, en toch maakt het je oogopslag mooi intens. Hij is precies donker genoeg. Soms heb je ook bruine eyeliners die voor mij té lichtbruin zijn, dan vind ik alles een beetje kaal staan. Maar deze kleur is perfect. Ik ben echt enthousiast en ga hem zeker vaker gebruiken! Deze kleur brengt ook heerlijk aan, heerlijk soepel.

Beyond Black

from lancome with love 2016 - 18 from lancome with love 2016 - 24 from lancome with love 2016 - 16Deze kleur heb ik al wat langer in gebruik en het is inmiddels één van mijn favoriete eyeliners geworden. Hij brengt soepel en gemakkelijk aan en is prachtig intens zwart. Combineert overal bij en maakt de oogopslag lekker intens.

Benefit push-up liner review - 15Hieronder nog even de voor- en nadelen van de Benefit Push-up Liners;
+ intense kleurpigmentatie
+ ze drogen vrij snel en mooi mat op
+ ze zijn waterproof en blijven zitten als een huis
+ gemakkelijke applicatie vanwege de flexibele rubberen tip
– kan soms wat korrelig aanbrengen (vooral blauw)
– in warme zomermaanden moet je hem echt koel bewaren
– niet per se zuinig in gebruik
– niet goedkoop, namelijk €26 / 1,4 g

Net zoals gelliners en lipsticks, moet je de Push-up Liner koel bewaren tijdens warme zomermaanden, anders duw je klodders product omhoog die je niet goed kunt aanbrengen en dat is zonde. Let hier dus op! En als het te koud is, kan het zijn dat de liners (vooral blauw) juist weer wat korrelig aanbrengen. Het verschilt dus een beetje per kleur, maar over het algemeen zijn ze prima aan te brengen, als je weet hoe je er mee om moet gaan.

Benefit push-up liner review - 17Wat ik vooral erg fijn vind is dat ze met één lijntje al prima op je oogleden zitten (de kleuren zijn zo intens, je hoeft er echt geen tweede keer overheen) en dat ze de gehele dag blijven zitten als een huis. Ik ben nooit eerder eyeliners tegengekomen die ZO ontzettend smudge- en waterproof zijn. Ik ben erg enthousiast! Ik heb vrij vette oogleden en zelfs zonder eyeshadow primer stempelen ze niet. Ideaal! En vooral de zwarte en bruine eyeliners brengen aan als een droom. De zwarte variant heb ik al opgenomen in mijn dagelijkse make-up routine, en ik ben zeer tevreden over de bruine die ik zeker vaker wil gaan gebruiken voor wat zachtere everyday looks.

Benefit Cosmetics is te koop via Douglas.nl en via geselecteerde Douglas filialen.

Wat vinden jullie van de They’re Real Push-up Liners, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

63 Reacties

  1. Samantha
    5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

    Deze lijken me erg fijn met aanbrengen. Ben er geen ster in maar zo te zien kan je makkelijk een eyeliner zetten met deze liners.

  2. 5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

    Deze lijken me erg fijn. Had er nog niet eerder zo uitgebreid over gelezen. Helaas zijn ze toch wel echt aan de dure kant. Maar wel echt iets wat ik nog wil proberen.
    Ben meestal niet zo dol op bruin, maar die staat jou echt heel goed!
    Goede review! Dankjewel!

  3. Julie Tina
    5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

    Ondanks de prijs vind ik ze wel heel aantrekkelijk klinken! Vooral de zwarte en paarse variant zijn prachtig.

    P.S: wat een geweldige kleur lipstick heb je op die eerste foto’s!

  4. Anna
    5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

    Wauw wat staan blauw en groen mooi bij bruine ogen!
    En welke lipstick heb je op bij de eerste drie kleuren? Echt een mooie kleur.

  5. 5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

    Eindelijk een eyeliner dat niet stempelt op vette oogleden en dat mag ook wel voor 26 euro lol

  6. lot
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    De blauwe staat je zo mooi! Moet je echt vaker dragen :)

  7. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Wat een aparte pen. Ik ben heel benieuwd hoe dat aanbrengt. Ik vind blauw en paars wel heel leuk staan bij je maar zelf vind ik die bruine ook wel echt mooi. Echt heel naturel staat het.

  8. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Hi Serena! Waar heb je die leuke, gouden, glazen doosjes die op sommige foto’s staan vandaan? Waren ze duur?

    Liefs!

  9. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik ben in dubio over deze liners: het product zelf is absoluut fantastisch, maar de applicator is het niet voor mij… Ik vind het moeilijk om een scherp puntje te creëren en een dun lijntje te trekken. Maar als het er op zit is het inderdaad voor eeuwig!:P

  10. chell
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik vind ze eigenlijk helemaal niet zo mooi. Korrelig, niet scherp puntje en duur

  11. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ze zien er heel leuk uit en ik vind de kleurtjes ook echt mooi maar de prijs houd me echt tegen… Vind het toch wel veel voor een liner…. :(

  12. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik heb de zwarte hiervan geprobeerd in een mini en vond hem best fijn werken. Beter dan de dupe van Maybelline die in Duitsland op de markt was/ is. De blauwe eyeliner vind ik qua kleur het mooist. Jammer dat die nu net zo korrelig is.

  13. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik was wel enthusiast over de mooie blauwe kleur, maar jammer dat ‘ie zo moeilijk aanbrengt. Ik vind ze wel allemaal echt mooi!. Ik denk alleen niet dat ik ze zou aanschaffen door de prijs.

  14. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik heb hem al een tijdje maar ik kan er maar niet aan wennen qua applicatie. En helaas blijft hij bij mij niet zo goed zitten.

  15. Yuni
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Wuaw ze staan je echt prachtig Sereen!!

  16. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Deze eyeliner kende ik nog niet, maar wat klinkt dit fijn zeg! En vooral die paarse kleur is echt fantastisch. In de comments zie ik dat niet iedereen er tevreden over is, maar ik ben zelf toch wel erg benieuwd eigenlijk :) Al vind ik ze wel vrij duur, dat is dan weer jammer.

  17. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Mij lijkt dit product minder fijn aanbrengen dan de penvorminge eyeliners, maar ik ga ‘m zeker eens proberen!

  18. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ja die wil ik!

  19. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Zelf heb ik ook de zwarte variant in mijn bezit en ben er ook erg tevreden over. Alleen geld voor mij meer oefenen want ik ben een kluns. Liefs soraya

  20. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik vind die donkerblauwe kleur erg mooi en die bruine is vast erg mooi voor lichte types :-)

  21. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Lijkt me een fijn product, maar is het ook aan te raden voor mensen die wat meer ‘amateur’ zijn op make-up gebied?

  22. Henrieke
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Wat fijn dat je er zo tevreden over bent! Ik heb de zwarte en ben er helaas wat minder tevreden over.. Heel erg korrelig en moest er heel lang aan draaien voordat er wat uit kwam, naar de winkel terug geweest en die adviseerden om op zijn kop neer te zetten. Maar helaas bleef het korrelige. Hopelijk had ik een maandagochtend product en doet de rest het wel goed :)

  23. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    De kleuren zijn prachtig! Maar ik heb zelf een keer de zwarte geprobeerd en ik vind ‘m het geld echt niet waard. Ik vind ‘m juist helemaal niet fijn aanbrengen. De structuur van het product is stroef.. Het rubberen puntje daarentegen is ideaal!

  24. Sanne
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Klinkt als een super fijn product! Waar ik wel benieuwd naar ben is of je ze savonds gewoon weer van je oogleden afkrijgt. Ik heb een eyeliner die waterproef is maar Kiko interpreteert het wel erg heftig. Schrobben werkt zelfs niet en dus moet ik de stukjes met m’n vingers eraf pulken. Niet zo fijn en daarom gebruik ik hem niet meer. Zou zonde zijn met zon dure eyeliner. :-)

  25. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Dit zou wel iets voor mij zijn, echt heeel mooi en zo te horen ook kwalitatief!

  26. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik vind deze erg fijn werken. Ik heb hem in het zwart maar ik wil heel graag de paarse ook hebben!

  27. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Woow, die paarse wil ik nu echt graag hebben!

  28. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Mooie kleuren en werkt best wel fijn zie ik. Ik heb al dergelijke eyeliners in de vorm van een stift geprobeerd die alleen maar voor een dikke streep zorgden. Deze ziet er dan ook wel een aanrader uit !

  29. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Wauw, wat een mooie kleurtjes zitten er tussen! Ze staan je echt prachtig.

    XO

  30. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    wel duur voor een eyeliner, ik hou het bij mijn traditionele eyeliner.

  31. Ashley
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Hele mooie kleuren en ze staan je allemaal goed! Vanwege de prijs zou ik het alleen niet stel overwegen. Ik heb van het merk “be a bombshell” (zat ooit in de glossybox) een dikke eyelinerstift maar kan er juist super dunne lijntjes mee trekken wat wel nodig is met mijn hooded eyes.

    Ik heb een puntje wat ik als opbouwende kritiek bedoel: ik zie dat ji ook hooded eyes hebt. Wat mij al vaak is opgevallen bij je foto’s is dat je ogen “droopy” lijken door de wing die je maakt. Je wings zijn echt prachtig maar ik denk dat als je de liner zet zonder wing dat dit een mooiere uitstraling heeft. (Misschien ook niet hoor maar dit is wat ik bij mezelf persoonlijk ook gemerkt heb).

    • A
      4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

      Ik heb ook hooded eyes en nu je het zegt; Ik vind zonder wing ook altijd mooier bij mezelf.. Nooit gedacht dat het misschien wel gewoon aan mijn ogen lag haha ;)

  32. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik heb ze vanwege de prijs nooit overwegen, maar wat zijn ze mooi!

  33. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik gebruik bijna nooit eyeliner, maar ik vind ze er wel leuk uit zien!

  34. Nicky
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Wauw, prachtige kleuren! Zelf hou ik meer van een zwarte wing en dan een kleuraccentje op mijn onderste wimperrand.

  35. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ziet er mooi uit! Ik heb zelf de zwarte en vind het toch altijd maar een beetje geknoei met aanbrengen. Ik denk dat ik te veel product eruit draai ofzo haha. Zo mooi als bij jou ziet het er bij mij in ieder geval niet uit!

  36. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Wow, ik dacht altijd dat het een soort stift was, maar dit ziet er erg handig uit! De paarse kleur is ook erg mooi, dit komt zeker op mijn wishlist!

  37. Charlotte VG
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik gebruik de eyeliner nu ook al bijna een jaar en hij is geweldig! Kleine tip:
    De eyeliner zelf kost €26,- maar bij de douglas heb je ook een set waarin de fullzise eyeliner & een mini they are real mascara en remover in zit voor €25,-.
    Zo krijg je toch iets meer voor je geld :)

  38. A
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik ben net weer gewend om met zo’n stiftliner te werken haha, sla deze dus maar over. Was van plan om die van Kat von D te halen in Amerika, ken je die? En wat zou jij aanraden om kwa make up sowieso mee te nemen uit Amerika?

    • Jolien
      4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

      Ik gebruik al een tijdje de kat von d tattooliner en ik vind het echt de beste eyeliner ooit. Eyeliner zetten gaat nu zo makkelijk en snel, zeker meenemen!
      Gaat trouwens ook lang mee, zeker een aantal maanden.

  39. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Wow, mooie review weer! die groene kleur vind ik erg mooi staan! Ik ben nu eigenlijk ook wel benieuwd geworden. Eerst hield de vorm van de eyeliner mij een beetje tegen… Liefs!

  40. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Wat een grappig product zeg! Voor mij zijn ze helaas wel een beetje te duur :( Ik vind de verschillende kleuren wel erg leuk! :D

  41. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Mooie review Serena! Leuke kleurtjes inderdaad!

  42. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Al de kleuren passen echt perfect bij je ogen, zo mooi!
    xx

  43. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Beyond Green staat je erg mooi! Ik heb ze zelf nog nooit uitgeprobeerd maar ben nu wel benieuwd.

  44. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Wat een leuke kleurtjes, ik denk alleen dat ik ze niet zo fijn vind werken!

  45. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Ik vind de kleuren vooral heel mooi! Beyond Purple is echt prachtig, zeker bij jouw ogen!
    En supermooie lipstick, trouwens! x

  46. Nicole
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    ‘Goedemorgen, spuit 11 hier!’ 😂😂😂
    Te gekke eyeliners, maar kan me voorstellen, dat ze niet zo handig zijn voor mensen, die foutjes maken tijdens het aanbrengen? Kun je elke keer gaan schrobben 😉

  47. Marit
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Hee Serena,

    Wat heb je een mooie kleur lippenstift op! Van welk merk is deze ?

    • Serena
      Auteur
      4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

      hi Marit,
      dankjewel! Het is Lolita II van Kat von D, matte liquid lipstick. Heeft Tara voor me meegenomen vanuit Barcelona :)

  48. maaitea
    4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

    Zien er erg mooi uit! Ik had ze nog nooit gezien dus bedankt om dit product te reviewen! Ik moest lachen om het truckje van de eyeliner in je bh stoppen, laatst stapte ik namelijk in de auto, kijk in mn spiegeltje en denk heh? ik heb geen mascara op… en dat is vrijwel onmogelijk omdat ik al mn make up die ik op ga doen uitstal en terug in het tasje doe als ik het heb gebruikt… ineens ging er een lampje branden… je raad het al! zat nog lekker warm in mn bh! haha het werkt wel trouwens, maar tot die conclusie was je zelf ook al gekomen.

    • Serena
      Auteur
      4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

      Hahaha, wat een grappig verhaal! Dat je dan op je werk aankomt mét mascara in je BH en zonder mascara op je wimpers! Gelukkig had je het net op tijd door ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *